|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 10:32:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
   RE: Majčice 2010 - 2. del
17.2.2010 10:33:17   
Angel_Tian
barvar - fiška je naša arhitektka, za finance se pa lahko na tejo obrneš user posted image

Fajn uredi v ZD, s tvojim se pa nehajta sekirat. Vse bo gladko steklo user posted image Manj obremenjena ko greš rodit, laže vama bo.

zivepo
- meni je G tudi priporočala imeti kar staro materinsko zraven v P (pač za vsak slučaj, če bi kdo kaj za nazaj hotel noter pogledat)

Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ok ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja itak, da je prostor za vaju. Je že skoz rezerviran, tak da si me samo zmedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sabri
- točno tako (3 mrcine) user posted image user posted image user posted image Pa nisi žleht, sem sama hotla to napisat, pa jo itak že skoz tolk šinfam, da je že vsem jasno moje mnenje o njej user posted image user posted image Kar se pa njenih let tiče, bo pa treba še kr malo počakat, da jih bo 50 nabila (moja mami ima naslednje leto 50, tašča pa niti ne vem, kolk jih šteje, je pa vsaj kako leto ali dve mlajša) - torej starost ni pogoj za tečnost user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
17.2.2010 10:46:58   
Angel_Tian
sabri - ja, čisto vsak mesec morm dat kri. In rezultat je kot nalašč izmenično pozitiven in negativen. Sa ni čudno, da ne vejo, kaj bi z mano user posted image user posted image

Proti krčem sem jaz najprej pila kar šumeči magnezij, ki ga lahko kupiš v trgovini. Pa ni bilo učinka, zato sem šla v lekarno. Tam mi jih je 5 različnih ponudila. Pa sem hotla vzet enega v prahu, ampak je bila cena skoraj 25 eur, jaz pa sem imela s sabo samo 15, tako da mi je potem magnesol dala. Ampak po pitju magnesola mi je isto. Saj nimam močnih krčev, ampak vseeno mi je moteče. Itak me pa zagrabi samo zvečer, ko se spravim v horizontalo. Ne vem, mogoče bom šla nabavit ono tadrago sranje, čeprav mi je pa kr malo škoda denarja user posted image

zivepo - ja, saj moja krvna skupina je AB, RhD neg. in v prvi nosečnosti sem dobila injekcijo v 28. tednu. Zdaj pa nikomur ni jasno, kaj se z mojo krvjo dogaja user posted image Ne vem, malo smešno mi je vse skupaj. Jaz samo upam, da bo z otrokom vse ok, ostalo me ne zanima.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
17.2.2010 10:54:51   
Angel_Tian
Joj, da vam še povem. Tian je včeraj užival pustovanje - že v vrtcu, popoldne pa še z omo in staro ato. So na povorki tudi pridno sodelovali - so se poslikali user posted image Zvečer potem od utrujenosti ni mogel zaspat, je pa po dolgem času lepo spal in se samo enkrat vmes zbudil, da je vodo pil.

Midva sva pa po pregledu šla iskat smučarske hlače za Tiana, ker so mu te nekak čisto prekratke postale. Glih tolk, da me trgovke niso vprašale, če sem še normalna user posted image Povsod že neki kratki rokavi visijo pa tanke majčke... nič nisva našla. Mi je res hudo, ker v vrtcu vsak dan gredo ven in je malo nerodno s prekratkimi hlačami user posted image
Tako, da če katera ve, če še imajo kje kak kos zimskih oblačil, naj prosim javi.

Po tem neuspešnem nakupu sva skočla še v Leclerk po hrano za domače zverine, potem pa v McDonaldsa user posted image Mi je potem ponoči bilo tak fajn slabo user posted image user posted image
No, moj dragi je danes šel na smučarijo, jaz sem pa totalno zaspana tu v pisarni user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
17.2.2010 11:50:37   
fiška33
Bljah, napisala cele litanije, potem mi je pa uspelo kliknit na zapri user posted image .

Zdaj pa na kratko...user posted image

Včeraj bila v LJ, tako da je voziček končno doma.

Melia in A_T, stoli v MŠ so malo oblazinjeni, če se vsedeš v zadnjo vrsto, lahko pa še glavo na steno nasloniš user posted image . Je za preživet, edino uvodno predavanje in potem še eno, ki ga vodi ista ženska, je doooolgoooočasno. V enem stavku uporabi ogromno odvisnih stavkov in sopomenk, tako da na koncu že ne ve več, kako je začela. Res misli, da nas more zadrževat tam do 20h, na mesto, da bi odpredavala svoje v 15 minutah user posted image .

Barvar, predlagam da se dobimo ob 17:10 pred trgovskim centrom v Slo. Bistrici in se tam presedemo v en avto. Ali katera vztraja, da ona vozi ?user posted image .

Ali ima katera probleme z dihanjem? Mene že tretjo noč matra kratka sapa, kot da ne morem vdihnit do konca in ne dobim dovolj kisika. Čez dan je vse OK. Je še katero kaj podobnega matralo v prvi nosečnosti, ali imam samo jaz mogoče malo vneta pljuča?

Uživajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1880
17.2.2010 12:03:40   
Angel_Tian
fiška - se zgodi user posted image user posted image

Ja super, to pomeni, da so v teh letih v predavalnici le nekaj prenovili user posted image

Hmmmm, v kaki pozi pa ležiš, da ti primanjkuje kisika? Ker meni se to včasih zgodi, ko na boku ležim, če sem na hrbtu, je pa ok. Bi pa taaaakooooooo zelo rada zdaj na trebuhu spala user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 12:14:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1882
17.2.2010 12:17:38   
m_o_i
za vse, ki se ne morte izkasljat oz. vasa deca: ga ni sirupa cez Fluimukan (zrnca za stopit v vodi oz. ne prevrocem caju)user posted image  pa smo testirali smrekove vrsicke, apisirup, trpotcev-ma ni da ni, ampak tale zrnca so ZAKON (vsaj men)
fiška33 vecerno dihanje je pri meni cela znanost ze en mesec; kot da mi nekaj lezi na pljucih, ko lezim na hrbtu. mislim, da se je zacelo tisto obdobje, ko je zaradi raztegnjene maternice in velkih,zdravih dojenckov v nas vse premalouser posted image  je pa zoprno, ja...

ravnokar sem svojega domov nagnala-kaj mi bo tu smrkaluser posted image  in moja beloved mother in law bi me danes strasno rada mela na kosilu pri njih, ker dedi lignje dela. aja, finta je v tem, da je moj privleku ta prehlad oz. virozo tocno od tam! tak da zaj pa naj glave skupaj tiscijo in se zdravijo, jaz se tega ne grem vec.no, sej upam, da ze ni prepoznouser posted image
A_T samo ti si res neka cela vesoljka user posted image  

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1883
17.2.2010 12:23:07   
Angel_Tian
zivepo - saj imam jaz zime in vsega okol tega že tudi vrh glave, ampak za tamale pa tak sama veš, da bi svet okol obrnale, če bi šlo user posted image user posted image Če sva dala cel MB skoz - od športnih do otroških trgovin, ampak nisva imela sreče. Najmanjša otroška številka je bila v hervisu št 140 hlače in bunda. Ampak kam naj Tian zdaj to da? user posted image user posted image
Saj, naj se raje sneg zdaj stopi, ko je pustovanje mimo in konec!

Tole s položajem pri ležanju bo morala fiška kr lepo sama testirat, ker meni pa desni bok nikakor ne odgovarja in mi je na hrbtu res najbolj "zračno" user posted image user posted image

Ja, tole z mojo krvjo je kr nekaj. Samo upam, da ne bom v kakem laboratoriju kot neka poskusna podgana pristala user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
17.2.2010 12:29:29   
Angel_Tian
moi - ni ga sirupa, ki ga mi ne bi dali čez Tianovo grlo. Ampak včasih pride tak, da enostavno nič ne pomaga, se mora kr samo vse ven počistit. Je imel namreč tudi Fluimukan, pa mu ni pomagal user posted image Zdaj ga učim in navajam, da bo znal tudi ven špuknit, če ima tak kašelj, ker on to vse lepo nazaj dol pogoltne in pol tak logično, da traja in traja in traja, preden se stanje malo izboljša.

Ti se kr lepo izogibaj bolnikov -lignji gor al dol. Ti pa tvoje zdravje sta na prvem mestu.

Lepo te pozdravlja VESOLJKA user posted image user posted image (no, vsaj v kako zelo čudno preobleko me niso dali, vsaj kolker tolk človeško zgledam) user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
17.2.2010 13:17:44   
Teja K
Zmanjkanje sape - Fiška čisto možno je da se na hrbet ponoči obrneš in zato ti zmanjka sape... meni je pa zmanjka kar čez dan, ko sedim.... al pa stojim in jo potem lovim da se mi vsi smejijo, pa sploh ni smešno... moja G. je sicer rekla, da še ima mala prostor in da še do tega ne bi smelo prihajat, ampak meni se tekom dneva dečva premakne čisto gor pod joške... in tudi glavico ima gor obrnjeno tako da me boli občasno tudi v želodcu...

Neposredna povezava do sporočila: 1886
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 14:17:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
17.2.2010 14:20:33   
bela vrtnica
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

fiška - meni se to ne dogaja vendar je kao anjboljš spat na desnem boku, če spiš/ležiš na hrbtu plod nekam pritiska in posledično dihaš slabše.... prav ista "napak je na levem boku.

A ni ravno obratno. Baje ni dobro ne na hrbtu ne veliko na desnem boku spat, ker otroku lahko primanjkuje kisika, ker pritiska na žilo oz. na desnem boku, če ležiš lahko imaš zastoj v delovanju ledvice. Nisem 100% ampak baje je najbolje na levem boku spati. Čeprav tudi jaz spim na hrbtu in mi kar ustreza. Sej uležem se že na levi bok pa se v spanju obrenem. Se pa spomnim, da tudi pri porodu mi sploh ni ustrezalo ležati na boku, ko so bili popadki močni, tako da sem kar na hrbtu ležala, ko sem rojevala. Medtem,ko enim je pa lažje na boku.

Neposredna povezava do sporočila: 1888
17.2.2010 14:20:59   
Angel_Tian
teja k - res sem čudna, da samo meni odgovarja na hrbtu ležat user posted image user posted image

zivepo - fajn skuhaj, sigurno bo dobro user posted image

Jaz pa že cel dan napol dremam tu za mizo. Tak bi šla spat, da groza. Ne vem, kaj sem danes tak čisto brez energije user posted image Eh, me bo potem že tamali prebudu user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
17.2.2010 14:43:53   
Teja K
Angel - mogoče pa tebi ne pritiska maternica tako močno... jaz sem pri Davidu tudi lahko na hrbtu ležala in tudi nikol nisem brez sape ostala, da ne govorim da sem od energije kar prekipevala... kar pa se tiče tvojega pomanjkanja energije zgleda, da se mi počasi približuješ user posted image user posted image user posted image ... polovična bolniška pa bo... maš enako natempiran urnik kot jaz skakanje od enega kraja na drugega zna biti zelo utrudljivo... uhhh, jaz sem sedaj že 3 dni doma, pa še vedno bi lahko zaspala kar za mizo, mogoče je kriva tudi snov, ki jo predelujem za izpit user posted image user posted image ... ja to stroškovno računovodstvo me bo ubilo...

Kosilo pa meni danes ni uspelo user posted image ... so mi škampi tolk vode spustili, da omaka sploh ni bila sirasta, ampak čisto vodena user posted image ... upam, da bo večerja boljša... oscvti osliči in krompirjeva solata...

Zdaj pa šibam po tamalega na nogometno šolo ,pol pa v knjižnico... bom mu dovolila da si kakšno igrico sposodi ... tako da dans popoldan ne bom imela dostopa do računalnika user posted image user posted image user posted image

Babike moje lepo bodite... se tipkamo... čuvajte se user posted image  in svoje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1890
17.2.2010 14:57:58   
Angel_Tian
teja k - seveda se ti približujem user posted image user posted image Tako lenobno stanje me vsake tolk časa za kak dan prime. Ampak drugje kot v službi si ga ne morem privoščit, doma je pol vse preveč divje za utrujenost user posted image Mislim, da je danes krivo še to, da je šef pisarno ogrel na dobrih 23 stopinj user posted image

Učenje računovdstva pa meni še nikoli ni bilo zanimivo, tako da te čisto razumem, če te ta suha snov malo daje user posted image

Ob priliki mi lahko zaupaš tale tvoj recept s škampi, da ga testiramo. Moj tak ni najbolj za morske zadeve, ampak občasno se ga pa lahko za kak mm premakne user posted image

Pridna mami, si daš namerno zasedit računalnik, da ti ne preostane drugega kot učenje user posted image user posted image user posted image

Babnce, se tipkamo jutri. Pridne bodite in pocartajte svoje bušije. Jaz sem danes malo bolj nežna z mojim user posted image ker mi tolk teh nosečniških popadkov povzroča.
Pa pa

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
17.2.2010 15:50:21   
barvar
Tako, pa sem doma. In dobila sem injekcijo user posted image user posted image user posted image . Ne moreš, da verjameš user posted image user posted image user posted image . Me zdaj malo rita boli, pa mi jo je res lepo dala. So bili danes vsi tako prijazni z mano, da joj user posted image .
Fiška, dobra ideja za petek. Jaz bom jutri zvedela katero limuzino imam. Če imam tavelik avto, se javim za šoferja. Če bom pa s tastarim, pa bi bilo boljše če katera druga vozi ali pa se pol ure prej dobimo user posted image .
Zdaj pa post do petka, da bomo lahko čimveč krofov pojedle user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1892
17.2.2010 15:52:04   
barvar
Aha, sem vedela da sem nekaj pozabila! Angel Tian jaz drugače sploh nisem paničen tip in se ne sekiram kaj dosti (za nobeno stvar), zdaj mam pa neke popadke user posted image user posted image user posted image . Ja noseča sem, kaj hočemo user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
17.2.2010 16:01:27   
emibu
haaaj

Larisa-čestitke za uspešen pregleduser posted image
moi-kok lepo da ti je to maškarca rekla..tut jst bi se vrjetno zjokalauser posted image
maškare-sem blauser posted image user posted image user posted image moj pa čunekuser posted image user posted image in za tist denarčk sma danes kupla krožnike za v stanovanjeuser posted image user posted image če kero zanima je akcija v šparu 6xplitvi globoki desertni skodelce pa še talerči za pod skodelce 30 euruser posted image
izpit-sem naredila pisni del z 4 ustni z 2 tak da izpit opravljen z trojkouser posted image user posted image
zdravnik- sem bla pr zdravniku napisala nasonex lekadol pa neki za inhalacijouser posted image user posted image beeh upam da bo kmal bolš.
post-hjooi drugač mi sploh ni za meso sam dans jst sm jedla brezmesno pico ker sva šla malo po štaacunah pa k dohtarju itd. tam neka ženska zraven mene se pa baše s čevapiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1894
17.2.2010 17:13:53   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

je kao anjboljš spat na desnem boku,

LEVEM

MOram se it lovit user posted image Zvečer kej več od mene....

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.2.2010 17:17:37 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 1895
17.2.2010 18:55:01   
katy83
pozdravček majčice.

user posted image user posted image user posted image   Jaz vam samo javljam, da v petek ne morem z vami na krofkanje, ker sva z dragim povabljena na rojstni dan. user posted image user posted image user posted image   No, saj v to, da na rojstnem dnevu ne bi bilo fajn, ne dvomim, ampak res sem si vas želela spoznat. user posted image  Ker ste take face. user posted image
Vem, da še bo čas, da vas spoznam. Če ne prej, pa z vozički in user posted image , ne?
Pa pojejte kakšen krof zame. Jaz si bom pa kakšnega kupila, pa bom mislila na vas. user posted image   Evo, pa imam spet izgovor.

Aja, v petek ob 9.30 potrebujem vaše pesti za izpit.

Fiška - ju3 se vidiva ob 15- ih na predavanju? kak sem jezna, da so nam to prestavli. Sploh mi ne paše.

Emibu - čestitke za opravljen izpit. user posted image

Teja K - lepo, da si se tudi ti začela učit. user posted image  uspešno učenje ti želim. user posted image

nič, pičim nekaj pojest, pa dalje za zapiske. user posted image

lp, Katy

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 18:56:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
17.2.2010 19:03:54   
sabri
živepo: jaz ponavadi domače delam, v bistvu jih sploh še nisem jedla kupljenih, ampak sirove. Je pa čist enostavn, testo narediš kot za štrudl, vlečeno, potem pa jaz na razvlečeno testo posipljem drobtine in nadev dam rumenjaka dva, sladkor, malo margarine, skuta in kisle smetane malo, na koncu pa sneg iz beljakov, namažem, v moker servet, povijem z sukancem in dam za dobre pol ure kuhat v slano vrelo vodo. Men so tak ful dobri.
Naša ima malo vročine, upam, da bo jutri bolje, ne slabše, sva bili danes kar bolj notri in se nama že meša zdaj, čakava očija, da se igra z namauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1898
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 19:09:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1899
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 20:10:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?