![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:43:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Grem spat, moj otrok podira rekorde Lahko noč Pa bodite zmerne s pisanje, še kaj za jutr pršparajte špilfrderber , ti tud pejt spat! a nisi šla
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:43:48
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka al pa če še mene pobereta ni panike...sam najprej si grem sposodit še en kombi....ne najbolš da nas Mož* vse pobere k ma kombi ja, usput, a ne pa saj je navajena se skoz okol vozit pa ljudi prevažat na raznorazne dejavnosti...bo tko kot normalen dan
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:44:47
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Grem spat, moj otrok podira rekorde Lahko noč Pa bodite zmerne s pisanje, še kaj za jutr pršparajte izdajalka, veš kdaj sem se že jaz začela poslavljat, pa sem še tu pejt spat! Ok, če ti tko rečeš, pol pa grem No, pa lahko noč vsem, jaz grem res spat, da bom prej tortico jedla saj se ti ne mudi...do 12 boš že pršla
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:45:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga ob 3 to je pa pozen,tole potem pa ne bo šlo k takrat tamavčija dobim domov kako domov dobiš...a ti ga kdo pripelje...kaj pa babi pa dedi a ga ne bi za kakšno uro pogledala ma že to mi je bedn k ga morata ona dva hoodit iskat in da bi še to rekla pa enostavno ne morm eh, če rečeš da te ena pelje po presenečenje za valentinovo za njihovega sinkota bojo zih razumel
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:45:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Grem spat, moj otrok podira rekorde Lahko noč Pa bodite zmerne s pisanje, še kaj za jutr pršparajte izdajalka, veš kdaj sem se že jaz začela poslavljat, pa sem še tu pejt spat! Ok, če ti tko rečeš, pol pa grem No, pa lahko noč vsem, jaz grem res spat, da bom prej tortico jedla saj se ti ne mudi...do 12 boš že pršla
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:45:52
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Grem spat, moj otrok podira rekorde Lahko noč Pa bodite zmerne s pisanje, še kaj za jutr pršparajte špilfrderber , ti tud pejt spat! ah ne zakaj...pol pa ne bom mogla jamrat da mi spanca primankuje
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:46:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga ob 3 to je pa pozen,tole potem pa ne bo šlo k takrat tamavčija dobim domov kako domov dobiš...a ti ga kdo pripelje...kaj pa babi pa dedi a ga ne bi za kakšno uro pogledala ma že to mi je bedn k ga morata ona dva hoodit iskat in da bi še to rekla pa enostavno ne morm eh, če rečeš da te ena pelje po presenečenje za valentinovo za njihovega sinkota bojo zih razumel dvomim k nimamo valentina oziroma kdo pa je sploh to
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:46:58
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 larilu a greš jutr v SN...sam bova šle naooookol,ker še nimam vinjete...a ni to žalosten,un avto k je vreden tolk k dve vinjeti jo že ma,moj pa še ne a si jo je sam kupil avto mislim tvoj verjetn nima z avinjeto, kere ves denar za benz do SN pokuri kumi sem tole dešifrerala ne ker ves denar na torticah pustim pa s tabo šopingiram,včas po netu,včas v živo Pol pa pejt jutr kr že ob 9-ih od doma, da boš do 11-ih v SN, če boš šla okol amm pa sej me ne misli še na bled peljat tko da ob 9 pa res ne al pa če še mene pobereta ni panike...sam najprej si grem sposodit še en kombi....ne najbolš da nas Mož* vse pobere k ma kombi ja, usput, a ne Sej sm hotla že predlagat, ampa kombi je na mladinskem svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v Megevu ,
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:47:42
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga ob 3 to je pa pozen,tole potem pa ne bo šlo k takrat tamavčija dobim domov kako domov dobiš...a ti ga kdo pripelje...kaj pa babi pa dedi a ga ne bi za kakšno uro pogledala ma že to mi je bedn k ga morata ona dva hoodit iskat in da bi še to rekla pa enostavno ne morm eh, če rečeš da te ena pelje po presenečenje za valentinovo za njihovega sinkota bojo zih razumel midve sva ble pa sigurno v žlaht v prejšnem lifu
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:48:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga ob 3 to je pa pozen,tole potem pa ne bo šlo k takrat tamavčija dobim domov kako domov dobiš...a ti ga kdo pripelje...kaj pa babi pa dedi a ga ne bi za kakšno uro pogledala ma že to mi je bedn k ga morata ona dva hoodit iskat in da bi še to rekla pa enostavno ne morm eh, če rečeš da te ena pelje po presenečenje za valentinovo za njihovega sinkota bojo zih razumel dvomim k nimamo valentina oziroma kdo pa je sploh to lej, izgovor je treba najdt, pa čeprav slab....14.2. je valentinovo no, sej veš, včasih ko si bla še mlada pa zaljubljena....pa da greš kao po presenčenje... no dej, juz jor imađinejšn
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:48:48
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Grem spat, moj otrok podira rekorde Lahko noč Pa bodite zmerne s pisanje, še kaj za jutr pršparajte izdajalka, veš kdaj sem se že jaz začela poslavljat, pa sem še tu pejt spat! Ok, če ti tko rečeš, pol pa grem No, pa lahko noč vsem, jaz grem res spat, da bom prej tortico jedla saj se ti ne mudi...do 12 boš že pršla
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:49:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga ob 3 to je pa pozen,tole potem pa ne bo šlo k takrat tamavčija dobim domov kako domov dobiš...a ti ga kdo pripelje...kaj pa babi pa dedi a ga ne bi za kakšno uro pogledala ma že to mi je bedn k ga morata ona dva hoodit iskat in da bi še to rekla pa enostavno ne morm eh, če rečeš da te ena pelje po presenečenje za valentinovo za njihovega sinkota bojo zih razumel midve sva ble pa sigurno v žlaht v prejšnem lifu sej če se bova preveč družle, sva lahk še v tem
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:49:39
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa naj ga tast pripelje ob 4h A dej noooooooooooooooooooo a ne vidš, da noče pridet, ker bi mogla za RD častit tortice
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:49:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Definitivno zadnji post danes: MIRNO IN DOLGO NOČKO
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:50:41
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga ob 3 to je pa pozen,tole potem pa ne bo šlo k takrat tamavčija dobim domov kako domov dobiš...a ti ga kdo pripelje...kaj pa babi pa dedi a ga ne bi za kakšno uro pogledala ma že to mi je bedn k ga morata ona dva hoodit iskat in da bi še to rekla pa enostavno ne morm eh, če rečeš da te ena pelje po presenečenje za valentinovo za njihovega sinkota bojo zih razumel dvomim k nimamo valentina oziroma kdo pa je sploh to lej, izgovor je treba najdt, pa čeprav slab....14.2. je valentinovo no, sej veš, včasih ko si bla še mlada pa zaljubljena....pa da greš kao po presenčenje... no dej, juz jor imađinejšn ja rečeš da greš po en rdeč modrc pa tangice..tak čipkast....pa še v sex shop neki iskat.....po moje bosta kimala da bosta pazla na tmalga še preden boš dokončala stavk
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:52:28
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Definitivno zadnji post danes: MIRNO IN DOLGO NOČKO Lahko noč!
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:52:30
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa naj ga tast pripelje ob 4h A dej noooooooooooooooooooo a ne vidš, da noče pridet, ker bi mogla za RD častit tortice aja...pismu si ti brihtna barika...sploh nisem pomislila ti pa zihr nisi blond pa saj za jutr se je že dreja vn metala da bo častila,k je avto prodala če ne bo spet kakšna prjatlca pršla
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:53:48
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa naj ga tast pripelje ob 4h A dej noooooooooooooooooooo a ne vidš, da noče pridet, ker bi mogla za RD častit tortice aja...pismu si ti brihtna barika...sploh nisem pomislila ti pa zihr nisi blond pa saj za jutr se je že dreja vn metala da bo častila,k je avto prodala če ne bo spet kakšna prjatlca pršla res je, vse drugo, samo blond & black ne
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:54:11
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga ob 3 to je pa pozen,tole potem pa ne bo šlo k takrat tamavčija dobim domov kako domov dobiš...a ti ga kdo pripelje...kaj pa babi pa dedi a ga ne bi za kakšno uro pogledala ma že to mi je bedn k ga morata ona dva hoodit iskat in da bi še to rekla pa enostavno ne morm eh, če rečeš da te ena pelje po presenečenje za valentinovo za njihovega sinkota bojo zih razumel midve sva ble pa sigurno v žlaht v prejšnem lifu sej če se bova preveč družle, sva lahk še v tem ja saj res...sam zdaj še ne vem a bova dvojno al sam enojno...k morš še tavelzga vidt
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:54:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa naj ga tast pripelje ob 4h A dej noooooooooooooooooooo a ne vidš, da noče pridet, ker bi mogla za RD častit tortice ne pa ne,to ni res
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:55:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Definitivno zadnji post danes: MIRNO IN DOLGO NOČKO tudi tebi!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:56:43
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa naj ga tast pripelje ob 4h A dej noooooooooooooooooooo a ne vidš, da noče pridet, ker bi mogla za RD častit tortice ne pa ne,to ni res sigurno ...glih tak kot moja pekoča usta in prihod mojga domov.... pamti i vrati al kok že
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:56:45
|
|
|
|
Anonimen
|
bom zjutri tašči rekla pol bomo pa videl, mož a si uspavala tamalga al ti masira
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:56:54
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa naj ga tast pripelje ob 4h A dej noooooooooooooooooooo a ne vidš, da noče pridet, ker bi mogla za RD častit tortice aja...pismu si ti brihtna barika...sploh nisem pomislila ti pa zihr nisi blond pa saj za jutr se je že dreja vn metala da bo častila,k je avto prodala če ne bo spet kakšna prjatlca pršla res je, vse drugo, samo blond & black ne no saj se mi je zdel,da si naravno antalagentna
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa naj ga tast pripelje ob 4h A dej noooooooooooooooooooo a ne vidš, da noče pridet, ker bi mogla za RD častit tortice ne pa ne,to ni res sigurno ...glih tak kot moja pekoča usta in prihod mojga domov.... pamti i vrati al kok že matr sm vedla da bom dobila nazaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.