metuljcek321
|
Evening, ladies. Kako kaj? IZVIRNO SPOROČILO: populis O, vau, tole je pa slastno ... yummy, yummy, še bi, mummy . Priznam, da sem enega pajznla - mi je pripadal ... naša miss je še vedno revčka, pojedla v celem dnevu samo malo juhice, pila kar OK ... jutri je 3. dan, srčno upam, da se obrne na bolje ... ker tole res ni piknik Sem zmatrana 100/uro. Sem jo crkljala, trepljala, tolažila, božala, stiskala, objemala, ji šepetala, se z njo igrala, ........ all day long ... imeti bolnička ni hec. In tisti njeni žalostni, utrjeni očki - da se ti srce razpara, res. Hočem nazaj razigrano & nasmejano Anjo, polno energije & veselja do življenja. I want it all & I want it now (o, Queeni - hi, hi). ilatic, ljuba duša, hello, hello. Lepo te je spet brat, kar pogumno, pa se bodo stvari postavile na pravo mesto. glugluglu, za kako dolgo odhaja tvoj dragi? Tud tko kot je bil sašijin? Kam? Glede zoba: naj se zrihta čim prej. V enem tednu moraš biti v top formi. Ekola, sem najdla 74 besedil komadov Plavega orkestra, da ponoviš pred dnevom D : KLIKNI Jaz že prepevam ... Aleksander, za lepe mere ... same 5ke vidim Pa ulala za odličen snedvič - me like it a looooot In OMG, kakšne tortice - mi je kar kri zaledenela od navdušenja ... navali, narode. (A se pozna, da sem rahlo pozabila nase danes, k je bla Anja numero uno? Se moram spakirat na večerjo very soon.) populis, oddala glas za mladeniča Sašota. Mimogredesnegainigluja: saj mi ne bodo zdaj pošiljali kakšnih reklam? A to veste, da je šel Quelle pa rakom žvižgat? Aha, past tense. kolki - imeli 1A, nisem povijala široko, pregled smo imeli nekoliko kasneje, ker so nam pozabili dati datum (potem sem pa sama klicala, k sem brala, kako pridno našim julijčkom to testirajo, naša pa izvisela) ... anyway, ko sva šli (sem o tem že takrat pisala), je bla naša bejba že kar precej večja kot ostali & so jo komaj stlačili bočno med tisto ograjco, da so ji pogledali kolke ... jo je blo treba kar majčken na silo dol porinit, dondo mojo Džanika, mega dobr za Jana, da je spet OK & se vrača med svoje frende v vrtec - res lepo brat. Ga boš že kar pustila tud spat tam? Kako so pa zdravniki komentirali svojo malomarnost/pišmeuhovski odnos, k so ga pošiljali sem in tja, pa noben nič ugotovil? Kaj je že blo potem v končni fazi? Dobil AB? Sorči, mal pozabla. Remind me, please. Thanks. neboglasnica, za novo - superca! Kako daleč pa je že? In kdo bo potem tvoja sodelavka? Že veš? Katera je pa 2. nosečka, k si napisala, da sta 2 dobri novici v zadnjih 2 dneh? Ej, jaz pa še kar čakam, da rodi sodelavka, ki je imela PDP 14. 2. ... OK, je zdaj povedala, da obstaja še alternativni drugi PDP & sicer 20. 2., tko da obviously bo počakala tega. Hej, zimska, could be, da bosta skupaj rodili ... sodelavka je doma iz Obale in bo tud šibala v Postojno ... maybe you'll meet Iraya, , tko se dela. In bravo mami za uspešno inhaliranje. Great news! Pozdravčke tudi bratcu. Aja, a pol praviš, da bosta imela še 3. otročka? Ali pa morda 3. in 4. naenkrat? Si predstavljaš? To pa bi bila luda kuča. Oooo, glej jo, našo rojstnodnevnico nanko ... kako si kaj, mami? Lepo, lepo praznuj, druge so ti poslale za posladkat, jaz pa še en drinkec-koktejl ... bottoms up : Kako naši julijčki-bolniki? Any better?