|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
9.3.2010 13:58:09   
Majuska
Bastian, lepo da si se oglasila, fino je brati, da sta z Galom v redu user posted image

sem pa radovedna, kakšen uhanček ima ... ? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 14:35:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 15:03:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
9.3.2010 16:39:52   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: bastian111

Pa sem si vzela čas za vse Vas, najprej HVALA za čestitke za rojstni dan za vse lepe misli in skrbi. Dnevi minevajo kot bi mignil,počasi bomo pihnili drugo svečko. Gal je velik 94 cm in 13500 g. Veliko hodi ,skače in se lepo pri mizi obnaša.Mal me skrbi govor , ki še ni čisto razločen .Besede povezuje to pa je tudi vse, ima še čas ampak njegovi nekateri vrstiki že lepo povezujejo besede pa čeprav samo dve ali tri besede.Znanos nas opozarja , da otok koliko je star toliko besed bi mogel povezovati. No drugače je vse v redu uhanček se nama ni nikoli zagnojil prav paše mu in v vrtcu je pravi Jack! Ima že svojo sobo in velikooo posteljo z zaščito da ne pade in ponoči lahko pride k meni če je to potrebno. Res je ene boste ali pa ste že drugič mamice ČESTITKE! Sama sem vedno hotela imeti dva do tri otroke. Želim Vsem tistim princem in princepesam ,ki so bolani hitro okrevanje. Lp

OMG kako je velik in težak tvoj gal....tolk je mel naš žiga pri 3 letih....
glede govora....ne se sekirat, naš še nič ne govori, razen auto, mami, ati, amam....to je vse

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
9.3.2010 16:40:24   
netki
almera....HB da je vse ok s tabo

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
9.3.2010 17:53:05   
neboglasnica
Almera: HB, da si ok.

Naj vam najprej povem, da bom user posted image user posted image user posted image . Najprej me mož kliče v službo, da se je mali zaklenil v avto. Samo stopil je ven, da bi šel naokoli po njega in v tistem je mali kliknil, zaklenil in vrgel kjuče po tleh. Ok, akcija reševanja... Drugič: saro sem peljala k P, da ji da potrdilo, da lahko trenira judo. Eno uro sva čakali, zdaj naj pa pokličeva ob 18.30. Še dobro, da je tam en simpatičen fant, ki je le opazil, da sva tam že inventar in naju poslal domov. Full komplicira. Vsi njeni prijatelji so šli do P, tam so napisali sposoben/sposobna, ne mi moramo iti nekam samoplačniško. Japajade!

Uf, sem se spihala, zdaj pa am am.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 19:37:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4407
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 19:43:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4408
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 19:48:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4409
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 19:50:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4410
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 19:50:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4411
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 19:51:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4412
9.3.2010 20:04:25   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: populis

[
Ej pa to ne moreš verjet da je folk tako paničen. Ti naši dolenjci so pa še prav posebejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Enkrat je svak izjavil, da je dedi ko je bil nekje na kavi v gostilni domov prinesel bolezen, ko je babi tamalga čuvala. Pa bi si vzel bolniško in bil z otrokom doma, kr neki.

Ampak jaz jih pa kar zastopim da so taki, jaz do zdaj tudi nisem bila panična in se mi je zdelo kar nekaj, ampak od kar imamo Natko je pa noro, vam rečem, od njenega 6 meseca dalje je skoz bolna z rahlimi presledki, ma ni stvari da je ni imela, med drugim že 3x rota virus, samo je bil v blažji obliki, ker je cepljena. Ampak letošnja zima je zmagovalka v količini bolezni, 4 mesece se že borimo z raznimi virozami in bakterijami in to vsi po vrsti, prejšnji teden še babi in deda tako da jaz sem tudi postala zelo previdna z obiski in dejansko vsakega vprašam če so zdravi preden pridejo, ker se mi počasi že kravžlja. Tjaša v 18 letih ni bila nikoli bolna, ampak res nikoli, v življenju je prebolela tri lažje prehlade, letos pa je 3 dni bruhala, gnojna angina in čez 14 dni bruhanje še enkrat. Soseda ima tri in se že 1 mesec vabi na obisk, ampak ker imajo vsi trije iz nosa svečke do tal ni šans da pridejo, res ne. Komaj sem jih pozdravila in zdaj si res ne želim še ene bolezni.

< Sporočilo je popravil nanka -- 9.3.2010 20:05:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 4413
9.3.2010 20:05:24   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Nečak je super - jutri gre domov - zenkrat ne kaže nikakršnih posledic, je pa ful utrujen,ker na pediatriji ne more počivat (ves čas hodijo sestre, pa zdravniki, pa animatorke, itd) - že dva dni ni čez dan nič spal. zato je sestra tudi malo izsilila,da gre jutri domov, kjer do vsaj čez dan v miru lahko počival

me veseli, da gre nečak domov user posted image

Primorje za jutri odpovedano, danes pa tudi nisem prišla dlje kot do Lukovice, ker mi je na avto iz kamiona, ki sem ga prehitevala priletel led in sneg in mi je stolklo šipo. Jaz sem OK, HB nisem nič z rokami zakrilila ko sem se utrašila, ker drugače nočem niti razmišljati kje bi s 140km/h pristala. Tako,da avto je šel v popravilo, jaz sem si pa vzela prosto popoldne, ker sem malo tresoča.

se verjetno pozna, da si veliko na cesti in da obvladaš vsako situacijo. Glavno da si v redu, no, če odštejem šok a ne user posted image

Populis - mi smo tudi vedno kaj krivi, če smo bolani, da koga okužimo - zdaj smo spet strah sejali ko smo kao imeli norice. Danes me je še ena stranka klicala (je bila na izobraževanju pri meni, takrat ko je bil mali bolan) in je bila vsa panična, češ da ima doma nosečo hčero in kaj če ona sedaj dobi norice. Halo - kako le neki??? Preko mene, na mojo stranko, in potem na njeno hčero - s tem, da so/so vsi imeli že norice. Eni so res hhudi paniki

ma kaj paniki, to je že čista paranoja. nekdo samo zakašlja, pa folk že misli, da bomo vsi pomrli user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4414
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:05:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4415
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:07:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4416
9.3.2010 20:09:52   
nanka
No jaz to ne delam, ampak res me razjezi ko mi pride na obisk nekdo, ki cel obisk ne dela drugega kot razlaga kako je bil cel teden bolan in kako se počuti zanič user posted image user posted image . Saj pravim do zdaj sem se vedno smejala in si mislila svoje, ampak letos je pa res nenormalno in ti moji punci res stakneta vse in potem se kar seli iz ene na drugo. Mater pa letos smo preživeli vročino 41 pri Zoji in 40 že 3x pri Natki.

Neboglasnica nas vabi na obisk men se zdi da že 4 mesece pa še nismo uspeli priti do njih, ker sta punci non stop bolni.

< Sporočilo je popravil nanka -- 9.3.2010 20:12:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 4417
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:12:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4418
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:13:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4419
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:13:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4420
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:14:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4421
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:14:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4422
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:15:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4423
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:16:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4424
9.3.2010 20:16:57   
Majuska
Takole, obiske smo odrajtali, mali je stuširan in v postelji, jaz se lahko vrnem v kuhinjo ... kr naprej nekaj počnem, cajta za počitek pa ni user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?