metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Anja: in mami za karte . Uživaj maksimalno! thanks Plavci bodo pa itak zakon - hura IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Punce, še vprašanje - a ste že vse ukinile flaške s cuclji ali jih še kaj uporabljate? zjutraj spije mleko po flaški (zadnje čase ji ne paše več, tko da bomo morali očitno zamenjat jedilnik), čez dan pa pije po flaški s plastičnim nastavkom dudo obožuje, če se le spomni nanjo ... ko pozabi, je ne rabi tudi po več ur, potem pa .... bum, preblisk & "Dudi, dudi, dudi, dudi" --> če je ne dobi, bi cela hiša znorela od njenih prošenj ukinili jo bomo ... hja, že nekako ... parkrat sem poskusila, da sem ji razlagala, da je šla dudi nina-nana, a nekak ni zapopadla ... bo treba drugačno finto uporabit any ideas? neboglasnica, za bližajoči se dodatek. glugluglu, sta s tatekom kaj utrujena? Kaj simpatičnega ste ustvarjali na delavnici? mirjam, pozdravte se asap. Opala, kakšen kerlc je že Jakob. 6 kil - vau, to pa res ni kar tko!!!! Dobr futraš, mami, res dobr. Bogica Ana - komolec & 6 zob v enem tednu - saj sem kar brez besed Iraya, pikica mala, kaj je zdaj to? Naj se hitro popravi stanje ... uspešno inhaliranje želim Umpa, pa ne, no! Saj ne morem verjet - spet se je ojačal flek, al kaj? K da bi te nekdo zezal. Ma, tu mač, no. Zdaj čez vikend pa MORA zginit, a prav. Kar razloži mu, da nima več kaj iskat pri vas. Btw: Elocom je imela pa tud moja mami za seboroični dermatitis po obrazu. mojček, kako se drži Živa? Kako je blo pri varuški? Pa potem pri vaju? Je boljše? Še kaj toži o bolečinah? Kako koža? Anika, kako si, bejbi? za Filipa. Je imel tole nadležno vnetje ušes že ene parkrat, a ne? Šcccc, šcccc, ti nadloga smotana! Lindy, še tukaj: congratulations & celebrations za malega junaka! rovarka, I hope, da se ti rata naspat/spočit še preden pride v deželo pomlad. Pa za službo za ndč - to v današnjih časih ni kar tko - ouje! Kakšen job? Almera, enjoy your ladies' night on the town! Jaz sem tud prej skočila k frendicam na en čvekec. Malečka je ravno dremala, naša 2 sta bila pri njej in je blo vse bp. Preprosto rabila sem mini odklop od štirih sten. Je pasalo. Drži pa, da sem bla skoz na zvezi z domačimi, SMS-ji gor-dol, če je malečka OK ... še dobr, da so frendice blizu in sem se hitro vrnila. Za kakšno daljšo varianto itak ne bi imela srca, že zdaj me je moralni maček mal žrl