Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro Blacky, kar zmrazilo me je, ko si napisala kako je prijateljičin otroček reagiran na cepivo No, jaz bom zdaj pri Maksu zelo striktna. Prvič bo cepljen takokot Tara, kasneje, okoli 4,5 mesecev, ali pa še kasneje Takoj po cepljenju pa greva na bioresonanco na detoksikacijo - po vsakem odmerku Vsaj to lahko naredim, če sem se že odločila, da se stroki ne bom upirala, in otroke cepila. Upam samo, da nikoli ne bom obžalovala odločitve Buči, tebe sem pa že imela v mislih, ampak tokrat mora biti v angleščini, bom pa verjetno kmalu potrebovala tudi nekaj v nemščini in takrat se ti ziher oglasim, ker moja nemščina že pošteno šepa Pa podobno se i bo vsak čas z mojo francoščino zgodilo, tako da se bom zdaj počasi sparavila na nek konverzacijski tečaj, ker bi rada naredila mednarodno priznani izpit iz FR na inštitutu za FR jezik tudi jaz se nagibam v to smer saj vem, da primeri niso pogosti, a vem tudi da se o njih ne govori.... kar nekaj literature sem prebrala na to temo, se pogovorila z nekaj strokovnjaki in imam kar nekaj informacij... težko se je odločiti kaj naredit... vedno je dvom... kaj pa če.... in vsi smo tiho, dokler ne pride do težav, nato so pa sploh vsi najbolj pametni... ko smo mi vprašali ali so možne težave pri Valu od cepljenja so rekli ne, ko smo prosili za potrdilo, ko se cepi, da ne bo težav ga pa nismo dobili... pa ne mislim na težave glede kakšne vročine, rdečice na mestu uboda... težav v smislu da se njegovo zdravstveno stanje ne bo poslabšalo... tega potrdila nihče ne da... tako kot cepljenje za novo gripo... kot da farmacevtska podjetja za kaj odgovarjajo... nekaj so namešala, prodala po lepi ceni, odškodninsko odgovornost v primeru stranskih učinkov bo pa nosila država????... haloooo....
|