![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:26:55
|
|
|
|
ly117
|
mi je marta glig zdaj sporočilo poslala da ji avto ne vžge, tak da je ne bo.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:28:51
|
|
|
|
vitabella
|
no kaj je taj danes z avti, mate vse dizel frajerke?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:33:27
|
|
|
|
matcar
|
Babike,jutro!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:34:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 mi je marta glig zdaj sporočilo poslala da ji avto ne vžge, tak da je ne bo. marta...pa probaj ga še malo verglat
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:35:56
|
|
|
|
matcar
|
Tak,jaz sem še zdaj pode gor umila,da ne bote rekle,da so vedno fsrani. Pa malo sem še pospravla,pa to... Ja,benti,pa avti!!! Ja,če ne vžge,nič ne moreš.Upam,da bo tebi,Saraya!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:37:24
|
|
|
|
matcar
|
Vitabella,hvala za kompliment!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:38:01
|
|
|
|
arabela*
|
Držite pesti........ker je zelo mala verjetnost,da vžge
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 9:40:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Držite pesti........ker je zelo mala verjetnost,da vžge Držim.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 10:50:02
|
|
|
|
marta82
|
Mraz in dizel.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 11:04:43
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vitabella,hvala za kompliment! ma matcar, ne zahvaljuj se za svojo osebnost. taka si, saj pa nisi kaj naredila sem te že takoj v telefon shranla kot m. car pa se nisem zmotla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 11:05:15
|
|
|
|
vitabella
|
aja želi katera tovornjak vozit, al pa ima brezposelnega moža?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 11:11:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja želi katera tovornjak vozit, al pa ima brezposelnega moža? Zakaj sprašuješ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 12:03:51
|
|
|
|
vitabella
|
en prijatelj išče šoferja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 13:55:15
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Eto,jaz sem doma...sem že pospravla..pomila pode..vse...perilo se pere Počakam na ....in greva na pizzo Grem zdaj malo ležečki pred tv...tačas
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 13:55:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella en prijatelj išče šoferja kje? kam?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 14:02:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella aja želi katera tovornjak vozit, al pa ima brezposelnega moža? Matcar evo to je za tebe.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 16:02:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan, in ste se naklepetale?! Mi smo bili v vrtcu in je bila spet kriza Je rekla,da danes večja kot včeraj. Jutri jo bom pustila tam pol urce dlje, tak da bo do 10.30 v vrtcu. Saj se bo počasi navadla. Zdaj pa čakava, da nama pride merilec okna izmerit in naredi predračun. Da vidiva koliko naju bo to koštalo . ej, matcar smo danes parkirali tam, kot ti stalno, ko greš v mestu. Pri Vinagu. In smo dobili KAZEN.. In to kar 80€. Moj me je skoraj obeso, ker sem jaz rekla naj tam parkira, on je imel namen še mal okrog it. In to mestno redarstvo mi je "vzelo" novo bundo, katera je stala 80€. Še sreča, da je nisem prej kupla, ker bi me pol kap zadela. Bi bundo kar nazaj nesla..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 16:32:49
|
|
|
|
rina22
|
kak mate probleme z dizli?midva mava tudi dizla, pa je do zaj vedno vžgal, pa če je bil še taki mraz pa ga mava vedno zunaj. tasa, za Lijo da se čimprej privadi na vrtec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 16:36:55
|
|
|
|
rina22
|
nisem vas kaj extra za nazaj brala, res ni časa ju3 se kaj spomnite name ob 16h, prosim.. mam izpit, pa še ju3 bodo baje rezultati od kolokvija.. uživajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 16:49:45
|
|
|
|
botrca
|
Ojla, evo mene...ja imam celo štalo z Janom. Celo noč nismo spali v pon. Driskal je vsako uro, bruhal 3x... . Sva bila včeraj pri P in ni našla nič, edino blato sva mogla dat še 1x, da vidijo kaj je narobe. Zdaj pa je še pokašljevat začel... . Vglavnem ni mi za nič. Komaj čakam poletje, da malo te bolezni zatremo, ker se mi že meša. Vas bom pol brala za nazaj. Grem mu dat nekaj za jest.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 16:50:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ju3 se kaj spomnite name ob 16h, prosim.. mam izpit, pa še ju3 bodo baje rezultati od kolokvija.. bom
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 18:02:17
|
|
|
|
tasa_m
|
rina bom držala pesti jutri Fajn porihtaj, verjamem vate Nama pa si prišli okna izmerit, jutri se do njih zapeljeva da vidiva kak to vse zgleda pol pa se odločiva. Danes nebom klepetala z vami ker bom gledala počitnice za odrasle pa peglala zraven (no. če me nebo kavč premamil). Lepo bodite. Aja, botrca za Jana tisoče da se pozravi! Lp
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 19:28:40
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 19:30:02
|
|
|
|
ly117
|
Tasa upam da se T. ni vstrašo ko sem ven prišla. Pa zakaj se meni zdi da je bil bodi kupljen danes?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 27.1.2010 20:16:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In to mestno redarstvo mi je "vzelo" novo bundo, katera je stala 80€. toti hrdi redarju. Puj.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.