Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 8:43:30
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla jutro.. no pri nas sva pa midva z Blažem mal potegnila..ati pa je Nežo odpeljal v vrtec.. zdej grem pa pobalina previt, preoblečt..pol se greva pa mal po tleh valjat...mali ima namreč zelo zanimiv slog za premikanje :)) ..kotaljenje.. misar..ja pozabljivost, je res kar značilna lastnost za če mene vprašaš si po drugi že tako pozabljiv, da ni lahko padla diagnoza senilnosti Naša desca še kar spita Jaz pa čakam, da T odpeljem Svašta No, sej če bi bla jaz še v postelji, Maks ziher ne bi tako dolgo spal veš tud pri nas je tako..kadar bi jst rada mal s tamalim mal potegnila..se bo ziher zelo hitro zbudil...če pa ati z njim vleče dreto...pa mu kdaj rata tud do 10h..grrrr ponavadi kakšno soboto.. Neža je pa itak že zmer pred sedmo budna..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 9:22:03
|
|
|
|
Neni13
|
Dobro jutro, dolenjka tokrat ne bom nič naročala, ker tisto kar sem hotela sem že dobila pri nas, za ostalo pa žal nimam časa brskat po netu. Tamali je že v varstvu, zdajle pa šibam v trgovino po robo ter večje pleničke za kopat. Danes začnemo z Markom z vodeno telovadbo v bazenu, vsaj nekaj v tem zoprnem vremenu. Torki bodo zdaj rezervirani za čofotanje.. Lepo si imejte in ne hodite ven, če ni nujno ker je mrzloooooo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 14:04:58
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, evo imam nekaj minut časa, pa se javljam. Pri nas je gužva za znoret... selitev še ni končana, posledično se še vedno igram enostarševsko družino, a glede na to, da se dela počasi zaključujejo upam, da bo tudi to kmalu za nami. V službi tudi non stop neke predstavitve, analize, plani, poročila.... mah... ni da ni... sem ravno gledala kdaj naj pokoristim star dopust, da si malo odpočijem. Nekaj sem spremljala kaj ste načvekale, a ne podrobno. Niti mi ne bo uspelo... čez vikend začnemo s praznovanjem rojstnega dne, moram še torto pripravit... noro... kako hitro teče čas... 2 leti...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 14:05:53
|
|
|
|
Blacky*
|
Dolenjka... imaš mail z naročilom... upam, da bodo imeli vsaj kaj... če bo bolj slabo kazalo oz. bo samo kapica je ne bom naročila... mah... ti pošljem še mail
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 14:35:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
Lep pozdrav od mene... sem se ziv.... s povdarkom na ZIV.... .....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 14:45:24
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pričala Fata Šemsi: Juče sam uhvatila Muju kako drka u kupatilu. I,što si uradila? Pa,popušila sam mu. Pa zašto si to uradila? Pa,bolje je,da očistim zube,nego cijelo kupatilo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 19:43:04
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Da se na kratko javim. Smo OK. Spet nekaj malega sneži in na RD se že pripravljamo. Danes smo se odločili, da bo na torti pujsa Pepa . Je pa madam šla že spat. Danes si je že pred 19h začela mencat oči, tako da je bilo takoj jasno, da bo treba takoj po sedmi spat. In danes sva še njeno priljubljneo igračo- leva (iz telegrama) pozabili v vrtcu. Potem sem ji samo razložila, da je lev v vrtcu in da tam spančka in je lepo razumela in ni več vprašala po njemu. Drugače jo spremlja že povsod. Sem ji dala račko in plenico za stisnit, pa ji je očitno zadostovalo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 20:29:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Vidim, da se vam je Stipe javil Sem šla mal od doma, da se je lahko spočil blacky, zaenkrat sem vse tvoje artikle uspešno dala v košarico zdaj pa še od Misar in Itate Še kakšna kandidatka kje Pina, kako je s teboj, te počakam No, grem v šoping
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 20:34:16
|
|
|
|
listek1
|
čer, No, mi smo tudi imeli NS danes in je vse ok. Rezultat je bil 1:2240, vse se je lepo videlo, mišek je velik 60,7 mm, pdp ostaja 8.8.2010. Je pa povedal Dr. Pušenjak, da bomo meli 90% še enga fantička. No bom blažena med moškimi Buči, blaža - kakšen nasvet kako je biti s tremi fanti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 20:43:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, No, mi smo tudi imeli NS danes in je vse ok. Rezultat je bil 1:2240, vse se je lepo videlo, mišek je velik 60,7 mm, pdp ostaja 8.8.2010. Je pa povedal Dr. Pušenjak, da bomo meli 90% še enga fantička. No bom blažena med moškimi Buči, blaža - kakšen nasvet kako je biti s tremi fanti megaaaa. No zdej bi pa jaz še eno pupiko. Ma ne bo nič. To noč sem spet sanjala, da sem noseča. ah ja sej bo, še ene 5 let, pa bom počasi že prestara, pa bom dala mir.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 20:44:24
|
|
|
|
blaža
|
Inja, kaj maš pa ti doma?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 20:52:55
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, No, mi smo tudi imeli NS danes in je vse ok. Rezultat je bil 1:2240, vse se je lepo videlo, mišek je velik 60,7 mm, pdp ostaja 8.8.2010. Je pa povedal Dr. Pušenjak, da bomo meli 90% še enga fantička. No bom blažena med moškimi Buči, blaža - kakšen nasvet kako je biti s tremi fanti megaaaa. No zdej bi pa jaz še eno pupiko. Ma ne bo nič. To noč sem spet sanjala, da sem noseča. ah ja sej bo, še ene 5 let, pa bom počasi že prestara, pa bom dala mir. Blaža - zakaj pa ne, če si tako želiš imeti še enga? A tvoj ni za to? No, men je pa moj ati reku prej, da bo punc dovolj, ko jih bosta začela domov vozit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 20:54:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, No, mi smo tudi imeli NS danes in je vse ok. Rezultat je bil 1:2240, vse se je lepo videlo, mišek je velik 60,7 mm, pdp ostaja 8.8.2010. Je pa povedal Dr. Pušenjak, da bomo meli 90% še enga fantička. No bom blažena med moškimi Buči, blaža - kakšen nasvet kako je biti s tremi fanti megaaaa. No zdej bi pa jaz še eno pupiko. Ma ne bo nič. To noč sem spet sanjala, da sem noseča. ah ja sej bo, še ene 5 let, pa bom počasi že prestara, pa bom dala mir. Blaža - zakaj pa ne, če si tako želiš imeti še enga? A tvoj ni za to? No, men je pa moj ati reku prej, da bo punc dovolj, ko jih bosta začela domov vozit Jaz ne pridem do porodniške. Še za Blaža smo komaj nekaj skupaj skvačkali, pa mam še eno leto kredita zaradi tega.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 20:57:38
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, No, mi smo tudi imeli NS danes in je vse ok. Rezultat je bil 1:2240, vse se je lepo videlo, mišek je velik 60,7 mm, pdp ostaja 8.8.2010. Je pa povedal Dr. Pušenjak, da bomo meli 90% še enga fantička. No bom blažena med moškimi Buči, blaža - kakšen nasvet kako je biti s tremi fanti megaaaa. No zdej bi pa jaz še eno pupiko. Ma ne bo nič. To noč sem spet sanjala, da sem noseča. ah ja sej bo, še ene 5 let, pa bom počasi že prestara, pa bom dala mir. Blaža - zakaj pa ne, če si tako želiš imeti še enga? A tvoj ni za to? No, men je pa moj ati reku prej, da bo punc dovolj, ko jih bosta začela domov vozit Jaz ne pridem do porodniške. Še za Blaža smo komaj nekaj skupaj skvačkali, pa mam še eno leto kredita zaradi tega. no, mogoče pa potem čez 1 leto. Upanje umre zadnje ane
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 20:59:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, No, mi smo tudi imeli NS danes in je vse ok. Rezultat je bil 1:2240, vse se je lepo videlo, mišek je velik 60,7 mm, pdp ostaja 8.8.2010. Je pa povedal Dr. Pušenjak, da bomo meli 90% še enga fantička. No bom blažena med moškimi Buči, blaža - kakšen nasvet kako je biti s tremi fanti megaaaa. No zdej bi pa jaz še eno pupiko. Ma ne bo nič. To noč sem spet sanjala, da sem noseča. ah ja sej bo, še ene 5 let, pa bom počasi že prestara, pa bom dala mir. Blaža - zakaj pa ne, če si tako želiš imeti še enga? A tvoj ni za to? No, men je pa moj ati reku prej, da bo punc dovolj, ko jih bosta začela domov vozit Jaz ne pridem do porodniške. Še za Blaža smo komaj nekaj skupaj skvačkali, pa mam še eno leto kredita zaradi tega. no, mogoče pa potem čez 1 leto. Upanje umre zadnje ane Ja. Sej sem rekla, da še par let, pa bom prestara, pa mogoče dam mir. No sej neke hude želje ni po nosečnosti, po še enem otročku pa ja. Tudi rodim ga, samo, da ga ne nosim ob takih slabostih kot prvi dve nosečnosti. to je še en razlog proti več, da mi ni usojeno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 21:29:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Listek sej jaz v rezultat sploh nisem dvomila UUUU, tebe bodo pa ziher fletno tvoji fantje crkljali Kdaj pa kakšna kavica pade Da ti dam mal Maksa za popestvat, da boš prej not padla Blaža, ne tež' - hitr ata na mamo (lahko tudi obratno) pa eno luštno punčko narest, slabo ti pa ne bo imelo bit časa, ker boš mogla torte pečt
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 21:37:47
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Vidim, da se vam je Stipe javil Sem šla mal od doma, da se je lahko spočil blacky, zaenkrat sem vse tvoje artikle uspešno dala v košarico zdaj pa še od Misar in Itate Še kakšna kandidatka kje Pina, kako je s teboj, te počakam No, grem v šoping
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 21:40:08
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Vidim, da se vam je Stipe javil Sem šla mal od doma, da se je lahko spočil blacky, zaenkrat sem vse tvoje artikle uspešno dala v košarico zdaj pa še od Misar in Itate Še kakšna kandidatka kje Pina, kako je s teboj, te počakam No, grem v šoping a moje dodatno sporočilo/naročilo si tudi dobila... dežnik, copati,... pa ne vem več kaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 21:41:23
|
|
|
|
Blacky*
|
listek čestitke in bravo za dobre rezultate
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 21:54:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Vidim, da se vam je Stipe javil Sem šla mal od doma, da se je lahko spočil blacky, zaenkrat sem vse tvoje artikle uspešno dala v košarico zdaj pa še od Misar in Itate Še kakšna kandidatka kje Pina, kako je s teboj, te počakam No, grem v šoping a moje dodatno sporočilo/naročilo si tudi dobila... dežnik, copati,... pa ne vem več kaj ups, grem vnest, pa upam, da je kaj na zalogi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 21:57:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Blacky, samo ruzak in marela sta šli skozi od dodatnega naročila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 22:00:01
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blacky, samo ruzak in marela sta šli skozi od dodatnega naročila ni panike, samo da je ruzak... pa marela tudi smo že v fazi tomaža hvala ti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 22:05:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blacky, samo ruzak in marela sta šli skozi od dodatnega naročila ni panike, samo da je ruzak... pa marela tudi smo že v fazi tomaža hvala ti se vam pa hitr faze menjajo, mal razlož, da nisi v tiskarni dnarja v službi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 22:34:45
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blacky, samo ruzak in marela sta šli skozi od dodatnega naročila ni panike, samo da je ruzak... pa marela tudi smo že v fazi tomaža hvala ti se vam pa hitr faze menjajo, mal razlož, da nisi v tiskarni dnarja v službi zaenkrat še ni potrebe... so dovolj malenkosti... za novo leto je dobil železnico tomaža in je to sedaj NON STOP na dnevnem redu... samo iz sobe se sliši .... mami stavi... mami stavi... toooomaaaazzzzz... olddiiii (poldi)... goazd (gorazd) Imamo pa srečo, da je sedaj rojstni dan na vrsti in smo vsem naročili določene dele, da bomo lahko nadgradili konstrukcijo ... saj ne vem komu je bolj všeč... atiju, meni ali valu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 26.1.2010 22:55:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blacky, samo ruzak in marela sta šli skozi od dodatnega naročila ni panike, samo da je ruzak... pa marela tudi smo že v fazi tomaža hvala ti se vam pa hitr faze menjajo, mal razlož, da nisi v tiskarni dnarja v službi zaenkrat še ni potrebe... so dovolj malenkosti... za novo leto je dobil železnico tomaža in je to sedaj NON STOP na dnevnem redu... samo iz sobe se sliši .... mami stavi... mami stavi... toooomaaaazzzzz... olddiiii (poldi)... goazd (gorazd) Imamo pa srečo, da je sedaj rojstni dan na vrsti in smo vsem naročili določene dele, da bomo lahko nadgradili konstrukcijo ... saj ne vem komu je bolj všeč... atiju, meni ali valu jaz sem danes gledala duplo od tomažka, a to imate Ker za Taro bomo tudi mi nekaj takega, ker je sicer vsega preveč, je pa nora na prevozna sredstva in sovraži punčke verjetno je bolj po mamici
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?