listek1
|
dan, da se še jest mal javim. Sem vas sicer brala, ampak za pisat pa ni blo energije. Mi je blo ful slabo, pa bruhala sem, v glavnem čist zanič. No sedaj sem končno prišla k sebi in upam, da tako ostane. V četrtek sem imela pregled in je zaenkrat vse ok. Veliki smo 4 cm, srčke dela, pa prstek cuzamo na veliko. David je pa spet prehlajen, pa kašlja, vročine HB nima, tako, da upam, da ostane samo pri prehladu. Na veliko se igra z vlakci (Tomažek), govori tud že ful, ponoč je priden. Ma sej je na splošno zlat, sploh ne vemo, da ga mamo. Upam, da bo ta drug tud tak Dolenjka, mi smo bli zdej v Londonu, pa mi je tok žal, da nisem šla v Mothercare. bla sem v Primarku, pa next-u, sem tam tud nabavla za Davida. Je tok cnej kokr pri nas. Mogoče se naslednjo rundo pridružim, ker zaenkrat imamo dovolj cunj, za naprej mu pa ne upam kupovat, ker tok hit raste. Sem mu pa zdej jemala za 3-4 leta, pa mu ni nič prevelko. Itata - tebi pa iskrene čestitke za opravljen izpit. Si bla ful pridna Lilči - čestitam, sem vedla, da ti bo v drugo takoj ratal. Kako si pa opravila na pregledu? Upam, da je vse ok, ma itak da je. TI pa pošljem še ZS, nisem prej utegnila. NO pridne bodte pa se še tipkamo
|