Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Nečak je super - jutri gre domov - zenkrat ne kaže nikakršnih posledic, je pa ful utrujen,ker na pediatriji ne more počivat (ves čas hodijo sestre, pa zdravniki, pa animatorke, itd) - že dva dni ni čez dan nič spal. zato je sestra tudi malo izsilila,da gre jutri domov, kjer do vsaj čez dan v miru lahko počival me veseli, da gre nečak domov Primorje za jutri odpovedano, danes pa tudi nisem prišla dlje kot do Lukovice, ker mi je na avto iz kamiona, ki sem ga prehitevala priletel led in sneg in mi je stolklo šipo. Jaz sem OK, HB nisem nič z rokami zakrilila ko sem se utrašila, ker drugače nočem niti razmišljati kje bi s 140km/h pristala. Tako,da avto je šel v popravilo, jaz sem si pa vzela prosto popoldne, ker sem malo tresoča. se verjetno pozna, da si veliko na cesti in da obvladaš vsako situacijo. Glavno da si v redu, no, če odštejem šok a ne Populis - mi smo tudi vedno kaj krivi, če smo bolani, da koga okužimo - zdaj smo spet strah sejali ko smo kao imeli norice. Danes me je še ena stranka klicala (je bila na izobraževanju pri meni, takrat ko je bil mali bolan) in je bila vsa panična, češ da ima doma nosečo hčero in kaj če ona sedaj dobi norice. Halo - kako le neki??? Preko mene, na mojo stranko, in potem na njeno hčero - s tem, da so/so vsi imeli že norice. Eni so res hhudi paniki ma kaj paniki, to je že čista paranoja. nekdo samo zakašlja, pa folk že misli, da bomo vsi pomrli