Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 10:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Muška ... saj te noben ne napada zaradi tega ker kao "izstopaš iz povprečja" ... napadajo tvoj način kako si povedala, da ti narezki niso kul. Pa če sem čisto poštena, bi naprimer jaz pri tebi lačna ostala, če bi mi na mizo postavila pikantne perutničke pa pomakice ...
|
|
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 11:09:52
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Joj Muška ... saj te noben ne napada zaradi tega ker kao "izstopaš iz povprečja" ... napadajo tvoj način kako si povedala, da ti narezki niso kul. Pa če sem čisto poštena, bi naprimer jaz pri tebi lačna ostala, če bi mi na mizo postavila pikantne perutničke pa pomakice ... Podpis pod tole. To je bil glavna poanta mojega posta - način povedanega. In ja, kot pravi Pety, narezek tudi niso samo klobase in salama pa kumarice, prav tako kot sama pravilno ugotavljaš pizza ni samo ketchup, salama, sir in gobice. V tem delu se strinjam. Kot že večkrat povedano, vsak po svoje, tu zbiramo ideje. Tudi tvoja je za koga verjetno zanimiva, komentar pa je povsem neprimeren. To pa je dejstvo. Uživajte, ob narezku, pizzi ali čem tretjem. Mimogrede, kaj pa sladkega pripravite?
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 11:24:28
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Mimogrede, kaj pa sladkega pripravite? Odprem škatlo piškotov in fu.knem na mizo . Včasih res, celo če pride kdo nepovabljen ali nimam časa kaj naredit Drugače pa štrudel, ali pa vročo čokoladno bombo, zraven pa še sladoled in tople jagode, kak biskvit s sadjem, nekaj kar ni glih velik dela. Če pa je kaj bolj fensi zadeva, potem pa tudi kaj bolj kompliciranega, kremšnite, torte, gibanica...
|
|
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 11:25:41
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Mimogrede, kaj pa sladkega pripravite? Odprem škatlo piškotov in fu.knem na mizo . Groza, kako si drzneš!
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 11:36:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Če praznujemo, imamo torto ... če pa ne, pa nas je veliko, spečem štrudelj (baje zelo dobrega naredim ), če pa samo kak par na večerjo pride, me pa ponavadi prosijo če lahko naredim pečene banane z medom, mandlji in sladoledom
|
|
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 11:38:22
|
|
|
|
pety78
|
Aja, včasih mamo pa tudi samo kako vrečko mannerjevih napolitank.
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 11:41:20
|
|
|
|
sonček33
|
Včasih pa nimamo nič, no suho sadje je vedno.
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 11:45:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, če so pa gostje nenapovedani pa računajo lahko samo na kavo in arašide, ker sladkarij pri nas ni na zalogi zaradi preventive, ker ponavadi te zlate rezerve sama pospraviva .
|
|
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 11:47:56
|
|
|
|
Ulla80
|
no, pri nas je tatarc kar klasika, ga vsi obožujemo in zelo dobrega nardim pa kak tunin namaz, al kej drugega...narezek bolj skromen zraven, domiselno aranžiran, kaki zavitki iz listnatega testa ( s pršutom, šunko in sirom, z gobicami...), slano pecivo ( naredim palčke, prestice itd. iz list. testa, pa kaka semena gor in grobo sol, rogljičke s sirom in šunko itd...), kaki polnjeni kruhki, štruce, mini pice, one res mini, kot krof, pa da je fajn rahlo testo - ma zakon!! u glavnem probam čim več različnih stvari, vsakega po malo, pa so vedno vsi zadovoljni. kuham ne, to so pač tko obiski, za kak rd itd., ko pač moraš nekaj dat na mizo to je čist nekaj drugega kot če nekoga povabiš na kosilo al pa večerjo.
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 11:49:54
|
|
|
|
pety78
|
to je čist nekaj drugega kot če nekoga povabiš na kosilo al pa večerjo. Takrat pa fu.k.nem etine filane paprike na mizo.
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 11:51:27
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 to je čist nekaj drugega kot če nekoga povabiš na kosilo al pa večerjo. Takrat pa fu.k.nem etine filane paprike na mizo. k teb pridem sam na narezek pa torto, ajd
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 11:53:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: pety78 to je čist nekaj drugega kot če nekoga povabiš na kosilo al pa večerjo. Takrat pa fu.k.nem etine filane paprike na mizo. k teb pridem sam na narezek pa torto, ajd Uuuu ... jaz pa pridem na filane paprike, koj ... pa tut če najprej dobim pol krožnika v naročje
|
|
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 11:55:58
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ampak pozor, paprike so Etine, ne Pety-jine! Ne, hvala, če nisem dovolj vredna, da jih narediš sama, pa nič. Bom samo torto.
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 12:05:35
|
|
|
|
pety78
|
Smo jih v soboto res kupili, ker nisem imela časa kuhat, pa sploh niso bile slabe. Ampak ne za obiske. Drugače pa ponavadi jemo domače, taščine. Jaz se jih pa še nisem lotila.
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 12:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas jih pa moj dela ... filane paprike, mislim ... jaz se jih pa še nisem lotila Drugače pa Eta niti nima tako zelo švoh zadev ... naprimer Prebranac je njihov boljši kot katerikoli drug, ki sem ga že jedla.
|
|
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 12:13:27
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Jaz postanem pikasta, ko pridem kam in mi na mizo fu.k.nejo narezek in tatarca. Par idej, katerih se poslužujem sama: - pečene pikantne perutničke in zraven mehiške omake - takitosi z omakami - te mini pice (ki so malo više) sem tudi že delala, niso švoh - pice (domače) narezane na trikotnikež - naredim lasagno in dosti solate zraven - fajitas in mehiška solata itd nekaj podobnega je tud pri nas, čerpav okrog novega leta je pa vedno biftek, pršut, kaviar ipd Jaz si tud ne predstavljam, da bi naredila kanapeje za 15 ljudi...preveč časa vzame in da bodo siti.
|
|
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 12:21:22
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Aja, včasih mamo pa tudi samo kako vrečko mannerjevih napolitank. Ja kok ste nobl no Kaj pa merkatorjevim fali?
|
|
|
|
RE: kaj namesto narezka 14.1.2010 12:22:24
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Mimogrede, kaj pa sladkega pripravite? Odprem škatlo piškotov in fu.knem na mizo . Včasih res, celo če pride kdo nepovabljen ali nimam časa kaj naredit takrat jaz ne ponudim nič, ker nimam nič. kozarec vode, pa je
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2010 20:25:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj namesto narezka 18.1.2010 15:20:18
|
|
|
|
Ekaz
|
Mi pa bomo letos za rojstni dan (ccc 22 ljudi) imeli: kupljena pečena rebrčka (so res odlična), krompir v solati (z dodatkom pora, korzue, majoneze), dva piskra prebranca, pa domač kruh, dve vrsti. Potem pa še verjetno muffine, torta in morda še kakšen namaz. Lani imeli podobno in se je izkazalo za odlično, dobro je tudi hladno in še nimaš veliko dela.
|
|
|
|
RE: kaj namesto narezka 27.1.2010 8:39:48
|
|
|
|
livia
|
Odločila sem se, da bom pripravila naslednje: - pršut z melono - pršut s suho slivo v vinu - pršut s suho figo in kozjim sirom - nabodalca (mesno, sadno-zelenjavna) - krožnik sadja (liči, ananas, melona) - krožnik sira - krožnik salam (narezek) - torta Kako se vam zdi?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?