Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 20.1.2010 20:07:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjka, ne gre za šparanje pri varnsoti, ampak za racionalen nakup. Mi že mamo en stolček do 4 let, pa ima ana zelo malo prostora še v nejm. Sprašujem bolj za info kako se odločit, ali kupti stol od 9-18 kg ali od 13-36 kg... Moje dete je mišelinasto in veliko, pa se boljimd abi kaj hitro prerasla stol do 18 kg... pol bi pa morala še en stol kupovat... mahhh A te stipe uboga zdej??? Pozdravi ga...pa en deci naj rukne bo koj boljše Sej zato sem pa napisala da potem mogoče kar MC Rodi Morda je bilo tako napisano, ker si pač omenila, da se bo občasno vozila v njem... Mišelinke bo pa itak pravi čas izgubila, pol boš pa imela akcijo k jo bojo fantje ganjali Stipe še kar uboga, velik si ne upa, ker mi ne more uiti Pa Pinotu povej, da ima še kako prav, ampak je pa vseeno moj bivši prijatelj sedaj Nizy, itak da moram, kdo pa bo namest mene Ti pa si faca, da imaš obe doma, jaz že ne bi...ampak itak ima vsak svojo zgodbo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 20.1.2010 20:58:32
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* čer, buči hvala... sem danes dobila tako lepo kuverto in sem rabila kar nekaj minut, da sem se spomnila kaj je notri Te peljem na drink.... povej kdaj Ja, upam, da še letos! Lilčy, čestitke!!!! Veš, da bo vse ok! MOra bit!!!!! Sicer sem pa zdelana, pa je šele sreda mimo. Jutri pa konferenca. Me pa gor drži, da grem 1. in 2. februarja na en seminar, pa imajo tam v hotelu bezen in savno in neke terapije z medom in ne vem kaj. Bom kar kartico od mojega sabo vzela!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 9:41:04
|
|
|
|
itata
|
jutro, jaz sem še čist adijo. tolk mam še adrenalina in vsega v sebi, da sploh spat nisem mogla. katastrofa. važn pa da je izpit za mano in, da sem to do konca življenja opravila zdej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 9:45:22
|
|
|
|
ella79
|
dan lillchy za pina jaz bi na tvojem mestu kupila Rodi-ja bamby Zoja bo dobila za roj dan poganjalec kolo. Upam da ji bo šlo, itak pa dobi še od nečaka potem kolo s pomožnimi kolesi, tako da neki bo že ok. Se pa že tako veseli novega kolesa in torte, da vsak dan sprašuje kdaj dobi pa rečem ne še danes, pa prav a jutri
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 9:47:55
|
|
|
|
lillchy123
|
itata, bravo dejte mi prosim neki povedat. jaz bi mogla dobit šele včeraj, pa so mi testi že v ponedeljek popoldne pokazali debeli +. CB pa v torek, pa tudi ne s prvim urinom in je bil prav tako debel +. V torek sem pol mela cel dan malo rjavega izcedka, včeraj nič, danes pa spet malo rjavo teče. je par kapljic na vložku, ko grem lulat. a je blo to tudi pri kateri? Me prav skrbi, ker pri Lukcu tega ni blo... sej danes popoldne pokličem G, pa upam, da se grem kar pokazat... moja sestrica je v P, ima strogo ležanje, popadki so pa še vedno.. bomo videli, kaj bo popoldne povedal zdravnik
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 10:23:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Itata, a hočeš povedat da si naredila pravosodnega UUUU žejnaaaaaaaa Aja, sam teb sem še jaz najman eno pijačko dolžna Lillchy, sej veš kolk je različnih zgodbic okrog teh krvavitev, pa vsaka nosečnost je res drugačna, ti povem da je res Zato da boš mirna, pa ti predlagam da se lepo naročiš pri G, samo moraš vedeti, da je za utrip srčka čisto prekmalu in da ti ne vem kaj G ne more obljubiti, vseeno pa pojdi, da vidiš da je v maternici in ne IMN Pa vse bo ok, pozitivna bodi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 10:52:16
|
|
|
|
itata
|
jp jp nardila pravosodnega kar naenkrat zdej k gledam za nazaj je šlo teh 6 mesecev tko hitr... madona. vmes se mi je pa vleklo ko sto hudičev včasih. sam zmatrana sem pa tud k sto hudičev lilči: jaz tud nimam pojma o izcedkih. sam ta začetna faza je res tko kako bi rekla delikatna in čist izven možnosti, da na to kaj vplivaš, tko da pozitivne misli in še mal potrpet pa bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 10:56:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Bravooooooooo Itata Svaka to čast
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 11:03:50
|
|
|
|
pina-1
|
dan. Itata, čestitke za pravosodnega. lilči, jaz sem pri mii mela malo izcedka prve dni.. baje da dokler ni kri živo rdeče barve ni strahu. ostani pozitivna pa boš videla. naroči se pa le pri G, ampak tako kot ti je šefla napisala, ti kaj veliko ne bodo pomagali, dokler se srček ne vidi...MEne so pri Mii tako vlekli 2 tedna, ker niso vedli al srček je ali ni... JE blo kar grozno. Sem zato pri ani raje počakala na unih 7 t. Aja, pa meni je tudi test pri Ani pokazal 2 dni prej kot bi mogla dobit . tako da smo pozitivno, ker bo vse ok. Mi smo pa z gradnjo pri koncu . Jupiii sem vesela, da bo končno to za nami, čeprav končano pa še ne bo. Bomo pustili da se vse skupaj fajn posuši in pol postaviva s Pinotom laminat, pa pobeliva in smo rešeni...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 11:08:18
|
|
|
|
lillchy123
|
punce hvala sej sem čist pozitivna, sam strah me je pa vseeno pinči, super, da ste z gradnjo pri koncu.. gre enih živcev, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 11:19:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 punce hvala sej sem čist pozitivna, sam strah me je pa vseeno pinči, super, da ste z gradnjo pri koncu.. gre enih živcev, a ne? uhh samo se mi zdi, da ta hujše šele prihaja. kolko neih drobnarij se nabere zraven... pa elektrika, pa sotpnice,.... pa en miltavžnt neumnosti še zraven..in en kil taužnt € bom še rabla da bo narejeno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 16:34:28
|
|
|
|
buči
|
Itata, čestitke še enkrat!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 17:31:34
|
|
|
|
bamby
|
lilči, čestitke za ! Sem ful vesela! itata, pridna punca, da si se tako pridno vse naučila in naredila izpit iz pravosodja ! stipe, čimprejšnje okrevanje! Sem šla zadnjič še enkrat na net gledat Dnevnik za nazaj, kako sem te mogla zgrešit. Šefla je pa itak močna ženska in bo zmogla vse postoriti. Ji boš pa verjetno ostal kaj dolžan, zato se kar pripravi.......... ella, kakšen pa je to poganjalec kolo? Je to obični poganjalec, da otrok sedi ali si mislila skiro na treh kolesih, na katerem otrok stoji? Naša, bo od none dobila tega: http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/rolke-skiroji/smoby-skiro-princess/4501253032164501250 Bo pa RD prav kmalu tu. Mi ga praznujemo že naslednjo soboto .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 18:17:55
|
|
|
|
Februarka08
|
Itata bravo, kapo dol!!! Lilchy, pri meni je bilo isto, pri obeh. In sem potem šla tudi na pregled, so me takoj naročili... iz istega razloga, kot je Dolenjka napisala. Bo vse ok, boš videla! Mogoče boš dobila počitek, dokler se rjav izcedek ne umiri in tbl Dabrostone al kaj so že, da se zarodek ˝ornk˝ zasidra no, taka je moja izkušnja Stipe, tebi pa čimhitrejše okrevanje!!! Sem te že iskala po netu pa te ne najdem
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 21.1.2010 18:25:32 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 19:05:03
|
|
|
|
lillchy123
|
babmb, to je kolo brez pedal. se otrok poganja z nogicam kot pri poganjalčkih.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 19:07:29
|
|
|
|
lillchy123
|
februarka, hvala za tolažbo. sem dones klicala mojo G in je rekla naj kar pridem jutri zjutraj in povem, da sem noseča in krvavim. ker pol me morjo koj pogledat. drugače bi še nekaj tednov čakala na prvi pregled. ne vem, al je do vseh tko zlata.. zame se takoj spomni, da mam gluhega sinčka, ki ima zdaj polžka in mu je ime Luka. res je zlata tale moja G. upam, da še pove dobre novice.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 20:53:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Sporočam, da smo še 4 članska familija Danes sem premagala samo sebe - oba otroka sem skopala in spravila spat do 19.30, potem sem pa še pol ure zunaj kidala ju3 bom imela pa tak musklfiber, da ne bom mogla roke dvignit, kaj šele otroke Če katero zanima slučajno: Mothercare ima novo spomladansko kolekcijo in jaz bom spet naročala, pa se lahko pridružite http://www.mothercare.com/
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 21:17:27
|
|
|
|
ella79
|
čer bamby zoja bo dobila tegale http://img1.mimovrste.com/71/51/97151_1.jpg pri nas pa sneži, jutri imam dopust, pa če bo vreme grem smučat, drugače pa v šoping kar kol bo od tega, bo dobr
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 21:36:55
|
|
|
|
dolenjka
|
O Ella čer Zgleda da boš ju3 šopingirala Sem ti kar mal fouš, jaz bi šla tut, sam kaj, ko imam še kar 80 kg No, sej bo Maks kmal kej rabil, ker raste ko goba po dežju Danes sem mu oblekla spodni del trenirke, ki ga je imela Tara za v vrtec v Bruslju, torej marca, ko je bila stara 13 mesecev No, Maks ima sicer še 1 cm fore v hlačnicah, pa v pasu mu je mal na komot, ampak čez en mesec bom pa lahko že pospravila med premahjne in odslužene cunje zgleda
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 22:11:54
|
|
|
|
mlavla
|
čer... jst sem takoo zaspana...tako, da bom čisto kratka.. Dolenjka..mogoče bi se pa jst prištulila pri naročilu.. ? Kdaj boš pa naročala? Pa še zanima me kako se najhitreje preračunam funte v eur..pač s temi stvarmi nisem na tekočem..hvala.. Ja jst sem bila danes tud sama za otroke skopat..in ju dat spat..pa sem kar utrujena..sej zdej sem pa še jst na vrsti.. nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 21.1.2010 22:16:36
|
|
|
|
dolenjka
|
Mlavla, funte v eur daš tako, da deliš znesek z 0.9 Naročala bom pa verjetno drug teden Jaz se moram tut počasi skidat pod tuš pa se mi ne da
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 22.1.2010 9:00:50
|
|
|
|
itata
|
dolenjka: jaz bi definitivno par stvari naročila. sam glede velikosti me zanima a imajo bolj male ali bolj velike zadeve... ker je kategorija 2 - 3 leta zlo nedefinirana mam raj številke v centimetrih... naš ma že zdej tako cifro. pa kako ti pošljem kaj bi imela? linke ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 22.1.2010 9:02:50
|
|
|
|
itata
|
najdla centimetre
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 22.1.2010 11:18:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Pri nas nič novega Itata ni panike, kar linke od artiklov mi daj na ZS al pa mail (ime.priimek@gmail.com)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 3.del! 22.1.2010 11:36:19
|
|
|
|
misar
|
dober dan Dolenjka ej veš kaj me zanima, kaj si že kak bodi naročala, ker me zanima kakšni so kaj?? pa kakšno št. priporočaš, glede na to, da imava obe lahkokategornici res bi par stvari naročila, sam rabim mnenje?? pa še eno vprašanje. sem gledala el. varuške od philipsa, so ful ceneje kot pri nas, pa ne vem kako je z uveljavljanjem kakšen garancije kakšno mnenje?? lep dan vsem februarčkom
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
EU volitveMiška2006Se boste udeležili EU volitev?da (
34%)
ne (
66%)
Število vseh glasov: 245Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!