Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:20:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A šlogarca se pa skriva danes Verjetn se depilira za jutri evo mene....jaz ne vem kak čutim kdaj ti o men govoriš da se glih takrat prmajam gor.... sem dela iz mont blanca triglav...iz cunj...ni mi še uspelo... brez veze, k bo kmal nov zrastu Sej sej grem pa spat, k me boš itak zamenjala
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A šlogarca se pa skriva danes Verjetn se depilira za jutri evo mene....jaz ne vem kak čutim kdaj ti o men govoriš da se glih takrat prmajam gor.... sem dela iz mont blanca triglav...iz cunj...ni mi še uspelo... dolenjka ona te že na vodi čut
< Sporočilo je popravil larilu -- 1.2.2010 22:21:29 >
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:21:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A šlogarca se pa skriva danes Verjetn se depilira za jutri evo mene....jaz ne vem kak čutim kdaj ti o men govoriš da se glih takrat prmajam gor.... sem dela iz mont blanca triglav...iz cunj...ni mi še uspelo... dolenjak ona te že na vodi čut ti pa na šnopcu zgleda, pol se pa čudiš da dete žurira
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:22:21
|
|
|
|
anitka7
|
larilu a greš jutr v SN...sam bova šle naooookol,ker še nimam vinjete...a ni to žalosten,un avto k je vreden tolk k dve vinjeti jo že ma,moj pa še ne
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A šlogarca se pa skriva danes Verjetn se depilira za jutri evo mene....jaz ne vem kak čutim kdaj ti o men govoriš da se glih takrat prmajam gor.... sem dela iz mont blanca triglav...iz cunj...ni mi še uspelo... dolenjak ona te že na vodi čut ti pa na šnopcu zgleda, pol se pa čudiš da dete žurira al pa na medici tle mamo čebelarje okol pa kakšni so mal sumljivi pol pa nikol ne veš kaj dajo not
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:23:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 larilu a greš jutr v SN...sam bova šle naooookol,ker še nimam vinjete...a ni to žalosten,un avto k je vreden tolk k dve vinjeti jo že ma,moj pa še ne a si jo je sam kupil avto mislim tvoj verjetn nima z avinjeto, kere ves denar za benz do SN pokuri
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:23:56
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A šlogarca se pa skriva danes Verjetn se depilira za jutri evo mene....jaz ne vem kak čutim kdaj ti o men govoriš da se glih takrat prmajam gor.... sem dela iz mont blanca triglav...iz cunj...ni mi še uspelo... brez veze, k bo kmal nov zrastu Sej sej grem pa spat, k me boš itak zamenjala itak bo spet že jutr nazaj zrastu... bijem neskončni boj
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:24:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A šlogarca se pa skriva danes Verjetn se depilira za jutri evo mene....jaz ne vem kak čutim kdaj ti o men govoriš da se glih takrat prmajam gor.... sem dela iz mont blanca triglav...iz cunj...ni mi še uspelo... dolenjak ona te že na vodi čut ti pa na šnopcu zgleda, pol se pa čudiš da dete žurira al pa na medici tle mamo čebelarje okol pa kakšni so mal sumljivi pol pa nikol ne veš kaj dajo not še ena tipična AA, vsi drugi so krivi, da ima ona težave z alkoholom
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam?
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:24:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A šlogarca se pa skriva danes Verjetn se depilira za jutri evo mene....jaz ne vem kak čutim kdaj ti o men govoriš da se glih takrat prmajam gor.... sem dela iz mont blanca triglav...iz cunj...ni mi še uspelo... brez veze, k bo kmal nov zrastu Sej sej grem pa spat, k me boš itak zamenjala itak bo spet že jutr nazaj zrastu... bijem neskončni boj pa to ti pravim, đaba stara
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:25:12
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A šlogarca se pa skriva danes Verjetn se depilira za jutri evo mene....jaz ne vem kak čutim kdaj ti o men govoriš da se glih takrat prmajam gor.... sem dela iz mont blanca triglav...iz cunj...ni mi še uspelo... dolenjak ona te že na vodi čut ti pa na šnopcu zgleda, pol se pa čudiš da dete žurira ne...ne...to je sam najina dobra povezava...taka da se že na daljavo čutiva
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:25:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A šlogarca se pa skriva danes Verjetn se depilira za jutri evo mene....jaz ne vem kak čutim kdaj ti o men govoriš da se glih takrat prmajam gor.... sem dela iz mont blanca triglav...iz cunj...ni mi še uspelo... dolenjak ona te že na vodi čut ti pa na šnopcu zgleda, pol se pa čudiš da dete žurira al pa na medici tle mamo čebelarje okol pa kakšni so mal sumljivi pol pa nikol ne veš kaj dajo not še ena tipična AA, vsi drugi so krivi, da ima ona težave z alkoholom jp faza zanikanja čak sam kdaj so pol pa uni koraki
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:26:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A šlogarca se pa skriva danes Verjetn se depilira za jutri evo mene....jaz ne vem kak čutim kdaj ti o men govoriš da se glih takrat prmajam gor.... sem dela iz mont blanca triglav...iz cunj...ni mi še uspelo... dolenjak ona te že na vodi čut ti pa na šnopcu zgleda, pol se pa čudiš da dete žurira al pa na medici tle mamo čebelarje okol pa kakšni so mal sumljivi pol pa nikol ne veš kaj dajo not še ena tipična AA, vsi drugi so krivi, da ima ona težave z alkoholom jp faza zanikanja čak sam kdaj so pol pa uni koraki ne vem, ker jaz nisem AA, sem samo A
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi še zdej ne vem ure pa jaz nism ne šlogarca nimam niti vez pri Danniju tko da uro prosim
< Sporočilo je popravil larilu -- 1.2.2010 22:28:18 >
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:27:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi še zdej ne vem ure pa jaz nism ne šlogarca ne ne vem kuga tko uro prosim između 11 i 12
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:27:48
|
|
|
|
dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Dolenjka, a že kaj veš kdaj bo prišla pošiljka od MC? zadnjič je bilo 9 dni če bo zdaj tudi, potem bo roba v petek tu tkoda naslednji teden nujno kofi v SN - kot da se drugač ne bi dobile Samo naslednji teden jaz za ziher ne morem v sredo, 10.2., ti pa 9.2. ne, a ne? Maš prov, jest mam pa 09.02. ob 8.30 pediatra s tamalim, ob 12-ih pa zame zobarja Pol pa nujno 11.02., ker je potem že pust
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:28:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Dolenjka, a že kaj veš kdaj bo prišla pošiljka od MC? zadnjič je bilo 9 dni če bo zdaj tudi, potem bo roba v petek tu tkoda naslednji teden nujno kofi v SN - kot da se drugač ne bi dobile Samo naslednji teden jaz za ziher ne morem v sredo, 10.2., ti pa 9.2. ne, a ne? Maš prov, jest mam pa 09.02. ob 8.30 pediatra s tamalim, ob 12-ih pa zame zobarja Pol pa nujno 11.02., ker je potem že pust al ti nisem fouš
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:28:43
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 larilu a greš jutr v SN...sam bova šle naooookol,ker še nimam vinjete...a ni to žalosten,un avto k je vreden tolk k dve vinjeti jo že ma,moj pa še ne a si jo je sam kupil avto mislim tvoj verjetn nima z avinjeto, kere ves denar za benz do SN pokuri kumi sem tole dešifrerala ne ker ves denar na torticah pustim pa s tabo šopingiram,včas po netu,včas v živo
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:29:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi še zdej ne vem ure pa jaz nism ne šlogarca ne ne vem kuga tko uro prosim između 11 i 12 aaaa ok može
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:29:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 larilu a greš jutr v SN...sam bova šle naooookol,ker še nimam vinjete...a ni to žalosten,un avto k je vreden tolk k dve vinjeti jo že ma,moj pa še ne a si jo je sam kupil avto mislim tvoj verjetn nima z avinjeto, kere ves denar za benz do SN pokuri kumi sem tole dešifrerala ne ker ves denar na torticah pustim pa s tabo šopingiram,včas po netu,včas v živo halo??? Pa sej vedno več kot pol manj zapraviš kot jaz v MC pa velikooo več kot pol manj od mene
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
če me bo sevede anitka pobrala
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:30:05
|
|
|
|
dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 larilu a greš jutr v SN...sam bova šle naooookol,ker še nimam vinjete...a ni to žalosten,un avto k je vreden tolk k dve vinjeti jo že ma,moj pa še ne a si jo je sam kupil avto mislim tvoj verjetn nima z avinjeto, kere ves denar za benz do SN pokuri kumi sem tole dešifrerala ne ker ves denar na torticah pustim pa s tabo šopingiram,včas po netu,včas v živo Pol pa pejt jutr kr že ob 9-ih od doma, da boš do 11-ih v SN, če boš šla okol
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:30:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi še zdej ne vem ure pa jaz nism ne šlogarca ne ne vem kuga tko uro prosim između 11 i 12 aaaa ok može sam ne vem kaj se midve dogovarjava, sej nisme jaz tvoj prevoz
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 larilu a greš jutr v SN...sam bova šle naooookol,ker še nimam vinjete...a ni to žalosten,un avto k je vreden tolk k dve vinjeti jo že ma,moj pa še ne a si jo je sam kupil avto mislim tvoj verjetn nima z avinjeto, kere ves denar za benz do SN pokuri kumi sem tole dešifrerala ne ker ves denar na torticah pustim pa s tabo šopingiram,včas po netu,včas v živo Pol pa pejt jutr kr že ob 9-ih od doma, da boš do 11-ih v SN, če boš šla okol amm pa sej me ne misli še na bled peljat tko da ob 9 pa res ne
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.