Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Punce, prosim vas za mnenja pri nakupu marele (zlasti tiste, ki ste marelo nedavno uporabljale). Do sedaj smo imeli 2 Plikomatic in eno še enostavnejšo, vse od Peg Perego (ampak od tega je najmanj 11 let). Anitka, Larllu, Dolenjka, Dreja79, JaLuCa ... Hvala A ti boš že marelo kupovala Ja. Danes sem naročila novi Maxi Cosi Toby 2010, (coloured snow white), pride v roku do dveh mesecev (sem te poslušala pri izboru, najlepša hvava). Malega sem danes v BC tulečega iz lupinicere prestavila v Tobija, pa se je takoj režal ot pečen maček (ne vem, a prodajalki, a stolu). Ogledovala se si marele: Peg Perego, pa BB Welt, model Kiss, pa Chicco (ta mi je bila všeč), pa Mc Laren, pa Mother Care, pa Hauck, skratka oblezla sem pol BTC-ja. A zakaj gledam marele? Ker imam gromozanske tehnične težave s transportom, ker stalno menjam avtomobile. V mojega RAV-a ali kombi gre karkoli; ko pa so mi za vikend pustili BMW1 (er sta šla RAV in ombi na teren), sem skoraj doktirirala, kako spraviti v avto podvozje: sem snela vsa kolesa, pa torbo, pa od avta polico odmontirala, pa sedež na pol podrla. Pri tem da sem imela samo lupinico (če bi imela lupinico in še cel voz, bi nekaj ostalo doma ). Sem pa stalni prevoznik.