|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
18.2.2010 18:51:07   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Mi2 sva nazaj od P.
Stanje pri nas je takole, da morava inhalirat na 4 ure, dobili sva Berodual (pozna katera?) in to je to. Proti pov. temp. dajat svečke, jutri pa ponovno na pregled, zarad saturacije. Le to je imela komaj 89. Božika. Včeraj se mi pa ni zdela tako slaba, danes je res fejst hropla.user posted image
Pri P smo dali skoz eno dozo inhalacij in takoj se je saturacija dvignila na 95, upam da bo tudi doma tako lepo reagirala.

...mislim, da ne rabim govorit o tem kakšno smo imeli zraven inhalacij, ne? user posted image ajej.

mi smo berodual inhalacije dobivali v bolnici, ko je imela pljučnico.

Glede saturacije - to pa je zlo čudno... Baje imajo v Mb P navodila, da vse kar je pod 93, kličejo rešilca in via bolnica. Sej te nočem strašit, ampak Tia je imela najmanj saturacije 91 (prvi dan). Drugače pa če ti hrope zahtevaj naj ji pljuča slikajo. Če bi jih nam takoj bi nam prihranli 2 dni bolnice. In enako za tega sosedinega fantka - pacali so ga 1 teden, skoz ima visoko vročino, enkrat je P slišala nekaj na pljučkih, drugič spet ne. In ga včeraj (po enem tednu) končno pošljejo v ukc in mu tam slikajo pljučka - in evo, pljučnica...

Pa povsod (ukc mb, slovenj gradec, ptuj..) so omejeni obiski na pediatrijah, ker pri otrocih razsajajo bolezni dihal.. Samo včeraj so imeli v MB na pedoiatriji 40! sprejemov... Grozno..

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 19:48:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
18.2.2010 19:53:54   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Mi2 sva nazaj od P.
Stanje pri nas je takole, da morava inhalirat na 4 ure, dobili sva Berodual (pozna katera?) in to je to. Proti pov. temp. dajat svečke, jutri pa ponovno na pregled, zarad saturacije. Le to je imela komaj 89. Božika. Včeraj se mi pa ni zdela tako slaba, danes je res fejst hropla.user posted image
Pri P smo dali skoz eno dozo inhalacij in takoj se je saturacija dvignila na 95, upam da bo tudi doma tako lepo reagirala.

...mislim, da ne rabim govorit o tem kakšno smo imeli zraven inhalacij, ne? user posted image ajej.

mi smo berodual inhalacije dobivali v bolnici, ko je imela pljučnico.

Glede saturacije - to pa je zlo čudno... Baje imajo v Mb P navodila, da vse kar je pod 93, kličejo rešilca in via bolnica. Sej te nočem strašit, ampak Tia je imela najmanj saturacije 91 (prvi dan). Drugače pa če ti hrope zahtevaj naj ji pljuča slikajo. Če bi jih nam takoj bi nam prihranli 2 dni bolnice. In enako za tega sosedinega fantka - pacali so ga 1 teden, skoz ima visoko vročino, enkrat je P slišala nekaj na pljučkih, drugič spet ne. In ga včeraj (po enem tednu) končno pošljejo v ukc in mu tam slikajo pljučka - in evo, pljučnica...

Pa povsod (ukc mb, slovenj gradec, ptuj..) so omejeni obiski na pediatrijah, ker pri otrocih razsajajo bolezni dihal.. Samo včeraj so imeli v MB na pedoiatriji 40! sprejemov... Grozno..

Vem ja, saj to mi je danes omenil. Ampak je rekel, da skoraj zagotovo ne gre za pljučnico, pač pa za bronhiolitis.
Naju ni dal v bolnico, ker je ful dobro reagirala na inhalacije že v ZD in se ji je saturacija takoj povzpela na 95. Nama je pa posodil oksimeter, da lahko spremljava stanje doma. user posted image Glih zdaj sem ji šla merit, ima jo 97, kar je odlično, glede na stanje popoldan. Inhalirali sva 2x.
Bom vidla če bo potrebno ponoči, če ne bo padala jo ne bom budila, če pa bo, pa bom in bova inhalirali. Jutri okrog 13 pa tako greva na kontrolo.
Je pa rekel, da se bo v dveh dneh videlo kako in kaj in se bo dalje odločal.

Samo močno upam, da bo šlo na boljše.

No, pol pa super, če so vama posodili za domovuser posted image In 97 je super - pravzaprav, vse kar je nad 94 je ok.
Še jaz sem si merla tam, ko ga je sestra pozabla, pa mi je pokazal 96user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2553
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 20:00:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 20:07:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2555
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 20:15:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2556
18.2.2010 20:17:39   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

.
... je pa ena dobra novica - s sestrično sva nabavili karte za Plavi orkestar - dodatni koncert, 27. 2.user posted image  Gre še katera med vami?

aha, v soboto gremo tri babnce iz naše okolice, smo karte že v petek nabavile oz. takoj ko sem zvedela, da je bil petkov koncert razprodan (sem kar odlašala) sem stopila v akcijo, da se ne bi spet ponovila zadeva
za Anjo user posted image user posted image user posted image

pa Iraya, Filip,

Živa in Luka user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
umpalumpa, pojdi k zdravniku, taki fleki so res lahko kaj čudnega

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
18.2.2010 20:27:22   
glugluglu
a to že poznate:

Novi slogan za smučišče Pohorje:

Smučišče, da dol padeš.

Neposredna povezava do sporočila: 2558
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 20:35:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
18.2.2010 20:37:08   
metuljcek321
'Čer!

Anja ima vročino, ki se ji giblje pod & nad 38, upam, da mine kmalu.

Pojedla je bore malo (deci mleka, juhico & 2 (!) grisina), pila lepo & pridno.

Držim pesti za izboljšanje tomorrow.

Kako ostali julijčki?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
18.2.2010 20:52:47   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Anja: user posted image user posted image user posted image user posted image in mami za karte user posted image user posted image . Uživaj maksimalno!

thanks

Plavci bodo pa itak zakon - hura

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Punce, še vprašanje - a ste že vse ukinile flaške s cuclji ali jih še kaj uporabljate? 

zjutraj spije mleko po flaški (zadnje čase ji ne paše več, tko da bomo morali očitno zamenjat jedilnik), čez dan pa pije po flaški s plastičnim nastavkom

dudo obožuje, če se le spomni nanjo ... ko pozabi, je ne rabi tudi po več ur, potem pa .... bum, preblisk & "Dudi, dudi, dudi, dudi" --> če je ne dobi, bi cela hiša znorela od njenih prošenj

ukinili jo bomo ... hja, že nekako ... parkrat sem poskusila, da sem ji razlagala, da je šla dudi nina-nana, a nekak ni zapopadla ... bo treba drugačno finto uporabit

any ideas?

neboglasnica, user posted image  za bližajoči se dodatek.

glugluglu, sta s tatekom kaj utrujena?user posted image  Kaj simpatičnega ste ustvarjali na delavnici?

mirjam, pozdravte se asap. Opala, kakšen kerlc je že Jakob. 6 kil - vau, to pa res ni kar tko!!!! Dobr futraš, mami, res dobr. Bogica Ana - komolec & 6 zob v enem tednu - saj sem kar brez beseduser posted image  user posted image

Iraya, pikica mala, kaj je zdaj to? Naj se hitro popravi stanje ... uspešno inhaliranje želimuser posted image  user posted image

Umpa, pa ne, no! Saj ne morem verjet - spet se je ojačal flek, al kaj? K da bi te nekdo zezal. Ma, tu mač, no. Zdaj čez vikend pa MORA zginit, a prav. Kar razloži mu, da nima več kaj iskat pri vas. Btw: Elocom je imela pa tud moja mami za seboroični dermatitis po obrazu.

mojček, kako se drži Živa? Kako je blo pri varuški? Pa potem pri vaju? Je boljše? Še kaj toži o bolečinah? Kako koža?
Anika, kako si, bejbi? user posted image  user posted image  za Filipa. Je imel tole nadležno vnetje ušes že ene parkrat, a ne? Šcccc, šcccc, ti nadloga smotana!

Lindy, še tukaj: congratulations & celebrations za malega junaka!

rovarka, I hope, da se ti rata naspat/spočit še preden pride v deželo pomlad. Pa user posted image  user posted image  user posted image  za službo za ndč - to v današnjih časih ni kar tko - ouje! Kakšen job?

Almera, enjoy your ladies' night on the town! Jaz sem tud prej skočila k frendicam na en čvekec. Malečka je ravno dremala, naša 2 sta bila pri njej in je blo vse bp. Preprosto rabila sem mini odklop od štirih sten. Je pasalo. Drži pa, da sem bla skoz na zvezi z domačimi, SMS-ji gor-dol, če je malečka OK ... še dobr, da so frendice blizu in sem se hitro vrnila. Za kakšno daljšo varianto itak ne bi imela srca, že zdaj me je moralni maček mal žrluser posted image

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
18.2.2010 20:53:26   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

.
... je pa ena dobra novica - s sestrično sva nabavili karte za Plavi orkestar - dodatni koncert, 27. 2.user posted image  Gre še katera med vami?

aha, v soboto gremo tri babnce iz naše okolice, smo karte že v petek nabavile oz. takoj ko sem zvedela, da je bil petkov koncert razprodan (sem kar odlašala) sem stopila v akcijo, da se ne bi spet ponovila zadeva

Potem se pa vidmo!

Najdete naju v prvih vrstah.

Itak je blo samo še na tribuni frej, kartre svinjsko drage, ampak ne mislova niti pod točko razno sedet na tistih stolih, ampak plesat, žurat, prepevat TIK POD odrom.

Tolk na kratko, no - that's our planuser posted image

PS: Pohorje - vidla, ja ... mal tragi-komično, don't you think?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2562
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 20:56:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2563
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 21:00:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2564
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 21:02:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2565
18.2.2010 21:04:37   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

vse fajn, nič je ne boli, jedla super truper, cel dan pridna, koža se boljša, ni pa še dobro, je rekla, da bo rabila kak teden, da se izboljša.
hvala za vprašanje!!!

supeeer-truuuuper
user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2566
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 21:05:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2567
18.2.2010 21:06:13   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Lan ima pa očke vnete, eno malo bolj. Sem mu izpirala s kamilicami, upam, da bo.. ko je glih vikend. user posted image

user posted image user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2568
18.2.2010 21:07:39   
metuljcek321
Oh, dear lord: KLIK

in

KLIK

tako pa baje hujšajo slavne

Nicole Kidman poje 3 jajca na dan & to je to

a si morte mislit?

3 jajca in NIČESAR drugega

džizus krajst

ta drugi link je pa tud vreden svojega

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 18.2.2010 21:08:14 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2569
18.2.2010 21:07:57   
Majuska

za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidim, da je kr nekaj novih...Anja, Ana user posted image

Majuska haha naš Tariq tud drži roke na hrbet in hodi, tud kopira našega dedija, ki se vedno tako sprehaja user posted image user posted image ma so smešni, ne? user posted image user posted image

meni so te fore za crknit smešne user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2570
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 21:08:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2571
18.2.2010 21:09:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Še vam, da povem.

Evo, stanje je tako... nisem zmagala, pa tud ustvarjalna očitno nisem :( ... vseen pa hvala vsem, ki ste me podpirali ta mesec - vesela sem, da vem, da je na tem svetu še kdo, ki zna podpreti sočloveka :D... ... in to mi pomeni največ - hvala vsem še enkrat

In nikoli se ne ve - morda pa mi kdaj kje rata :)

nya, nič se ne sekiraj, daj bodo še priložnosti.

v navijanju smo pa ta glavne, a ne punce? user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 21:10:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2573
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 21:12:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2574
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 21:12:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

antibiotiki
smeja2

Kolikokrat so vaši otroci letos dobili antibiotike? (Odgovorite za vsakega otroka posebej)

nobenkrat (59%)

1x (23%)

2x (10%)

3x (4%)

4x (2%)

5x in večkrat (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!