Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 9.3.2010 19:05:45
|
|
|
|
Rosca79
|
Aja sm pozabla povedat da pol leta dons praznujemo no pa res upam da burja vseen ne bo hude škode delala...
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 9.3.2010 20:38:52
|
|
|
|
veselka
|
burja ima recesijo
< Sporočilo je popravil veselka -- 9.3.2010 20:40:27 >
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 9.3.2010 20:43:37
|
|
|
|
majra
|
vsem za zobke, za obrate, premike, pridno papanje sem samo na hitro preletela. Smo not zaprti in mi ne dajo dihat moje punčare Rosca vam za pol svečke Mi se tudi težko stlačimo v lupinico, ampak bo boljše, ko se rešimo pajackov in bund. Kdaj bo pa to Bomo pa sigurno še zelo dolgo v lupinici za seznam pa tudi jaz raje ne dam slike gor, podatke pa moram po mesecih poiskat (spomin kot švicarski sir) Imam pa Nino, rojeno 22.09. težka je bila 3480, velika pa 52 cm
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 9.3.2010 20:44:59
|
|
|
|
baby blue
|
Punce katera je že napisala da njenemu otročku pokajo kosti oziroma nekaj v tem smislu... Zadnje dni pri Lani opažava da ji v levi nogi od gležnja pa do kolena kosti pokajo no nekaj ji ropota ne znam dobr razložit... Rosca vam pa čestitke za polleta
Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet. Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm 1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 9.3.2010 21:56:23
|
|
|
|
Mož*
|
Čestitke vsem za pol leta, zobke, obrate, .. tudi od mene. Za čiščenje zob, kot je bilo že rečeno: z vlažno krpico najprej, kasneje s krtačko. Čim prej pričneš, lažje se otroček navadi (beri sprijazni9. Seznam naših lepotičk in lepotcev se počasi daljša. Po novem ne rabim več krp in loščil, saj pol dnevne obdela Klemen; ob tem pa se tako slini, da je še za mokro čiščenje poskrbljeno. Naš Tobi že 14 dni čaka v Baby centru, jaz pa čakam dobropis, kot še nekatere Sicer pa sem odkrila, da je najbližja lokacija, kjer prodajajo Bloomove stolčke za hranjenje Monfalcone (od kar Bušija ni več), tako da jo v kratkem s Klemnom mahneva tja.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 9.3.2010 22:36:31
|
|
|
|
čili
|
IZVIRNO SPOROČILO: lizika2 zdravo. ze dolgo vas nisem brala. kr se pokanja kosti tiče, sem klicala pediatrinjo in je rekla, da je to normalno pri dojenčkih. Enim prej, drugim kasneje, je pa povezano z neko tekočino v sklepih. ne znam ponovit, če sem čisto isrena. Evo baby blue tole pravi lizika Kolk so se me učki zasvetli ,ko sem zagledala kolk ste napisale ,ker zadnje čase je bol zatišje TUKAJLE. Vas je burja ven oz. not zbezala.sam tale vreme je pa res za bruhatDrug teden o.k. čez en mesec bomo pa v Tivoliju v kratkih rokavih en shod naredile.Sej zadnja leta gremo iz bund v majčke.Tudi A. se je začel razburjat, ko ga v bundico oblačim- ima še moj potrpežljivček dovolLJ. rosca čestitke za pol svečke še od mene mi imamo pa jutri pol... kako hitro čas beži je včasih govorila moja mama ...zdej pa še jaz... eno mirno noč vam želim
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 9.3.2010 23:29:38
|
|
|
|
tulpek
|
Js svojega ne oblačim v kombinezon in bundo za v lupinico, tak da po širini ni problema, čeprav je ozka lupinica (Jane). Ampak je fajn fiksno noter, kar mi je všeč. Bo pa šlo na tesno po dolžini, sedaj jo imam na maksimum raztegnjeno in so nogice na tik, tak da upam, da ne bo rasel več hitro. Zobke mu čistim s ščetko, tise, ki so celi zunaj. Tiste, ki samo malo gledajo ven pa s krpico. Mali ima oboje rad. Ima pa že 7 zobkov, 3 velike in 4 male.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 9.3.2010 23:48:04
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Čestitke vsem za pol leta, zobke, obrate, .. tudi od mene. Za čiščenje zob, kot je bilo že rečeno: z vlažno krpico najprej, kasneje s krtačko. Čim prej pričneš, lažje se otroček navadi (beri sprijazni9. Seznam naših lepotičk in lepotcev se počasi daljša. Po novem ne rabim več krp in loščil, saj pol dnevne obdela Klemen; ob tem pa se tako slini, da je še za mokro čiščenje poskrbljeno. Naš Tobi že 14 dni čaka v Baby centru, jaz pa čakam dobropis, kot še nekatere Sicer pa sem odkrila, da je najbližja lokacija, kjer prodajajo Bloomove stolčke za hranjenje Monfalcone (od kar Bušija ni več), tako da jo v kratkem s Klemnom mahneva tja. kje v monfalcone...kako se pa imenuje štacuna
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 0:18:49
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Čestitke vsem za pol leta, zobke, obrate, .. tudi od mene. Za čiščenje zob, kot je bilo že rečeno: z vlažno krpico najprej, kasneje s krtačko. Čim prej pričneš, lažje se otroček navadi (beri sprijazni9. Seznam naših lepotičk in lepotcev se počasi daljša. Po novem ne rabim več krp in loščil, saj pol dnevne obdela Klemen; ob tem pa se tako slini, da je še za mokro čiščenje poskrbljeno. Naš Tobi že 14 dni čaka v Baby centru, jaz pa čakam dobropis, kot še nekatere Sicer pa sem odkrila, da je najbližja lokacija, kjer prodajajo Bloomove stolčke za hranjenje Monfalcone (od kar Bušija ni več), tako da jo v kratkem s Klemnom mahneva tja. kje v monfalcone...kako se pa imenuje štacuna MAMMA BABY via grado 52 34074 tel +39 0481 280605
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 7:24:04
|
|
|
|
majra
|
Ažbe, čestitke za pol svečke Tulpek, lupinica je premajhna, ko gleda glavica ven. Nogice tudi že pri nas kukajo ven, ko jih stegne. Vi boste pa kmalu zrezke papali, koliko zobk imate zobke....pa podrgnem z gazico Nas je pa spet zametalo..... sonce, kje si, sonce
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 9:17:20
|
|
|
|
mateja8
|
Pa da vam še jaz kaj napišem. No, naša Vita ima virozo in bi morala biti včeraj cepljena, zdaj pa je cepljenje odpadlo. Dva dvi je imala vročino, danes pa je že bolje in se že smeji in pogovarja. Včeraj je bila pri zdravniku na sistematiki in sva težki 7170g in dolgi 63 cm. Po vaših podatkih pa vidim, da je Vita daleč najmanjša in najlažja. Pa saj bo zrasla. Ve že pridno zobe pucate, mi pa smo še brezzobi. Upam da ji ne bojo prav kmalu zrasli, ker me bo potem veselo grizla, saj me že z dvesnimi tako za bradavico stisne, da je joj. Punce snega je na pretek in se gremo lahko skupaj sankat..... Mal moram it pospravit, ker dva dni nisem kaj velik, ker je bla mala bolna.
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 11:32:48
|
|
|
|
tulpek
|
majra, vem, ampak so druge omenjale cunje, pa tudi čist prevečkrat to vidim in sem omenila. ima pri glavi še prostora, tak da 2 meseca upam, da zdrži. ker ga želim imet čim dlje not.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 11:54:08
|
|
|
|
Nepoznana
|
Mateja8, si pa lepo ime izbrala svoji deklici . Naša je tudi bolana . Bronhitis. Boga srotka. Sem jo ponoč vsake tolk gledala, če diha, pa če se matra pri dihanju... Ji pa dajem Ventolin in upam, da bo kaj pomagalo. Sicer je pa še vedno stara Vita in se veselo smeji - če ji glih ne rastejo zobki - v štirih dneh sta ji zrastla dva. Aja, pa pozabila napisat: Mateja8, moja Vita je težka 7190 g, pa je kar lepo rejena . No, se mi pa zdi, da je najbrž kakšen cm večja. So mi jo pa včeri samo stehtali, ker so ji morali dati dozo zdravila. Jutri bi morali imeti cepljenje, pa odpade in imamo kontrolo zaradi bronhitisa.
< Sporočilo je popravil Nepoznana -- 10.3.2010 11:57:36 >
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 12:09:47
|
|
|
|
majra
|
Viti in ostali bolančki pozdravite se
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 12:14:57
|
|
|
|
lean
|
Tako pišem že od zjutraj, pa me ven vrže , skoz je neki, grem malo previt pa potem še enkrat skrajšana verzija.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 12:21:49
|
|
|
|
Sarchi
|
živjo tud mi smo bolani....laringitis, vročina, vnet uhec....bogec je...noč je bla pa doooooolga. s prehladkom se je začelo, se vleklo deset dni, vmes je bil še cepljen,ker res ni kazalo na nobeno virozo al kar kol resnega....učeer zvečer pa je zakuhal in zbolel na ful. ga grem crtat....
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 12:22:01
|
|
|
|
altaja
|
Čestitke vsem včerajšnjim 6 mesečnikom... danes pa čestitke Tjašu in Ažbetu A je mama Tulpek našla kakšno dietno tortico? Vsem ki imate škratke bolančke na obisku pa želim, da le-ti čimprej odidejo.
< Sporočilo je popravil altaja -- 10.3.2010 12:23:14 >
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 12:31:05
|
|
|
|
lean
|
Najprej hvala vsem za čestitke, majra upam da boš hitro dobila brco mateja8 probi vztrajat glede dojenja, je očitno tako obdobje, ko jim je drugo vse bolj zanimivo, tud sama se s tem ubadam in rešujem to tako, da jo najprej uspavam pa jo potem dam na joško, se pa ful namatram, upam da ju bo hitro minilo. čili men mala na obiskih spi tako, da jo damo v voziček pa jo prababice al stare tete potačkajo v sobi, so prav ponosne na sebe, ko jim pri 70-tih letih še uspe uspavat dojenčka. Vsem čestitke za pol leta, obrate, puzanje, mislim da Klemen od mož* kar vodi v tem. Glede lupinice in pogrevanja kašic je že vse povedan
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 12:31:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi živjo tud mi smo bolani....laringitis, vročina, vnet uhec....bogec je...noč je bla pa doooooolga. s prehladkom se je začelo, se vleklo deset dni, vmes je bil še cepljen,ker res ni kazalo na nobeno virozo al kar kol resnega....učeer zvečer pa je zakuhal in zbolel na ful. ga grem crtat.... Sem te že na onem forumu vprašala, pa bom še tu: a prehlajenega so cepili? Za čiščenje noska ti priporočam baby vac če ga še nimaš, ker je zakon, ravno zaradi ušesk
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 12:35:32
|
|
|
|
lean
|
Tisti, ki so bolni naj se čimprej pozdravijo
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 12:40:03
|
|
|
|
lean
|
Aja,mi smo še tudi v klubu brezzobih. za seznam, dam samo podatke al jih moram sama vnest na seznam?
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 13:26:14
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi živjo tud mi smo bolani....laringitis, vročina, vnet uhec....bogec je...noč je bla pa doooooolga. s prehladkom se je začelo, se vleklo deset dni, vmes je bil še cepljen,ker res ni kazalo na nobeno virozo al kar kol resnega....učeer zvečer pa je zakuhal in zbolel na ful. ga grem crtat.... Sem te že na onem forumu vprašala, pa bom še tu: a prehlajenega so cepili? Za čiščenje noska ti priporočam baby vac če ga še nimaš, ker je zakon, ravno zaradi ušesk Meni tudi to ni jasno, moj je bil prehlajen, je imel kontrolo čez en teden, je bil zdrav in je rekla, tak zdaj pa še en teden počakamo in potem cepimo... ker naj bi bil celo nekaj časa zdrav. Držim pesti, da se kmalu pozdravi. Altaja, hvala. Torta bo čez vikend, ko pride sestra v naše kraje, če jih ne zamete ali odpihne. Bosta pa dve mali, ena za mene in ena za ostale. Je pa zdaj čas, da probam jajca in opazujem reakcijo, tak da bom lahko dala jajca v biskvit.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 13:27:20
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lean Aja,mi smo še tudi v klubu brezzobih. za seznam, dam samo podatke al jih moram sama vnest na seznam? NE vnašaj sama na seznam, sicer bodo sami seznami na strani. Jih bo vnesla tista, ki za to skrbi. In vedno obarvajte ali odebelite podatke, da so bolj vidni.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 13:28:40
|
|
|
|
Sarchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi živjo tud mi smo bolani....laringitis, vročina, vnet uhec....bogec je...noč je bla pa doooooolga. s prehladkom se je začelo, se vleklo deset dni, vmes je bil še cepljen,ker res ni kazalo na nobeno virozo al kar kol resnega....učeer zvečer pa je zakuhal in zbolel na ful. ga grem crtat.... Sem te že na onem forumu vprašala, pa bom še tu: a prehlajenega so cepili? Za čiščenje noska ti priporočam baby vac če ga še nimaš, ker je zakon, ravno zaradi ušesk Meni tudi to ni jasno, moj je bil prehlajen, je imel kontrolo čez en teden, je bil zdrav in je rekla, tak zdaj pa še en teden počakamo in potem cepimo... ker naj bi bil celo nekaj časa zdrav. Držim pesti, da se kmalu pozdravi. mislš da veš kaj delajo in da so v tem strokovnjaki
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 10.3.2010 13:32:28
|
|
|
|
baby blue
|
No potem ni nič hudega... Hvala za odgovor... Joj pri nas pa še 4 dni pa bomo stari že pol leta... Ne morem vrjet da je polovica leta že za nami... Vsi bolani otročki čimprej se pozdravite... Lana vam vsem pošilja lupčka da boste čimprej okrevali
Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet. Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm 1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?