ronja
|
podpis pod phelps. Sicer so pa moji fantje morali prenest precej več, ko sem bila še "mlada in neumna", ker se nikoli nisem znala čisto odločit, s kom bi rada bila (meni se za razliko od dostih punc namreč zdelo preveč fantov fajn, ne da ne bi bil noben, glih obratno ), tako da se zdaj res ne sekira, če me kdo lepo pogleda. Jaz pa tudi nisem ljubosumen tip in mi nikoli ni bil problem, če je katera pecala mojega fanta, to je njen problem. Lubi itak ni preveč flirtarski tip človeka, tako da on bi bolj težko nekaj začel kar tako, da bi prav tražil gužvo; če mu je pa še kaka luštna pa hvalabogu, da ni slep . ne vidim pa nobene razlike v tem, ali bi varal z nekom iz tvja ali z eno osebo tu, tistega prvega sploh ne štekam, ker valjda ne morem vedet, a mi bo človek sploh všeč, če se še niti pogovarjala nisem z njim, a mi bo dišal, itd... Ampak jaz sem mal hecna glede tega;). Vsekakor me nič ne moti, če mu je kaka všeč, ne bi mi bilo pa vseeno, če bi me prevaral ali divje flirtal naokoli - takrat bi se pač vprašala, kaj je narobe, da to tako nujno rabi dobit od drugod...