|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
15.2.2010 22:12:17   
škorpijončica

user posted image little miss, hahaha..kok me je pa ta posnetek nasmejaluser posted image ...do solz..tole je pa za videosmešnice.. morm mojmu pokazat. Nia pa cvili ko se smeji. Kje si pa kupila te igračke šprickote?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
15.2.2010 22:16:13   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Takoj po cepljenju bo dobil obliž na mesto vboda. Hlajenje otekline pa gre z ledom ali nekim ledenim predmetom v cunji ali vrečki; ne neposredno na kožo.

Mož hvala, to sem potrebovala, kratko in jedrnato. Grem delat ledene kocke.

Tulpek, samo še nekaj, ker je Dolenjka opozorila na pomemben vidik: če ohlajaš z ledom (preko krpe ali vrečke) to počneš le tratek čas: recimo minutko ali dve: če pa boš imela stvar gor dlje časa, stvar ne sme biti tako mrzla.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
15.2.2010 22:17:26   
škorpijončica
Nia pa spi...kaj ji pa je? To je pa nekaj novega...po navadi pred polnočjo ni šans..user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
15.2.2010 22:17:29   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Tulpek, led je premrzel za user posted image Samo fiziološko, sobne temperature, pa na 1 uro menjaš če je pač sploh potreba user posted image Aja, pa ne it tja z mislijo da bo reakcija, ker pol bo ziher! Pojdi z mislijo , da nič ne bo, pa bo super user posted image

Altaja, koordinateeeeee takoj user posted image

Reakcije ne bo, zato pa šele sedaj sprašujem... tik pred zdajci user posted image . Bom videla, kaj mu bo bolj pasalo, led ali fiziološka, če bo slučajno treba. Je pa moj ravno nekaj dni nazaj izjavil, da se mu zdi, da je Tjaš imaun na bolečino, ker se nikoli ne zajoka, če se kam zabije z glavo(mu je to ekstra v veselje, da se zabija z glavo v tla, v mene, v kakšno steno..). Tak da upam, da bo jutri tudi imun.

Ma altajine koordinate so še meni misterij, imam več teorij, kje bi lahko bila, mislim da sem imela že vsaj 3 različne lokacije v mislih... sem pa zaradi študijske deformacije kar malo "mahnjena" na to, od kje je kdo...

Pa js vam ne sledim več... grem pod tuš, upam da me čaka potem kaj prijetnega branja.
Btw, cunje so zlikane user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
15.2.2010 22:20:27   
Mož*
Litlle miss, zdajle se še Klemen rola od smeha, ker se meni reži, ko gledam vaš posnetek. user posted image user posted image user posted image Tole je pa posnetek leta.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
15.2.2010 22:22:37   
altaja

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

mislim da Vid vodi v kilaži zihr kakšno kilo user posted image . Ampak naš bo v teh dneh vse nadoknadil... se vidi, da se ne dere več zaradi zob.

A misliš? Mava jutr pregled (za 6m user posted image ) pa bomo vidl. Zadne cajte ma bolj švoh apetit.. mogoče je zaljubljen user posted image

A zobki so zunaj?

A ti mene zafrkavaš? user posted image
A ga imate ob pol desetih user posted image ? Mi imamo prvo cepljenje in pregled, upam da se cepljenju izognemo (prehlad se mu že 10 dni vleče), ker me je groza user posted image . No, naš je imel v začetku meseca 70cm/7,5kg. In se mi zdi, da je enak kot takrat.

ha, ha, ha, ne, te ne zafrkavam user posted image ...ob 9h mamo. Tradicija se nadaljuje..  Je pa tud mene grooooza cepljenja.. No, pa jih bova lahko jutr primerjale.

Dolenjka: koordinate so ble poslane še pred zahtevo, tko da berem tvoje misli user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
15.2.2010 22:22:58   
dolenjka
Mož, jaz sem pri Tari dala kar 2 zloženca, prepojena s fiziološko in na 1 uro menjala, ene 3x zapored. Zgolj iz preventive. Ker z ledom se morš pol skoz s tem ubadat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
15.2.2010 22:23:00   
tulpek

Takoj po cepljenju bo dobil obliž na mesto vboda. Hlajenje otekline pa gre z ledom ali nekim ledenim predmetom v cunji ali vrečki; ne neposredno na kožo.

Tulpek, samo še nekaj, ker je Dolenjka opozorila na pomemben vidik: če ohlajaš z ledom (preko krpe ali vrečke) to počneš le tratek čas: recimo minutko ali dve: če pa boš imela stvar gor dlje časa, stvar ne sme biti tako mrzla.

user posted image user posted image user posted image mogoče bi se sama tudi spomnila, ampak nisem zihr user posted image . Bogi mali, bi ga cel dan podhlajala... sedaj sem se spomnila na eno prigodo kak mesec nazaj.... sem pila kapučino in dala šalco (skodelico)vstran od roba mize, ker sem imela Tjaša v rokah, da je ne bi zagrabil (je že takrat kazal željo po mojih lepih šakčlah). In on se vrže naprej z glavo, stegne roko in potegne šalco k sebi, vse gre po meni, malo po njemu in js hit v akcijo (en mesec prej se je moj nečak pošteno opekel z vočim čajem in bil 14 dni v bolnici in takrat sem se seznanila z ukrepi), ga slečem, hladim malo nogico, mali se dere, js že vidim naju v bolnici, presaditev kožice, same groze... potem pa ugotovim, da imam js celo hlačnico mokro in me zebe v nogo in da ni bil capučino čisto nič vroč. Bogo dete, js sem ga pa tako ohlajala... no, posledic ni bilo, niti ga ni izučilo, da se šalčk ne puli mamici iz rok...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 15.2.2010 22:24:20 >

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
15.2.2010 22:24:31   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image mogoče bi se sama tudi spomnila, ampak nisem zihr user posted image . Bogi mali, bi ga cel dan podhlajala... sedaj sem se spomnila na eno prigodo kak mesec nazaj.... sem pila kapučino in dala čalco vstran od roba mize, ker sem imela Tjaša v rokah, da je ne bi zagrabil (je že takrat kazal željo po mojih lepih šakčlah). In on se vrže naprej z glavo, stegne roko in potegne šalco k sebi, vse gre po meni, malo po njemu in js hit v akcijo (en mesec prej se je moj nečak pošteno opekel z vočim čajem in bil 14 dni v bolnici in takrat sem se seznanila z ukrepi), ga slečem, hladim malo nogico, mali se dere, js že vidim naju v bolnici, presaditev kožice, same groze... potem pa ugotovim, da imam js celo hlačnico mokro in me zebe v nogo in da ni bil capučino čisto nič vroč. Bogo dete, js sem ga pa tako ohlajala... no, posledic ni bilo, niti ga ni izučilo, da se šalčk ne puli mamici iz rok...

morda je nauk zgodbe, da skuhaj kafe še za otroka user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
15.2.2010 22:27:33   
Mož*

Mož, jaz sem pri Tari dala kar 2 zloženca, prepojena s fiziološko in na 1 uro menjala, ene 3x zapored. Zgolj iz preventive. Ker z ledom se morš pol skoz s tem ubadat user posted image

Sej to je za začetek čist o.k. Samo če pride do velike otekline, je pa treba gor z mrzlim in trdim predmetom, da povzročiš pokrčenje žilja in ustaviš prestopanje tekočine v medceličnino. Jaz si pod oteklino vedno predstavljam že nekaj velikeeeeega.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
15.2.2010 22:31:22   
Mož*

user posted image user posted image user posted image mogoče bi se sama tudi spomnila, ampak nisem zihr user posted image . Bogi mali, bi ga cel dan podhlajala... sedaj sem se spomnila na eno prigodo kak mesec nazaj.... sem pila kapučino in dala čalco vstran od roba mize, ker sem imela Tjaša v rokah, da je ne bi zagrabil (je že takrat kazal željo po mojih lepih šakčlah). In on se vrže naprej z glavo, stegne roko in potegne šalco k sebi, vse gre po meni, malo po njemu in js hit v akcijo (en mesec prej se je moj nečak pošteno opekel z vočim čajem in bil 14 dni v bolnici in takrat sem se seznanila z ukrepi), ga slečem, hladim malo nogico, mali se dere, js že vidim naju v bolnici, presaditev kožice, same groze... potem pa ugotovim, da imam js celo hlačnico mokro in me zebe v nogo in da ni bil capučino čisto nič vroč. Bogo dete, js sem ga pa tako ohlajala... no, posledic ni bilo, niti ga ni izučilo, da se šalčk ne puli mamici iz rok...

morda je nauk zgodbe, da skuhaj kafe še za otroka
user posted image user posted image

Da ne boš mislila, da je čuden nauk. Od malega namreč obožujem vonj po kavi (in očitno tudi okus). Ko sem bila majhna, me je pazil dedek in če se je le dalo, sam ga nafehtala za požirek kave s smetano in koščkom čokolade (takole po spominih - sem morala imeti kake 3 letauser posted image )

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
15.2.2010 22:32:29   
dolenjka
jaz tudi že od majhnega obožujem kavno milko, mami je vedno brez ostala user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
15.2.2010 22:34:58   
Mož*

jaz tudi že od majhnega obožujem kavno milko, mami je vedno brez ostala user posted image

Moja mati pa sploh ne mara čokolade, skoraj ničesar sladkega ne je, samo mesovje, si moreš mislit!?? Dobra stran tega je (bila), da so vse sladkarije, ki jih dobila v dar, ostale meniuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
15.2.2010 22:40:35   
dolenjka
Jaz sem omagala, grem na kavč do 23h, da pojem antibiotik, pol pa v ležečki user posted image Nočko user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
15.2.2010 22:40:36   
little*miss
Ko se je Tia prvič nasmejala sma z mojim tudi pokala od smeha..no saj še zdajuser posted image igračke sem kupila v Baby centru, od Nuby-a

Tia je pojedla samo 55ml Hippove kašice za lahko noč, čez dan pa se lepo dojima in je sita. Ob pol 8 sem ji dala, je pojedla in spala do 10, zdaj pa spet rogovili user posted image

Prej sem pozabla povedat da ji že zobek gleda malo ven, pa še iz magičnega lončka se je naučila pit danesuser posted image ..Sma ji z mojim dala korenčkov-jabolčni sok in je lepo pilauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
15.2.2010 22:44:59   
Mož*

Jaz sem omagala, grem na kavč do 23h, da pojem antibiotik, pol pa v ležečki user posted image Nočko user posted image

Pa lahko noč, SN čakauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
15.2.2010 22:45:48   
tulpek

Moja mati pa sploh ne mara čokolade, skoraj ničesar sladkega ne je, samo mesovje, si moreš mislit!?? Dobra stran tega je (bila), da so vse sladkarije, ki jih dobila v dar, ostale meniuser posted image

Js tudi že od malega obožujem čokolade, sestra pa pol manj.... in sem lahko veliko njenih pojedla user posted image user posted image user posted image .
Zdaj se je pojavil problem... kaj za eno tortico bi lahko js jedla, če bi prišla v SN, glede na to, da ne smem km in jajcuser posted image user posted image user posted image boljše, da ne pridem do konca diete. Še na kapučino ne smem, sama kava mi pa ni kaj prida dobra, mora biti vsaj mleko noter (nutele se tudi ne branim).

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
15.2.2010 22:48:41   
tulpek
Dolenjka, lahko noč.

Little miss, user posted image za zobek, upam da brez težav. In za lonček user posted image . Poskusi še s skodelico... js kar ne morem verjet, da to malo že prav lepo zna pit iz šalčke user posted image . Se vidi, da mami veliko pije user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
15.2.2010 23:01:21   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Pozdravljene,

Danes sma Tii kupla nove igračke za v vodo in je ful uživala

user posted image

user posted image

Tia se že obrača iz hrbta na trebuh, obratno še ne..Rito tudi že v zrak tišči, glavico pa v tla user posted image

Tiste ki že dajate riževe kašice, koliko pojejo vaši otroci? Jaz sem ji začela dajat večer pred spanjem, da bi spala bolj dolgo. Bomo jutri vidli če bo kaj.

Uživajte

user posted image user posted image user posted image user posted image iiiii kaj je dobra, kej tazga pa še ne user posted image user posted image

Dolenjka, dobrodošla spet v virtualnem svetu user posted image

Pa lahko noč user posted image

< Sporočilo je popravil dreja79 -- 15.2.2010 23:02:14 >

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
15.2.2010 23:11:05   
Mož*

Js tudi že od malega obožujem čokolade, sestra pa pol manj.... in sem lahko veliko njenih pojedla user posted image user posted image user posted image .
Zdaj se je pojavil problem... kaj za eno tortico bi lahko js jedla, če bi prišla v SN, glede na to, da ne smem km in jajcuser posted image user posted image user posted image boljše, da ne pridem do konca diete. Še na kapučino ne smem, sama kava mi pa ni kaj prida dobra, mora biti vsaj mleko noter (nutele se tudi ne branim).

Hmmmm, bom malo njihov repertoar pregledala. Kakšni sadni sladoledi so zelo verjetno brez jajc in KM, mogoče bi pa lokacijo zamenjale??

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
15.2.2010 23:23:24   
tulpek
Mož, čeprav sem velik sladkosned so sladoledi zadnje, kar me mika, sploh če ni not vsaj 70% čokolade user posted image user posted image user posted image . Pa saj sem lahko tudi brez, si bom v e leclarku (na novo odkrita zlata jama, zdaj nakupujeva tam enkrat na 14 dni - imajo  največjo izbiro dovoljnih živil in čokolad) kupila eno božansko čokolado brez prepovedanih substanc in uživala ob njej... ampak najprej moram pridet... mogoče takrat ne bom več na dieti.

Lahko noč.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 15.2.2010 23:24:08 >

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
16.2.2010 7:16:05   
Anonimen
JUTRO
včer sm mela kr noro,pol zvečer ob pol 22 sm tamalo pod tuš nesla k se je usrala dobesedno do vratuuser posted image tamavči še spi,prej dobil zdravil in začuda brez pričkanjauser posted image bravo jazuser posted image user posted image nč morm it k drgač bo tamala živčnga dobilauser posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
16.2.2010 7:18:47   
anitka7
dobro jutro

dans sem pa prva...user posted image
ful lepe slikce maškarc...pa lepi mini filmčki user posted image otroci že zdaj trenirajo za oskarje user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
16.2.2010 7:41:41   
baby blue
Dobro jutro
Evo me spet med zgodnjimi... Naša punca je ob sedmih že cvilila da se je najedla zdej pa cvili v taveliki postelji user posted image user posted image

iiiiiiiiiiii sem šele sedaj od Tie video pogledala z zvokom včeraj nisem upala ker je Lana že spala... Jst sem se kar smejat začela zraven... Kako je prisrčna pa kako uživa.... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 16.2.2010 7:42:31 >

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
16.2.2010 8:05:10   
tulpek
Sem že pokonci, ker gremo na pregled user posted image . Mali še veselo spi...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Prihod novorojenčka iz porodnišnice
Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?