Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 23:32:13
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blacky, samo ruzak in marela sta šli skozi od dodatnega naročila ni panike, samo da je ruzak... pa marela tudi smo že v fazi tomaža hvala ti se vam pa hitr faze menjajo, mal razlož, da nisi v tiskarni dnarja v službi zaenkrat še ni potrebe... so dovolj malenkosti... za novo leto je dobil železnico tomaža in je to sedaj NON STOP na dnevnem redu... samo iz sobe se sliši .... mami stavi... mami stavi... toooomaaaazzzzz... olddiiii (poldi)... goazd (gorazd) Imamo pa srečo, da je sedaj rojstni dan na vrsti in smo vsem naročili določene dele, da bomo lahko nadgradili konstrukcijo ... saj ne vem komu je bolj všeč... atiju, meni ali valu jaz sem danes gledala duplo od tomažka, a to imate Ker za Taro bomo tudi mi nekaj takega, ker je sicer vsega preveč, je pa nora na prevozna sredstva in sovraži punčke verjetno je bolj po mamici ne, mi nimamo od dupla... za NY je dobil "pravo" železnico, ki jo imajo v BC, Thomas the Tank Engine, vsaj jaz je nisem kje drugje videla... potem pa dokopuješ tire, hiše, vlakce...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 23:37:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blacky, samo ruzak in marela sta šli skozi od dodatnega naročila ni panike, samo da je ruzak... pa marela tudi smo že v fazi tomaža hvala ti se vam pa hitr faze menjajo, mal razlož, da nisi v tiskarni dnarja v službi zaenkrat še ni potrebe... so dovolj malenkosti... za novo leto je dobil železnico tomaža in je to sedaj NON STOP na dnevnem redu... samo iz sobe se sliši .... mami stavi... mami stavi... toooomaaaazzzzz... olddiiii (poldi)... goazd (gorazd) Imamo pa srečo, da je sedaj rojstni dan na vrsti in smo vsem naročili določene dele, da bomo lahko nadgradili konstrukcijo ... saj ne vem komu je bolj všeč... atiju, meni ali valu jaz sem danes gledala duplo od tomažka, a to imate Ker za Taro bomo tudi mi nekaj takega, ker je sicer vsega preveč, je pa nora na prevozna sredstva in sovraži punčke verjetno je bolj po mamici ne, mi nimamo od dupla... za NY je dobil "pravo" železnico, ki jo imajo v BC, Thomas the Tank Engine, vsaj jaz je nisem kje drugje videla... potem pa dokopuješ tire, hiše, vlakce... aha štekam, no, to bomo mi za Maksa kupovali, ker če zdej ta smrklja vse dobi, bo imel revež samo second hand igrače
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 7:06:51
|
|
|
|
buči
|
Jutro. Včeraj ni bilo časa, da se javim. Tilen ima bronhitis, je na Ventolinu. Mislim sicer, da je stanje že malo boljše, tako da upam, da današnja kontrola ne bo pridelala kake napotnice za v bolnico. Sicer je živahen, je in pije, poje ... ni da ni. Danes gren na hitro v šolo oz. na športni dan, jutri in v petek imam bolniško. Se še beremo, ko pridem domov.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 8:35:50
|
|
|
|
itata
|
buči: beda drži se. pa do nedelje ga pozdravi, da boš šla na prislužen izlet dolenjka: tenks za naročila. super. listek čestitke za dobre rezultate. drugač pa da povem, da je moj otrok KONČNO se polulal v kahlico. je bil čist ponosen nase pol ker dva dni zdej zjutraj je sam mal posedel gor in dal še druge igračje gor na kahlo... lužice pa od nikoder. no danes mu je uspelo. tudi spi zdej končno celo noč v svoji postelji. mal se še zbudi pa grem mal do njega - danes na primer sem eno uro tudi sama tam oddremala tko da sva si priborila svojo posteljo nazaj. sej bi si jo že prej, ampak se jaz zarad učenja nisem s tem dovolj ubadala in se je prisvaljkal nazaj v zakonsko... zdej je pa konc s tem pa še na telovadbi sva bila včeri z Zojo. ful je bil žur. pol pa jok, ko je blo treba it domov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 10:01:17
|
|
|
|
blaža
|
Dan! Evo midva z Blažm sva tudi doma od včeraj. je mel v ponedeljek popoldne in včeraj dopoldne vročino , najbrž zaradi zobkov, ker danes nima nič več in zgleda ok. Danes bi še morala it delat, pa sem spustila, jutri in pojutrišnjem pa sem itak fraj in bova kar cel teden doma. Me ne mika it ven, ker je -7 stopinj z burjo. Blažo je priden. gleda traktor Toma v sobici. Vsake tolko ga čekiram, ampak je res super fant. Dude več nimamo, spi v veliki postelji, občasno gremo na kahlico, ampak to bomo prakticirali, ko bo topleje, ker zunaj se tega ne da izvest, pa med vožnjo,.. ker je premrzlo. Matija je v Kromplacu in uživa 100 na uro. smuča kot veliki so mi rekli. Mi smo se pa doma lotli prenove. Imam v dnevni zakosnko posteljo, ker delamo tam v spalnici kuhinjo z jedilnico, ker nam je takla spalnica prevelika. Za zdej še pospravljam in spraznjujem, ma kar gre.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 10:12:06
|
|
|
|
mlavla
|
dan.. pri nas vse po starem..mah noči sploh ne bom omenjala...sem kot en zombi... drugače pa sem odkrila eno luštno..pa zame tud kar ugodno trgovinico s oblačilci..pa sej nabrž jo katera že pozna.. http://www.clothingattesco.com/Home/page/home škoda je edino ker ne dostavljajo direktno v slo...tako, da rabiš posrednika..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 10:15:21
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro dolenjka hvala za naročilo. je ratalo vse naročit?? vsi bolančki se pa čim prej pozdravite sicer se moram pa pohvalit, da odkar imamo vse zobe nismo še zboleli. sicer vedno ko se pohvalim takoj zbolimo se pravi nismo bili na bolniški že od začetka novembra, pa še takrat smo vsi trebušno gripo fasali (no ene dvakrat je bila neki šmrkasta, pa okoli novega leta je imela en večer celo mal vročine, no ampak sterimar je zakon, nobene druge fiziološke ne uporabim več ) lulanje v kahlico: to nam rata tu in tam kaj ujet, sam tukaj mora bit starš dosleden, kar jaz v tem mrazu nisem, tudi čakam na toplejše mesece, ko bomo lahko tudi zunaj rito na plano pomolili . niti se ne sekiram kaj dosti okoli tega. ko bo čas bomo že ukinili pleničko. sama še nisem opazila, da bi kateri od zdravih odraslih hodil okoli s pleničko , tako, da tudi tu ne bomo nič forsirali, prav tako, kot pri hoji nismo listek: čestitke za nosečnost risanke: mi smo še kar na nodiju, čeprav počasi nas mineva , imam namen za roj. dan pripravit nodi torto, tako, da upam, da bo še zdržal 14 dni pa naj bodi dovolj lep dan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 10:20:50
|
|
|
|
itata
|
še eno vprašanje... katera založba izdaja Nodi knjigice? Bom Jakobu kupila knjigice od Nodija. Je zdej v Nodi fazi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 10:22:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata še eno vprašanje... katera založba izdaja Nodi knjigice? Bom Jakobu kupila knjigice od Nodija. Je zdej v Nodi fazi a ni to tehnična založba Ja, sem preverila in je
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 27.1.2010 10:23:05 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 10:26:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Misar, tudi mi je ne forsiramo. Zvečer pred kopanjem je lulanje v kahlico že rutina, zdaj, čisto počasi jo bom še zjutraj ko vstane dajala na kahlico, ostalo pa na morju (bomo šli letos zelooo kmalu, verjetno že maja in se vračali le občasno ) Ničesar ne forsiram, tudi dude ji nisem in ne bom še vzela, pa v taveliko posteljo je tudi še nismo dali oz. je tudi ne bomo, le to bomo še raztegnili, ampak vse malo kasneje, ne zdaj, ko je prišel Maks in se ji je revčki že tako vse na glavo doma obrnilo, ni treba, da ji še dodatne šoke delava Ste Lani že razložili da dobi bratca?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 10:35:12
|
|
|
|
mlavla
|
ja tud pri nas je vse prišlo samo od sebe.. tako duda, postelja...zdej pa še kahlica..na katero pa še jst nekak nisem pripravljena..saj sem imela vedno v planu, da se bomo tega lotili poleti.. a nas je punca presenetila..že nekaj časa je hodila zvečer in zjutraj...potem je pa kar na lepem začela govorit..Neža kaka..vit (previt) teba (treba)..no in tako se je začelo... Zdej pa še kakpno noč preseneti...ko se zbudi..in priraca do kahle..in pravi jujat (lulat)... Mah zanimiva je..očitno je že pripravljena...ker men se pa kdaj še tako ne da...ponavadi jo prime lulat..ravno ko dojim ipd..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 10:42:01
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Misar, tudi mi je ne forsiramo. Zvečer pred kopanjem je lulanje v kahlico že rutina, zdaj, čisto počasi jo bom še zjutraj ko vstane dajala na kahlico, ostalo pa na morju (bomo šli letos zelooo kmalu, verjetno že maja in se vračali le občasno ) Ničesar ne forsiram, tudi dude ji nisem in ne bom še vzela, pa v taveliko posteljo je tudi še nismo dali oz. je tudi ne bomo, le to bomo še raztegnili, ampak vse malo kasneje, ne zdaj, ko je prišel Maks in se ji je revčki že tako vse na glavo doma obrnilo, ni treba, da ji še dodatne šoke delava Ste Lani že razložili da dobi bratca? ja seveda, tudi ime si je že izbrala, ime mu bo namreč tako kot atiju: Toni...(samo preko mojega trupla ) sicer je pa vesela, da bo dojenček pri hiši. vsak večer poboža trebušček in zapoje pesmico dojenčku ...čeprav včasih je pa tud malo hudobna pa udari v trebuh (ampak res nežno). Načeloma se veseli dojenčka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 10:42:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ja tud pri nas je vse prišlo samo od sebe.. tako duda, postelja...zdej pa še kahlica..na katero pa še jst nekak nisem pripravljena..saj sem imela vedno v planu, da se bomo tega lotili poleti.. a nas je punca presenetila..že nekaj časa je hodila zvečer in zjutraj...potem je pa kar na lepem začela govorit..Neža kaka..vit (previt) teba (treba)..no in tako se je začelo... Zdej pa še kakpno noč preseneti...ko se zbudi..in priraca do kahle..in pravi jujat (lulat)... Mah zanimiva je..očitno je že pripravljena...ker men se pa kdaj še tako ne da...ponavadi jo prime lulat..ravno ko dojim ipd.. pridna, da še ponoči pride Tara že dolgo časa pove ko kaka in gre kar k stopnicam za gor, da jo previjem Vedno pove da kaka, pa hodi na WC, ampak zgodi se pa nič
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 10:43:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Misar, tudi mi je ne forsiramo. Zvečer pred kopanjem je lulanje v kahlico že rutina, zdaj, čisto počasi jo bom še zjutraj ko vstane dajala na kahlico, ostalo pa na morju (bomo šli letos zelooo kmalu, verjetno že maja in se vračali le občasno ) Ničesar ne forsiram, tudi dude ji nisem in ne bom še vzela, pa v taveliko posteljo je tudi še nismo dali oz. je tudi ne bomo, le to bomo še raztegnili, ampak vse malo kasneje, ne zdaj, ko je prišel Maks in se ji je revčki že tako vse na glavo doma obrnilo, ni treba, da ji še dodatne šoke delava Ste Lani že razložili da dobi bratca? ja seveda, tudi ime si je že izbrala, ime mu bo namreč tako kot atiju: Toni...(samo preko mojega trupla ) sicer je pa vesela, da bo dojenček pri hiši. vsak večer poboža trebušček in zapoje pesmico dojenčku ...čeprav včasih je pa tud malo hudobna pa udari v trebuh (ampak res nežno). Načeloma se veseli dojenčka pri vas še bolj razume, ker bo skoraj leto starejša od Tare, ko sem jaz rodila, ampak bodi pripravljena na vse, meni je bilo zelo hudo ko sem bila v P brez nje, pa ko je na obisk prišla in kar ni hotla k meni včasih Ampak vem, da je bil to zanjo šok, zato jo zdaj malo bolj "crkljam"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 10:55:05
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ja tud pri nas je vse prišlo samo od sebe.. tako duda, postelja...zdej pa še kahlica..na katero pa še jst nekak nisem pripravljena..saj sem imela vedno v planu, da se bomo tega lotili poleti.. a nas je punca presenetila..že nekaj časa je hodila zvečer in zjutraj...potem je pa kar na lepem začela govorit..Neža kaka..vit (previt) teba (treba)..no in tako se je začelo... Zdej pa še kakpno noč preseneti...ko se zbudi..in priraca do kahle..in pravi jujat (lulat)... Mah zanimiva je..očitno je že pripravljena...ker men se pa kdaj še tako ne da...ponavadi jo prime lulat..ravno ko dojim ipd.. pridna, da še ponoči pride Tara že dolgo časa pove ko kaka in gre kar k stopnicam za gor, da jo previjem Vedno pove da kaka, pa hodi na WC, ampak zgodi se pa nič ja tud mi smo dali skoz to fazo.. pa iz knjižnice sem prinesla eno knjigo o zajčku Matevžu, ki je dobil kahlico..mi je čist slučajno padla pod roke..in menda sem jo prebrala miljonkrat..in to je hotela vedno poslušat..pa sedet na kahli...in seveda po opisih posnemat zajčka..kako kuka v kahlico..in gleda če je lužica itd...men je ta knjiga že kar presedala..se mi zdi, da jo znam na pamet.. pa še podaljšat smo mogli izposojo..ker je bila tako zanimiva...no na srečo si je zdej izbrala drugo :) sem pa tud jst kupila knjigice nodi..naša ga tud obužuje.. Dolenjka..ja tole ponoči men ni še čist nič jasno..saj sama sebe komi uspem pokonc postavt..pol pa šele dojamem, da bi gdč..rada šla na kahlo..ma prvo noč sem itak mislila, da se mi sanja.. Ja danes je bila pa čist celo noč suha....zjutraj pa polna kahla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 10:57:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ja tud pri nas je vse prišlo samo od sebe.. tako duda, postelja...zdej pa še kahlica..na katero pa še jst nekak nisem pripravljena..saj sem imela vedno v planu, da se bomo tega lotili poleti.. a nas je punca presenetila..že nekaj časa je hodila zvečer in zjutraj...potem je pa kar na lepem začela govorit..Neža kaka..vit (previt) teba (treba)..no in tako se je začelo... Zdej pa še kakpno noč preseneti...ko se zbudi..in priraca do kahle..in pravi jujat (lulat)... Mah zanimiva je..očitno je že pripravljena...ker men se pa kdaj še tako ne da...ponavadi jo prime lulat..ravno ko dojim ipd.. pridna, da še ponoči pride Tara že dolgo časa pove ko kaka in gre kar k stopnicam za gor, da jo previjem Vedno pove da kaka, pa hodi na WC, ampak zgodi se pa nič ja tud mi smo dali skoz to fazo.. pa iz knjižnice sem prinesla eno knjigo o zajčku Matevžu, ki je dobil kahlico..mi je čist slučajno padla pod roke..in menda sem jo prebrala miljonkrat..in to je hotela vedno poslušat..pa sedet na kahli...in seveda po opisih posnemat zajčka..kako kuka v kahlico..in gleda če je lužica itd...men je ta knjiga že kar presedala..se mi zdi, da jo znam na pamet.. pa še podaljšat smo mogli izposojo..ker je bila tako zanimiva...no na srečo si je zdej izbrala drugo :) sem pa tud jst kupila knjigice nodi..naša ga tud obužuje.. Dolenjka..ja tole ponoči men ni še čist nič jasno..saj sama sebe komi uspem pokonc postavt..pol pa šele dojamem, da bi gdč..rada šla na kahlo..ma prvo noč sem itak mislila, da se mi sanja.. Ja danes je bila pa čist celo noč suha....zjutraj pa polna kahla mpazi da ne bo šlo kdaj čez
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 11:13:03
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ja tud pri nas je vse prišlo samo od sebe.. tako duda, postelja...zdej pa še kahlica..na katero pa še jst nekak nisem pripravljena..saj sem imela vedno v planu, da se bomo tega lotili poleti.. a nas je punca presenetila..že nekaj časa je hodila zvečer in zjutraj...potem je pa kar na lepem začela govorit..Neža kaka..vit (previt) teba (treba)..no in tako se je začelo... Zdej pa še kakpno noč preseneti...ko se zbudi..in priraca do kahle..in pravi jujat (lulat)... Mah zanimiva je..očitno je že pripravljena...ker men se pa kdaj še tako ne da...ponavadi jo prime lulat..ravno ko dojim ipd.. pridna, da še ponoči pride Tara že dolgo časa pove ko kaka in gre kar k stopnicam za gor, da jo previjem Vedno pove da kaka, pa hodi na WC, ampak zgodi se pa nič ja tud mi smo dali skoz to fazo.. pa iz knjižnice sem prinesla eno knjigo o zajčku Matevžu, ki je dobil kahlico..mi je čist slučajno padla pod roke..in menda sem jo prebrala miljonkrat..in to je hotela vedno poslušat..pa sedet na kahli...in seveda po opisih posnemat zajčka..kako kuka v kahlico..in gleda če je lužica itd...men je ta knjiga že kar presedala..se mi zdi, da jo znam na pamet.. pa še podaljšat smo mogli izposojo..ker je bila tako zanimiva...no na srečo si je zdej izbrala drugo :) sem pa tud jst kupila knjigice nodi..naša ga tud obužuje.. Dolenjka..ja tole ponoči men ni še čist nič jasno..saj sama sebe komi uspem pokonc postavt..pol pa šele dojamem, da bi gdč..rada šla na kahlo..ma prvo noč sem itak mislila, da se mi sanja.. Ja danes je bila pa čist celo noč suha....zjutraj pa polna kahla mpazi da ne bo šlo kdaj čez
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 11:38:13
|
|
|
|
dolenjka
|
aja Mlavlica, od Tescota cotke so pa superrrr jaz imam za Maksa 3 pižamice, pa en kompletek hlače, majčko in kapico in perem in perem, pa bo šlo zdaj stran, ker je prej prerastel kot pa znucal Pa Tara ima tut nekaj, samo za kasneje....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 11:43:33
|
|
|
|
mlavla
|
a Maks pančka?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 11:51:51
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Spogledujem se z majčkami..kot so npr. tele... http://www.clothingattesco.com/Cherokee-Boys/Cherokee-3-pack-double-layer-tops/invt/kd010001 pa oblekce pa vetrovke itd..se mi tud dopadejo... aja pa za Nežo misilim vzet kavbojke in majčko od pujse pepe.. pa dostavljajo tud v slo? nekak nisem tega zasledila res majo cute stvari
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 12:00:37
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Spogledujem se z majčkami..kot so npr. tele... http://www.clothingattesco.com/Cherokee-Boys/Cherokee-3-pack-double-layer-tops/invt/kd010001 pa oblekce pa vetrovke itd..se mi tud dopadejo... aja pa za Nežo misilim vzet kavbojke in majčko od pujse pepe.. pa dostavljajo tud v slo? nekak nisem tega zasledila res majo cute stvari kolikor je meni poznano ne..zato pa sprašujem Dolenjko kje je nabavljala.. Razen če imaš nekoga, ki ti prevzame na naslovu kamor pošiljajo..pa ti potem on pošlje v slo.. Drugače je pa še ena posrednica, ki se ukvarja s tem...vzame pa na artikel 2 funta provizije..in pa še na skupno naročilo 4funte..če imaš pa do tri artikle pa na skupno naročilo 2 funta...upam, da je jasno.. Če te zanima ti lahko dam njen kontakt...se mi zdi da se nekatere stvari še vseeno splača tud prek nje vzet.. Jst sem zadnjič za probo vzela ene majčke pa eno vetrovko..pa so stvari zelo lepe in kvalitetne..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 27.1.2010 12:01:36
|
|
|
|
dolenjka
|
Meni je ena prinesla - živi na Češkem Kako boš pa ti naročala?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?