Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilipu Ojla, Pa je spet kar nekaj časa naokoli, kar sem vas brala... vsem pikecom in pikicam za zobke! Mateja8 in še ste nekatere, ki pravite, da se vam ne obračajo... moj škrat se tudi ne. Sva bila v posvetovalnici, je bla zravnica kr malo ??? ampak kaj mu naj? Sedi lepo, miga ful, sam s hrbta na trebuh pa nikak, bo že Drugač se je pa mali ful malo zredil zadnji mesec, samo 300g. (na točno 6 mesecev: 65cm in 7500g) Pa sej ne vem, al so ga narobe zadnjič stehtal, al pa res tako. Ampak je rekla, da načeloma ni panike, da lepo pridobiva, da pa bomo videli na naslednjem pregledu, kako bo šlo. Kosilo in večerjo že ima gh, vmes kak dan tudi sadna malica...tako da ne vem, če je premalo kalorična ta zelenjava, zdaj mu dodajam tudi malo olja, na začetku mu ga nisem. Zelo sem se že veselila skoraj pomladnih dni, zdaj pa se je spet vse zamaknilo. Še dobro, da mu je v kengurujčku ok, da bova danes vsaj malo šla na luft, ker pločniki so itak da neprevozni. Drugače pa imamo ponoči še vedno kar pogosta vstajanja, ga včasih prej odstavim, pa sicer zaspi, sam čez slabi dve uri pa spet auf, ampak sej ni panike, dokler smo skos doma. Ujela sem, da ste se pogovarjale o času po porodniški. Po eni strani bi zelo rada ostala še doma, samo finančno gre pa težko skos, pa itak si še morem najdit službo, tako da vseeno upam, da mi nekje do konca leta uspe tudi to. Hej, gre za popolnoma usklajeno težo in višino; sicer je v spodnji polovici povprečja, a nikakor ne izstopa. 300 g na mesec je pa po četrtem msecu tudi o.k. Poglej tabele rasti: vse, kar je znotraj 2,96 standardne deviacije od povprečja je popolnoma o.k. http://med.over.net/forum5/read.php?46,4080683