Anonimen
|
Takole je. Z možem sem 15 let, nikoli nisem varala ali da bi sploh pomislila na to. Sex je dober in to zelo, ne pogrešam nič, ker mu lahko vse fantazije brez zadržkov povem, ravnotako on meni. privlačen mi je še vedno, ful dobro mi izgleda...skratka, nimam se nad čim pritoževati. Pred kakšnim mesecem pa me je malo zadelo iz druge, po čustveni plati, meni neznani smeri. Moški, 10 let starejši od mene, me je malce zmešal. Ko se srečava, otrpneva drug pred drugim....po celem telesu me spreleti neka energija, da komaj izustim 'živjo'. On nekaj zamomlja, sledi par sekund strmljenja in greva vsak na svojo stran. Srečujeva se službeno in kadar imava za zadeve uredit se normalno pogovarjava, kadar pa se vidiva tako spotoma, pa sva kot dva kipa. Z moje strani se menda ne vidi, so mi pa sodelavke rekle, da imam oboževalca In men je prešinilo, da bi z njim sexala....nobene veze al kaj takega...samo sex... nič druga... Nikoli nisem bila nek avanturističen tip, sploh za sex za eno noč ne...zdaj pa mi pri moji 36 letih šibajo takšne neumnosti. Z njim se ne bi v resnici spustila v nič, to je itak samo fantazija ...pa vseeno... Ker tega nisem nikoli doživljala, mi prosim napišite, če bo minilo . Najbrž bo...mora, ker ni druge. Ko pridem domov, pozabim na neumnosti, ko pa grem v službo pa....ah Povejte prosim da mine, ker se sama sebi zdim zmešana.... Sedaj tud na nek način razumem, kako lahko pride do neumnosti v zakonu, tudi če vse štima. Sam jaz moram sebe na tej stopnji ustavit. Verjamem, da je to stvar odločitve in jaz sem odločena, da ne grem naprej. Če je možno, se ga izognem
|