![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:24:47
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 aja....Dobro jutro Dobro jutro, a spet same iste tule zasedamo ? Jaz imam slabšo novico, najkasneje do 12.45 bom morala zapustiti SN, ker ima mož popoldansko ambulanto v Celju in rabi avto. Klinčev kombi je šel pa smučat saj bi ti rekla da te jaz peljem domov, da bi tebe sam mož odložu v SN...sam mam že poln avto sam kolk smo me pridne...zadnje gremo spat...prve vstanemo sej še zmer lahk pa bom jaz drugič šla tko da to sploh ni pene kakšn mi je včeri tamal naredu o gorza me kr mine k sam oči odprem Ti kr lepo miži: to je odlična taktika, veš. Jaz jo stalno prakticiram, ko vstopam v sobo od najstarejše, ker bi sicer živčnega fasala ene 3x na dan.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:25:25
|
|
|
|
altaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 sam kolk smo me pridne...zadnje gremo spat...prve vstanemo .. čist ste divje aja pa dobro jutro in apppcccciiiihhhhh Ja, božica, na zdravje, no! ni hudga... malo bacile trosim. Važno da se je mali pocajtal in oba okužil Dobro načvekajte dans, ko bo pomlad in regrat u salat pa še midva prideva
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 aja....Dobro jutro Dobro jutro, a spet same iste tule zasedamo ? Jaz imam slabšo novico, najkasneje do 12.45 bom morala zapustiti SN, ker ima mož popoldansko ambulanto v Celju in rabi avto. Klinčev kombi je šel pa smučat saj bi ti rekla da te jaz peljem domov, da bi tebe sam mož odložu v SN...sam mam že poln avto sam kolk smo me pridne...zadnje gremo spat...prve vstanemo sej še zmer lahk pa bom jaz drugič šla tko da to sploh ni pene kakšn mi je včeri tamal naredu o gorza me kr mine k sam oči odprem Ti kr lepo miži: to je odlična taktika, veš. Jaz jo stalno prakticiram, ko vstopam v sobo od najstarejše, ker bi sicer živčnega fasala ene 3x na dan. in kako ti uspe brez da bi mela na konc kej zlomljenega?
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:26:27
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 aja....Dobro jutro Dobro jutro, a spet same iste tule zasedamo ? Jaz imam slabšo novico, najkasneje do 12.45 bom morala zapustiti SN, ker ima mož popoldansko ambulanto v Celju in rabi avto. Klinčev kombi je šel pa smučat saj bi ti rekla da te jaz peljem domov, da bi tebe sam mož odložu v SN...sam mam že poln avto sam kolk smo me pridne...zadnje gremo spat...prve vstanemo sej še zmer lahk pa bom jaz drugič šla tko da to sploh ni pene kakšn mi je včeri tamal naredu o gorza me kr mine k sam oči odprem če sem rekla da te poberem...te poberem...
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:27:38
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 aja....Dobro jutro Dobro jutro, a spet same iste tule zasedamo ? Jaz imam slabšo novico, najkasneje do 12.45 bom morala zapustiti SN, ker ima mož popoldansko ambulanto v Celju in rabi avto. Klinčev kombi je šel pa smučat o, kje pa?? ga pridem pozdravit
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:29:47
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 aja....Dobro jutro Dobro jutro, a spet same iste tule zasedamo ? Jaz imam slabšo novico, najkasneje do 12.45 bom morala zapustiti SN, ker ima mož popoldansko ambulanto v Celju in rabi avto. Klinčev kombi je šel pa smučat saj bi ti rekla da te jaz peljem domov, da bi tebe sam mož odložu v SN...sam mam že poln avto sam kolk smo me pridne...zadnje gremo spat...prve vstanemo Ne boš verjela, sem tudi o tem že razmišljala, pa sem potem domislila, da za 3 vozičke, zlasti tele kravetine a la Quinny in Mutsy, res rabiš kombi za dva quinnya pa pol še tvojga mutsya plus tri dojenčke pa tri mamice pa ne vem če je dost sam kombi
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:29:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 aja....Dobro jutro Dobro jutro, a spet same iste tule zasedamo ? Jaz imam slabšo novico, najkasneje do 12.45 bom morala zapustiti SN, ker ima mož popoldansko ambulanto v Celju in rabi avto. Klinčev kombi je šel pa smučat o, kje pa?? ga pridem pozdravit ščitnica je baje njegovo področje barika, teb k imaš hujše težave, ne bo mogle pomagat
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:30:38
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 sam kolk smo me pridne...zadnje gremo spat...prve vstanemo .. čist ste divje aja pa dobro jutro in apppcccciiiihhhhh Ja, božica, na zdravje, no! ni hudga... malo bacile trosim. Važno da se je mali pocajtal in oba okužil Dobro načvekajte dans, ko bo pomlad in regrat u salat pa še midva prideva saj vem...zdaj bi rada nas vse okužila
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:31:55
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 aja....Dobro jutro Dobro jutro, a spet same iste tule zasedamo ? Jaz imam slabšo novico, najkasneje do 12.45 bom morala zapustiti SN, ker ima mož popoldansko ambulanto v Celju in rabi avto. Klinčev kombi je šel pa smučat o, kje pa?? ga pridem pozdravit ščitnica je baje njegovo področje barika, teb k imaš hujše težave, ne bo mogle pomagat a sem povedla, da čakam na datum za pregled ščtnice že od osnovne šole?? Napotnica je tam nekje v Celjski SB
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:34:47
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mož, lahko vaju jaz domo zapeljem A res????
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:35:29
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 aja....Dobro jutro Dobro jutro, a spet same iste tule zasedamo ? Jaz imam slabšo novico, najkasneje do 12.45 bom morala zapustiti SN, ker ima mož popoldansko ambulanto v Celju in rabi avto. Klinčev kombi je šel pa smučat o, kje pa?? ga pridem pozdravit ščitnica je baje njegovo področje barika, teb k imaš hujše težave, ne bo mogle pomagat a sem povedla, da čakam na datum za pregled ščtnice že od osnovne šole?? Napotnica je tam nekje v Celjski SB no pol pa le hitr v celje... pol pa mu tm razlož da ženo poznaš z RR
< Sporočilo je popravil anitka7 -- 2.2.2010 9:37:44 >
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:36:00
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 aja....Dobro jutro Dobro jutro, a spet same iste tule zasedamo ? Jaz imam slabšo novico, najkasneje do 12.45 bom morala zapustiti SN, ker ima mož popoldansko ambulanto v Celju in rabi avto. Klinčev kombi je šel pa smučat o, kje pa?? ga pridem pozdravit ščitnica je baje njegovo področje barika, teb k imaš hujše težave, ne bo mogle pomagat a sem povedla, da čakam na datum za pregled ščtnice že od osnovne šole?? Napotnica je tam nekje v Celjski SB Ja, pa prav ščitnico bo delal v celjski SB,
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:36:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 aja....Dobro jutro Dobro jutro, a spet same iste tule zasedamo ? Jaz imam slabšo novico, najkasneje do 12.45 bom morala zapustiti SN, ker ima mož popoldansko ambulanto v Celju in rabi avto. Klinčev kombi je šel pa smučat o, kje pa?? ga pridem pozdravit ščitnica je baje njegovo področje barika, teb k imaš hujše težave, ne bo mogle pomagat a sem povedla, da čakam na datum za pregled ščtnice že od osnovne šole?? Napotnica je tam nekje v Celjski SB pa sem se spomnila zdaj, da si res nekaj jamrala Mogoče ti pa res Mož lahko kaj pomaga No, jaz sem pač mislila na druge tvoje težave, z***** karakterja namreč nobeden dohtar ne pocajta
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:36:26
|
|
|
|
altaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 sam kolk smo me pridne...zadnje gremo spat...prve vstanemo .. čist ste divje aja pa dobro jutro in apppcccciiiihhhhh Ja, božica, na zdravje, no! ni hudga... malo bacile trosim. Važno da se je mali pocajtal in oba okužil Dobro načvekajte dans, ko bo pomlad in regrat u salat pa še midva prideva saj vem...zdaj bi rada nas vse okužila si nora? Pol bo dolgčas na RR
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:37:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mož, lahko vaju jaz domo zapeljem A res???? Ja res, ampak mormo pol najkasneje 14.30 štartat, da bom pravočasno doma A si ti v strogem centru doma, a ne
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:37:51
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 aja....Dobro jutro Dobro jutro, a spet same iste tule zasedamo ? Jaz imam slabšo novico, najkasneje do 12.45 bom morala zapustiti SN, ker ima mož popoldansko ambulanto v Celju in rabi avto. Klinčev kombi je šel pa smučat saj bi ti rekla da te jaz peljem domov, da bi tebe sam mož odložu v SN...sam mam že poln avto sam kolk smo me pridne...zadnje gremo spat...prve vstanemo Ne boš verjela, sem tudi o tem že razmišljala, pa sem potem domislila, da za 3 vozičke, zlasti tele kravetine a la Quinny in Mutsy, res rabiš kombi za dva quinnya pa pol še tvojga mutsya plus tri dojenčke pa tri mamice pa ne vem če je dost sam kombi Jah, bi nekako moral biti: gre noter 7 tekmovalcev z vso bojno opremo; pa 20 parov smuči,
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:39:18
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: altaja IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 sam kolk smo me pridne...zadnje gremo spat...prve vstanemo .. čist ste divje aja pa dobro jutro in apppcccciiiihhhhh Ja, božica, na zdravje, no! ni hudga... malo bacile trosim. Važno da se je mali pocajtal in oba okužil Dobro načvekajte dans, ko bo pomlad in regrat u salat pa še midva prideva saj vem...zdaj bi rada nas vse okužila si nora? Pol bo dolgčas na RR pol bo po moje še huj tle k bomo vse ležale in tle tipkale
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:39:23
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 aja....Dobro jutro Dobro jutro, a spet same iste tule zasedamo ? Jaz imam slabšo novico, najkasneje do 12.45 bom morala zapustiti SN, ker ima mož popoldansko ambulanto v Celju in rabi avto. Klinčev kombi je šel pa smučat o, kje pa?? ga pridem pozdravit ščitnica je baje njegovo področje barika, teb k imaš hujše težave, ne bo mogle pomagat a sem povedla, da čakam na datum za pregled ščtnice že od osnovne šole?? Napotnica je tam nekje v Celjski SB Ja, pa prav ščitnico bo delal v celjski SB, eh, bom še počakala par let, mogoče se sami spomnijo mi dat datum Dolenjka, vem vem, sam jaz se lahko skrijem pred teboj
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:39:26
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mož, lahko vaju jaz domo zapeljem A res???? Ja res, ampak mormo pol najkasneje 14.30 štartat, da bom pravočasno doma A si ti v strogem centru doma, a ne Sem, ampak to sploh ni panike, ker z veseljem pešačim, samo da me tam, nekje do Dolenjske ceste spraviš, oz. do Roške, skratka tam nekje zadaj do Gradu.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:42:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Barika, glede na to da si kar nekaj let mlajša od mene, ti želim, da me nikoli ne ujameš Mož velja, bova šli po dolenjki , proti roški, pol mi boš pa v detalje razložila kje si, bo pa zgleda sonček, tko da kak korak če bo gužva res lahko odpešačita, če seveda ne bo premrzlo. Jaz imam danes popoldan namreč bizi doma, zato je to tako.... No, pol nej vaju pa dec pripelje v SN
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:43:44
|
|
|
|
dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mož, lahko vaju jaz domo zapeljem A res???? Ja res, ampak mormo pol najkasneje 14.30 štartat, da bom pravočasno doma A si ti v strogem centru doma, a ne Sem, ampak to sploh ni panike, ker z veseljem pešačim, samo da me tam, nekje do Dolenjske ceste spraviš, oz. do Roške, skratka tam nekje zadaj do Gradu. Jest se rajš ne ponujam za prevoz, sej veš, da grem prva domov
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:45:04
|
|
|
|
barika
|
dolenjka, se bom potrudla
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:45:52
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mož, lahko vaju jaz domo zapeljem A res???? Ja res, ampak mormo pol najkasneje 14.30 štartat, da bom pravočasno doma A si ti v strogem centru doma, a ne Sem, ampak to sploh ni panike, ker z veseljem pešačim, samo da me tam, nekje do Dolenjske ceste spraviš, oz. do Roške, skratka tam nekje zadaj do Gradu. Jest se rajš ne ponujam za prevoz, sej veš, da grem prva domov ja 10 minut pred nami
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:47:07
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Barika, glede na to da si kar nekaj let mlajša od mene, ti želim, da me nikoli ne ujameš Mož velja, bova šli po dolenjki , proti roški, pol mi boš pa v detalje razložila kje si, bo pa zgleda sonček, tko da kak korak če bo gužva res lahko odpešačita, če seveda ne bo premrzlo. Jaz imam danes popoldan namreč bizi doma, zato je to tako.... No, pol nej vaju pa dec pripelje v SN No, odlično: sem vse uredila: ob 11.45 me pride pobrat taxi; nazaj se nekam do Roške pripeljem s tabo. Na dedca ni za računat, ker vedno zamuja, (to pomeni, da bo zadnji hip priletel domov in poteeem, ..., dobim ošpice, že, ko ga samo gledam ).
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 2.2.2010 9:47:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mož, lahko vaju jaz domo zapeljem A res???? Ja res, ampak mormo pol najkasneje 14.30 štartat, da bom pravočasno doma A si ti v strogem centru doma, a ne Sem, ampak to sploh ni panike, ker z veseljem pešačim, samo da me tam, nekje do Dolenjske ceste spraviš, oz. do Roške, skratka tam nekje zadaj do Gradu. Jest se rajš ne ponujam za prevoz, sej veš, da grem prva domov ja 10 minut pred nami sam veš kako so te minute lahko pomembne, najmanj 1 tortico bi lahko pojedla v tem času
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.