![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:31:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 larilu a greš jutr v SN...sam bova šle naooookol,ker še nimam vinjete...a ni to žalosten,un avto k je vreden tolk k dve vinjeti jo že ma,moj pa še ne a si jo je sam kupil avto mislim tvoj verjetn nima z avinjeto, kere ves denar za benz do SN pokuri kumi sem tole dešifrerala ne ker ves denar na torticah pustim pa s tabo šopingiram,včas po netu,včas v živo Pol pa pejt jutr kr že ob 9-ih od doma, da boš do 11-ih v SN, če boš šla okol amm pa sej me ne misli še na bled peljat tko da ob 9 pa res ne al pa če še mene pobereta
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:33:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi še zdej ne vem ure pa jaz nism ne šlogarca ne ne vem kuga tko uro prosim između 11 i 12 aaaa ok može sam ne vem kaj se midve dogovarjava, sej nisme jaz tvoj prevoz jaz sm čist tko za uro napisala da takrat bi pa šlo ne za prevoz a pa si ti ziher da si Azdej pa sam povej kaj naj bi pomenu tist A
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:33:12
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Dolenjka, a že kaj veš kdaj bo prišla pošiljka od MC? zadnjič je bilo 9 dni če bo zdaj tudi, potem bo roba v petek tu tkoda naslednji teden nujno kofi v SN - kot da se drugač ne bi dobile Samo naslednji teden jaz za ziher ne morem v sredo, 10.2., ti pa 9.2. ne, a ne? a za mene si zrihtala kej?
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:33:23
|
|
|
|
dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 larilu a greš jutr v SN...sam bova šle naooookol,ker še nimam vinjete...a ni to žalosten,un avto k je vreden tolk k dve vinjeti jo že ma,moj pa še ne a si jo je sam kupil avto mislim tvoj verjetn nima z avinjeto, kere ves denar za benz do SN pokuri kumi sem tole dešifrerala ne ker ves denar na torticah pustim pa s tabo šopingiram,včas po netu,včas v živo Pol pa pejt jutr kr že ob 9-ih od doma, da boš do 11-ih v SN, če boš šla okol amm pa sej me ne misli še na bled peljat tko da ob 9 pa res ne Jah ne vem no, kaj jo pič . Ubistvu se ti prprav ob 9-ih, če nima vinjete bosta še cel mest vidle
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:34:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi še zdej ne vem ure pa jaz nism ne šlogarca ne ne vem kuga tko uro prosim između 11 i 12 aaaa ok može sam ne vem kaj se midve dogovarjava, sej nisme jaz tvoj prevoz jaz sm čist tko za uro napisala da takrat bi pa šlo ne za prevoz a pa si ti ziher da si Azdej pa sam povej kaj naj bi pomenu tist A kaj misliš, kaj
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 larilu a greš jutr v SN...sam bova šle naooookol,ker še nimam vinjete...a ni to žalosten,un avto k je vreden tolk k dve vinjeti jo že ma,moj pa še ne a si jo je sam kupil avto mislim tvoj verjetn nima z avinjeto, kere ves denar za benz do SN pokuri kumi sem tole dešifrerala ne ker ves denar na torticah pustim pa s tabo šopingiram,včas po netu,včas v živo Pol pa pejt jutr kr že ob 9-ih od doma, da boš do 11-ih v SN, če boš šla okol amm pa sej me ne misli še na bled peljat tko da ob 9 pa res ne al pa če še mene pobereta pa gremo na bled? zdej mi gre pa un komad po možgančkih: ko boš prišla na bled boš moja punčka spet tra la la la la
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:34:17
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:35:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Dolenjka, a že kaj veš kdaj bo prišla pošiljka od MC? zadnjič je bilo 9 dni če bo zdaj tudi, potem bo roba v petek tu tkoda naslednji teden nujno kofi v SN - kot da se drugač ne bi dobile Samo naslednji teden jaz za ziher ne morem v sredo, 10.2., ti pa 9.2. ne, a ne? a za mene si zrihtala kej? pa đe si ti V bistvu nisem 0 zrihtala, ker sem dobila nasledje jutro odgovor, da mi bodo dali dobropis tist denar in kar odšteli od tega novega naročila No, sej zame je kul, ker sem dobila denar nazaj Zate pa tut, k nisi nič akstra zapravila
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:36:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga ob 3 to je pa pozen,tole potem pa ne bo šlo k takrat tamavčija dobim domov
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:36:25
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 larilu a greš jutr v SN...sam bova šle naooookol,ker še nimam vinjete...a ni to žalosten,un avto k je vreden tolk k dve vinjeti jo že ma,moj pa še ne a si jo je sam kupil avto mislim tvoj verjetn nima z avinjeto, kere ves denar za benz do SN pokuri kumi sem tole dešifrerala ne ker ves denar na torticah pustim pa s tabo šopingiram,včas po netu,včas v živo halo??? Pa sej vedno več kot pol manj zapraviš kot jaz v MC pa velikooo več kot pol manj od mene kaj pa jaz vem kolk ti zapraviš pa ne upam se preveč da slučajno ne bi kartica potegnila saj sem se odločla da je treba nujno resno narest biznis k majo v ameriki zelo najsi cunje za otroke
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:36:38
|
|
|
|
dreja79
|
Grem spat, moj otrok podira rekorde Lahko noč Pa bodite zmerne s pisanje, še kaj za jutr pršparajte
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:37:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga Anitka, bo treba kola počas zamenjat če boš taksi službo za mamice odprla
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Grem spat, moj otrok podira rekorde Lahko noč Pa bodite zmerne s pisanje, še kaj za jutr pršparajte nočko
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:38:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga ob 3 to je pa pozen,tole potem pa ne bo šlo k takrat tamavčija dobim domov pa kaj si ti misla it sam en krog pa nazaj slabo misliš Kako pa domov pride mali
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:38:26
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 larilu a greš jutr v SN...sam bova šle naooookol,ker še nimam vinjete...a ni to žalosten,un avto k je vreden tolk k dve vinjeti jo že ma,moj pa še ne a si jo je sam kupil avto mislim tvoj verjetn nima z avinjeto, kere ves denar za benz do SN pokuri kumi sem tole dešifrerala ne ker ves denar na torticah pustim pa s tabo šopingiram,včas po netu,včas v živo Pol pa pejt jutr kr že ob 9-ih od doma, da boš do 11-ih v SN, če boš šla okol amm pa sej me ne misli še na bled peljat tko da ob 9 pa res ne al pa če še mene pobereta ni panike...sam najprej si grem sposodit še en kombi....ne najbolš da nas Mož* vse pobere k ma kombi
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:38:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Grem spat, moj otrok podira rekorde Lahko noč Pa bodite zmerne s pisanje, še kaj za jutr pršparajte izdajalka, veš kdaj sem se že jaz začela poslavljat, pa sem še tu
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:39:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 larilu a greš jutr v SN...sam bova šle naooookol,ker še nimam vinjete...a ni to žalosten,un avto k je vreden tolk k dve vinjeti jo že ma,moj pa še ne a si jo je sam kupil avto mislim tvoj verjetn nima z avinjeto, kere ves denar za benz do SN pokuri kumi sem tole dešifrerala ne ker ves denar na torticah pustim pa s tabo šopingiram,včas po netu,včas v živo Pol pa pejt jutr kr že ob 9-ih od doma, da boš do 11-ih v SN, če boš šla okol amm pa sej me ne misli še na bled peljat tko da ob 9 pa res ne al pa če še mene pobereta ni panike...sam najprej si grem sposodit še en kombi....ne najbolš da nas Mož* vse pobere k ma kombi ja, usput, a ne
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:40:09
|
|
|
|
dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Grem spat, moj otrok podira rekorde Lahko noč Pa bodite zmerne s pisanje, še kaj za jutr pršparajte izdajalka, veš kdaj sem se že jaz začela poslavljat, pa sem še tu pejt spat!
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:41:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Grem spat, moj otrok podira rekorde Lahko noč Pa bodite zmerne s pisanje, še kaj za jutr pršparajte izdajalka, veš kdaj sem se že jaz začela poslavljat, pa sem še tu pejt spat! Ok, če ti tko rečeš, pol pa grem No, pa lahko noč vsem, jaz grem res spat, da bom prej tortico jedla
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:41:05
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga ob 3 to je pa pozen,tole potem pa ne bo šlo k takrat tamavčija dobim domov kako domov dobiš...a ti ga kdo pripelje...kaj pa babi pa dedi a ga ne bi za kakšno uro pogledala
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:41:52
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Grem spat, moj otrok podira rekorde Lahko noč Pa bodite zmerne s pisanje, še kaj za jutr pršparajte špilfrderber
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga ob 3 to je pa pozen,tole potem pa ne bo šlo k takrat tamavčija dobim domov pa kaj si ti misla it sam en krog pa nazaj slabo misliš Kako pa domov pride mali mislit se pravi nič vedet,tko da to niti ne poskušam tast ga pripelje,no sej ni pene pa drugič nč grem tud jaz v pojstlo če ne spat pa vsaj uležat se probat tko da pridne bodite
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:42:42
|
|
|
|
dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Grem spat, moj otrok podira rekorde Lahko noč Pa bodite zmerne s pisanje, še kaj za jutr pršparajte špilfrderber , ti tud pejt spat!
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:43:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Pa naj ga tast pripelje ob 4h A dej noooooooooooooooooooo
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 1.2.2010 22:43:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larilu ma kaj pa vem povej ktero uro ste zmenjene tok da vidim če bi mela cajt da se zrihtam? če se pa do takrat ne zrihtaš, si pa hujš k jaz pa šlogarca skupi glede na to da vstajaš že ob šestih al neki tazga bi pa mogla bit pa že zrihtana tam do ene pol enajstih...pobiram med pol enajsto in enajsto...odhod iz SN okol treh...potem še manjši postanek v Zadvoru v vrtcu,kjer poberemo še mojga sina in pol nazaj v rovte tole je vozni red za jutr pa nč bat,avto je velik grejo vsi trije otroc noter...hm kakšen maš pa voziček,k moj kr precej placa oz ves prtljažnik zavzame...ah ni panike naloživa enga na druzga ob 3 to je pa pozen,tole potem pa ne bo šlo k takrat tamavčija dobim domov kako domov dobiš...a ti ga kdo pripelje...kaj pa babi pa dedi a ga ne bi za kakšno uro pogledala ma že to mi je bedn k ga morata ona dva hoodit iskat in da bi še to rekla pa enostavno ne morm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.