|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
19.1.2010 10:47:14   
anitka7
no jaz bom pa bl jasno napisala vprašanje....

moj ma drug teden RD in se zadnje čase ful navdušuje nad mehiško hrano in bi mu kupla kuharsko knjigo o mehiški hrani...pa me zanima če veste za kakšno dobroin vsaj mal preizkušeno

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 701
19.1.2010 10:49:30   
veselka
zakaj pa rabte te marele...

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 702
19.1.2010 10:51:05   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

kere marele zdaj

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 703
19.1.2010 10:59:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

kere marele zdaj

user posted image user posted image user posted image user posted image no jaz sm za vsak slučaj napisala za obeuser posted image

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
19.1.2010 10:59:43   
veselka

kere marele zdaj

vozičke... če so to vozički user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 705
19.1.2010 11:03:31   
anitka7

kere marele zdaj

vozičke... če so to vozički user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem jo mela skoz na morju da mi ni blo treba vozička skoz gor in dol vozt...mam pa quinny freestyle voziček k velik prostora zavzame v prtaljažniku in da pol k je otrok večji lahk vzameš sam ta voziček marelo k se na manjš zloži

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
19.1.2010 11:14:29   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Punce, prosim vas za mnenja pri nakupu marele (zlasti tiste, ki ste marelo nedavno uporabljale).  Do sedaj smo imeli 2 Plikomatic in eno še enostavnejšo, vse od Peg Perego (ampak od tega je najmanj 11 let). Anitka, Larllu, Dolenjka, Dreja79, JaLuCa ...
Hvala

saj z marelo se ti še ne mudi...jaz sem jo mela sam na morju in je bla kr ena iz BC in mi je bla dobra čeprav je bla ene 40 eurov. Tko da jo bom  v bistvu zdaj prvič kupovala,če jo bom. Mi je pa všeč quinny zapp sam se ne dat naklona dol,tko da je druga možnost moon voziček,isti kot zapp sam naklon gre dol,glih zdaj je v akciji v BC

..js mam tega moon-a, samo 4-kolesnika in sem zelo zadovolja.. sem isto hotela zappa, pa ga zaradi naklona nisem..je vseeno fajn, če ti otrok zaspi..

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 707
19.1.2010 11:18:02   
JaLuca
v mojem avatarju vidite moje 3 zlate sončke: Andraža, Jasno in Lucijo

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 708
19.1.2010 11:20:11   
jullie
ko že govorite o marela - dežnikih me zanima kje se kupi taka črna ''ponjava'', ki res da senco..pri nas v pikapolonici je nimajo niti niso vedle ženske o čem govorim user posted image ..v BC še nisem gledala..

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 709
19.1.2010 11:25:15   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

hudoooooooooooooo

jaz sem bila prepričana da se pogovarjmo o marela vozičkih (zložijo se kot marela, zato se tako reče) user posted image user posted image user posted image pa tut slikce smo take limale gor user posted image

tudi jaz sem tko mislila....user posted image

Joj, sem se nasmejala zaradi teh marel user posted image user posted image user posted image
Se zgodi, če se pa enako reče user posted image .
Hvala vsem za nasvete, komentiram kasneje, se mi je med branjem porodilo veliko idej, zdajle je mali končno zaspal in grem kaj naredit. Ko se naveličam, pa pridem nazaj.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 710
19.1.2010 11:56:30   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

Punce, prosim vas za mnenja pri nakupu marele (zlasti tiste, ki ste marelo nedavno uporabljale).  Do sedaj smo imeli 2 Plikomatic in eno še enostavnejšo, vse od Peg Perego (ampak od tega je najmanj 11 let). Anitka, Larllu, Dolenjka, Dreja79, JaLuCa ...
Hvala

saj z marelo se ti še ne mudi...jaz sem jo mela sam na morju in je bla kr ena iz BC in mi je bla dobra čeprav je bla ene 40 eurov. Tko da jo bom  v bistvu zdaj prvič kupovala,če jo bom. Mi je pa všeč quinny zapp sam se ne dat naklona dol,tko da je druga možnost moon voziček,isti kot zapp sam naklon gre dol,glih zdaj je v akciji v BC

..js mam tega moon-a, samo 4-kolesnika in sem zelo zadovolja.. sem isto hotela zappa, pa ga zaradi naklona nisem..je vseeno fajn, če ti otrok zaspi..

ooo super ena iz prve roke...user posted image men je sicer zapp ful lep k ma ful barv sam hudič k se naklon ne štima...in sem zdaj tega vidla in je ful lep sam barv majo bl mal user posted image al je pa to sam pr nas tko...kje siga pa kupla

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 711
19.1.2010 12:10:02   
jullie
..v BC.. imam pa rdečega.. pa trikolesnik se po moje bolj zloži kot ta moj..samo user posted image ni hotel trikolesnika.. vozi se pa ful fajn..

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 712
19.1.2010 12:11:15   
vila MaLiNa
Hoj,

tako hitro klepetate, da sem se še sama zamuštralauser posted image ,

Meni je pa ta marela všeč: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192511 Ima katera kakšno mnenje?
Senčnik pa imamo ta: http://soncek.si/si/sencnik-pepeny-uv-35-i8512.shtml Sprobali ga še nismo, so pa prijatelji ful navdušeni.

Larilu ti kar limaj desce. So fajn za pogledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 713
19.1.2010 12:16:31   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Še nekaj dobrodošlih nasvetov

Namesto jutranjega dojenja oz. stekleničke nadomestka za materino mleko lahko otroku postopoma do trikrat na teden ponudimo kruh z margarino in skodelico nadomestka za materino mleko. Zvečer mu lahko občasno namesto žitno-mlečne kaše ponudimo kruh, skodelico nadomestka za materino mleko in sadje.

Bety to ne leti nate ampak na tale članek. Zanimivo se mi zdi to, da pravijo, da če imaš mleko pač dojiš. Zakaj bi potem moral materino mleko zamenjati z AMuser posted image . Meni se zdi škoda denarja in časa. Pa margarina ni dobra za te male želodčke, vsebuje same nasičene maščobne kisline. Mogoče je dobra samo zato, ker je tako težka in zapolni trebušček in črevo za dlje časa, da se tebi ni treba ubadati z naslednjimi obroki.

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 19.1.2010 12:17:09 >

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 714
19.1.2010 12:16:58   
dolenjka
Tole sem prej mislila http://www.ringaraja.net/slike/kp/4368/v_Pepeny_2(1).jpg

Sem imela delo z obemi dojenčki ki jih imam doma, pa mal je blo za skidat user posted image user posted image Komaj čakam da se ju3 zbudim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 715
19.1.2010 12:18:28   
vila MaLiNa

Sem imela delo z obemi dojenčki ki jih imam doma, pa mal je blo za skidat user posted image user posted image Komaj čakam da se ju3 zbudim user posted image

Moje sožaljeuser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
19.1.2010 12:25:42   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

ti se kar norca deli iz mene, sej boš vidla enkrat kako je to, k imaš čez noč še enga dojenčka v bajti, proti svoji volji user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.1.2010 12:27:27   
veselka

mah isto po moje. sej ščiti od strani, če ti pa v vozek sije, nimaš pa si s tem kej pomagat. pa še skuha se ti spodi dete. al se motim o vsem tem.

< Sporočilo je popravil veselka -- 19.1.2010 12:28:53 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
19.1.2010 12:29:39   
vila MaLiNa

ti se kar norca deli iz mene, sej boš vidla enkrat kako je to, k imaš čez noč še enga dojenčka v bajti, proti svoji volji user posted image user posted image

Sej zato pa zelo sočustvujem s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej bom pa raje tiho, da res ne bo še kaj moj pokasiru in bil domauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 719
19.1.2010 12:31:06   
dolenjka

mah isto po moje. sej ščiti od strani, če ti pa v vozek sije, nimaš pa si s tem kej pomagat. pa še skuha se ti spodi dete. al se motim o vsem tem.

vseen bolj zaščiti kot dežnik če mene vprašaš, paše če veter piha user posted image Ne, nič se ti ne skuha otrok, sej imaš valda kako špranjo kje v vozičku user posted image No ja, še nisem slišala kakih kontra pripomb na to temo, pa smo s Taro in ostalimi februarkami poleti ogromno vozičkale, tudi v Dalmaciji in ni bilo pripomb user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
19.1.2010 12:31:30   
vila MaLiNa

Ta senčnik je kar dolg in pri prijateljih sem videla, da sonce vsaj do otroške glavice ne pride. Začuda tudi vroče ni bilo v vozičku, pa čeprav sem pričakovala, ker je senčnik črn. Kako se bo pa pri nam obnesel bom pa videla spomladi.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 721
19.1.2010 12:48:19   
dolenjka

Sej zato pa zelo sočustvujem s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej bom pa raje tiho, da res ne bo še kaj moj pokasiru in bil domauser posted image

ja, lepo se obnašaj, ker drugač pridem zdele k tebi na obisk - z valjarjem user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 722
19.1.2010 12:57:33   
Mož*

Hvala

A ti boš že marelo kupovala user posted image

Ja.
Danes sem naročila novi Maxi Cosi Toby 2010, (coloured snow white), pride v roku do dveh mesecev (sem te poslušala pri izboru, najlepša hvava). Malega sem danes v BC tulečega iz lupinicere prestavila v Tobija, pa se je takoj režal ot pečen maček (ne vem, a prodajalki, a stolu).

Ogledovala se si marele: Peg Perego, pa BB Welt, model Kiss, pa Chicco (ta mi je bila všeč), pa Mc Laren, pa Mother Care, pa Hauck, skratka oblezla sem pol BTC-ja.
A zakaj gledam marele? Ker imam gromozanske tehnične težave s transportom, ker stalno menjam avtomobile. V mojega RAV-a ali kombi gre karkoli; ko pa so mi za vikend pustili BMW1 (er sta šla RAV in ombi na teren), sem skoraj doktirirala, kako spraviti v avto podvozje: sem snela vsa kolesa, pa torbo, pa od avta polico odmontirala, pa sedež na pol podrla. Pri tem da sem imela samo lupinico (če bi imela lupinico in še cel voz, bi nekaj ostalo domauser posted image user posted image user posted image ). Sem pa stalni prevoznik.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.1.2010 13:03:28   
barika

Hvala

mclaren, moonfit, quinny, mutsy spider (ta je waw lep in pe bolj drag).
odvisno a hočeš 3 ali 4 kolesnika.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 724
19.1.2010 13:08:27   
anitka7
dolenjka se pa vid kdo ma pr vas kontrolo v bajt...pr vas mora tvoj govort da je po štengah sam padu user posted image  user posted image  

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?