|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
10.3.2010 13:33:19   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

živjo
tud mi smo bolani....laringitis, vročina, vnet uhec....bogec je...noč je bla pa doooooolga.

s prehladkom se je začelo, se vleklo deset dni, vmes je bil še cepljen,ker res ni kazalo na nobeno virozo al kar kol resnega....učeer zvečer pa je zakuhal in zbolel na ful.

ga grem crtat....

Sem te že na onem forumu vprašala, pa bom še tu: a prehlajenega so cepili? Za čiščenje noska ti priporočam baby vac če ga še nimaš, ker je zakon, ravno zaradi ušesk user posted image

Meni tudi to ni jasno, moj je bil prehlajen, je imel kontrolo čez en teden, je bil zdrav in je rekla, tak zdaj pa še en teden počakamo in potem cepimo... ker naj bi bil celo nekaj časa zdrav.
Držim pesti, da se kmalu pozdravi.

user posted image user posted image
mislš da veš kaj delajo in da so v tem strokovnjaki

jaz zadnje čase opažam, da je treba fajn pazit pri "strokovnjakih" user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
10.3.2010 13:49:21   
mateja8
Nepoznana: A ni res da imam dober okus??.....pa ti tudi! user posted image user posted image

Cepljenje: nama je včer odpadlo in je doktorca rekla naj pokličem, ko ne bo imela vročine da mi bo sestra dala datum čez kak teden. Vsaj en teden pred zdrevljenje mora biti otrok zdrav je rekla. Moram se pohvalit, da ima danes samo 37,5 vročine, tako da nam kar dobro kaže.

Teža: Saj vem, da je Vita dost težka, če ima 7170g sam je menda pa res najlažja od vseh. Se pa moram zavedat, da je ona štartala iz 2100g.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
10.3.2010 14:43:40   
Anonimen
mateja ni najlažja,je tud naša bolj pr ta suhcanih tko da zdej upam da je prilezla na 6800g,drug teden mamo pregled tko da upam da bo kej več kot pa le tok,ampak dokler je zdrava in vse to me teža najmanj motiuser posted image

(odgovor članu mateja8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
10.3.2010 15:02:05   
čili
hej punčke
,naš slavljenec pa spi. se vam zahvaljuje za čestitke...
Tjaš
vse naj naj za pol svečkeuser posted image user posted image user posted image ,upam da ti bo mami dobro torto spekla. pridna mami ker torte peče jaz jo bom pa kar kupila.
lean hvala za odgovor( si edina opazila vprašanjeuser posted image ).Moja mami živi v 4. n. pa nima dvigala tko da voziček odpade...

a ve kej olivno olje dodajate k zelenjavci?

ko se ravno mente o strokovnjakih
še eno vprašanje:A. ima  jutri P in sva bil čist po nesrečnem slučaju v stiku  z dvema otrokoma(še zdravima),ki sta naslednji dan zakuhala. Eden je celo na antibiotiku. Od tega ja 4 in 2 dni.Pri A.zaenkrat ni znakov kake bolezni. ali pustim da ga cepi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
10.3.2010 15:28:58   
čili
veselka že nekaj časa te želim vprašat glede slike od tvoje princeske( ki jo imaš na steni). kam si jo dala delat? je to kot tapeta ali plakat?pa približna cena... Res mi je vreč. Bi jaz tudi imela moja dva  tko.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
10.3.2010 15:43:15   
Doria
ojla, punce,
komaj vas dohajam, ker želim vse prebrat, če se le da, pa ne sfolgam...
sem pa vesela, da nas pridete "staroselke" pogledat in malo pomagatuser posted image user posted image user posted image , ker imam občutek, da ste rojevale bolj v začetku septembra, me nove pa bolj na koncu..

problem..naš ima dva podbradka(ga še vedno samo dojim, vsaj še en teden, samo ima po moje že čez 8 kg) in ima pod brado hrapavo, danes pa tudi rdeče-pikasto kožo. Kopava ga skoraj vsak dan, pa itak ga čez dan stalno brišem že zaradi sline, pa umijem ga zjutraj...uporabljam mustela stelatria pa bepanthen...vse ostalo kar sem poskusila, je bolj tako tako, razen ribodermina in sudocrema, pa to uporabljam samo za ritko....a je sploh prav, da ga toliko mažem po obrazu (2x na dan če ne greva ven, če greva ven ga z mustelino proti mrazu ), a se je vneta koža pod brado pojavila tudi pri vašihuser posted image in kako ste ukrepale?

Upam, da se boste hitro pozdravili user posted image user posted image user posted image ...Sarchi, Mateja8, tulpek in sploh vse, če sem koga spregledala...

Tulpek 7 zobkov!!!!!...user posted image user posted image user posted image za Tjaša. Hvala user posted image user posted image tudi za koristen link o GH.

Majra  Najina čmrla imata na isti dan rduser posted image user posted image user posted image

veselka  user posted image za zobek in za samostojno sedenje.  Akcija za vozičke je bila objavljena v letaku, gre za modele 2009. Je pa stran od BC tako razočaranje in beda, da raje ne govorim, kataloga za zimo 2010 sploh ni bilo, razen dnevne akcije ni razloga, da bi se šla lomit na njihovo stran.

Upam, da ste vse Primorke varne pred burjo, na valu 202 poročajo da bo 200km/h na odprtih legah user posted image

A katera razmišlja, da bi ostala po porodniški še nekaj časa doma, recimo do otrokovega 3. leta?

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
10.3.2010 15:46:44   
čili
kadar pridem gor imam pa zmer monologe... sej niste hude... mi pa rač. nekaj nagaja. mogoče zato ker naj bi bila moja 100. objavauser posted image

mateja pri podpisu ti piše Vtia. saj mene ne moti,bo pa najbrž tebe zdaj ko sem ti povedalauser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
10.3.2010 15:59:23   
čili
dori jest mojga v gubi pod vratom mažem z navadnim hladilnim mazilom. je pa važno da ga fajn obrišeš ker mojmu se je vnelo kadar nismo bili dosledni pri brisanju.

Jest bi bila doma do 3.l. pa moj ne zasluži toliko ... bi nam potem zmanjkalo za kruhuser posted image ...Sem pa velik zagovornik tega da je dete vsaj do 2. leta z mamico,ker mamica je le ena...(no eni otročki je pa bolš da grejo hitro v svet ČE JIH MATI ZANEMARJAuser posted image ). Potem pa nujno v vrtec...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
10.3.2010 16:46:36   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

mateja ni najlažja,je tud naša bolj pr ta suhcanih tko da zdej upam da je prilezla na 6800g,drug teden mamo pregled tko da upam da bo kej več kot pa le tok,ampak dokler je zdrava in vse to me teža najmanj motiuser posted image

larilu ..naša punca je imela pri petih mesecih 6280g (62-63cm) pa se mi ne zdi presuha.. čez 2 tedna imamo spet pri 6.m ..pa da vidimo..

....
Doria js se bom probala zmenit vsaj za 6 urni delovnik.. bi bila pa rade volje doma..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
10.3.2010 16:46:51   
Doria
čili, evo jst sem tud tle, da ne bo monologuser posted image

ja, saj to so dileme, dnar je zmer dilema. mrbit je to za drugo temo, sam ker itak samevava....
jst lahko na deloven dan pridem tud ob 6h domov, moj pa sploh...ne vem, če mi bo pri tem uspelo dobro vzgojiti otroka. pri tem pa kapo dol vsem, ki jim uspevauser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
10.3.2010 16:52:06   
Doria
čili sem cel roman napisala, pa me je ven vrglouser posted image

no, ker sva glih sami...seveda so denarne dileme, sam denar mi ne more nadomestit jutra ali dneva z otrokom, če pridem s šihta ob 5h ali 6h..moj user posted image pa sploh ne pride prej...pa kapo dol tistim, ki jim uspeva..
jaz mam kar nekaj idej, kako bom vzgajala otroka, in nekatere so z mojo službo čisto nezdružljive...
je pa v moji familiji gospodinja hudo  ponižujoč poklic in oznaka za popolno nesposobno žensko...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
10.3.2010 16:53:25   
Doria
zgleda da me ni ven vrglouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
10.3.2010 16:53:32   
čili
ja fajn je bit čimveč z mladički(še večina živali je dokler mladički ne odrastejo), bodo še prehitro zrasli.. baje da se do 7. leta že oblikuje osebnost taka ko bo pol za zmer- če po kmečk povemuser posted image .

(odgovor članu Doria)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
10.3.2010 16:59:05   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Teža: Saj vem, da je Vita dost težka, če ima 7170g sam je menda pa res najlažja od vseh. Se pa moram zavedat, da je ona štartala iz 2100g.

V bistvu, glede na velikost, ima kar visoko težo. Naš ima pri 71 cm 7,9 kg. Glede na začetno težo je pa sploh čist ok.

mislš da veš kaj delajo in da so v tem strokovnjaki

Js jim nič ne zaupam. In če bi mi hoteli Tjaša prehlajenega cepit, bi jim povedala, da tak ne gre. Ampak naša P očitno kljub letom ve, kako to gre. Ali je pa zaslutla, da z mano ni šale...

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
10.3.2010 17:00:59   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: čili

hej punčke
,naš slavljenec pa spi. se vam zahvaljuje za čestitke...
Tjaš
vse naj naj za pol svečkeuser posted image user posted image user posted image ,upam da ti bo mami dobro torto spekla. pridna mami ker torte peče jaz jo bom pa kar kupila.
lean hvala za odgovor( si edina opazila vprašanjeuser posted image ).Moja mami živi v 4. n. pa nima dvigala tko da voziček odpade...

a ve kej olivno olje dodajate k zelenjavci?

ko se ravno mente o strokovnjakih
še eno vprašanje:A. ima  jutri P in sva bil čist po nesrečnem slučaju v stiku  z dvema otrokoma(še zdravima),ki sta naslednji dan zakuhala. Eden je celo na antibiotiku. Od tega ja 4 in 2 dni.Pri A.zaenkrat ni znakov kake bolezni. ali pustim da ga cepi?

Hvala.
O olivnem smo pa ravno danes pisale tam drugje.. je fajn, malo in hladno stiskano, in ne ga pregrevat, dodaj ko je pripravljeno.

Glede cepljenja počakaj na Mož.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
10.3.2010 17:15:41   
aleksandra1985
čili če ne vem odgovora nič ne napišem,preberem pa, nimaš monologov user posted image

doria - mai je imel vneto smo pozdravli: umili, fajn obrisali in s sudecrem namazali in pustli, sudocrem je to fajn posušil, tisto vneto se je odluščilo in od takrat user posted image smo pa tudi pazli od takrat da smo ga res temeljito brisali, zgleda je bil v tem problem ker se ful ni pustil, smo vztrajali zaj se je pa že navadil malo potrpeti

jaz bi bla ful doma z maiem en cajt pa tudi bom vsaj do 2. leta: bom diplomo pisala, pa si kaj za prevajat doma našla, če bo pa problem s časom pa se bom za delno varstvo na domu zmenla z eno teto tu, bi ji ga do 3. leta pustla - kak bojo pač finance, pol pa vrtec

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
10.3.2010 17:35:17   
baby blue
Lana bo pomojem tam nekje do 1 ali 2 leta kar pri moji mami pa pri meni tudi... K sreči imam službo doma v atijevi firmi tako da si bom lahko vse prilagajala... Službo pa še z malo nagajivko bom lahko user posted image user posted image Potem pa počasi vrtec da gre malo med ostale otroke... 

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu aleksandra1985)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
10.3.2010 17:48:53   
altaja

ja fajn je bit čimveč z mladički(še večina živali je dokler mladički ne odrastejo), bodo še prehitro zrasli.. baje da se do 7. leta že oblikuje osebnost taka ko bo pol za zmer- če po kmečk povemuser posted image .

Osebnost se oblikuje do 3. leta starosti. Torej so to najbolj občutljiva leta ko so kot spužve, vse vsrkajo. Mislim da bi nas večina bila rada do 3. leta doma da bi otroku omogočile res najboljši razvoj...pa ne gre. Za nekatere je pa dobr da grejo čim prej v vrtec ker so eni starši res šusi in se otroci šele tam naučijo jest, oblečt, igrat.. ipd. Ampak me nismo take, hb!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
10.3.2010 17:54:15   
čili
a sedaj pa samo še do 3.l.-uh se casi  hitro spreminjajouser posted image

olivno-super, tko delam

mož-čakam na odgovor . upam da se do jutri kej oglasiš ker sem res v dilemi.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
10.3.2010 17:58:52   
altaja

olivno-super, tko delam

ja ne vem no, tko učijo na pedagoški user posted image ...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
10.3.2010 18:10:15   
veselka

veselka že nekaj časa te želim vprašat glede slike od tvoje princeske( ki jo imaš na steni). kam si jo dala delat? je to kot tapeta ali plakat?pa približna cena... Res mi je vreč. Bi jaz tudi imela moja dva  tko.

to je kaširana fotka - na kapa plošči. bla je 45 eur, dim 145x95.

nardil so mi v next line, ob železnici 16, lj

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
10.3.2010 18:30:06   
čili
super! hvala!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
10.3.2010 18:31:52   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

olivno-super, tko delam

ja ne vem no, tko učijo na pedagoški user posted image ...

ne ,sej ti varjamemuser posted image user posted image ! pred 20. leti so pa v resnic drugač učil in to na pedagoškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
10.3.2010 18:48:20   
veselka

super! hvala!

njihova spletna stran http://www.next-line.si/

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
10.3.2010 19:31:50   
majra
Mateja, ne sikiraj se, Nina je velika okoli 70 cm, nima pa niti 7 kg. Mam že drugo bodočo manekenko. Katja je bila še lažjauser posted image

Čili, jaz še ne dodajam olja, ker smo šele začeli z uvajanjem zelenjave, čez kakšna 2-3 tedne, bom pa sigurno že.
Za cepljenje ti pa ne vem kaj svetovati. Jaz kar se cepljenja tiče, kar zaupam naši P.

Sarci user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdravite

Veselka user posted image user posted image  za zobek

Doria, žal si ne morem privoščit ostati doma. Pa v bistvu bom  bila zadnja 3 leta 2,5 leta doma in mi je to dovolj user posted image  Pogrešam odrasle pogovore user posted image
A ja, pa podbradka nimamo nobenega, tako da ne vem s čim bi še lahko mazalauser posted image  pri nas je ribje mazilo zakon, razen takrat ko imamo ekceme po obrazu, takrat nič ne pomaga.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?