Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Jaz postanem pikasta, ko pridem kam in mi na mizo fu.k.nejo narezek in tatarca. OMG!!! Dobrota je sirota, res!!! Najbolje, da ostaneš kar doma. zakaj? Ker je najboljše vrečt nek narezek na mizo in se nič ne potrudit? In s pizzo se ful potrudiš, ko na testo fu.k.neš (kot rečeš ti) malo ketchupa, salamce in sira pa še kakšno malenkost?! Garantiram, da imaš več dela s pripravo narezka in/ali tatarca kot s pripravo same pizze.... Ampak ni point v tem, ker ima pač vsak svoje principe. Vsekakor pa jaz ne bi nikoli komentirala gostiteljeve priprave na tak način - pokaže vso tvojo bedo. Jaz sem vesela vsake stvari, ki jo gostitelj pripravi za goste, pa čeprav npr. postavi na mizo zgolj vodo ali piškotke. Kakor koli že, meni se predvsem zdi pomembno, da upoštevaš tudi želje in prehranjevalne navade gostov. Zato jaz praviloma preverim (če tega že ne vem vnaprej), kaj gosti, ki prihajajo na obisk, radi jedo. Naj bo druženje vedno prijetno, zaradi ljudi, ki jih vabimo v goste in ne tekmujmo s tem, kakšno fensi šmensi hrano uspeš pripravit. V večini primerov dobra, stara klasika največkrat najbolj zažge.