|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
26.1.2010 23:32:13   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Blacky, samo ruzak in marela sta šli skozi od dodatnega naročila user posted image user posted image

ni panike, samo da je ruzak... pa marela tudi user posted image user posted image user posted image

smo že v fazi tomaža user posted image

hvala ti

user posted image user posted image user posted image se vam pa hitr faze menjajo, mal razlož, da nisi v tiskarni dnarja v službi user posted image

zaenkrat še ni potrebe... so dovolj malenkosti... za novo leto je dobil železnico tomaža in je to sedaj NON STOP na dnevnem redu... samo iz sobe se sliši ....  mami stavi... mami stavi... toooomaaaazzzzz... olddiiii (poldi)... goazd (gorazd)

Imamo pa srečo, da je sedaj rojstni dan na vrsti in smo vsem naročili določene dele, da bomo lahko nadgradili konstrukcijo user posted image user posted image user posted image ... saj ne vem komu je bolj všeč... atiju, meni ali valu user posted image user posted image user posted image

jaz sem danes gledala duplo od tomažka, a to imate user posted image Ker za Taro bomo tudi mi nekaj takega, ker je sicer vsega preveč, je pa nora na prevozna sredstva in sovraži punčke user posted image verjetno je bolj po mamici user posted image

ne, mi nimamo od dupla... za NY je dobil "pravo" železnico, ki jo imajo v BC, Thomas the Tank Engine, vsaj jaz je nisem kje drugje videla... potem pa dokopuješ tire, hiše, vlakce...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 176
26.1.2010 23:37:40   
dolenjka

Blacky, samo ruzak in marela sta šli skozi od dodatnega naročila user posted image user posted image

ni panike, samo da je ruzak... pa marela tudi user posted image user posted image user posted image

smo že v fazi tomaža user posted image

hvala ti

user posted image user posted image user posted image se vam pa hitr faze menjajo, mal razlož, da nisi v tiskarni dnarja v službi user posted image

zaenkrat še ni potrebe... so dovolj malenkosti... za novo leto je dobil železnico tomaža in je to sedaj NON STOP na dnevnem redu... samo iz sobe se sliši ....  mami stavi... mami stavi... toooomaaaazzzzz... olddiiii (poldi)... goazd (gorazd)

Imamo pa srečo, da je sedaj rojstni dan na vrsti in smo vsem naročili določene dele, da bomo lahko nadgradili konstrukcijo user posted image user posted image user posted image ... saj ne vem komu je bolj všeč... atiju, meni ali valu user posted image user posted image user posted image

jaz sem danes gledala duplo od tomažka, a to imate user posted image Ker za Taro bomo tudi mi nekaj takega, ker je sicer vsega preveč, je pa nora na prevozna sredstva in sovraži punčke user posted image verjetno je bolj po mamici user posted image

ne, mi nimamo od dupla... za NY je dobil "pravo" železnico, ki jo imajo v BC, Thomas the Tank Engine, vsaj jaz je nisem kje drugje videla... potem pa dokopuješ tire, hiše, vlakce...

aha štekam, no, to bomo mi za Maksa kupovali, ker če zdej ta smrklja vse dobi, bo imel revež samo second hand igrače user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 177
27.1.2010 7:06:51   
buči
Jutro. Včeraj ni bilo časa, da se javim. Tilen ima bronhitis, je na Ventolinu. Mislim sicer, da je stanje že malo boljše, tako da upam, da današnja kontrola ne bo pridelala kake napotnice za v bolnico. Sicer je živahen, je in pije, poje ... ni da ni. Danes gren na hitro v šolo oz. na športni dan, jutri in v petek imam bolniško. Se še beremo, ko pridem domov.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 178
27.1.2010 8:35:50   
itata
buči: beda drži se. pa do nedelje ga pozdravi, da boš šla na prislužen izletuser posted image
dolenjka: tenks za naročila. super.
listek čestitke za dobre rezultate.

drugač pa da povem, da je moj otrok KONČNO se polulal v kahlico. je bil čist ponosen nase poluser posted image ker dva dni zdej zjutraj je sam mal posedel gor in dal še druge igračje gor na kahlo... lužice pa od nikoder. no danes mu je uspelo. tudi spi zdej končno celo noč v svoji postelji. mal se še zbudi pa grem mal do njega - danes na primer sem eno uro tudi sama tam oddremalauser posted image tko da sva si priborila svojo posteljo nazaj. sej bi si jo že prej, ampak se jaz zarad učenja nisem s tem dovolj ubadala in se je prisvaljkal nazaj v zakonsko... zdej je pa konc s temuser posted image pa še na telovadbi sva bila včeri z Zojo. ful je bil žur. pol pa jok, ko je blo treba it domovuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 179
27.1.2010 10:01:17   
blaža
Dan!

Evo midva z Blažm sva tudi doma od včeraj. je mel v ponedeljek popoldne in včeraj dopoldne vročino , najbrž zaradi zobkov, ker danes nima nič več in zgleda ok. Danes bi še morala it delat, pa sem spustila, jutri in pojutrišnjem pa sem itak fraj in bova kar cel teden doma. Me ne mika it ven, ker je -7 stopinj z burjo.user posted image

Blažo je priden. gleda traktor Toma v sobici. Vsake tolko ga čekiram, ampak je res super fant. Dude več nimamo, spi v veliki postelji, občasno gremo na kahlico, ampak to bomo prakticirali, ko bo topleje, ker zunaj se tega ne da izvest, pa med vožnjo,.. ker je premrzlo.

Matija je v Kromplacu in uživa 100 na uro. smuča kot veliki so mi rekli.user posted image

Mi smo se pa doma lotli prenove. Imam v dnevni zakosnko posteljo, ker delamo tam v spalnici kuhinjo z jedilnico, ker nam je takla spalnica prevelika. Za zdej še pospravljam in spraznjujem, ma kar gre.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 180
27.1.2010 10:12:06   
mlavla
dan..

pri nas vse po starem..mah noči sploh ne bom omenjala...sem kot en zombi...user posted image

drugače pa sem odkrila eno luštno..pa zame tud kar ugodno trgovinico s oblačilci..pa sej nabrž jo katera že pozna..

http://www.clothingattesco.com/Home/page/home

škoda je edino ker ne dostavljajo direktno v slo...tako, da rabiš posrednika..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 181
27.1.2010 10:15:21   
misar
dobro jutro

dolenjka hvala za naročilo. je ratalo vse naročit??

vsi bolančki se pa čim prej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

sicer se moram pa pohvalit, da odkar imamo vse zobe nismo še zboleli. sicer vedno ko se pohvalim takoj zbolimouser posted image  se pravi nismo bili na bolniški že od začetka novembra, pa še takrat smo vsi trebušno gripo fasaliuser posted image  (no ene dvakrat je bila neki šmrkasta, pa okoli novega leta je imela en večer celo mal vročine, no ampak sterimar je zakon, nobene druge fiziološke ne uporabim večuser posted image )

lulanje v kahlico: to nam rata tu in tam kaj ujet, sam tukaj mora bit starš dosleden, kar jaz v tem mrazu nisem, tudi čakam na toplejše mesece, ko bomo lahko tudi zunaj rito na plano pomoliliuser posted image . niti se ne sekiram kaj dosti okoli tega. ko bo čas bomo že ukinili pleničko. sama še nisem opazila, da bi kateri od zdravih odraslih hodil okoli s pleničko user posted image user posted image , tako, da tudi tu ne bomo nič forsirali, prav tako, kot pri hoji nismouser posted image

listek: čestitke za nosečnostuser posted image user posted image

risanke: mi smo še kar na nodiju, čeprav počasi nas mineva user posted image , imam namen za roj. dan pripravit nodi torto, tako, da upam, da bo še zdržal 14 dniuser posted image

pa naj bodi dovolj

lep dan

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 182
27.1.2010 10:20:50   
itata
še eno vprašanje... katera založba izdaja Nodi knjigice?
Bom Jakobu kupila knjigice od Nodija. Je zdej v Nodi fazi user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 183
27.1.2010 10:22:00   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

še eno vprašanje... katera založba izdaja Nodi knjigice?
Bom Jakobu kupila knjigice od Nodija. Je zdej v Nodi fazi user posted image

a ni to tehnična založba user posted image Ja, sem preverila in je user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 27.1.2010 10:23:05 >

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 184
27.1.2010 10:24:47   
mlavla
evo itata

http://www.tzs.si/eknjigarna/default.php?cPath=28_137

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 185
27.1.2010 10:26:39   
dolenjka
Misar, tudi mi je ne forsiramo. Zvečer pred kopanjem je lulanje v kahlico že rutina, zdaj, čisto počasi jo bom še zjutraj ko vstane dajala na kahlico, ostalo pa na morju (bomo šli letos zelooo kmalu, verjetno že maja in se vračali le občasno user posted image user posted image user posted image )
Ničesar ne forsiram, tudi dude ji nisem in ne bom še vzela, pa v taveliko posteljo je tudi še nismo dali oz. je tudi ne bomo, le to bomo še raztegnili, ampak vse malo kasneje, ne zdaj, ko je prišel Maks in se ji je revčki že tako vse na glavo doma obrnilo, ni treba, da ji še dodatne šoke delava user posted image Ste Lani že razložili da dobi bratca? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
27.1.2010 10:35:12   
mlavla
ja tud pri nas je vse prišlo samo od sebe..
tako duda, postelja...zdej pa še kahlica..na katero pa še jst nekak nisem pripravljena..saj sem imela vedno v planu, da se bomo tega lotili poleti..
a nas je punca presenetila..že nekaj časa je hodila zvečer in zjutraj...potem je pa kar na lepem začela govorit..Neža kaka..vit (previt) teba (treba)..no in tako se je začelo...
Zdej pa še kakpno noč preseneti...ko se zbudi..in priraca do kahle..in pravi jujat (lulat)...
Mah zanimiva je..očitno je že pripravljena...ker men se pa kdaj še tako ne da...ponavadi jo prime lulat..ravno ko dojim ipd..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 187
27.1.2010 10:42:01   
misar

Misar, tudi mi je ne forsiramo. Zvečer pred kopanjem je lulanje v kahlico že rutina, zdaj, čisto počasi jo bom še zjutraj ko vstane dajala na kahlico, ostalo pa na morju (bomo šli letos zelooo kmalu, verjetno že maja in se vračali le občasno user posted image user posted image user posted image )
Ničesar ne forsiram, tudi dude ji nisem in ne bom še vzela, pa v taveliko posteljo je tudi še nismo dali oz. je tudi ne bomo, le to bomo še raztegnili, ampak vse malo kasneje, ne zdaj, ko je prišel Maks in se ji je revčki že tako vse na glavo doma obrnilo, ni treba, da ji še dodatne šoke delava user posted image Ste Lani že razložili da dobi bratca? user posted image

ja seveda, tudi ime si je že izbrala, ime mu bo namreč tako kot atiju: Toni...(samo preko mojega truplauser posted image user posted image user posted image )
sicer je pa vesela, da bo dojenček pri hiši. vsak večer poboža trebušček in zapoje pesmico dojenčkuuser posted image ...čeprav včasih je pa tud malo hudobna pa udari v trebuh (ampak res nežno). Načeloma se veseli dojenčka

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
27.1.2010 10:42:19   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

tako duda, postelja...zdej pa še kahlica..na katero pa še jst nekak nisem pripravljena..saj sem imela vedno v planu, da se bomo tega lotili poleti..
a nas je punca presenetila..že nekaj časa je hodila zvečer in zjutraj...potem je pa kar na lepem začela govorit..Neža kaka..vit (previt) teba (treba)..no in tako se je začelo...
Zdej pa še kakpno noč preseneti...ko se zbudi..in priraca do kahle..in pravi jujat (lulat)...
Mah zanimiva je..očitno je že pripravljena...ker men se pa kdaj še tako ne da...ponavadi jo prime lulat..ravno ko dojim ipd..

pridna, da še ponoči pride user posted image

Tara že dolgo časa pove ko kaka in gre kar k stopnicam za gor, da jo previjem user posted image Vedno pove da kaka, pa hodi na WC, ampak zgodi se pa nič user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 189
27.1.2010 10:43:50   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: misar

ja seveda, tudi ime si je že izbrala, ime mu bo namreč tako kot atiju: Toni...(samo preko mojega truplauser posted image user posted image user posted image )
sicer je pa vesela, da bo dojenček pri hiši. vsak večer poboža trebušček in zapoje pesmico dojenčkuuser posted image ...čeprav včasih je pa tud malo hudobna pa udari v trebuh (ampak res nežno). Načeloma se veseli dojenčka

pri vas še bolj razume, ker bo skoraj leto starejša od Tare, ko sem jaz rodila, ampak bodi pripravljena na vse, meni je bilo zelo hudo ko sem bila v P brez nje, pa ko je na obisk prišla in kar ni hotla k meni včasih user posted image Ampak vem, da je bil to zanjo šok, zato jo zdaj malo bolj "crkljam" user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 190
27.1.2010 10:55:05   
mlavla

Tara že dolgo časa pove ko kaka in gre kar k stopnicam za gor, da jo previjem user posted image Vedno pove da kaka, pa hodi na WC, ampak zgodi se pa nič user posted image

ja tud mi smo dali skoz to fazo..

pa iz knjižnice sem prinesla  eno knjigo o zajčku Matevžu, ki je dobil kahlico..mi je čist slučajno padla pod roke..in menda sem jo prebrala miljonkrat..in to je hotela vedno poslušat..pa sedet na kahli...in seveda po opisih posnemat zajčka..kako kuka v kahlico..in gleda če je lužica itd...men je ta knjiga že kar presedala..se mi zdi, da jo znam na pamet..user posted image user posted image user posted image   pa še podaljšat smo mogli izposojo..ker je bila tako zanimiva...no na srečo si je zdej izbrala drugo :)
sem pa tud jst kupila knjigice nodi..naša ga tud obužuje..

Dolenjka..ja tole ponoči men ni še čist nič jasno..saj sama sebe komi uspem pokonc postavt..pol pa šele dojamem, da bi gdč..rada šla na kahlo..ma prvo noč sem itak mislila, da se mi sanja..user posted image

Ja danes je bila pa čist celo noč suha....zjutraj pa polna kahlauser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 191
27.1.2010 10:57:03   
dolenjka

pa iz knjižnice sem prinesla  eno knjigo o zajčku Matevžu, ki je dobil kahlico..mi je čist slučajno padla pod roke..in menda sem jo prebrala miljonkrat..in to je hotela vedno poslušat..pa sedet na kahli...in seveda po opisih posnemat zajčka..kako kuka v kahlico..in gleda če je lužica itd...men je ta knjiga že kar presedala..se mi zdi, da jo znam na pamet..user posted image user posted image user posted image   pa še podaljšat smo mogli izposojo..ker je bila tako zanimiva...no na srečo si je zdej izbrala drugo :)

Dolenjka..ja tole ponoči men ni še čist nič jasno..saj sama sebe komi uspem pokonc postavt..pol pa šele dojamem, da bi gdč..rada šla na kahlo..ma prvo noč sem itak mislila, da se mi sanja..user posted image

Ja danes je bila pa čist celo noč suha....zjutraj pa polna kahlauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mpazi da ne bo šlo kdaj čez user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 192
27.1.2010 11:13:03   
mlavla

user posted image user posted image user posted image mpazi da ne bo šlo kdaj čez user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
27.1.2010 11:38:13   
dolenjka
aja Mlavlica, od Tescota cotke so pa superrrr

jaz imam za Maksa 3 pižamice, pa en kompletek hlače, majčko in kapico in perem in perem, pa bo šlo zdaj stran, ker je prej prerastel kot pa znucal user posted image Pa Tara ima tut nekaj, samo za kasneje....

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 194
27.1.2010 11:43:14   
mlavla
kje si pa nabavljala?  sej to je najbrž cherokee...

Drugače sem se pa zdele čist zaljubla in zgubila med tele igrače...

http://www.carobni-svet.si/ustvarjalne-igrace

http://www.carobni-svet.si/trznica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
27.1.2010 11:43:33   
mlavla
a Maks pančka?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 196
27.1.2010 11:45:27   
mlavla
Spogledujem se z majčkami..kot so npr. tele...
http://www.clothingattesco.com/Cherokee-Boys/Cherokee-3-pack-double-layer-tops/invt/kd010001

pa oblekce pa vetrovke itd..se mi tud dopadejo...
aja pa za Nežo misilim vzet kavbojke in majčko od pujse pepe..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 197
27.1.2010 11:51:51   
misar

http://www.clothingattesco.com/Cherokee-Boys/Cherokee-3-pack-double-layer-tops/invt/kd010001

pa dostavljajo tud v slo? nekak nisem tega zasledilauser posted image user posted image user posted image  res majo cute stvari user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 198
27.1.2010 12:00:37   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: misar

pa dostavljajo tud v slo? nekak nisem tega zasledilauser posted image user posted image user posted image  res majo cute stvari user posted image user posted image

kolikor je meni poznano ne..zato pa sprašujem Dolenjko kje je nabavljala..

Razen če imaš nekoga, ki ti prevzame na naslovu kamor pošiljajo..pa ti potem on pošlje v slo..
Drugače je pa še ena posrednica, ki se ukvarja s tem...vzame pa na artikel 2 funta provizije..in pa še na skupno naročilo 4funte..če imaš pa do tri artikle pa na skupno naročilo  2 funta...upam, da je jasno..
Če te zanima ti lahko dam njen kontakt...se mi zdi da se nekatere stvari še vseeno splača tud prek nje vzet.. 
Jst sem zadnjič za probo vzela ene majčke pa eno vetrovko..pa so stvari zelo lepe in kvalitetne..

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 199
27.1.2010 12:01:36   
dolenjka
Meni je ena prinesla - živi na Češkem user posted image Kako boš pa ti naročala?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?