Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: kepica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Uf, uf, da bi pustila katerega ponoči (ali podnevi) jokat: no way! tut jaz ne, ampak tiste ki to probajo in so sposobne, jaz nikakor, so pa baje uspešne Sej v tem je catch: v filozofiji; moja (najina) očitno pač ni taka. Mah, saj ne gre za to, da si tega sposoben ali ne, zame je to preprosto nesprejemljivo. moje mnenje je pa deljeno, samo jokat otroka pa ne morem pustit Če bi vsaj vedela, kako bo otrok odreagiral. Pri našem ta velikem je bilo potrebno samo 5 min joka. Po moje bi to vsaka prenesla, če bi vedela, da bo tako enostavno, samo, kaj, ko so si tako različni. Naš Anže vem, da se ne bi tako enostavno predal. Zato upam na boljše čase. Če se še s kvasom ni dal podkupit Groza me je samo izkušenj nekaterih mamic, ki razlagajo, da se otroci še pri 2,3 letih zbujajo parkrat na noč Kaj bi pa naredile v tem primeru? kepica moj tamavči se zbuja parkrat na noč in je star 2,6 in ko bo pripravljen bo že spal celo noč in kaj je s tem narobe?ne vem no jaz ne vidim nobenga problema v tem,razen to da je treba rit dvignit iz pojstle in it do njega ga pomirit in zaspi nazaj,če so pa nekatere po domač povedan prelene da bi dvignile rit je pa to drug problem,jaz sm se sama odločila da bom mami in s tem to pride tudi zraven,če bi hotela pa spat ponoč in to celo noč pa da mi ne bi bilo treba vstajat pa mami ne bi postala.čist simpl Uf, uf, Larilu, ti si pa ena huda mravljica Kot sem že napisala, sem proti puščanju otroka jokat in tega tudi nikoli nisem počela. Ampak: poglejva še z druge strani:nekateri že prirojeno potrebujemo manj spanja, kot drugi, smo bolj aktivni, bolj na speedu: za primerjavo: jaz grem skoraj vedno zadnja s foruma, ti tudi, pa prva si (sva) gor, jaz nikoli ne spim več kot 6 ur, pa še to je veliko. In meni se zdi 2-3 zbujanje ponoči že poezija. Če imaš zraven dekle, ki običajno spi 8-10 ur in se ne zbuja, jo stalno zbujanje otroka pripelje dobededno do norosti. In potem poskušajo marsikaj; tudi puščanje z jokom. Zelo dvomim, da ima to z željo biti mama, kaj dosti, saj je v biologiji najprej ohranitev osebka, pred ohranitvijo vrste: in če mama pač ne zmore, ne zmore (in si pomaga, kot ve in zna).