Anonimen
|
anonimna, kako pa bi se ti počutila, če bi tvoj mož takole pisal, dasi želi zgolj sex z eno žensko brez obveznosti? To je zame varanje, pa če izve ali pa ne. enkrat pride vse na plan. Sem v zvezi, in tudi meni je pripetilo, da me je zbegal sodelavec. Začel je čist tko da je velikokrat brez razloga prišel v mojo pisarno se z mano pogovarjal. To mi je bilo všeč, ker sva se razumela. Potem pa je začel izražati svoja čustva itd... ker sem ratala očitna tudi doma, da je nekaj drugače, sem nehote začela odganjati svojo ljubezen stran od mene... pa tkao kot pravte, je eno življenje izkoristi ga, ampak nevem če je vredna ta avantura ta potešena želja vseh tistih lepih let z descom/možem, kti stoji ob strani. Konec koncev, sem se sama s sabo "pogovrila" in prišla do dejstva, da to ni prav, da to ni prav in temu fantu tudi to povedala, in da z njim nočem ničesar. takrat se je umaknil, in jaz spet lahko diham. Resno tudi doma sem bolj sproščena, nobene slabe vesti. (da ne bo pomote s tistim fantom nisva imela nič),... Jaz bi resnično premislila, res nas včasih takole prime in vrže, ampak je fajn zadevo razčistit sama s seboj, pogledati z vseh zornih kotov, tudi kako bi bilo tebi, če bi on to teb naredil, itd...
|