|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke XI. del
5.2.2010 17:21:57   
rina22
botrca, podnajemniško je. je pa 2,5 sobno. ne vem, če bova kupovala stanovanje, ker si nameravama nekoč hišo sezidatuser posted image

tasa, ja nameravali smo se junija, pa smo dobli menjavouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
5.2.2010 18:04:45   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

punce, jaz sem taaaak vesela, moram delit z vami - ČEZ 14 DNI SE SELIMO.... jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image je kooooončno potrjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rina čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No mi se še pa ne bomo. Me je danes poklicala in si premislila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa oprosti rina ker ti po čestitki smetim.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
5.2.2010 18:21:09   
ly117
Saraya je bil pravi ključ? user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
5.2.2010 18:31:03   
arabela*
Ly...če se ti da in če ne boš imela kaj za počet,lahko greva jutri na kofe do M....pešaki...user posted image ...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
5.2.2010 18:32:00   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Saraya je bil pravi ključ? user posted image

Jaaa,je bil,pa še v ključavnici ni bilo predhodno ključa,tak da....hvalabogu

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
5.2.2010 18:35:39   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saraya ni mi za brat ono temo o bulmastifih, ker ima že 15 strani user posted image . So pa ene ful pametne in zopet vse vejo.

ma ne to....ampak kaj je baje dokter počenjal spsiuser posted image user posted image božemili

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
5.2.2010 18:36:07   
rina22

punce, jaz sem taaaak vesela, moram delit z vami - ČEZ 14 DNI SE SELIMO.... jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image je kooooončno potrjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rina čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No mi se še pa ne bomo. Me je danes poklicala in si premislila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa oprosti rina ker ti po čestitki smetim.

Hvala, lyuser posted image

Kaj mate tako smolo vi s stanovanji?user posted image user posted image user posted image Res upam, da čimprej najdete ustreznegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem prav žalostna, res, da vas to tak zafrkavauser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
5.2.2010 18:37:06   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Saraya ni mi za brat ono temo o bulmastifih, ker ima že 15 strani user posted image . So pa ene ful pametne in zopet vse vejo.

ma ne to....ampak kaj je baje dokter počenjal spsiuser posted image user posted image božemili

Jaz sem tudi hotla brat, pa se mi ni dalo, ko sem vidla, kolko strani je že napisanih..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
5.2.2010 18:51:49   
arabela*

Jaz sem tudi hotla brat, pa se mi ni dalo, ko sem vidla, kolko strani je že napisanih..

baje so zraven trupla našli dildota s kondomom in psi so imeli raztrganineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
5.2.2010 19:12:30   
ly117

Ly...če se ti da in če ne boš imela kaj za počet,lahko greva jutri na kofe do M....pešaki...user posted image ...

Bom še vidla. Ti nočrm nič naprej obljubit. Se boma jutri zmenle.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
5.2.2010 19:14:39   
ly117
Hvala, lyuser posted image

Kaj mate tako smolo vi s stanovanji?user posted image user posted image user posted image Res upam, da čimprej najdete ustreznegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem prav žalostna, res, da vas to tak zafrkavauser posted image

Ne vem, ker meni tudi ni več nič jasno. Nimam besed. Ker se že vse zmenimo pol si pa premislijo. Zakaj te sploh odajajo stanovaje.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
5.2.2010 19:36:39   
tasa_m
Ly OBJEMČKEEE user posted image Kaj pa je te spet bil vzrok? Podoben prvemu? user posted image

glede tistih psov: jaz sem takoj ko je to ven prišlo, mojim rekla,da je veliko vprašanje kaj je on počel z temi psi. Pa sploh nisem vedela da je ta kaj je umrl, bil nek priznan DR.

Jaz pa sem si zlikala vse, Lijino omaro pospravila, moja me pa še čaka. Pa še 2. prošnji napisala. Jutri jih dam še na pošto pol pa čaaakaaaam, čaaakaaam, čaaakaaam user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
5.2.2010 19:41:01   
rina22

baje so zraven trupla našli dildota s kondomom in psi so imeli raztrganineuser posted image user posted image user posted image

ojoj.... bogi psiuser posted image user posted image saj človek ne ve, kaj naj sploh rečeuser posted image pol se pa ljudje čudijo(mo)user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
5.2.2010 19:41:35   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa sem si zlikala vse, Lijino omaro pospravila, moja me pa še čaka. Pa še 2. prošnji napisala. Jutri jih dam še na pošto pol pa čaaakaaaam, čaaakaaam, čaaakaaam user posted image user posted image

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
5.2.2010 19:43:10   
arabela*

ojoj.... bogi psiuser posted image user posted image saj človek ne ve, kaj naj sploh rečeuser posted image pol se pa ljudje čudijo(mo)user posted image

ja svašta izveš na koncu....pa baje da ta dokter je bil sprva ženska...nekaj v tem smisluuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
5.2.2010 19:43:54   
arabela*

Bom še vidla. Ti nočrm nič naprej obljubit. Se boma jutri zmenle.

ma ja...bova vidle jutri kako in kaj...saj veš,če se zmenimo kaj itak nekaj vedno vmes pride

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
5.2.2010 19:44:45   
arabela*

kak si ti pridna....user posted image user posted image user posted image

meni pa se ne da ničuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
5.2.2010 19:44:51   
rina22

ja svašta izveš na koncu....pa baje da ta dokter je bil sprva ženska...nekaj v tem smisluuser posted image

adijo pametuser posted image user posted image ok, kolko je zdaj spet vsemu temu za verjet, ampak kaj vse se godi..... nič nas ne sme presenetiti....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
5.2.2010 19:46:04   
ly117

Ly OBJEMČKEEE user posted image Kaj pa je te spet bil vzrok? Podoben prvemu? user posted image

Ne vem kaj je bil vzrok, vglavnem premislila si je. Saj je vseeno. Pa hvala za user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
5.2.2010 19:46:42   
botrca
Ja res vse živo slišiš. Samo ne verjamem v vse. So pa ljudje pravi bolniki. Ta Dr. po moje glih ni bil normalen.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
5.2.2010 19:47:37   
ly117

adijo pametuser posted image user posted image ok, kolko je zdaj spet vsemu temu za verjet, ampak kaj vse se godi..... nič nas ne sme presenetiti....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ni bil sprva ženska. Lastnika sta bila dva on in ženska ki je med prvim napadom psav in zdajšnjim umrla.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
5.2.2010 19:48:04   
rina22

Ja res vse živo slišiš. Samo ne verjamem v vse. So pa ljudje pravi bolniki. Ta Dr. po moje glih ni bil normalen.

res, eni ljudje so res "bolani". kaj vse počnejo.... katastrofauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
5.2.2010 19:48:55   
rina22

Ne ni bil sprva ženska. Lastnika sta bila dva on in ženska ki je med prvim napadom psav in zdajšnjim umrla.

kaj sta si onadva bila kaj v sorodu? tega menda nisem nikjer zasledilauser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
5.2.2010 19:54:22   
ly117
kaj sta si onadva bila kaj v sorodu? tega menda nisem nikjer zasledilauser posted image

Bila sta partnerja.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
5.2.2010 19:54:33   
tasa_m
mater sem se prej cukrov nažrla, me tak želodček buba user posted image

user posted image user posted image sam cukri pa so bli dobri user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.