|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
30.1.2010 9:04:53   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Tanja, ja ta je tut zakon, ga nisem že dolg slišala user posted image

ve k hodite v RA pa FTH - J. se postavi na vse 4 in potem stopi na nogica pa čist ritko v zrak dvigne... a to lahko dela? user posted image

Kako?Ne predstavljam si čisto.A kokr rito dviguje, ko na trebuščku leži, pa še nogico zraven?

ne ne, na rokice se upre k da bi hotu sklece delat, potem pa stopi na nogice in da rito ful v zrak

M. je to delal.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
30.1.2010 9:05:09   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
A je že katera gledala AVATAR?user posted image user posted image user posted image user posted image Fantastičen film!!!!user posted image user posted image user posted image

mava v planu user posted image morda ta teden...

ledenka si že dobila sedež?In k si zdaj poznavalka avtosedeževuser posted image - a misliš, da je kakšna razlika, če ga naročim pri pramworldu, kjer sicer gor piše Britax, ampak je zdej to kao isti šmorn, pa je okrog 210€?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
30.1.2010 9:05:49   
majana79

Muzika? Men je ponavadi muzika iz kakšnih reklam všečuser posted image Enkrat ena za mobitel, zdaj za toyotouser posted image Komerciale pa ne morem več, non stop je eno in isto na radiuuser posted image

ma tile ljubljanski radii so za kozlat... jaz poslušam val 202 al pa krko, k majo res različno glasbo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
30.1.2010 9:06:48   
Dudica1
Ne da se mi kidat zato ne grem v trgovino user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
30.1.2010 9:07:02   
majana79

ve k hodite v RA pa FTH - J. se postavi na vse 4 in potem stopi na nogica pa čist ritko v zrak dvigne... a to lahko dela? user posted image

Kako?Ne predstavljam si čisto.A kokr rito dviguje, ko na trebuščku leži, pa še nogico zraven?

ne ne, na rokice se upre k da bi hotu sklece delat, potem pa stopi na nogice in da rito ful v zrak

Aha!Po mojem je to priprava na kobacanje.A delaš kej tiste vaje z njim iz Igrive vadbe?Jaz mislim, da probava kako it naprej. Pa rokice jača, da bo sploh lahko kobacal.

sej on že kobaca, kak teden user posted image vadiva pa nič... sem grozna, sej vem

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
30.1.2010 9:07:56   
majana79

M. je to delal.

tnx

nisem vedela če je to ok al ne, zarad te hipotonosti pa asimetrije

k usest se še zmeri ne zna prav

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
30.1.2010 9:08:59   
ledenka

A je že katera gledala AVATAR?user posted image user posted image user posted image user posted image Fantastičen film!!!!user posted image user posted image user posted image

ledenka si že dobila sedež?In k si zdaj poznavalka avtosedeževuser posted image - a misliš, da je kakšna razlika, če ga naročim pri pramworldu, kjer sicer gor piše Britax, ampak je zdej to kao isti šmorn, pa je okrog 210€?

nope. sem ga skenslala tam in naročila drugje.

britax in romer je glih, ista tovarna, isti modeli, sam blago je menda mal drugačno. pramworld žal nima tiste barve in blaga, ki ga jaz hočem user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
30.1.2010 9:09:32   
Tanja_

Aha!Po mojem je to priprava na kobacanje.A delaš kej tiste vaje z njim iz Igrive vadbe?Jaz mislim, da probava kako it naprej. Pa rokice jača, da bo sploh lahko kobacal.

sej on že kobaca, kak teden user posted image vadiva pa nič... sem grozna, sej vem

Aja, sem mislila, da se plazi...user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
30.1.2010 9:10:22   
Tanja_

britax in romer je glih, ista tovarna, isti modeli, sam blago je menda mal drugačno. pramworld žal nima tiste barve in blaga, ki ga jaz hočem user posted image

A res?A pa so ti vrnili denar brez problema?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
30.1.2010 9:12:09   
majana79

Aja, sem mislila, da se plazi...user posted image

nč hudga user posted image v bistvu se skorej ni plazil... potem je pa kar naenkrat na vse štiri šel in počasi začel

zdej že kar gre, sam kaj ko ga nimam preveč na tleh k je mraz user posted image

ledenka
, sam tisti pa res niso bli čist resni glede avtosedeža...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
30.1.2010 9:13:46   
ledenka

Muzika? Men je ponavadi muzika iz kakšnih reklam všečuser posted image Enkrat ena za mobitel, zdaj za toyotouser posted image Komerciale pa ne morem več, non stop je eno in isto na radiuuser posted image

ma tile ljubljanski radii so za kozlat... jaz poslušam val 202 al pa krko, k majo res različno glasbo

radio Dur je ok user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
30.1.2010 9:19:09   
ledenka

A res?A pa so ti vrnili denar brez problema?

ne še. ma bojo že... se ne sekiram user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
30.1.2010 9:26:13   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image Jure za kobacanje.

Zdej pa je splužu pa grem v trgovino user posted image

Aja papuang zdaj pa valda že imate dojenčka ane,ali sem kaj spregledala??

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
30.1.2010 9:46:25   
maja1488
Moja kolegica je pa včerej rodila Majo. A ni lepo ime izbrala user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
30.1.2010 9:46:59   
majana79
ja bravo kolegica, prekrasno ime user posted image

user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
30.1.2010 9:55:00   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ja, seveda!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
30.1.2010 10:10:57   
šivilja
Moji zunaj kidajo, H. bi mogla pa zaspat pa noče, mene pa čaka torta za dokončat. Upam ,da kamalu zaspi za vsaj pol ure. BI bila že presrečna.

Falska - super za film, mene pa sploh ne vleče,tako da iščem žrtev, ki bi šla z mojim, pa zaenkrat še nisem bila uspešna. Sam pa noče it v kino.

Drugač sem pa spet čisto blesava, ker sem jo neštetokrat dojila. Sem skoraj prepričana da so zobje na poti.

Tavečja sdva sta po zoprna kot dve podrepni muhi - še dobro da je luna, ki jo lahko krivimo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
30.1.2010 10:12:48   
Anonimen

ja, seveda!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  kakšno lepo jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image

O. že pije kokakolo (mrzlo, a ne?) in je dobil linex,... pripravljeno imam črno čokolado in zeleni čaj,... je  že 3x tekoče kakal to jutro. upam, da ne pride ta user posted image  k U.ju. tudi danes ostajamo doma.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
30.1.2010 10:13:59   
maja1488
k.tja...bobi palčke in kokakola pomagajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
30.1.2010 10:15:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IN moj otrok stoji in se kar spusti pa ogleduje zadevo ji si jo je vzel v roke user posted image user posted image user posted image

sem mogla večkrat prebrat, da sem razumelauser posted image

stoji brez opore???user posted image user posted image user posted image  kmalu bo hodil!!!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
30.1.2010 10:17:21   
Anonimen

uf,... mam samo prestice. bodo tudi okej?user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2396
30.1.2010 10:17:30   
šivilja

Pa na vodi kuhan riž (baje tudi korenje) in oksidiano naribano jabolko

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
30.1.2010 10:18:05   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

uf,... mam samo prestice. bodo tudi okej?user posted image

Ok, samo da nimajo kakšnih semen gor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
30.1.2010 10:20:52   
Anonimen

radio Dur je ok user posted image

jaz sem tudi pristašica vala 202,... včasih mi je bil všeč tudi radio Študent, ampak ne vem, če še oddaja...

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
30.1.2010 10:22:01   
Anonimen
Pa na vodi kuhan riž (baje tudi korenje) in oksidiano naribano jabolko

hvala, šivilja... to bomo imeli za kosilo in sladicouser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

IME ZA PUNČKO
gugla

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tara (20%)

Neli (15%)

Mishel (5%)

Lori (5%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!