|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
19.1.2010 13:09:52   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

ko že govorite o marela - dežnikih me zanima kje se kupi taka črna ''ponjava'', ki res da senco..pri nas v pikapolonici je nimajo niti niso vedle ženske o čem govorim user posted image ..v BC še nisem gledala..
pepeny misliš, bc, sonček..mesnicauser posted image user posted image user posted image user posted image
tale pepeny je naaaajboljši senčnik ever. nič sonca, nič vročine, pa še celga otroka lahko skriješ not.user posted image user posted image user posted image

mož*, ne kupuj marele ampak nov večji avtouser posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 19.1.2010 13:13:49 >

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 726
19.1.2010 13:10:54   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

dolenjka se pa vid kdo ma pr vas kontrolo v bajt...pr vas mora tvoj govort da je po štengah sam padu user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 727
19.1.2010 13:12:45   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Sem imela delo z obemi dojenčki ki jih imam doma, pa mal je blo za skidat user posted image user posted image Komaj čakam da se ju3 zbudim user posted image

Moje sožaljeuser posted image .

ti se kar norca deli iz mene, sej boš vidla enkrat kako je to, k imaš čez noč še enga dojenčka v bajti, proti svoji volji user posted image user posted image

Sej zato pa zelo sočustvujem s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej bom pa raje tiho, da res ne bo še kaj moj pokasiru in bil domauser posted image

ja, lepo se obnašaj, ker drugač pridem zdele k tebi na obisk - z valjarjem user posted image

Ti kar pridi, bo mela Sara dobro družbo, jz pa kakšen dober čvek. Pa še svojega se boš malo losalauser posted image
Valar pa lahko s sabo prineseš le, če misliš kakšne piškote pečtuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
19.1.2010 13:14:11   
jullie

Tole sem prej mislila http://www.ringaraja.net/slike/kp/4368/v_Pepeny_2(1).jpg

..jap Dolenjka tega sem jaz iskala..

VilaMalina js imam tak voziček samo, da je 4-kolesnik..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 729
19.1.2010 13:16:09   
dolenjka
Dobr ste si me zdej sposodle user posted image babji user posted image

Mož, izberi dobro marelo, primerno za tako majhne user posted image , pa sej kaj jaz tebi trobezljam sej sama veš, kako mora biti, da bo primerno za zdaj in tudi uporabno za kasneje user posted image

Anitka, res si me uspela že dobr spoznat user posted image

Mailnca, ne da se mi, lahko pa vi2 v naše hribe prideta na sonček user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 730
19.1.2010 13:16:10   
vila MaLiNa
Pa si zadovoljna z njim? Cena se mi zdi kar sprejemljiva...

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 731
19.1.2010 13:19:58   
jullie
..ful zadovoljna..lahek in super se vozi.. edino tista mini košarica ni praktična ampak je itak ne rabimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 732
19.1.2010 13:20:42   
vila MaLiNa

Mož, izberi dobro marelo, primerno za tako majhne user posted image , pa sej kaj jaz tebi trobezljam sej sama veš, kako mora biti, da bo primerno za zdaj in tudi uporabno za kasneje user posted image

Mailnca, ne da se mi, lahko pa vi2 v naše hribe prideta na sonček user posted image

Dolenjka malo heca pa mora bitiuser posted image
Tu imamo pa meglo in mrazzzz... nosu si sploh ne upam vn pomolit. Ja... tud danes sem na žalost lenauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 733
19.1.2010 13:21:10   
vila MaLiNa

..ful zadovoljna..lahek in super se vozi.. edino tista mini košarica ni praktična ampak je itak ne rabimo user posted image

Hvala za informacijo.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 734
19.1.2010 13:40:07   
BBK79
Dva dni me ni na forumu, pa je že tolk za prebrat, da komi sfolgam.
Mi smo imeli pa danes 2 cepljenje. Zaenkrat je še vse ok. Upam, da bo tko tud ostalo.
Za seznam: 68cm, 7655g.  

A so vaši user posted image  tud že kej užaljeni, če vas par ur ni? Včeri sem šla mal v šoping pa na kavo (cca 3 urce), pa me pol celo popoldne, pa še cel večer tud pogledat ni hotu. user posted image Je bil pol oči ta glaven.

Neposredna povezava do sporočila: 735
19.1.2010 13:41:06   
Mož*
Najlepša hvala vse za  sugestije o marelah (vozičkih)user posted image user posted image user posted image .
Dolenjka, edino v Bušiju nisem bila (pred njim sem parkirala, pa se je mali še drl), tako da si grem tja še malce podrobneje ogledat Mc Larne, ker imajo največ modelov.
Jutri se itak vidimo in bomo še kakšno na to temo rekle,
ViLaMaLina - točno to marelo, ki si jo prilepila, sem si danes ogledala v BC, ker je danes tudi v akciji, Je ekstremno nestabilna in jo dojenček zlahka zvrne naprej vstran. Močno močno odsvetujem. Ima pa BBW mnogo bolji model Kiss (159 Eur), ki pa je štirikolesni in dosti bolj stabilen.
Barčuser posted image user posted image user posted image ,  moja avteka sta o.k., user posted image , problem je, da ju zaradi smučarije pogosto posojam (vsaj 2 do 3x tedensko in potem dobim lastnikovega malega, pol je pa user posted image ).

Bila v Mother Care,
ogromno (po moje večina) robe je ostalo in je sedaj mnogo bolj žepom prijazna, ker je 40% znižana. So tudi dobri artikli za pomlad.
Larilu: le tako dalje. user posted image user posted image user posted image
Veselka, a se nam boš tudi ti kaj pridružila v SN?

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 736
19.1.2010 13:43:39   
Mož*

Tole sem prej mislila http://www.ringaraja.net/slike/kp/4368/v_Pepeny_2(1).jpg

..jap Dolenjka tega sem jaz iskala..

VilaMalina js imam tak voziček samo, da je 4-kolesnik..

No, to je to. Tri-kolesnik nestabilen, 4-kolesnik pa zelo o.k.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 737
19.1.2010 13:53:58   
barika
ejejej, možicla, user posted image ti sploh ne  veš, da rabiš večji avto user posted image user posted image
btw. zakaj pa imaš tak nick? (to mojga zanimauser posted image )

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 738
19.1.2010 14:10:46   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: barika

ejejej, možicla, user posted image ti sploh ne  veš, da rabiš večji avto user posted image user posted image

to je tud moj že reku zakaj tak nik user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 739
19.1.2010 14:13:46   
anitka7

saj ne vem kaj naj si mislim...da mi je al da mi ni user posted image  

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 740
19.1.2010 14:30:09   
Mož*

Ker sem glava družineuser posted image user posted image user posted image ; to so pa običajno moški, a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 741
19.1.2010 16:12:50   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Ker sem glava družineuser posted image user posted image user posted image ; to so pa običajno moški, a neuser posted image user posted image user posted image

A ni bolje, da si vrat družineuser posted image Vrat namreč obrača glavo.user posted image

Punce tu je za vzdrževanega družinskega člana obrazec:
http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Dohodnina_2009/VDC_2009.pdf

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 742
19.1.2010 16:20:03   
tulpek
JS imam abstinenčno krizo... morem niti komentirat več naše teme... čist sem na dnu... rabim ČOKOLADO.

Neposredna povezava do sporočila: 743
19.1.2010 16:26:35   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

JS imam abstinenčno krizo... morem niti komentirat več naše teme... čist sem na dnu... rabim ČOKOLADO.

Nisi edina. user posted image Sm že eno milko luffle zmazalauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 744
19.1.2010 16:57:29   
Mož*

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem pa že celo popoldne na Nutelli.

Neposredna povezava do sporočila: 745
19.1.2010 17:07:13   
dreja79

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem pa že celo popoldne na Nutelli.

Joj, komaj sem vse uspela prebrat user posted image

Tulpek taka bom jest jutri user posted image . Dons sem se z decom ful skregala, začel se je pa s tem k mi je reku, da moram met pa zdaj že ene 100 kg user posted image ( sej sem res že precej okrogla user posted image ) Pol se je pa še naprej nadaljeval z drugimi stvarmi, tko da sem se pol komaj spomnila zakaj sva se sploh spičila.user posted image

Tako, da od danes naprej ne jem več sladkarij user posted image  Že zdaj me je strah te odločitve.

Punce, da me ne boste slučajn jutr, kaj mamile s sladkarijami user posted image

Aja, posledica vsega tega pa je, da sem zdele po dnevni sobi skakala s kolebnico, pa se raztegovala, pa trebušnjake delalauser posted image

< Sporočilo je popravil dreja79 -- 19.1.2010 17:08:49 >

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 746
19.1.2010 17:20:17   
tulpek
No, js sem svojo krizo premagala z dvema žličkama nutele. Več pa ne bom. Sem bila pa tretji dan brez sladkarij in je bilo dost. Moram zmanjšat količino sladkarij in težo, mi je šla v teh treh dneh ena kila dol in trebuh se je zmanjšal na 5. mesec nosečnosti, prej je bil 6.
Meni moj nič ne upa rečit, že ve, zakaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 747
19.1.2010 17:22:29   
jullie

Najlepša hvala vse za  sugestije o marelah (vozičkih)user posted image user posted image user posted image .
Dolenjka, edino v Bušiju nisem bila (pred njim sem parkirala, pa se je mali še drl), tako da si grem tja še malce podrobneje ogledat Mc Larne, ker imajo največ modelov.
Jutri se itak vidimo in bomo še kakšno na to temo rekle,
ViLaMaLina - točno to marelo, ki si jo prilepila, sem si danes ogledala v BC, ker je danes tudi v akciji, Je ekstremno nestabilna in jo dojenček zlahka zvrne naprej vstran. Močno močno odsvetujem. Ima pa BBW mnogo bolji model Kiss (159 Eur), ki pa je štirikolesni in dosti bolj stabilen.

..še dobro, da so mi všeč štirikolesniki user posted image ..nisem pa vedela, da so na tri tako nestabilni... poznam ogromno punc, ki jih imajo pa ni nobena nič rekla..

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 748
19.1.2010 17:45:49   
Anonimen
midve z bejbo sva šle na sprehod do Volavlj pa nazajuser posted image sm mislna kolk bom zadihana ma uff sploh ni omembe vredno tko da super zame pa še bove šle tko da Anitka a se mi boš kdaj pridružila?pa ti k veš kje sm jaz bi lahk kdaj na kavico prišla vešuser posted image pa bi skup šle čez hribčke in dolinceuser posted image

(odgovor članu jullie)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
19.1.2010 17:53:23   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

midve z bejbo sva šle na sprehod do Volavlj pa nazajuser posted image sm mislna kolk bom zadihana ma uff sploh ni omembe vredno tko da super zame pa še bove šle tko da Anitka a se mi boš kdaj pridružila?pa ti k veš kje sm jaz bi lahk kdaj na kavico prišla vešuser posted image pa bi skup šle čez hribčke in dolinceuser posted image

saj tud meni ni težko najdt...user posted image   da ne boš imela izgovora da ne moreš pridt user posted image ja lahk greva kdaj skupi čez hribčke in dolince...sam do tam k se pa dobiva se bom pa pripeljala user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Moj otrok je spet bolan
Z vstopom v vrtec in šolo se pri otrocih poveča tudi možnost obolenj. Nekateri otroci prehajajo iz ene bolezni v drugo, ...
Prihod novorojenčka iz porodnišnice
Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?