|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
30.1.2010 13:24:11   
Anonimen
nazaj.user posted image

presrečna, ker sneži v pravem pomenu besede! zima takšna kot mora biti!
moram še v Hoferja po reklamo, ker jo je moj včeraj vrgel v smeti češ da jo je U. zmečkal. bom imela vsaj sprehod.

sem pa včeraj tam vzela ene piškotke latte macchiato... čudoviti! počasi bom še kofetarica postala.

copatki? U. je kar v štumfkih. tudi tistih, ki drsijo... naj se navadi gibati tudi v teh.
imam pa nekje še cicibanove od O.ja, mogoče so mu že prav? jih bo dobil na nogice, ko bo obvladal korake, prej ne. poleti bo tudi čim več bos... se mi zdi, da ugodno vpliva na počutje... naravna masaža stopal.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
30.1.2010 13:27:17   
Anonimen
GROZNO... PUNCE, PREBERITE SI od Tamike:

http://www.ringaraja.net/forum/pozor-pazite-na-svoje-otroke/m_4888257/mpage_1/tm.htm#4888264

PAZITE NA SVOJE MULČKE!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
30.1.2010 13:51:52   
Dudica1
O grozno!!!!!
Pa kje to živi??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
30.1.2010 13:59:40   
Anonimen
si ne upam vprašat,... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2429
30.1.2010 14:02:14   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

si ne upam vprašat,... user posted image

ja sej verjamem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
30.1.2010 14:06:56   
eelyy
Res groznoooooo,sam si prestavljate..sam mene pa prav zanima,kako je prišlo do tega?Ali ji je voziček iz rok vzel al kako??Pa kje se je to zgodilo,da bomo pač bolj previdne..??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
30.1.2010 14:23:43   
lake
Da ne boste mislne da sm zgubila.

Vidm da v Ljubljani ful sneži. Tuki na Bledu je snežil samo ponoči, zdej je pa tok toplo da se vse topi, pa zapadl je samo ene par centimetrov.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
30.1.2010 14:25:16   
Anonimen
oooooo, lake, dopustuješ?

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
30.1.2010 14:48:24   
lake
Samo čez vikend.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
30.1.2010 14:51:48   
Anonimen
bo Lj tako zamedena, da ne boste mogli domovuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
30.1.2010 14:54:24   
HM84

nazaj.user posted image

presrečna, ker sneži v pravem pomenu besede! zima takšna kot mora biti!

user posted image user posted image user posted image

bravo vsem kobacajčkom in plazalčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čeveljčki?! Mah, kakšni čeveljčki...še štumfki ali copatki z usnjenim podplatkom se komaj obdržijo na nogah. Če jih ne zbrca dol, jih pa z roko potegneuser posted image
Tako da, poleti bo hodil bos, oz. mu bom kupila Crocse, za bolj slabo vreme, pa kakšne supergice...

Boga Tamikauser posted image user posted image Kako vse ljudje poskušajo, saj so nori... user posted image

Tudi mi imamo sneg...pa dež..sneg, dež... eh, plundra bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
30.1.2010 15:16:11   
HM84
Aja...zadnjič mislim, da je Flaška dajala neke linke od opremljanja stanovanja... Pa me zanima, če poznate kakšne dobre strani za otroške sobice. V bistvu me zanimajo stene :)

Hvalaaaaaauser posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
30.1.2010 15:24:08   
ledenka
bi morala kosilo kuhat user posted image pa moj smrči na kavču, mali pa v postelji. je noro tečen. očitno mu dvojkice grejo ven... je dobil svečko. pa še te kapljice... najlažje mu jihj dam med dojenjem user posted image sam mora bit pri volji

sem prebrala, kaj se je zgodilo tamiki user posted image sej je vsaka lahk za sekundo nepazljiva... pred bankomatom, v trgovini na blagajni... pa še sigurno je 100 takih situacij, ko ne pomisliš. sej jat tud vedno držim voziček, ampak... dobro, da se je v redu končalo

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
30.1.2010 17:00:25   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Aja...zadnjič mislim, da je Flaška dajala neke linke od opremljanja stanovanja... Pa me zanima, če poznate kakšne dobre strani za otroške sobice. V bistvu me zanimajo stene :)

Hvalaaaaaauser posted image

na strani od Juba imaš neki..

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
30.1.2010 17:00:37   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
poznavalke Justa - imam zamašen nos, M. pa kašlja. od Justa imam kremo mat. dušico in tea tree kapljice. Any suggestions, kaj lahko naredim? inhalacije?

S kremo se namaži po prsnem košu. Pa nabavi si še Eucasol sprej in ga sebi malo pošpricaj po blazini ali pa v tušu spusti vročo vodo, da se naredi para in ga malo pošpricaj po zraku.

Bravo Maj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
A je že katera gledala AVATAR?user posted image user posted image user posted image user posted image Fantastičen film!!!!user posted image user posted image user posted image

Ne. Sem ti fouš, tako dolgo že nisem bila v kinu. Kaj hočemo, če pa J. ne spi in ne spi vsaj 4 ure v kosu.

O. že pije kokakolo (mrzlo, a ne?) in je dobil linex,... pripravljeno imam črno čokolado in zeleni čaj,... je  že 3x tekoče kakal to jutro. upam, da ne pride ta user posted image  k U.ju. tudi danes ostajamo doma.

Riž kuhan na vodi, bobi palčke, prepečenes, postana (naribana ali na koščke narezana) jabolka in banane, prežganko, zelen čaj, trdo kuhano jajce... Saj bo user posted image

O, fak, a tudi pri nas bodo začeli ugrabljati otroke, ali kaj... Raje ne pomislim, kolikokrat izpustim voziček in obrnem hrbet, ko kaj izbiram ali plačujem v trgovini user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
30.1.2010 17:02:35   
maja1488
HM...TUKI, pa na desni strani zgoraj imaš JUB design studio in klikneš gor.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
30.1.2010 17:05:41   
Tanja_
user posted image user posted image sem že odprla temo, pa še tuki vprašam, k ste glih izkušene mamice gor(mama11, majauser posted image )H. je od dretja ful hripava, kaj naj ji dam?Pa nimam Justa....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
30.1.2010 17:20:25   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image sem že odprla temo, pa še tuki vprašam, k ste glih izkušene mamice gor(mama11, majauser posted image )H. je od dretja ful hripava, kaj naj ji dam?Pa nimam Justa....

Nismo imeli te težave, ampak kaj pa smrekovi vršički?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
30.1.2010 18:33:31   
FLASK_A
Ugrabitev otroka??! Posledica CSI- je kdo dobil neko blazno idejo? STRAŠNO!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem verjet, res neuser posted image Grozovito.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
30.1.2010 19:05:26   
FLASK_A
Kje pa ste vse? Joj, je naporen dan danes... Vse sem zelo počistila, je fino biti v sveži posteljnini in dišečem stanovanju. Zdej bom pa kar v posteljo padlauser posted image

Zunaj je pa lepo.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
30.1.2010 19:29:36   
Anonimen
Zunaj je pa lepo.

čudovito je!
bi se šla kar v Mostec "sprehajat" če ne bi mogla pazit mulčkov,...

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
30.1.2010 20:06:46   
Anonimen
bom nadaljevala monologe.

sva danes z O.jem uporabila vodenke za ustvarjanje. sama sem čist not padla... grem nadaljevatuser posted image
moj mulček malček pa je bolj Picasso. sicer uživa_v pacanju. pa da naredi vse barve črne, temno zelene,...

jaz sem se pa vrnila v otroštvo.
sem hodila v likovni krožek, kjer smo ustvarjali, učiteljica nam je pa brala črno kronikouser posted image ,... hudo! ampak nič ne nakladam - res je bilo tako. in smo super ustvarjali (očitno morajo umetniki res trpeti, da se jim izrazi ustvarjalnost)

no, grem,... ker nobene ni tu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2447
30.1.2010 20:07:23   
meduzica
snega tolk da se ven ne vidmo. škoda sem upala it v lesnino ker moramo en kup pohištva kupit ... smo se preselili tik pred porodom, pa je počas zdej trenutek da si še stanovanjce zrihtamo do konca ...

kasija. ja jaz sem spraševala na šivalni stroj. lepa hvala za tvoj odgovor user posted image user posted image user posted image , se ti oglasim ko bom mela ožji izbor kar po ZS

eelyy . copatke (na štumfke) sem jaz kupila v milerju (majo 2 modela .. za punčke in fantke), majo mal večje številke kot v BC, so ful fajn edine ki ne padajo dol.

grem zdaj od tamike topic brat sem ošvrknila sam z enim učem mi je kar slabo ratalo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
30.1.2010 21:38:36   
KatMat
o s.it....me je kr zvilo!

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
30.1.2010 21:47:33   
lake
Kje pa ste dons vse? A vse kidate? Kok pa je snega v Ljubljani, da vem kaj jutr pričakovat, ker verjetno tud na dvorišče nebom pršla. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......