|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
9.3.2010 19:05:45   
Rosca79
Aja sm pozabla povedat da pol leta dons praznujemouser posted image
no pa res upam da burja vseen ne bo hude škode delala...

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
9.3.2010 20:38:52   
veselka
burja ima recesijo

< Sporočilo je popravil veselka -- 9.3.2010 20:40:27 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
9.3.2010 20:43:37   
majra
user posted image user posted image  vsem za zobke, za obrate, premike, pridno papanje
sem samo na hitro preletela. Smo not zaprti in mi ne dajo dihat moje punčare

Rosca vam user posted image  za pol svečke

Mi se tudi težko stlačimo v lupinico, ampak bo boljše, ko se rešimo pajackov in bund. Kdaj bo pa to user posted image  Bomo pa sigurno še zelo dolgo v lupinici

za seznam pa tudi jaz raje ne dam slike gor, podatke pa moram po mesecih poiskat (spomin kot švicarski sir)
Imam pa Nino, rojeno 22.09. težka je bila 3480, velika pa 52 cm

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
9.3.2010 20:44:59   
baby blue
Punce katera je že napisala da njenemu otročku pokajo kosti oziroma nekaj v tem smislu... Zadnje dni pri Lani opažava da ji v levi nogi od gležnja pa do kolena kosti pokajo no nekaj ji ropota ne znam dobr razložit...

Rosca vam pa čestitke za polletauser posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
9.3.2010 21:56:23   
Mož*
Čestitke vsem za pol leta, zobke, obrate, .. tudi od mene.
Za čiščenje zob, kot je bilo že rečeno: z vlažno krpico najprej, kasneje s krtačko. Čim prej pričneš, lažje se otroček navadi (beri sprijazni9.
Seznam naših lepotičk in lepotcev se počasi daljša.
Po novem ne rabim več krp in loščil, saj pol dnevne obdela Klemen; ob tem pa se tako slini, da je še za mokro čiščenje poskrbljeno.
Naš Tobi že 14 dni čaka v Baby centru, jaz pa čakam dobropis, kot še nekatereuser posted image user posted image
Sicer pa sem odkrila, da je najbližja lokacija, kjer prodajajo Bloomove stolčke za hranjenje Monfalcone (od kar Bušija ni več), tako da jo v kratkem s Klemnom mahneva tja.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
9.3.2010 22:36:31   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: lizika2

zdravo.
ze dolgo vas nisem brala. kr se pokanja kosti tiče, sem klicala pediatrinjo in je rekla, da je to normalno pri dojenčkih. Enim prej, drugim kasneje, je pa povezano z neko tekočino v sklepih. ne znam ponovit, če sem čisto isrena.

Evo baby blue tole pravi lizika

Kolk so se me učki zasvetli ,ko sem zagledala kolk ste napisaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ker zadnje čase je bol zatišje TUKAJLE. Vas je burja ven oz. not zbezala.sam tale vreme je pa res za bruhatDrug teden  o.k. čez en mesec bomo pa v Tivoliju v kratkih rokavih en shod naredile.Sej zadnja leta gremo iz bund v majčke.Tudi A. se je začel razburjat, ko ga v bundico oblačim- ima še moj potrpežljivček dovolLJ.

rosca čestitke za pol svečke še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi imamo pa jutri pol...user posted image user posted image user posted image user posted image
kako hitro čas beži je včasih govorila moja mama ...zdej pa še jaz...

eno mirno noč vam želim

(odgovor članu lizika2)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
9.3.2010 23:29:38   
tulpek
Js svojega ne oblačim v kombinezon in bundo za v lupinico, tak da po širini ni problema, čeprav je ozka lupinica (Jane). Ampak je fajn fiksno noter, kar mi je všeč. Bo pa šlo na tesno po dolžini, sedaj jo imam na maksimum raztegnjeno in so nogice na tik, tak da upam, da ne bo rasel več hitro.

Zobke
mu čistim s ščetko, tise, ki so celi zunaj. Tiste, ki samo malo gledajo ven pa s krpico. Mali ima oboje rad. Ima pa že 7 zobkov, 3 velike in 4 male.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
9.3.2010 23:48:04   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Za čiščenje zob, kot je bilo že rečeno: z vlažno krpico najprej, kasneje s krtačko. Čim prej pričneš, lažje se otroček navadi (beri sprijazni9.
Po novem ne rabim več krp in loščil, saj pol dnevne obdela Klemen; ob tem pa se tako slini, da je še za mokro čiščenje poskrbljeno.
Naš Tobi že 14 dni čaka v Baby centru, jaz pa čakam dobropis, kot še nekatereuser posted image user posted image
Sicer pa sem odkrila, da je najbližja lokacija, kjer prodajajo Bloomove stolčke za hranjenje Monfalcone (od kar Bušija ni več), tako da jo v kratkem s Klemnom mahneva tja.

kje v monfalcone...kako se pa imenuje štacuna

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
10.3.2010 0:18:49   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

kje v monfalcone...kako se pa imenuje štacuna

MAMMA BABY via grado 52
34074 tel +39 0481 280605

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
10.3.2010 7:24:04   
majra
Ažbe, čestitke za pol svečke user posted image

Tulpek, lupinica je premajhna, ko gleda glavica ven. Nogice tudi že pri nas kukajo ven, ko jih stegne.
Vi boste pa kmalu zrezke papali, koliko zobk imate user posted image

zobke....pa podrgnem z gazico

Nas je pa spet zametalo..... sonce, kje si, sonce user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
10.3.2010 9:17:20   
mateja8
Pa da vam še jaz kaj napišem. No, naša Vita ima virozo in bi morala biti včeraj cepljena, zdaj pa je cepljenje odpadlo. Dva dvi je imala vročino, danes pa je že bolje in se že smeji in pogovarja.

Včeraj je bila pri zdravniku na sistematiki in sva težki 7170g in dolgi 63 cm. Po vaših podatkih pa vidim, da je Vita daleč najmanjša in najlažja. user posted image
Pa saj bo zrasla.

Ve že pridno zobe pucate, mi pa smo še brezzobi. Upam da ji ne bojo prav kmalu zrasli, ker me bo potem veselo grizla, saj me že z dvesnimi tako za bradavico stisne, da je joj.

Punce snega je na pretek in se gremo lahko skupaj sankat.....user posted image user posted image

Mal moram it pospravit, ker dva dni nisem kaj velik, ker je bla mala bolna.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
10.3.2010 11:32:48   
tulpek
majra, vem, ampak so druge omenjale cunje, pa tudi čist prevečkrat to vidim in sem omenila. ima pri glavi še prostora, tak da 2 meseca upam, da zdrži. ker ga želim imet čim dlje not.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
10.3.2010 11:54:08   
Nepoznana
Mateja8, si pa lepo ime izbrala svoji deklici user posted image user posted image .

Naša je tudi  bolana user posted image . Bronhitis. Boga srotka. Sem jo ponoč vsake tolk gledala, če diha, pa če se matra pri dihanju... Ji pa dajem Ventolin in upam, da bo kaj pomagalo. Sicer je pa še vedno stara Vita in se veselo smeji - če ji glih ne rastejo zobki - v štirih dneh sta ji zrastla dva.

Aja, pa pozabila napisat: Mateja8, moja Vita je težka 7190 g, pa je kar lepo rejena user posted image . No, se mi pa zdi, da je najbrž kakšen cm večja. So mi jo pa včeri samo stehtali, ker so ji morali dati dozo zdravila. Jutri bi morali imeti cepljenje, pa odpade in imamo kontrolo zaradi bronhitisa.

< Sporočilo je popravil Nepoznana -- 10.3.2010 11:57:36 >

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
10.3.2010 12:09:47   
majra
Viti  user posted image  in ostali bolančki pozdravite se 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
10.3.2010 12:14:57   
lean
Tako pišem že od zjutraj, pa me ven vržeuser posted image , skoz je neki, grem malo previt pa potem še enkrat skrajšana verzija.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
10.3.2010 12:21:49   
Sarchi
živjo
tud mi smo bolani....laringitis, vročina, vnet uhec....bogec je...noč je bla pa doooooolga.

s prehladkom se je začelo, se vleklo deset dni, vmes je bil še cepljen,ker res ni kazalo na nobeno virozo al kar kol resnega....učeer zvečer pa je zakuhal in zbolel na ful.

ga grem crtat....

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
10.3.2010 12:22:01   
altaja
Čestitke vsem včerajšnjim 6 mesečnikom... danes pa čestitke Tjašu in Ažbetu user posted image

user posted image

A je mama Tulpek našla kakšno dietno tortico?

Vsem ki imate škratke bolančke na obisku pa želim, da le-ti čimprej odidejo. user posted image

< Sporočilo je popravil altaja -- 10.3.2010 12:23:14 >

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
10.3.2010 12:31:05   
lean
Najprej hvala vsem za čestitke, majra upam da boš hitro dobila brcouser posted image

mateja8 probi vztrajat glede dojenja, je očitno tako obdobje, ko jim je drugo vse bolj zanimivo, tud sama se s tem ubadam in rešujem to tako, da jo najprej uspavam pa jo potem dam na joško, se pa ful namatram, upam da ju bo hitro minilo.

čili men mala na obiskih spi tako, da jo damo v voziček pa jo prababice al stare tete potačkajo v sobi, so prav ponosne na sebe, ko jim pri 70-tih letih še uspe uspavat dojenčka.

Vsem čestitke za pol leta, obrate, puzanje, mislim da Klemen od mož* kar vodi v tem.

Glede lupinice in pogrevanja kašic je že vse povedanuser posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
10.3.2010 12:31:58   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

živjo
tud mi smo bolani....laringitis, vročina, vnet uhec....bogec je...noč je bla pa doooooolga.

s prehladkom se je začelo, se vleklo deset dni, vmes je bil še cepljen,ker res ni kazalo na nobeno virozo al kar kol resnega....učeer zvečer pa je zakuhal in zbolel na ful.

ga grem crtat....

Sem te že na onem forumu vprašala, pa bom še tu: a prehlajenega so cepili? Za čiščenje noska ti priporočam baby vac če ga še nimaš, ker je zakon, ravno zaradi ušesk user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
10.3.2010 12:35:32   
lean
Tisti, ki so bolni naj se čimprej pozdravijouser posted image user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
10.3.2010 12:40:03   
lean
Aja,mi smo še tudi v klubu brezzobih.user posted image  

user posted image  za seznam, dam samo podatke al jih moram sama vnest na seznam?

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
10.3.2010 13:26:14   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

živjo

ga grem crtat....

Sem te že na onem forumu vprašala, pa bom še tu: a prehlajenega so cepili? Za čiščenje noska ti priporočam baby vac če ga še nimaš, ker je zakon, ravno zaradi ušesk user posted image

Meni tudi to ni jasno, moj je bil prehlajen, je imel kontrolo čez en teden, je bil zdrav in je rekla, tak zdaj pa še en teden počakamo in potem cepimo... ker naj bi bil celo nekaj časa zdrav.
Držim pesti, da se kmalu pozdravi.

Altaja, hvala. Torta bo čez vikend, ko pride sestra v naše kraje, če jih ne zamete ali odpihne. Bosta pa dve mali, ena za mene user posted image user posted image user posted image in ena za ostale. Je pa zdaj čas, da probam jajca in opazujem reakcijo, tak da bom lahko dala jajca v biskvit.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
10.3.2010 13:27:20   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: lean

Aja,mi smo še tudi v klubu brezzobih.user posted image  

user posted image  za seznam, dam samo podatke al jih moram sama vnest na seznam?

NE vnašaj sama na seznam, sicer bodo sami seznami na strani. Jih bo vnesla tista, ki za to skrbi. In vedno obarvajte ali odebelite podatke, da so bolj vidni.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
10.3.2010 13:28:40   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

živjo

ga grem crtat....

Meni tudi to ni jasno, moj je bil prehlajen, je imel kontrolo čez en teden, je bil zdrav in je rekla, tak zdaj pa še en teden počakamo in potem cepimo... ker naj bi bil celo nekaj časa zdrav.
Držim pesti, da se kmalu pozdravi.

user posted image user posted image
mislš da veš kaj delajo in da so v tem strokovnjaki

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
10.3.2010 13:32:28   
baby blue
No potem ni nič hudega... Hvala za odgovor... user posted image

Joj pri nas pa še 4 dni pa bomo stari že pol leta... Ne morem vrjet da je polovica leta že za nami... user posted image user posted image

Vsi bolani otročki čimprej se pozdravite... user posted image Lana vam vsem pošilja lupčka da boste čimprej okrevali

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?