|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
30.1.2010 10:23:58   
Anonimen
potem je pa kar naenkrat na vse štiri šel in počasi začel

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2401
30.1.2010 10:28:26   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IN moj otrok stoji in se kar spusti pa ogleduje zadevo ji si jo je vzel v roke user posted image user posted image user posted image

sem mogla večkrat prebrat, da sem razumelauser posted image

stoji brez opore???user posted image user posted image user posted image  kmalu bo hodil!!!

Ja brez opore je stal in že včeraj sem ga opazilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
30.1.2010 10:30:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Meni se pa tale od ponoči po glavi mota KLIK

men je... user posted image
ravnopravšnji za te dni,...

Avatar bi pa šla tudi jaz gledat,...

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
30.1.2010 10:34:42   
Dudica1
ktja šipkov čaj je tudi proti bruhanju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
30.1.2010 10:34:53   
KatMat

IN moj otrok stoji in se kar spusti pa ogleduje zadevo ji si jo je vzel v roke user posted image user posted image user posted image

sem mogla večkrat prebrat, da sem razumelauser posted image

stoji brez opore???user posted image user posted image user posted image  kmalu bo hodil!!!

Ja brez opore je stal in že včeraj sem ga opazilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
30.1.2010 10:36:25   
Anonimen
J. Juula imajo stalno sposojenegauser posted image

mi je pa moj prinesel iz knjižnice R.W.Greene Eksplozivni otrok_ nov pristop k razumevanju in ravnanju s kronično neprilagodljivimi otroki. user posted image  je katera že brala?

upam, da izvem kaj novega in uporabnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
30.1.2010 10:36:28   
eelyy
Jutro!

Pri nas je bila noč burna.lepo je zaspal ob 8h ponavadi tam bolj ob 9h in se je zaradi te ure poznalo,ob 3h je ustal in ni hotel spati sem ga nekak guncala in je zaspal potem sem ga položila spat se je zbudil,me v postelji vlekel za laseuser posted image ,potem ga je moj uzel in hodil po stanovanju in ga uspaval.....res se pozna polna luna al kaj mu je blo učer zvečer,tako da smo zaspal ob 5h zjutraj..

Pri nas je ponoči malo padal sneg,zdej pa vidim,da spet naletava in po spet napadal. Vidim,da je Tian pridkan se sam igra v stajici z igračami.

Danes za kosilo bom naredila ribje palčke in krompirjevo solato......imam cunj spet za prat in sušit pa samo pomit po tleh.
Po mojem mneju po moj malček kmalu shodil "sam se mi zdi" to fulllll prehmau,sam se pri omarici ali mizi vzdvigne in naredi,kakšen korak okoli,ko se drži.

za Juretovo kobacanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
30.1.2010 10:37:46   
Anonimen

hvala Dudica. bruhal je samo v vrtcu,... je bil včeraj ves dan okej_le zvečer je imel drisko. pa danes zjutraj.
trebušček ga ne boli, pravi.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2408
30.1.2010 10:39:38   
Dudica1

hvala Dudica. bruhal je samo v vrtcu,... je bil včeraj ves dan okej_le zvečer je imel drisko. pa danes zjutraj.

AHA no pol pa super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
30.1.2010 10:42:21   
Anonimen

Ne da se mi kidat zato ne grem v trgovino user posted image

če rabiš kej nujnega mi povej ti sprot prnesem, k pridem popoldne na bratov RD

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
30.1.2010 10:43:33   
Anonimen
TOLE se pa meni posluša in pleše, ko mi zmanjka energije.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2411
30.1.2010 10:43:44   
Anonimen

rasajajo enodnevne viroze, k samo bruhaš in mal dristaš naslednji dan je pa vredu.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
30.1.2010 10:44:30   
Anonimen

TOLE se pa meni posluša in pleše, ko mi zmanjka energije.user posted image

ni slabo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
30.1.2010 10:45:25   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

sem že bla in sem že nazaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
30.1.2010 10:45:41   
Anonimen
aha.

zdaj pa moran zaključit_moj potrebuje računalnik,... imejte se skrajno lepo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
30.1.2010 10:48:26   
Dudica1

aha.

zdaj pa moran zaključit_moj potrebuje računalnik,... imejte se skrajno lepo!user posted image

tudi vi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
30.1.2010 10:49:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

sem že bla in sem že nazaj user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
30.1.2010 11:13:22   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

zdarvo majčice 2009!!!

Sem majčica 2010 z eno novemberko 2007 (zimska punca).

Imam eno prošnjo ker kot sem napisala imam prvo punco zimsko z ogromno pliš varijante moram zdaj večino na novo nakupiti. nekaj stvari že imam me pa zanima (če se še spomnete)
koliko česa
se kupile (predvsem dolg, kratek rokav). tukaj sem čist zmedena imam tri kupe cunj ampak je mal problem ker je ptrebno imeti oboje (kratek in dolg rokav) saj ne vem kak bo T zunaj?
ali ste imele tudi šumfke ali ne?

no če se keri ljubi po spominu mal pobrskat bom zelo vesela, lahko napiše tukaj, na moj ZS al pa kr na majčice 2010!?

Pa uživite s svojimi zmajčki čim več, saj rastejo tako hitro...

LP

naša je do 3jega meseca nosila 50 user posted image

VSE VE KI VAM GRE MUZKA POGLAVI!!!!!!!JEST TUD ZE CEL DAN POJEM AMPAK TOLE http://www.youtube.com/watch?v=WMuvwCZGqHM

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
30.1.2010 11:34:56   
Kasija
tanja a ti niso copatki ok. sem ti dala slab nasvet torej. jaz jih imam doma in so zdržali eliana in upam, da bodo tudi gala. hočem rečt, da je bil moj nasvet dan v dobri veri.

vstajanje z rito v zrak tudi gal je to delal. iz tega položaja se je potem vsedel tako, da je rito prekucnil na najvišji točki na tla. po moje ni nič narobe, samo vadi. zdaj se vsede že brez tega z nižje postavljeno rito.

flaska jaz bi tudi gledala avatar user posted image

ena je spraševala za šivalni stroj. pa se jaz koza ne spomnim katera. meduzica mogoče? v glavnem bom ostalim malo zasmetila temo z dogovorom, sicer bi poslala zs. možne firme, ki se jih zdaj spomnim in so tu na prodaj, so pfaff, toyota, elna, bernina, singer. dobi se še juki, samo to so industrijski stroji. noben stroj danes ni več delan v evropi. žal. pri izbiri stroja je pomembno, da je čim bolj trden - manj plastike in več "železa". da se manj kvari. pa da med strojem in tabo steče kemija. to se ne hecam. izbira stroja je kot izbira recimo avta, mora ti bit domač, ker ti bo služil ne vem desetletje ali več. bernina je ala merđo med šivalnimi stroji. to obenem pomeni, da ima velikoooo funkcij. kar lahko kar zmede. singer je bil včasih krasen in stare singerce so zakon, nove so pa zelo osnovni, enostavni modeli z veliko plastike. meni sta bila všeč pfaff in toyota, samo sem gledala overlocke. elna je nek srednji razred, s kar nekaj - pa ne preveč funkcijami, srednje trdna, srednje vse. jaz sem se pri overlocku odločila za toyoto. kot rečeno pa nisem gledala navadnih šivalnih strojev. obstaja še ena možnost - da na bolhi kupiš star bagat. jaz ga imam od babice. to je tak trpežen, železen stroj, ki se malo kvari in je narejen da traja desetletja. šiva pa raven šiv in cikcak. in to je to. z njim lahko kljub temu narediš vse. ne dela pa tistih lepih šivov - rožic, vijugic, ipd. pa še enkrat se opravičujem, da sem pozabila, katera sprašuje.

moram šibat. se tipkamo. lep dan želim.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
30.1.2010 11:39:11   
Dudica1
jaz mam pa zajtrk 

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
30.1.2010 11:46:20   
Tanja_
kasija sej nisem mislila, da si ti kriva, ker si predlagala copatkeuser posted image To bi se lahko zgodilo s katerimikoli.Mogoče sem imela ravno nesrečo, da sem na take naletela. Skratka, ni panike.

Kako sneži!Smo hotli it v BTC, pa ne bo nič iz tega. Pa glih oči je v moodu da bi nam kaj kupiluser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
30.1.2010 11:50:16   
Dudica1
tanja a tudi v ljubljani tako sneži?,ker pri nas je zdele noro...pada kot za stavo user posted image ...tapravi čas sem šla v trgovino.

Zdej grem pa knjigo brat ker spita user posted image

Aja jaz sem pa prej v avtu poslušala dober komad,bom probala zbrskat od koga je...en naš pa ne vem...a so tabu z enim novim se mi zdi...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
30.1.2010 11:57:29   
Tanja_
dudi prov zaplate snežink so. K da bi kosme vate nekdo dol metaluser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
30.1.2010 11:58:59   
eelyy
Ko očija ni doma me Tian lepo uboga in zmeraj zaspi ob isti uri in to še ob flaški in mojem petjuuser posted image
Pri nas pa zdej sneg pada take velike kepe,kdaj bo res že konec te zimeuser posted image Sem hotla,da greva s T. ven da ga dam v voziček in vrečo čez samo se bojim,da se še ustrašu nebo teh velikanskih kepuser posted image bomo kar očija počakali da prid eiz službice.

Dejte mi povedat,kje ve kupujete copatke,ker vidim,da je govora o njih....??? Sem zadnič une za natknit kot nogavice  ampak opažam da so mu mejhne in sem v pikapolonici,bc...zadnič gledala in imajo samo majhne številke17 in 18!Te su fajn mu jih dam,ko gremo kam namesto superg,ker jih sploh nemara!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
30.1.2010 12:59:33   
Dudica1
Maj ma kar cicibanive copatke 18 številko in tudi za ven čeveljčke...drugače pa imamo polno raznoraznih copatk,tiste na nogavico,cicibanke,robetke,itd...

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Vas skrbi recesija
ksenija12

Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati?

ne, ne skrbi me (39%)

ja, skrbi me (61%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!