Mož*
|
Dober večer! Bazeni, toplice: če mene vprašate - leglo okužb, zlasti v razno-raznih počitniških časih. Nekako mi ne "sede" dojenček v bazenu (v morju pa ni problema!). Dolenjka, živio; no končno! Preobračanje: našega ne moreš več pustiti brez nadzora; ko ga daš na tla, se v hipu obrne na trebuh; končno se mu je uspelo (s hudim renčanjem) premakniti naprej, ampak izgleda kot tjulenj, ker kar plava po tleh. Pa pbrača se okoli osi, skratka smešen je. Danes je strašansko buden: gleda že od 14.00; trenutno obdeluje kocko. Kaša, sadje, hranjenje: poje med 120-160 g; če je dovolj gosto, slinčka skoraj več ne umaže. Danes je tudi naš izjemno lačen, saj se je popoldne med puzanjem po tleh, priklopil vsaj 15x. Tudi ponoči kar dobro joškari, ne vem pa, kolikokrat, ker si po prvi prestavitvi iz posteljice, postreže kar sam Zdi sem mi, da je precej zrasel: izmerim ga med 68-69 cm, tehta pa okoli 7,2 kg. Mnogo stvari mu je premajhnih: trenutno mu je najbolj prav Next 6-9 mesecev; Chicco 1 leto; Oikaidi 1 leto; MC 9 mesecev, Osh Kosh 9 mesecev, zanimivo pa so mu Clarkovi bodiji še vedno prav 62. Ko ga takole gledam slečenega, postaja vedno bolj vitek. Ni sence o kakšnih klobasah na nogicah. Pust: šemiti so se začeli tam, okoli 4. , 5. leta, prej pa ne. Je pa ta velika vzela celo grmado pustnih oblačil na zimovanje ; po moje bo oblekla pol kluba.
< Sporočilo je popravil Mož* -- 15.2.2010 21:53:34 >