|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
27.1.2010 17:09:16   
dolenjka
Neni, jaz sem še vedno na isti kilaži, kot ko sem iz P prišla user posted image Skrbim za mleko in veliko jem in pijem, še kak deci si občasno privoščim za kri user posted image , pa veliko počivam (beri nič ne športam user posted image ) - vsak izgovor mi prav pride za 80 kg, ki jih okrog prenašam user posted image
Stipe je že 3 tedne na dieti in je ful lepo že shujšal, jaz pa namesto da bi bila z njim v štric, bluzin in pojem sladkega na tone user posted image
Trebušnjake sovražim, ampak se jih bom lotila čez kaka 2 meseca, ko mi bo mal kuzlčka v ritko (v bistvu rit user posted image ) začela skakat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 226
27.1.2010 17:48:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

oooo, kaj pa je danes to, a ste se zbudile  user posted image user posted image user posted image
Ja, ja ve kr zapravljajte, jaz sem včeraj spičila 250 EUR po hitrem postopku. Tako da nič več! user posted image  
Marku sem vplačala tečaj telovadbe v bazenu. Je bil včeraj prvič, kr kriza. Se drži kot klop. Na koncu je baje že norel in skočil iz blazine v bazen.
Upam, da se bo znebil tega straha..

Drage moje, danes sem pa odkrila, da me je druga nosečnost pošteno obogatila z maščobo.. Cela 2 meseca sem rabla za to ugotovitev user posted image user posted image user posted image
Bo treba malo eliptik zalaufat.
Februarka, dolenjka, mlavala itd.kako ste se borile oz. se verjetno še s to nadlogo?
Trebušnjaki kaj pomagajo?

uživajte na sočku

p.s. Misar se bova me kaj uspele videt, bi prav rada že videla trebušček

res bi lahko skupaj kak sprehod usekale, men ne bi škodil, kot berem pa teb tud ne user posted image

sicer pa je trebušček občutno večji kot v prvi user posted image  user posted image

bi rekla, jauser posted image
prejle sem nase vlačla en kostimček, ki sem ga kupla ko sem lepo shujšala, pa pizd** in jamram zraven da kakšen trebuh mi je Blaž naredu, pa se moj oglasi prav previdno, da ni Blaž nič krivuser posted image grrrrrrrr. Bo treba res na shujševalno, tale trebuh sam ne bo izginuuser posted image je bil pa itak skor še 1x večji kot pri Larisi, itak, saj je mel tamal 800g več.

Hvala za idejo glede knjigic, jih dobi za roj. danuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 227
27.1.2010 18:19:49   
Februarka08
Evo še par slikc, ker sem jih ravno uredila maluser posted image

Mali bajsek user posted image
user posted image

Moj lepotec user posted image
user posted image

Mami, poglej me! user posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 228
27.1.2010 18:20:56   
buči
Čer. S Tilnom sva bila na kontroli. Seturacija se mu je dvignila, ampak mu še vedno piska in hrope. Tako da ventulin ostaja, v petek spet kontrola.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 229
27.1.2010 18:23:41   
Blacky*
no, meni je  ostalo še kar nekaj kg user posted image , pa se ne sekiram... jih je treba znat nosit user posted image user posted image user posted image

inja, kaj pa tebi?

Neposredna povezava do sporočila: 230
27.1.2010 18:24:08   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer. S Tilnom sva bila na kontroli. Seturacija se mu je dvignila, ampak mu še vedno piska in hrope. Tako da ventulin ostaja, v petek spet kontrola.

upam, da bo v petek ok

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 231
27.1.2010 18:24:59   
Blacky*
Februarka user posted image user posted image user posted image user posted image pravi lepotec user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 232
27.1.2010 18:25:18   
buči
Februarka, kako ste že veliki!!!!!!!

Ko ste že ravno pri št. cunj. Mi 86 nič več ne spravimo gor, v glavnem 92 in 98. Kil ima 13, 4, zmerim ga v teh dneh.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 233
27.1.2010 20:50:14   
Februarka08

uf, vem kako je to, jauser posted image upam da boste kmalu brez ventolinauser posted image user posted image mi smo kupil potem ko smo meli večkrat probleme z bronhitisi kar domači inhalator in smo inhalirali fiziološko... takoj, ko sem zaslutila da bo začela piskat, sem jo dala inhalirat, in tako smo večkrat ušli ventolinu! Priporočam!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 234
27.1.2010 20:59:52   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

uf, vem kako je to, jauser posted image upam da boste kmalu brez ventolinauser posted image user posted image mi smo kupil potem ko smo meli večkrat probleme z bronhitisi kar domači inhalator in smo inhalirali fiziološko... takoj, ko sem zaslutila da bo začela piskat, sem jo dala inhalirat, in tako smo večkrat ušli ventolinu! Priporočam!

mislim, da je buči že nabavila inhalator...

mi ga mamo tud..saj ma Blaž te težave..in smo z njim že tud dvakrat ušli ventolinu..
Ravno danes je spet začel full kašljat..upam, da se ne razvije kaj slabega iz tega..

Drugač pa sončka pančkata že skor eno uro..pa oba mi je uspel skopat..
jst pa čakam atija da pride iz Portoroža..hmm..al bom šla pa akr spat...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 235
27.1.2010 21:08:13   
dolenjka
Jaz sem se pa spravila pisat en dopis v angleščini in ugotavljam, da sem čist ven padla user posted image user posted image Skupaj moram spacati vsaj eno stran A4 in ne sme biti skropucalo in se mi meša user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 236
28.1.2010 7:19:06   
buči
Inhalator smo kupili, ja. Ampak nam je P rekla, da je naš bronhitis virozen. Kako mu potem lahko uideš oz. ga z inhalacijami preprečiš? Kolegica ima pri punčki težave z bronhitisi, je mala še pod vprašajem za astmo, pa si tudi ful pomaga z inhalacijami.

Aljaž je ostal samo pri močno zabasanem nosu, ves čas inhalira. Ne vem, mogoče je že toliko večji, da pač ni šlo naprej na bronhitis. Vsaj tako sem jaz zaštekala vso stvar. Ker oba sta pa imela vročino. Aljaž za vzorec, Tilen 3x čez 39, samo po svečki je bil spet fit, pa samo 1x na dan jo je dobil.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 237
28.1.2010 7:20:54   
buči

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz sem se pa spravila pisat en dopis v angleščini in ugotavljam, da sem čist ven padla user posted image user posted image Skupaj moram spacati vsaj eno stran A4 in ne sme biti skropucalo in se mi meša user posted image user posted image

ti lahko kaj pomagam, pa oddaš v nemščini?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 238
28.1.2010 7:21:40   
buči
u, še eno špijonko, poleg inje imamo: resnično srečna. Kako si?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 239
28.1.2010 7:25:31   
Blacky*
jutro user posted image ,

no mi nimamo težav z bronhitisi.... HB... imam pa kolegico, kater fantič, letnik naših februarčkov ima non stop težave, tudi hospitalizirani so bili,... in se je odločila za bioresonanco, ki je pokazala, da se mu je ob cepljenju za oslovski kašelj aktiviral oslovski kašelj in da so posledično s tem povezane težave... zdaj so začeli s terapijo... pričakujejo da po koncu ne bodo rabili ventolina, inhalacij...

tako, zdaj pa bodi pameten glede teh vseh priporočljivih cepljenj... in če bi prišla k P in rekla da ima otrok oslovski kašelj, bi jo najbrž tudi po pameti vprašal... tako zdaj čaka, nato bodo pa videli kako in kaj... bronhitisi, bronholoitisi, kašljanje, bodo pa čudežno izveneli...

mogoče sem malo zmedeno napisala, a stojim na stališču, da nas premalo seznanijo z vsemi možnostmi in posledicami cepljenja, pa bi nas morali....

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 240
28.1.2010 7:29:52   
buči
Pa veš kaj je še, ne pride tako pogosto do zapletov, mogoče ne poznamo nikogar, ki ima take slabe izkušnje in zato niti ne dvomiš v cepljenje.Pač meni je bilo logično, da bosta oba cepljena in pika. Nič nisem nikoli razmišljala. Kot to da si moramo umivat zobe.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
28.1.2010 7:54:00   
dolenjka
Jutro user posted image

Blacky, kar zmrazilo me je, ko si napisala kako je prijateljičin otroček reagiran na cepivo user posted image user posted image No, jaz bom zdaj pri Maksu zelo striktna. Prvič bo cepljen takokot Tara, kasneje, okoli 4,5 mesecev, ali pa še kasneje user posted image Takoj po cepljenju pa greva na bioresonanco na detoksikacijo - po vsakem odmerku user posted image Vsaj to lahko naredim, če sem se že odločila, da se stroki ne bom upirala, in otroke cepila. Upam samo, da nikoli ne bom obžalovala odločitve user posted image user posted image

Buči, tebe sem pa že imela v mislih, ampak tokrat mora biti v angleščini, bom pa verjetno kmalu potrebovala tudi nekaj v nemščini in takrat se ti ziher oglasim, ker moja nemščina že pošteno šepa user posted image Pa podobno se i bo vsak čas z mojo francoščino zgodilo, tako da se bom zdaj počasi sparavila na nek konverzacijski tečaj, ker bi rada naredila mednarodno priznani izpit iz FR na inštitutu za FR jezik user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 242
28.1.2010 8:05:49   
pina-1
Dobro jutro.
Mi smo bolani. Ana je sicer zdaj že prišla k sebi, mene je pa komi napadlo. user posted image
Danes bo pri nas kar pestro, saj bom jaz ležala in ana bo okoli skakala.user posted image user posted image

Šefla, glede naročila, pa sem pozna tokrat, ker je pač tole z Ano vmes prišlo. Sem pa hotela naročit sopergice za moje punce,  mah bom pa drugič...

A je kdo o dieti govoru. Midve z Suzi sva se skupi na dieto spravli Ona je šla dol že dobra 3 kg, jaz pa ničuser posted image . LE zakaj?user posted image

Stipe, how are you?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 243
28.1.2010 8:14:52   
dolenjka
O Pinči, Stipe je dobro, še spi user posted image Kaj pa tebe muči user posted image user posted image

Kako pa je kaj naša Suzi user posted image Ni lepo, da se nič ne oglasi user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 244
28.1.2010 8:19:17   
Blacky*

Jutro user posted image

Blacky, kar zmrazilo me je, ko si napisala kako je prijateljičin otroček reagiran na cepivo user posted image user posted image No, jaz bom zdaj pri Maksu zelo striktna. Prvič bo cepljen takokot Tara, kasneje, okoli 4,5 mesecev, ali pa še kasneje  Takoj po cepljenju pa greva na bioresonanco na detoksikacijo - po vsakem odmerku user posted image Vsaj to lahko naredim, če sem se že odločila, da se stroki ne bom upirala, in otroke cepila. Upam samo, da nikoli ne bom obžalovala odločitve user posted image user posted image

Buči, tebe sem pa že imela v mislih, ampak tokrat mora biti v angleščini, bom pa verjetno kmalu potrebovala tudi nekaj v nemščini in takrat se ti ziher oglasim, ker moja nemščina že pošteno šepa user posted image Pa podobno se i bo vsak čas z mojo francoščino zgodilo, tako da se bom zdaj počasi sparavila na nek konverzacijski tečaj, ker bi rada naredila mednarodno priznani izpit iz FR na inštitutu za FR jezik user posted image

tudi jaz se nagibam v to smer

saj vem, da primeri niso pogosti, a vem tudi da se o njih ne govori.... kar nekaj literature sem prebrala na to temo, se pogovorila z nekaj strokovnjaki in imam kar nekaj informacij... težko se je odločiti kaj naredit... vedno je dvom... kaj pa če.... in vsi smo tiho, dokler ne pride do težav, nato so pa sploh vsi najbolj pametni... ko smo mi vprašali ali so možne težave pri Valu od cepljenja so rekli ne, ko smo prosili za potrdilo, ko se cepi, da ne bo težav ga pa nismo dobili... pa ne mislim na težave glede kakšne vročine, rdečice na mestu uboda... težav v smislu da se njegovo zdravstveno stanje ne bo poslabšalo... tega potrdila nihče ne da...

tako kot cepljenje za novo gripo... kot da farmacevtska podjetja za kaj odgovarjajo... nekaj so namešala, prodala po lepi ceni, odškodninsko odgovornost v primeru stranskih učinkov bo pa nosila država????... haloooo....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
28.1.2010 8:49:09   
pina-1

O Pinči, Stipe je dobro, še spi user posted image Kaj pa tebe muči user posted image user posted image

Kako pa je kaj naša Suzi user posted image Ni lepo, da se nič ne oglasi user posted image

sem se zgleda viroze od ane nalezla.
me grlo boli pa sem vsa taka kisla..

suzi je pa kar v redu. iz služe se ne more javljat, doma pa ni cajta. drgač je vsa v zidanju njihove nove hiške....
jo bom pa okregla da nič ne pride ..vsaj kako minutkouser posted image

blaor stipetu, ki še spi

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 246
28.1.2010 9:22:37   
itata
jaz bom tko rekla glede cepljenja. tale "običajna" redna cepljenja so praktično 99%, da ne pustijo posledic, ker so že tok pretestirana, da je kao ok. AMPAK obstaja pa res majhna možnost, da so zapleti. in ko so te zapleti, so pa hudi. jaz poznam en primer pa ne bom razlagala, ker je to pač res stroga izjema. drugega ne poznam, ki bi imel tako reakcijo na cepljenje. definitivno mislim, da se ne bi nič takega zgodilo, če bi se ljudje sami odločali ali bodo otroke cepili ali ne... večina teh bolezni ne obstaja več. črne koze pa če izbruhnejo je to v afriki in preden pridejo do sem, se lahk vsi še cepimo pravočasno.

za novo gripo pa absolutno NISO dovolj testirali cepiva in so dajali folku en A4 list za podpisat, ko so se šli cepit zakaj vse oni NE odgovarjajo. to ti že da vedet, da ni vse kul. no, vsaj meni. ker jaz sem se cepla za sezonsko pa mi ni blo treba nič podpisovat... tolk o tem.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 247
28.1.2010 9:37:00   
mlavla
jutro..

o naši noči ne bi preveč razlagala..je bila prva polovica tako katastrofalna..pa še sami smo bili brez atija..pa oba sta na polno jokala..upam, da se to čim manjkrat zgodi..

drugače so me pa čist presnetl tile iz tehnične založbe..včeraj sem namreč naročila knjice Nodi..in evo danes zjutraj jih je poštar že prinesel..ma so hitri..user posted image
Itata a tebi tud?

blacky..imaš zs

danes se mam namen kej začet učit..upam, da mi rata..

pina..želim vam velik zdravja..pa suzi pozdravi..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 248
28.1.2010 9:39:33   
itata
moram preverit za knjigice... pa glih sem mami včer rekla, da danes verjetno da ne, da bodo po mojem v petekuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 249
28.1.2010 9:41:27   
blaža
Februarka lušnega bubeca maš, pravi mišelinkec.user posted image

Suzi pohvalno za tvoje kilce, meni je tudi ratalo dol spravit 4 kg.user posted image Zdej sem ok nekako.

Stipe, kaj te je napadel za en virus, da te nič ni user posted image

Lillchi, kaj si ok? Javi se kej, pa povej kako tvoja pikica kej raste.

Dolenjka a prilimaš še enkrat link od cotic kjer naročate? Sicer dvomim, da bom kej naročila, ker zdej urejamo stanovanje in nimam neke volje za drugo zapravljat, ker ma dosti robe še od Matije, nekaj sem mu pa že kupla v okaidiju.

Blacky, sem pa mislilas, da se z mano trudiš na ločevalni, a nisi rekla user posted image

pina hitro se pozdravi!user posted image

buči za vas enako. Upam, da boste kmalu čisto ok. Sej bo kmalu pomlad.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Koliko otrok?
Jaka RR

Za koliko otrok bi se odločila v idealnih razmerah?

1 (2%)

2 (22%)

3 (55%)

4 (11%)

5 ali več (10%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!