sandrine
|
hej, zdaj pa se pozdrav za vse Mojcek, fino, da se je dr. zavzela, ves se je res bolje iti pokazati, pa si bolj miren potem,kot pa da kaj ni vredu. Sem se pa spomnala na skrlatinko zato, ker je imel necak tako ful netipicno obliko (skor nic izpuscajev, brez vrocine,...), pozorni so ratali sam zarad nogice. V galvnem sem se pa menla s sestro in je rekla, da je to bolj pogosto pri fantkih, da je blo pa kak teden po preboleli angini, ki jo je nato dobil se ata- ta je bil verjetno prenasalec virusa skrlatinke. Noga ga je pa bolela, ker se mu je okuzba prenesla na obkostno tekocino(udari lahko tudi na mozgane, ce se ne ugotovi prav cas V glavnem se pa steje to kot zaplet pri skrlatinki. V bolnici je pa dobival antibiotike in imel predpisano res strogo mirovanje 14dni. Jaz sem od takrat res ful bolj pozorna na take stvari, pa rajs mal tecnarim pri dr. kot pa da bi odlasala, ker pri necaku se je res razvil iz skor nicesar Metuljcek- še enkrat ni za kaj, sej ti ne placujem jaz Sem si pa sama zadnjic kupovala nov gsm- mi je tudi pretekel aneks in sem se spomnala nate, da ne vem ce ves, da si lahko gres tudi ti po nov aparat, ce ga potrebujes (ali pa darilo za za valentinovo Jaz mam zdaj za gsm kar mini comp z windowsi in vsem, je res super Pozdravcek za anjo, je res cuker... ...no, pa sej so vsi julijčki taki bonbončki- ful lepe slike vseh, sam so pa res ze tak veliki, res bezi tale cas. aha, tole je pa nasa maska- sam napol oblecena takle se pa sankava po umetni strmini pred blokom evo, pa se nas dolgolasec- danes ma na sporedu šišanje mislim, da je to to aja, sem pa srecala vceraj Lili in Aljaza(kaki cuker je tudi), pa sem se spomnala, da bi blo fajn, ce bi se zopet kaj dobili- Umpa (te ze pogresam), Inigo, Mojcek, Netki, pa kje je Ksenci(verjetno zelo bizzzziiii), da se se vreme mal porihta pa bi res lahko kaj zorganizirale? Bi se malcki ze med seboj znali kaj zaigrati, me pa bi mele tudi mal vec casa za cvek
|