|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
15.2.2010 21:22:23   
kepica
Naš čez dan poje že cel obrok sadja in celo kosilo, ostalo se dojiva, zvečer pa 160ml mlečne kašice, pa smo ponoči še vedno na tri ure pokonciuser posted image  

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
15.2.2010 21:22:28   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Malinca, neoprenske hlačke proti okužbam žal ne pomagajo. Sej veš, rokica v usta al pa celo mal vode, pa je to to..... user posted image

Kar se hranjenja tiče se pa s teboj zelo strinjam user posted image , večerni obrok jim lahko še težo v želodčku naredi včasih, odvisno od prebavnega trakta, pa še težje spijo potem user posted image

Če se ti mudi za robo, se lahko proti koncu tedna v Ivančni dobiva user posted image

Eeeee vidiš... na to pa sploh pomislila nisemuser posted image . No sama komaj čakam poletje, da bomo šli na morje malo čofotati...
Glede robe... zaenkrat ji še nategujem bodije s kratkimi rokaviuser posted image . Bo že... drugače se pa slišiva.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
15.2.2010 21:22:54   
Erdbeere
Čer punce, upam, da se me še spomnite...

sem kr mal lena, no kar se RR tiče, drugače ne in nič ne pišem, še manj pa berem.

Pri nas smo tudi že dopolnili 5 mesecev, prestali že 2 cepljenji, včeraj se je prvič obrnila iz hrbta na trebuh. Še vedno je Eva tok pridna kot je bila al pa še bolj user posted image

Spi od osmih zvečer pa do nekje sedmih, osmih zjutraj. Nakar je cca. pol urce pokonci in potem spet spat...naša punca bo očitno vso mladost prespala user posted image

Zaenkrat je še vedno samo dojena, men se še nikamor ne mudi z drugo hrano, vsaj dokler ni potrebe, ko bo pa Eva pokazala, da nima več dovolj bo pa kej druzga dobila.

Tud maškarca je bila, samo sej je itak vse prespala, no tok se je vmes zbudila, da smo vsaj slikali lahko.

Midva z možkom pa veselo končujeva hišo, še malo pa se bomo selili, potem pa obljubim, da se bom več oglašala.

Evo pa še moje maškarce vam pokažem

user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
15.2.2010 21:24:32   
altaja

Če se ti mudi za robo, se lahko proti koncu tedna v Ivančni dobiva user posted image

Če se bosta dobili povejta, do Ivančne nimam daleč user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
15.2.2010 21:27:40   
vila MaLiNa
Jagodka lepo, da si se oglasila. Pa luštne so tele maškarceuser posted image

Kepica zgleda, da že potrebuje toliko. Vem pa, da se Sara čez noče zbuja, če čez dan noče dovolj jesti. Je pa lahko še en razlog - da se pač hoče malo pocrkljati.

Drage moje lahko noč in naj bo dolga in mirnauser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
15.2.2010 21:27:56   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Pozdravljene,

Danes sma Tii kupla nove igračke za v vodo in je ful uživala

user posted image

user posted image

Tia se že obrača iz hrbta na trebuh, obratno še ne..Rito tudi že v zrak tišči, glavico pa v tla user posted image

Tiste ki že dajate riževe kašice, koliko pojejo vaši otroci? Jaz sem ji začela dajat večer pred spanjem, da bi spala bolj dolgo. Bomo jutri vidli če bo kaj.

Uživajte

adijo pamet kak smeh user posted image  ... SUPER JE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja dva se začneta davit, ko jima samo za povohat dam kako kašico ala riž, tavečji pa še čokolino ...čist po mami user posted image
T. ima rad čežano (+ riž), včeraj je jedel banano, danes kurjo juho brez vsega ... gre počasi. (je pa itaq več, kt tavečji user posted image user posted image )

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
15.2.2010 21:30:34   
barika

Kepica, seveda ni nikjer napisano kdaj je bazen primeren za user posted image ampak ravno zadnjič je bil primer, ko se je ena septemberček okužil z roto user posted image user posted image user posted image Moraš vedeti, da v toplicah na žalost srečaš svega i svašta ljudi, s takimi in drugačnimi higienskimi navadami.... Zdaj, ko toliko različnih zadev okoli razsaja, pa je po mojem mnenju, še toliko manj primerno user posted image user posted image

Par dni nazaj se je tudi v Laškem ena punčka (prb. toliko stara kot moj tavečji) okužila  z roto.user posted image
midva sma se odločla da boma letos preskočla kopanje v bazenih  ... vsaj za nekaj časa.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
15.2.2010 21:35:57   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Kepica, seveda ni nikjer napisano kdaj je bazen primeren za user posted image ampak ravno zadnjič je bil primer, ko se je ena septemberček okužil z roto user posted image user posted image user posted image Moraš vedeti, da v toplicah na žalost srečaš svega i svašta ljudi, s takimi in drugačnimi higienskimi navadami.... Zdaj, ko toliko različnih zadev okoli razsaja, pa je po mojem mnenju, še toliko manj primerno user posted image user posted image

Par dni nazaj se je tudi v Laškem ena punčka (prb. toliko stara kot moj tavečji) okužila  z roto.user posted image
midva sma se odločla da boma letos preskočla kopanje v bazenih  ... vsaj za nekaj časa.

kaj a mislite da se v bazenih z morsko vodo tud tok prenašajo ti bacili, ker tja jaz bi še šla, v sladke vode pa ni šans, že tko nisem ne vem kakšen ljubitelj bazenov, da pa še kaj staknemo se pa raj vsemu odpovem, ker mož itak sam da nos vtakne v bazen s sladko vodo stakne glivice user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
15.2.2010 21:43:42   
dolenjka
Altaja, pa odakle si ti user posted image user posted image

Kepica, zdaj, ko so že tolk "stari", bi šlo ponoči lahko že mal za vedenjski vzorec in navado user posted image Jaz sicer nimam jajc in živcev za kaj takega, vem pa, da se je marsikatera šla ene tri dni varinato ne dam joške ponoči, sicer so jokali vsi, ampak so zmagali user posted image user posted image

Barika, Tara tut ne mara čokolina user posted image itak nič sladkega ne mara, niti marmelade, medu...samo kinderjajc pali, pa ne zarad čokolade, ampak igračke user posted image No ja, rozine je user posted image In Maks jo bo tut kmal ujel, sta samo še 3 kg razlike user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
15.2.2010 21:44:34   
Mož*
Dober večer!
Bazeni, toplice: če mene vprašate - leglo okužb, zlasti v razno-raznih počitniških časih. Nekako mi ne "sede"  dojenček v bazenu (v morju pa ni problema!).

Dolenjka, živio; no končno!

Preobračanje:
našega ne moreš več pustiti brez nadzora; ko ga daš na tla, se v hipu obrne na trebuh; končno se mu je uspelo (s hudim renčanjem) premakniti naprej, ampak izgleda kot tjulenj, ker kar plava po tleh. Pa pbrača se okoli osi, skratka smešen je. Danes je strašansko buden: gleda že od 14.00; trenutno obdeluje kocko.

Kaša, sadje, hranjenje: poje med 120-160 g; če je dovolj gosto, slinčka skoraj več ne umaže. Danes je tudi naš izjemno lačen, saj se je popoldne med puzanjem po tleh, priklopil vsaj 15x. Tudi ponoči kar dobro joškari, ne vem pa, kolikokrat, ker si po prvi prestavitvi iz posteljice, postreže kar sam

Zdi sem mi, da je precej zrasel: izmerim ga med 68-69 cm, tehta pa okoli 7,2 kg. Mnogo stvari mu je premajhnih: trenutno mu je najbolj prav Next 6-9 mesecev; Chicco 1 leto; Oikaidi 1 leto; MC 9 mesecev, Osh Kosh 9 mesecev, zanimivo pa so mu Clarkovi bodiji še vedno prav 62. Ko ga takole gledam slečenega, postaja vedno bolj vitek. Ni sence o kakšnih klobasah na nogicah.

Pust: šemiti so se začeli tam, okoli 4. , 5. leta, prej pa ne. Je pa ta velika vzela celo grmado pustnih oblačil na zimovanjeuser posted image user posted image user posted image ; po moje bo oblekla pol kluba.

< Sporočilo je popravil Mož* -- 15.2.2010 21:53:34 >

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
15.2.2010 21:48:58   
altaja

Altaja, pa odakle si ti user posted image user posted image

z dalenjske user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
15.2.2010 21:53:12   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

mislim da Vid vodi v kilaži zihr kakšno kilo user posted image . Ampak naš bo v teh dneh vse nadoknadil... se vidi, da se ne dere več zaradi zob.

A misliš? Mava jutr pregled (za 6m user posted image ) pa bomo vidl. Zadne cajte ma bolj švoh apetit.. mogoče je zaljubljen user posted image

A zobki so zunaj?

A ti mene zafrkavaš? user posted image
A ga imate ob pol desetih user posted image ? Mi imamo prvo cepljenje in pregled, upam da se cepljenju izognemo (prehlad se mu že 10 dni vleče), ker me je groza user posted image . No, naš je imel v začetku meseca 70cm/7,5kg. In se mi zdi, da je enak kot takrat.

Ko smo že pri tem, me zanima, kako pripravite obkladke? A prav led ali led v cunji ali cunja v zelo hladni vodi? Vem, da je bilo že 10krat o tem, a mi še nismo imeli cepljenja... samo na hitro, da vem, kaj pripravit. In kaj dat gor takoj po injekciji?

Zobki.
.. 2 velika (sp. enke), en mali in en v obliki dveh pikic (zg dvojki), in dva tik pod dlesnijo (sp dvojke), ampak sta tam obtičala in zadnje dni se ne premikata.  Kje sta zg. enki ne vem user posted image user posted image user posted image .Upam, da bomo imeli kak mesec mir, ker mali je čisto drugi sedaj, ko ga nič ne boli, veliko bolj zabaven, zgovoren in vesel.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
15.2.2010 21:57:32   
barika
Dolenjka, moj je pa nor na čokolčadouser posted image
Tamlai pa prepuza celo sobo, imam ga na judo blazinah in gre lepo dol (kot tjulenj Kleme - si predstavljam ...malo gor, dol, gor, dol) user posted image user posted image  pa potem po celi sobi ritensko. Čeprav more bit malo bolj "napreden", zaradi tiranozaverskega bratauser posted image user posted image user posted image , čist divja sta. pa če mali velikega vidi, da ima flašo v rokah se začne bunit, klofat, cukat ...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
15.2.2010 21:57:44   
Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

mislim da Vid vodi v kilaži zihr kakšno kilo user posted image . Ampak naš bo v teh dneh vse nadoknadil... se vidi, da se ne dere več zaradi zob.

A misliš? Mava jutr pregled (za 6m user posted image ) pa bomo vidl. Zadne cajte ma bolj švoh apetit.. mogoče je zaljubljen user posted image

A zobki so zunaj?

A ti mene zafrkavaš? user posted image
A ga imate ob pol desetih user posted image ? Mi imamo prvo cepljenje in pregled, upam da se cepljenju izognemo (prehlad se mu že 10 dni vleče), ker me je groza user posted image . No, naš je imel v začetku meseca 70cm/7,5kg. In se mi zdi, da je enak kot takrat.

Ko smo že pri tem, me zanima, kako pripravite
obkladke? A prav led ali led v cunji ali cunja v zelo hladni vodi? Vem, da je bilo že 10krat o tem, a mi še nismo imeli cepljenja... samo na hitro, da vem, kaj pripravit. In kaj dat gor takoj po injekciji?

Zobki.
.. 2 velika (sp. enke), en mali in en v obliki dveh pikic (zg dvojki), in dva tik pod dlesnijo (sp dvojke), ampak sta tam obtičala in zadnje dni se ne premikata.  Kje sta zg. enki ne vem user posted image user posted image user posted image .Upam, da bomo imeli kak mesec mir, ker mali je čisto drugi sedaj, ko ga nič ne boli, veliko bolj zabaven, zgovoren in vesel.

Takoj po cepljenju bo dobil obliž na mesto vboda. Hlajenje otekline pa gre z ledom ali nekim ledenim predmetom v cunji ali vrečki; ne neposredno na kožo.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
15.2.2010 21:58:23   
baby blue
Joj kako lepe maškarce user posted image user posted image So prov sladkiš

joj joj joj kako Tia uživa... To pa je smeh veselja in navdušenja... user posted image user posted image

Kašice... Lana poje pol kozarčka hippove kašice ki je 129g... Tako da imava za dva dni... Ji pa zaenkrat dajem samo zvečer pa se še vseeno na 5 ali 6 ur zbudi za dojit... Ji pa sedaj dajem tudi kašico za lahko noč ki se pripravi z vodo pa poje tudi približno nekaj takega...

Mi se bomo bazena letos tudi kar izogibali... Saj imamo še čas...

Zdej že pridno spi tako da grem jst tud in vam želim mirno noč...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
15.2.2010 21:58:59   
dolenjka
Tulpek, led je premrzel za user posted image Samo fiziološko, sobne temperature, pa na 1 uro menjaš če je pač sploh potreba user posted image Aja, pa ne it tja z mislijo da bo reakcija, ker pol bo ziher! Pojdi z mislijo , da nič ne bo, pa bo super user posted image

Altaja, koordinateeeeee takoj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
15.2.2010 22:02:07   
dolenjka
Tale naša Altaja je pa super ubogljiva, je takoj na ZS poslala koordinate user posted image Pridna, sedi 5 user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
15.2.2010 22:03:06   
Mož*

Tamlai pa prepuza celo sobo, imam ga na judo blazinah in gre lepo dol (kot tjulenj Kleme - si predstavljam ...malo gor, dol, gor, dol) user posted image user posted image  pa potem po celi sobi ritensko. Čeprav more bit malo bolj "napreden", zaradi tiranozaverskega bratauser posted image user posted image user posted image , čist divja sta. pa če mali velikega vidi, da ima flašo v rokah se začne bunit, klofat, cukat ...

Naš tjulenj gre pa neposredno z igralnega otoka kar na parket, ker nimam nič spodaj. Včasih kar butne, potem pa malce piska.
Napreden je bil pri nas tretji, ki je imel kar dve sestrici za obdelat in ju je že pri osmih mesecih streljal z dolgo duplo kocko. user posted image user posted image user posted image user posted image
Čokolada, hja, je pa problem: ta velika mu je dala enkrat (prisežem, da je bilo samo enkrat, ali pa jaz ne vem) žlico Nutelle za obliznit, seda se pa kar trese, ko vidi kaj podobnega. Tako da (jabolko ne pade daleč od drevesa).

< Sporočilo je popravil Mož* -- 15.2.2010 22:04:02 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
15.2.2010 22:06:08   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Naš tjulenj gre pa neposredno z igralnega otoka kar na parket, ker nimam nič spodaj. Včasih kar butne, potem pa malce piska.
Napreden je bil pri nas tretji, ki je imel kar dve sestrici za obdelat in ju je že pri osmih mesecih streljal z dolgo duplo kocko. user posted image user posted image user posted image user posted image
Čokolada, hja, je pa problem: ta velika mu je dala enkrat (prisežem, da je bilo samo enkrat, ali pa jaz ne vem) žlico Nutelle za obliznit, seda se pa kar trese, ko vidi kaj podobnega. Tako da (jabolko ne pade daleč od drevesa).

upam, da bo pri nas tako, ampak kar se očija tiče, zaenkrat je namreč tudi ona bolj na slano user posted image sej rit ji bo hvaležna user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
15.2.2010 22:07:58   
tulpek
Tia je super user posted image user posted image user posted image . Bom nabavila tudi te igračke. Je zadnji čas, da jih dobi.
Naš med kopanjam tak brca, da meni sploh ni treba posebej kopalnice čistit, po kopanju obrišem (no, roko na srce, to je večinoma delo od atija) in je to to. Nobenega posebnega namenskega čiščenja.

Altaja, video je zanič, ker je bil narejen s prvo napravo, ki snema in je bila v bližini, potem pa še poslano v obliki mms-a (ki dodatno zmanjša kvaliteto) iz maminega telefona na moj. Bo treba drugič kaj boljšega vzet v roko in posnet še enkrat, ampak sva bili z mamo tako presenečeni nad tem, da sva pač zagrabili, ker je bilo. Kasneje sem pa ugotovila, da kvaliteta šepa....

Riževa kašica..
. naš je poje 5 baby žličk kaše, zmešane z nekaj mleka, toliko da je gosto in da lahko dam po žlici. Ne vem količine, ker si mleko stisnem kar v malo skodelico. Lahko bi tudi več, mu je všeč, ampak bo še počakal malo. Se mi pa zdi, da se mu je ful povečala poraba, intenzivno je noč in dan. Ob cca. 1ih se zbudi in prav pošteno sesa, ni samo cartanje, pa potem okrog 6ih spet. Meni se niti ne pozna, da me zbudi ponoči. Bi bilo verjetno drugače, če ne bi zaspal nazaj, tak pa zaspi tudi po jutranjem hranjenju še do 9ih.

Bazeni... me mika, ampak ne toliko, da bi tvegala, bomo še počakali.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
15.2.2010 22:08:12   
barika
Mož*, pri nas je mrzlo, ker so stara okna in piha iz vseh kotov (mater mu dedovsko, ko noče zrihtat user posted image user posted image ) oblačim ju pa tud ne velik,,,
T. še ni jedel čokolade, mu je pa moj dal malo jogurta za jest ..enga fejst kislegauser posted image , pol se je pa mali tak usr***al, da sem ga komi spucala user posted image user posted image

Grem zdej en nov čopič sprobat user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
15.2.2010 22:09:41   
tulpek

Takoj po cepljenju bo dobil obliž na mesto vboda. Hlajenje otekline pa gre z ledom ali nekim ledenim predmetom v cunji ali vrečki; ne neposredno na kožo.

Mož hvala, to sem potrebovala, kratko in jedrnato. Grem delat ledene kocke.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
15.2.2010 22:10:00   
dolenjka
Barika, kaj se štriha user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
15.2.2010 22:10:38   
dolenjka

Mož hvala, to sem potrebovala, kratko in jedrnato. Grem delat ledene kocke.

kar pejt, itak jih ne boš rabila user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
15.2.2010 22:12:17   
barika

Barika, kaj se štriha user posted image user posted image

eni odtiski user posted image  za voščilnice

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Prihod novorojenčka iz porodnišnice
Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?