Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Ker tega nisem nikoli doživljala, mi prosim napišite, če bo minilouser posted image . to ne bo minlo bo treba v akcijo življenje je samo eno..... mogoče se pa mal z možekom pomenita, sama najbolj veš zakaj se ti tega tipa tako "lušta"..... odvisno kakšen je tvoj mož mogoče bo pa razumel tvojo potrebo? to je ful težka debata ljudje smo si različni.... jst vem, da če bi moj šel s katero bi bla ful lubusumna po drugi strani pa zaradi sexa (če bi on sexal) nebi zamenjala moža ker nisem z njim samo zaradi spolnih potreb..... mi2 se o tem ful dosti pogovarjama in ve da imam neke fantazije (ki niso z njim povezane) mi jih ne brani in tud sama še nisem na točki, da bi jih izpolnila, vsaj ne še zdaj in vem, da ne še par let.... nekoč pa ziher lej gre samo za sex, dokler ni čustev je zeme vse OK Če bi tole prebrala, ko me še ni mešalo, bi te vprašala, če si normalna . sedaj, ko pa sem v takšni situaciji, razmišljam v tej smeri . Sprašujem se, če mi ne bo kdaj žal, da bom preostanek življenja sexala samo z možem, kar že 15 let. Da bi njemu to omenila...vse mu lahko, samo tega ne morem. On da na sex vse, zadovolji me v nulo. Z njim doživim min. 3 orgazme na sex. Ne spomnim se, da bi kdaj manj. Če bi mu omenila, da bi rada še z drugim, se bojim kaj bi to pomenilo zanj. Mogoče pa tud on razmišlja, da bi z drugo žensko? Ne vem sploh kako začeti to temo. Sam, če začneva s takšnim stilom življenja.... Zadnja anonima....jaz si želim sex z drugim, ampak so posledice tiste, zaradi česa se tako otepam in ne grem za svojo željo. Sem že bila v situaciji, ko sem dobila direktno ponudbo, pa nisem šla. Ne gre za sex s komerkoli in da bi si kar tako podala v neko pustolovščino. Razmišljanje prve anonimne mi je zelo blizu. Mene zavira strah pred posledicami. Kot je napisala je treba razčistit. Ne morem pa vedet koliko se je on pripravljen tega držat, kar lahko vodi v pogubo. Že sam pogovor o tem je lahko poguben. Draga moja redki so tisti , ki ti dajo tri orgazme!!!! Na tvome mestu ne bi naprej nič iskala , ker boš ZEEELO razočarana!!! Rajši pusti zadevo na fantaziji in delaj na možeku!! Ker ta je "kiiiper"!!
|