Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:57:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak meni danes ni za nič. Aja, L. bo pikapoka za pust. Sem ji danes nabavila v BC kapico pa kao slinček ali kaj je pač. Saš pa bo zajček,menda,bo mi kolegica kostum posodla. Al je za Maksa mi rekla? Hmmmm,pozabla sem zaj.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:57:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak meni danes ni za nič. Aja, L. bo pikapoka za pust. Sem ji danes nabavila v BC kapico pa kao slinček ali kaj je pač. mi smo pa nekaj podobnega gledali za žabico oz. našega žabona. Naš pa bo verjetno čebelica, ker žabica NE sme bit.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:58:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak meni danes ni za nič. Aja, L. bo pikapoka za pust. Sem ji danes nabavila v BC kapico pa kao slinček ali kaj je pač. mi smo pa nekaj podobnega gledali za žabico oz. našega žabona. Naš pa bo verjetno čebelica, ker žabica NE sme bit. Zakaj pa ne?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:58:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak meni danes ni za nič. Aja, L. bo pikapoka za pust. Sem ji danes nabavila v BC kapico pa kao slinček ali kaj je pač. Saš pa bo zajček,menda,bo mi kolegica kostum posodla. Al je za Maksa mi rekla? Hmmmm,pozabla sem zaj. BILOBIL pošel.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:59:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak meni danes ni za nič. Aja, L. bo pikapoka za pust. Sem ji danes nabavila v BC kapico pa kao slinček ali kaj je pač. mi smo pa nekaj podobnega gledali za žabico oz. našega žabona. ja, žabico sem tudi videla, samo nimam nič zelenega pa je nisem kupila. Ma piše da je od novorojenčka dalje, pa je kapa tako velika, da je meni prav Ji moram na neko gumico naret, če se da?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:59:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak meni danes ni za nič. Aja, L. bo pikapoka za pust. Sem ji danes nabavila v BC kapico pa kao slinček ali kaj je pač. mi smo pa nekaj podobnega gledali za žabico oz. našega žabona. Naš pa bo verjetno čebelica, ker žabica NE sme bit. Zakaj pa ne? Ata navijač vijolčnega maribora ne žabarije.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:59:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš pa bo zajček,menda,bo mi kolegica kostum posodla. Al je za Maksa mi rekla? Hmmmm,pozabla sem zaj. zakaj pa smo ti BILOBIL kupili?!?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:59:59
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teya,ja jaz bi že zdaj imela,pa moram čakat.Sem z Saš-em prehitro zanosla.Tako da sem imela v 1,5 leta 2x CR. a nene nekaj pravijo, da ko maš že enkrat CR naj nebi več mel al kak?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:00:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Naš pa bo verjetno čebelica, ker žabica NE sme bit. why not?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:00:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak meni danes ni za nič. Aja, L. bo pikapoka za pust. Sem ji danes nabavila v BC kapico pa kao slinček ali kaj je pač. Saš pa bo zajček,menda,bo mi kolegica kostum posodla. Al je za Maksa mi rekla? Hmmmm,pozabla sem zaj. BILOBIL pošel. Ne še ,samo mi je malo za Saš-a govorila pa za Maksa,pa sem zaj čisto zmešana,ker sama ne vem,kateri bo zajc.Eden bo vglavnem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:01:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Naš pa bo verjetno čebelica, ker žabica NE sme bit. why not? Že odgovorila.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:01:19
|
|
|
|
arabela*
|
kdaj je pust?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:01:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ata navijač vijolčnega maribora ne žabarije. te pa ga naj v mini violo obleče. Šal pa kapo njihovo pa zastavo v roke pa je pravi VIOLA
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:02:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne še ,samo mi je malo za Saš-a govorila pa za Maksa,pa sem zaj čisto zmešana,ker sama ne vem,kateri bo zajc.Eden bo vglavnem. Na koncu bo pa Lea.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:02:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kdaj je pust? 16.-torek, drugače pa 13 je pustna sobota.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:02:31
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš pa bo zajček,menda,bo mi kolegica kostum posodla. Al je za Maksa mi rekla? Hmmmm,pozabla sem zaj. zakaj pa smo ti BILOBIL kupili?!? Da pogleda embalažo pa takoj ve zakaj se gre
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:02:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ata navijač vijolčnega maribora ne žabarije. te pa ga naj v mini violo obleče. Šal pa kapo njihovo pa zastavo v roke pa je pravi VIOLA Dobra ideja.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:02:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teya,ja jaz bi že zdaj imela,pa moram čakat.Sem z Saš-em prehitro zanosla.Tako da sem imela v 1,5 leta 2x CR. a nene nekaj pravijo, da ko maš že enkrat CR naj nebi več mel al kak? Jaz sem vse 3 z CR rodila,pa mi nobeden dohtar ni reko,da ne smem več imet.Moja G mi je samo rekla,da je 4-tič lahko tvegano.To pa je vse.Pa dosti sem že brala,da so v PO tudi 4 in 5x imela CR nekatere.Ma,eden mi je še usojen,tak da ga bom imela,pa če se celi svet na glavo postavi.Jaz vem,da ne bo nič narobe.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:03:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak meni danes ni za nič. Aja, L. bo pikapoka za pust. Sem ji danes nabavila v BC kapico pa kao slinček ali kaj je pač. mi smo pa nekaj podobnega gledali za žabico oz. našega žabona. Naš pa bo verjetno čebelica, ker žabica NE sme bit. Zakaj pa ne? Ata navijač vijolčnega maribora ne žabarije. Kak mi pa to ni kapnilo?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:04:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš pa bo zajček,menda,bo mi kolegica kostum posodla. Al je za Maksa mi rekla? Hmmmm,pozabla sem zaj. zakaj pa smo ti BILOBIL kupili?!? Pa ne me tepst,saj ša ga pridno jemljem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:05:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kdaj je pust? Pustna sobota je naslesnjo soboto,16-ga pa pustni torek.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:05:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kdaj je pust? 16.-torek, drugače pa 13 je pustna sobota. thenks
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:06:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne še ,samo mi je malo za Saš-a govorila pa za Maksa,pa sem zaj čisto zmešana,ker sama ne vem,kateri bo zajc.Eden bo vglavnem. Na koncu bo pa Lea. Ne,Lea hoče bit WINXICA!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:06:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak meni danes ni za nič. Aja, L. bo pikapoka za pust. Sem ji danes nabavila v BC kapico pa kao slinček ali kaj je pač. mi smo pa nekaj podobnega gledali za žabico oz. našega žabona. Naš pa bo verjetno čebelica, ker žabica NE sme bit. Zakaj pa ne? Ata navijač vijolčnega maribora ne žabarije. Kak mi pa to ni kapnilo? Nebi vedla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 21:07:26
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Teya,ja jaz bi že zdaj imela,pa moram čakat.Sem z Saš-em prehitro zanosla.Tako da sem imela v 1,5 leta 2x CR. a nene nekaj pravijo, da ko maš že enkrat CR naj nebi več mel al kak? Jaz sem vse 3 z CR rodila,pa mi nobeden dohtar ni reko,da ne smem več imet.Moja G mi je samo rekla,da je 4-tič lahko tvegano.To pa je vse.Pa dosti sem že brala,da so v PO tudi 4 in 5x imela CR nekatere.Ma,eden mi je še usojen,tak da ga bom imela,pa če se celi svet na glavo postavi.Jaz vem,da ne bo nič narobe. ja slišala sem tudi ja za primer: 3otroke normalno rodila, 4CR pa so ji rekli da lahko ima samo enega...ženska bi pa rada en football tim
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.