Angel_Tian
|
larisa2002 - super, da je bilo na pregledu vse ok melia - iiiiiiiiiiiii, barva za sobico. Sem jaz mogoče na te barve tudi bolj nora kot na cotke Tudi te bordure so mi zelo všeč, ampak jaz jih pa ne morem imeti, ker nimamo gladkih sten, ampak sta tast in tašča neko grobo zadevo gor nametala No ja, so pa zato stene vse barvne (spalnica je rdeča, hodnik rumen, otroška zelena, kuhinja modra, kopalnica oranžna) V MŠ stoli niso udobni, so pač taki šolski (vsaj 4 leta nazaj je bilo tako). Nihče te pa ne bo čudno gledal, če se boš med predavanji malo vstala ali pa se iz stola presedla kje na strani na kako mizo Drugače pa marca še ni prepozno, če greš. moi - zelo lepo od tebe, da si nagradila puste, sploh če so bili še tako pozorni in ti za bebiko vse lepo zaželeli. K nam nikoli nihče ne pride, ker jih najprej odženeta pred hišo dve mrcini, pol pa še tašča bubolin - za novo frizurco. Evo no, jaz verjamem, da vam uspe uredit po hiši pred prihodom štručke. Saj dekorirate lahko pa še potem, ko ste že tam Pa fino, da ti telovadba ustreza. zivepo - odpoveduješ Trojane?????? Aaaaaaaaaah no, moi. Po eni strani kar lepo, da tvoj želi vse novo nabavit. Ampak zdaj pa to pomeni, da ti odpade vožnja skoz Konjice in najino kafetkanje katy83 - po tako produktivnem dnevu si res lahko počitek privoščiš. Ono previjanje na pupi res bolj komplicirano izgleda kot pa je potem v resnici. Vsaj meni je bilo tako. Ko sama dete previjaš, vse tako enostavno in lepo gladko steče - tak da nič bat Pa uspešno učenje gromska - naj najprej pohvalim tvoj pregled in nabiranje kg pa seveda hoje v hribe Ampak 16 ur skupaj spanja? Drugače pa fino, da se dobro počutiš. In če ti gnjavatorski folk ne odgovarja, te tudi čisto razumemo. Pa pridna si s tem učenjem šivanja, jaz sem tudi bolj za gumbe, zokne pa tu pa tam kako stvar skrajšat ali kako luknjico zakrpat teja k - postni dan sem začela z muslijem Za malico bo ena gora sadja, ki se bo v trebuščku spremenilo v sadno kupo pa jogurt in mini košček kruha hehehe Za kosilo bodo pa verjetno testenine in smetanovo gobova omaka Pridno se uči in da bo vse lepo v glavi ostalo sabri - lepo pocajtaj tamalo. Tianu je danes ponoči tudi iz nosa kri pritekla. Pa ne vem, ali se je med obračanjem udaril ali je bilo kaj drugega. Je pa bilo samo nekaj kapljic, tolk, da smo postlo in pidžamo popacali pa po roki si je razmazal