![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:08:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz grem spat, ker se mi zdi da 1,2,3 mine in je ura 7.30 ko se vstanem. Grem še za jutri vse pripravit, da nebom spet zjutraj skakala kot kaka kura po bajti pa upala, da nisem kaj pozabila NOČKO aja, Saraya fajn skadi pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:08:17
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 22:09:51
|
|
|
|
ly117
|
No te še pa te jaz grem v posteljo, če že vse greta. Mirno noč vsem.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 7:37:55
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Mi spali OK do pol 7h, zdaj pa sva z Lijiko že oblečeni in sva se eno rundo že zaigrali Zdaj ona igra na tamburin tak da...ima nastop, pa take! Nič, drage moje lepo se imejte pr matcar (pa ne preveč šinfat ) pa se tipkamo. Ly tebi pa danes pištolco nazaj prnesem, ko bom že v tvojem firtlu Te rufnem... matcar midve sva tudi na liniji Lepo bodite in imejte
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.1.2010 7:38:19 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 7:46:16
|
|
|
|
nebo
|
Jutro, mene danes žal ne bo, ker je zunaj na Pohorju -14 stopinj in grem ob 11h po N na Pohorje, da jo odpeljem domov in segrejem...sem ji obljubila, tako da žal, saj veste...naša delica.. Uživajte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 8:10:45
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nič sekirat, jaz tut ne vem kaj se pogovarjajo ... Prideš ti tudi na kofe k meni ju3? ima katera kak obvoz na šentilj Si brez avta? jutro! da malo pokomentiram kaj sem zamudila. ja marta, še vedno imama samo en avto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 8:11:48
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nič sekirat, jaz tut ne vem kaj se pogovarjajo ... ?P a pozabla sem,jaz sem res Huda teta,ampak res! še enkrat poudarjam za obe: meni so ful všeč take tete!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 8:12:58
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nobena ne pogreša rine??? samo sem pa ego, nisem vprašala kaj si mislite o meni pametnjakovička Meni si všeč hvala nebo! saj veš da si fajna ne? s fajn službo maš prav, kr drži se je!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 8:14:43
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m rina je pridna ja... vitabelca če pa si bla tak tiho na r.d., ko boma kak deci več skup spile pa ti bom vse povedala kaj te bo zanimalo Drugače pa prvi vtis mi je bil kul, tak da welcome to the club sem bla, ha? toliko novih obrazov, opazovanja, pa minlo je en dva tri, pa na uro tempirana ... ma brezveze. ful ste fajne. GLASNE PREDVSEM z eno besedeo ŠTAJERKE!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 8:15:52
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vitabella si čist ok. Pa nočko. Hvala ly! mi boš počasi odpustila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 8:17:35
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej polna luna je ne, že vidim kaka noč bo..uffffff,danes sma se od polnoči dojila na uro.... neeeeeeeeeeeeeeeee, reeeeeeeeeeeeeees? kako to zdržiš, tak tempo. jaz sem glih hotla postavit vprašanje dneva, koliko vi spite, časovno mislim? jaz menda na noč 9 ur! pa ugotavljam da je krepko preveč, ker bi lahko kaj pametnega ta čas počela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 8:19:16
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: vitabella samo sem pa ego, nisem vprašala kaj si mislite o meni pametnjakovička meni si všeč.....sem itak že mislila napisat marta in saraya vama tut hvala za menje ... ste prijazne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 8:26:45
|
|
|
|
vitabella
|
redeča pa to ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 8:52:19
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Vstala pred 10 min, moj otrok pa še spi. Pa to ne moreš verjet.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 8:53:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella Hvala ly! mi boš počasi odpustila? Saj ti nimam kaj oprostit.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 8:53:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella koliko vi spite, časovno mislim? jaz menda na noč 9 ur! pa ugotavljam da je krepko preveč, ker bi lahko kaj pametnega ta čas počela. To pa ni nič preveč. Izkoristi dokler traja.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 8:54:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ful ste fajne. GLASNE PREDVSEM z eno besedeo ŠTAJERKE! Igen.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:05:00
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro Zunaj sibirija....zdaj pa sem si privoščila makaronov narastek in kos kruha s slanino,pa čajek ne vem...kak bo potem z obiskom.......če mi rata avto vžgat,sem zmagala
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:13:56
|
|
|
|
ly117
|
Saraya kdaj prideš pome, če tiavto vžge. Jaz sem mislila da bi prišla 9:45 pa ga šibnema čez koočkega in sma tam v 5-ih min.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:14:30
|
|
|
|
ly117
|
Kaj pa to, ko L še kuj spi.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:18:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya kdaj prideš pome, če tiavto vžge. Jaz sem mislila da bi prišla 9:45 pa ga šibnema čez koočkega in sma tam v 5-ih min. pridem okoli petnajst do deset......ne pred tušom se z marto dobimo
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:19:29
|
|
|
|
arabela*
|
Ly...ko grem od doma te pokličem...me doli počakaj...ker ne vem točno katera bajta tam....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:23:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...ko grem od doma te pokličem...me doli počakaj...ker ne vem točno katera bajta tam.... Ja ni blema.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:23:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya kdaj prideš pome, če tiavto vžge. Jaz sem mislila da bi prišla 9:45 pa ga šibnema čez koočkega in sma tam v 5-ih min. pridem okoli petnajst do deset......ne pred tušom se z marto dobimo Saj to sem misla.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:25:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya kdaj prideš pome, če tiavto vžge. Jaz sem mislila da bi prišla 9:45 pa ga šibnema čez koočkega in sma tam v 5-ih min. pridem okoli petnajst do deset......ne pred tušom se z marto dobimo Saj to sem misla. naj ti bo no
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.