![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:49:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Zdaj pa mam jaz tud tiskalnik Tak dolgo sem gnjavla, da sem ga dobila. Bravo jaz!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:50:48
|
|
|
|
matcar
|
Ly,Saraya,kak se vama zdi tukaj,ko delam zaj? Sem pol še nekaj zvedla,me je skoro kap trofla.Mi je en od totih,kolega od šefa,reko,da ima baje šef že perajt pogodbo za mene in to za 3 leta.Pa da me pustijo stran,ker sem ful vredi baje in da obvladam zadeve.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:51:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa mam jaz tud tiskalnik Tak dolgo sem gnjavla, da sem ga dobila. Bravo jaz!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:52:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa mam jaz tud tiskalnik Tak dolgo sem gnjavla, da sem ga dobila. Bravo jaz! Bravo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:53:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,Saraya,kak se vama zdi tukaj,ko delam zaj? Sem pol še nekaj zvedla,me je skoro kap trofla.Mi je en od totih,kolega od šefa,reko,da ima baje šef že perajt pogodbo za mene in to za 3 leta.Pa da me pustijo stran,ker sem ful vredi baje in da obvladam zadeve. Vredu je. Pa kapo dol za pogodbo. Da obvladaš pa itak, kaj se sploh čudiš.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:54:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,Saraya,kak se vama zdi tukaj,ko delam zaj? Sem pol še nekaj zvedla,me je skoro kap trofla.Mi je en od totih,kolega od šefa,reko,da ima baje šef že perajt pogodbo za mene in to za 3 leta.Pa da me pustijo stran,ker sem ful vredi baje in da obvladam zadeve. saj je to OK a ne? Vsaj kak kredit si boš lahko vzela, če ne druga hecam se
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:55:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,Saraya,kak se vama zdi tukaj,ko delam zaj? Sem pol še nekaj zvedla,me je skoro kap trofla.Mi je en od totih,kolega od šefa,reko,da ima baje šef že perajt pogodbo za mene in to za 3 leta.Pa da me pustijo stran,ker sem ful vredi baje in da obvladam zadeve. Vredu je. Pa kapo dol za pogodbo. Da obvladaš pa itak, kaj se sploh čudiš. Ja,že res,samo 3 leta? Kaj zgledam tak,ko da mam namen bit tak dolgo tu?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:56:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,že res,samo 3 leta? Kaj zgledam tak,ko da mam namen bit tak dolgo tu? Ja ne vem. Saj pol bi se pa lahko zmenla, če bi hotla prej it.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:57:34
|
|
|
|
matcar
|
Teya D,kaj ti si za to,da prideš kdaj na kafe z nami? Se namreč redno dobivamo vsak teden v petkih. Aja,punce,sem naslednji teden spet dopoldan,tak da se komot za popoldan zmenimo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:57:51
|
|
|
|
tasa_m
|
matcar mu pač rečeš, da ti bi za začetek pasalo ____ mesecev al pa kaj podobnega!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:58:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,že res,samo 3 leta? Kaj zgledam tak,ko da mam namen bit tak dolgo tu? Ja ne vem. Saj pol bi se pa lahko zmenla, če bi hotla prej it. Saj to me ravno mantra,bog ve,kake cake so v pogodbi noter.Sicer pa mi šef sploh še ni nič reko,sem od kolega zvedla.Bomo vidli,kako bo vse skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 20:59:17
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,Saraya,kak se vama zdi tukaj,ko delam zaj? Sem pol še nekaj zvedla,me je skoro kap trofla.Mi je en od totih,kolega od šefa,reko,da ima baje šef že perajt pogodbo za mene in to za 3 leta.Pa da me pustijo stran,ker sem ful vredi baje in da obvladam zadeve. saj je to OK a ne? Vsaj kak kredit si boš lahko vzela, če ne druga hecam se dobro v tej recesiji. matcar čer poslala onemu zs...po moje je še na plaži ker ni odgovora
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:00:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m matcar mu pač rečeš, da ti bi za začetek pasalo ____ mesecev al pa kaj podobnega! Saj najbrž bom naredla tak.Bomo vidla,ko jo bom v roke dobila.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:00:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Meni najlepša pesem!! Dal Ly nalepi tiste smeške http://www.youtube.com/watch?v=wXCFoA7HM-Y&feature=related Kere.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:01:04
|
|
|
|
matcar
|
Kontra,Teya D!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:01:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. poslala onemu zs...po moje je še na plaži ker ni odgovora
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:01:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Meni najlepša pesem!! Dal Ly nalepi tiste smeške http://www.youtube.com/watch?v=wXCFoA7HM-Y&feature=related Kere. Tote
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:02:37
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teya D,kaj ti si za to,da prideš kdaj na kafe z nami? Se namreč redno dobivamo vsak teden v petkih. Aja,punce,sem naslednji teden spet dopoldan,tak da se komot za popoldan zmenimo. Lahko se potrudim kdaj, če vam je vsem ok in da obljubite, da me katera ne ugrizne, ker odkar že psi ubijajo svoje lastnike nič ni več ziher .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:03:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. poslala onemu zs...po moje je še na plaži ker ni odgovora ma očitno nočno kopanje ufff
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:03:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Meni najlepša pesem!! Dal Ly nalepi tiste smeške http://www.youtube.com/watch?v=wXCFoA7HM-Y&feature=related Kere. Tote Aja te. OK.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:04:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teya D,kaj ti si za to,da prideš kdaj na kafe z nami? Se namreč redno dobivamo vsak teden v petkih. Aja,punce,sem naslednji teden spet dopoldan,tak da se komot za popoldan zmenimo. Lahko se potrudim kdaj, če vam je vsem ok in da obljubite, da me katera ne ugrizne, ker odkar že psi ubijajo svoje lastnike nič ni več ziher . jaz dajem besedo,da te nebom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:04:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teya D,kaj ti si za to,da prideš kdaj na kafe z nami? Se namreč redno dobivamo vsak teden v petkih. Aja,punce,sem naslednji teden spet dopoldan,tak da se komot za popoldan zmenimo. Lahko se potrudim kdaj, če vam je vsem ok in da obljubite, da me katera ne ugrizne, ker odkar že psi ubijajo svoje lastnike nič ni več ziher . Še ena ki bi jo mogle po riti. To pa da ne grizemo pa ti obljubim.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 5.2.2010 21:05:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teya D,kaj ti si za to,da prideš kdaj na kafe z nami? Se namreč redno dobivamo vsak teden v petkih. Aja,punce,sem naslednji teden spet dopoldan,tak da se komot za popoldan zmenimo. Lahko se potrudim kdaj, če vam je vsem ok in da obljubite, da me katera ne ugrizne, ker odkar že psi ubijajo svoje lastnike nič ni več ziher . Jaz ne grizem,preverjeno!Tak,da kr svobodno se nam pridruži naslednjič.Mislim,da bo petek pado za popoldan,samo za uro in lokacijo se moramo zmenit.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.