Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:20:44
|
|
|
|
marta82
|
Vitabella sem ti že zdnjič hotela napisat... Daj si en avatar omisli, da boš hitreje prepoznavna. Sem komot pa hočem, da "moje punce" izstopajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:21:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi je pa Vrtnica poslala sms,da pri njih iščejo strežnico.Če katera kaj rabi,naj mi pove da ji javim. ja lahko meni poveš, da malo več zvem za kaj se gre
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:21:59
|
|
|
|
marta82
|
Aja pa rajši ne osebne slikice, ker...preberi na O portalu pa Čvekanje...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:22:59
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi je pa Vrtnica poslala sms,da pri njih iščejo strežnico.Če katera kaj rabi,naj mi pove da ji javim. ja lahko meni poveš, da malo več zvem za kaj se gre Ne vem, če bi bilo to za tvojo hrbtenico, ker je treba nepokretne dvigovat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:24:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi je pa Vrtnica poslala sms,da pri njih iščejo strežnico.Če katera kaj rabi,naj mi pove da ji javim. ja lahko meni poveš, da malo več zvem za kaj se gre Ne vem, če bi bilo to za tvojo hrbtenico, ker je treba nepokretne dvigovat. o, kako lepo da misliš name... ...samo bi vseeno rada videla kaka strežnica obrokov ali kaj drugega
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:36:30
|
|
|
|
vitabella
|
evo mene nazaj, malo še po fb skačem pa rihtam. ja teden je bil super, mala je razcartana, sem jo komaj kaj vidla oziroma mela v naročje-saj veste kako je ko pride žlahta cartat. mala se je izkazala bila smejko, tako da super. ja marta za uno punco sem nekaj malega že na avgustovkah 2009 prebirala, so jo tam tudi že zahvatle. mislim svašta. samo v današnjem času nič presenetljivega. se mi zdi. botrca pazi na križ, res, zato premisli. ja je odvisno kaj strežeš, se strinjam. matcar, kaj je zdaj na country lifeu .... sem te čakala da me ujameš!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:38:26
|
|
|
|
vitabella
|
slikico za avatar pa sploh ne vme če bi znala naložit. sebnih itak sploh ne dajem gor, ni šans, pač zaradi takih in podbnih zadev ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:38:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella botrca pazi na križ, res, zato premisli. ja je odvisno kaj strežeš, se strinjam. pazim koliko se da...koliko mi obveznosti dovolijo
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:41:23
|
|
|
|
vitabella
|
pa si to tudi po poklicu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:46:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa si to tudi po poklicu? kaj?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:47:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer, kako? Jaz tak pač, blo že bolje..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:49:22
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa si to tudi po poklicu? kaj? ja strežnica? tasa, sem brala. upam da zdaj vse štima.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:55:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa, sem brala. upam da zdaj vse štima. eh, glej...ne znam ti povedat. In na Portalu je zdaj skoraj tak izpadlo, kot da sem si sama prosla da je ukradla moje slike, zakaj pa sem jih dala gor Imela sem par fotografij Lije ko je bila stara še ne mesec dni. Se pravi,da je to polnih 10.mesecev nazaj. PA kje je men na kraj pameti padlo, da jo bo kdo prikazal za svojo?? Ma saj ni druga, samo boli vse skup kot .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 19:59:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar, kaj je zdaj na country lifeu .... sem te čakala da me ujameš! Pa,ne vem,kak to tebi rata.Sem ga gonla cele dneve zaj,ko te ni blo,pa nikam da pridem...Ne vem,kaj ti delaš
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:00:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa, sem brala. upam da zdaj vse štima. eh, glej...ne znam ti povedat. In na Portalu je zdaj skoraj tak izpadlo, kot da sem si sama prosla da je ukradla moje slike, zakaj pa sem jih dala gor Imela sem par fotografij Lije ko je bila stara še ne mesec dni. Se pravi,da je to polnih 10.mesecev nazaj. PA kje je men na kraj pameti padlo, da jo bo kdo prikazal za svojo?? Ma saj ni druga, samo boli vse skup kot .
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:01:17
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar, kaj je zdaj na country lifeu .... sem te čakala da me ujameš! Pa,ne vem,kak to tebi rata.Sem ga gonla cele dneve zaj,ko te ni blo,pa nikam da pridem...Ne vem,kaj ti delaš pojma nimama. v bistvu nič, kr sami letijo ....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:03:22
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa, sem brala. upam da zdaj vse štima. eh, glej...ne znam ti povedat. In na Portalu je zdaj skoraj tak izpadlo, kot da sem si sama prosla da je ukradla moje slike, zakaj pa sem jih dala gor Imela sem par fotografij Lije ko je bila stara še ne mesec dni. Se pravi,da je to polnih 10.mesecev nazaj. PA kje je men na kraj pameti padlo, da jo bo kdo prikazal za svojo?? Ma saj ni druga, samo boli vse skup kot . norci. tipično za slovence. vse obrnejo okrog pa še malo zmešajo, da vse napačno ven pride. zdaj pa naj me cenzurirajo če hočejo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:03:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar, kaj je zdaj na country lifeu .... sem te čakala da me ujameš! Pa,ne vem,kak to tebi rata.Sem ga gonla cele dneve zaj,ko te ni blo,pa nikam da pridem...Ne vem,kaj ti delaš pojma nimama. v bistvu nič, kr sami letijo .... Kak? Jaz pa nikam,da se premaknem,pa sem upoštevala tvoj nasvet,pa nič od nič.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:04:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa, sem brala. upam da zdaj vse štima. eh, glej...ne znam ti povedat. In na Portalu je zdaj skoraj tak izpadlo, kot da sem si sama prosla da je ukradla moje slike, zakaj pa sem jih dala gor Imela sem par fotografij Lije ko je bila stara še ne mesec dni. Se pravi,da je to polnih 10.mesecev nazaj. PA kje je men na kraj pameti padlo, da jo bo kdo prikazal za svojo?? Ma saj ni druga, samo boli vse skup kot . norci. tipično za slovence. vse obrnejo okrog pa še malo zmešajo, da vse napačno ven pride. zdaj pa naj me cenzurirajo če hočejo. Zakaj pa bi te? Saj nisi nič narobe povedala! Se popolnoma strinjam s tem!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:04:59
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella matcar, kaj je zdaj na country lifeu .... sem te čakala da me ujameš! Pa,ne vem,kak to tebi rata.Sem ga gonla cele dneve zaj,ko te ni blo,pa nikam da pridem...Ne vem,kaj ti delaš pojma nimama. v bistvu nič, kr sami letijo .... Kak? Jaz pa nikam,da se premaknem,pa sem upoštevala tvoj nasvet,pa nič od nič. uf odvisno zdaj kaj rabiš ... denar za širitev al samo xp da letijo???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:10:33
|
|
|
|
tasa_m
|
ej, matcar sem glih danes nate študirala, če si premagala vitabello na FB, pa vidim da ti bolj slabo gre
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:12:32
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, matcar sem glih danes nate študirala, če si premagala vitabello na FB, pa vidim da ti bolj slabo gre eh zdaj pa vidim za kero navijaš!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:12:46
|
|
|
|
ly117
|
Čer.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:14:10
|
|
|
|
ly117
|
Končno me je not spusto tale rr . Mater me je 3x ven zmetal. kera me zdajnima rada ali se pa sem slučajno keri kaj naredla?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 20:14:59
|
|
|
|
vitabella
|
jaz te že ne upam ne imet rada. pa kaj si nora ti?
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?