Doria
|
ojla, punce, komaj vas dohajam, ker želim vse prebrat, če se le da, pa ne sfolgam... sem pa vesela, da nas pridete "staroselke" pogledat in malo pomagat , ker imam občutek, da ste rojevale bolj v začetku septembra, me nove pa bolj na koncu.. problem..naš ima dva podbradka(ga še vedno samo dojim, vsaj še en teden, samo ima po moje že čez 8 kg) in ima pod brado hrapavo, danes pa tudi rdeče-pikasto kožo. Kopava ga skoraj vsak dan, pa itak ga čez dan stalno brišem že zaradi sline, pa umijem ga zjutraj...uporabljam mustela stelatria pa bepanthen...vse ostalo kar sem poskusila, je bolj tako tako, razen ribodermina in sudocrema, pa to uporabljam samo za ritko....a je sploh prav, da ga toliko mažem po obrazu (2x na dan če ne greva ven, če greva ven ga z mustelino proti mrazu ), a se je vneta koža pod brado pojavila tudi pri vaših in kako ste ukrepale? Upam, da se boste hitro pozdravili ...Sarchi, Mateja8, tulpek in sploh vse, če sem koga spregledala... Tulpek 7 zobkov!!!!!... za Tjaša. Hvala tudi za koristen link o GH. Majra Najina čmrla imata na isti dan rd veselka za zobek in za samostojno sedenje. Akcija za vozičke je bila objavljena v letaku, gre za modele 2009. Je pa stran od BC tako razočaranje in beda, da raje ne govorim, kataloga za zimo 2010 sploh ni bilo, razen dnevne akcije ni razloga, da bi se šla lomit na njihovo stran. Upam, da ste vse Primorke varne pred burjo, na valu 202 poročajo da bo 200km/h na odprtih legah A katera razmišlja, da bi ostala po porodniški še nekaj časa doma, recimo do otrokovega 3. leta?
|