neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Upam da res ni bilo hujšega. Verjamem, da si se ustrašila, meni bi najbrž kar kri zaledenela ob čem takem. Držim pesti, da je vse ok Zaenkrat ga samo boli, bom videla kako bo, ko bo vstal. Hvala za dobre želje! IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Zimska: če še malo počakaš, pa mogoče res še prišibam naokoli, samo da se malček pocajta. Sem pa mislila, da si že v P, ker nisi odgovorila na sms. Se opravičujem tebi in ILATIC in še komu... Vse po vrsti sem vas danes skenslala in ne-odgovarjala, ker se je popoldan mami poslavljala od nas, smo jo mogli na vlak spravit oz. še prej sestri dostavit, potem pa sem padla na kavč in počivala, ker me noge niso več držale... Odgovorim, pokličem... jutri oz. v bližnji prihodnosti. Ni panike, saj nisem huda. Imela sem namreč pet minut časa, pa sem te želela slišat. IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Glu: za slamnato vdovo. Bosta mami in tašča kaj v pomoč? bomo še videli, oz. , če jim bom rekla, ko bom nujno kaj rabila, drugače se bomo pa kar sami znašli, ker moja mami je itak v službi do večera, edino, če bo kaj dopusta vzela, tašča je pa v penzionu še bolj zaposlena, ko bo lepše vreme mora iti skrbet za svojo mamo na štajersko. Najprej pride pa tašča pazit otroke naslednji vikend, potem bomo pa videli, če bo še kaj. metuljcek, na enakem bom kot je bila sasi, najina drageca bi se tam pri predaji poslov lahko še srečala, če bi se poznala Če ne drugače, jim pa vsaj za kakšno popoldne reči, da vsaj v miru vdihneš, saj za izdih ti bo že zmanjkovalo časa. Pa saj veš, tu smo. No, škoda za vseslovensko srečanje, tam bi se moški spoznali. No ja, vsaj nekateri. IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu ti kar ugasni mobi in javi ko rodiš, ker teh sms-ov in klicev bo sedaj vsak dan več pa ne zamerit, samo jaz se spomnim, ko mi je bilo že prav zoprno stalno odgovorajat pri Marku ko sem bila čez rok in je vsak isto vprašaL: "kaj je stabo, a še nisi šla rodit?" Ja, res je, kar naprej so klicarili... Dober nasvet. IZVIRNO SPOROČILO: zimska Lahko noč, javim ko bo kaj novega... Nočka in lepo se imej na "tridnevnem izletu". Naj hitro mine in komaj čakam pomladi, da bomo brez acilov, da pridemo štručko pogledat.
|