|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
16.2.2010 15:23:02   
larisa2002
Pozdravljeneuser posted image ,

Evo mene s pregleda iz porodnišnice. Vsi izvidi so bili sedaj ok, tako da imam ponovno kontrolo čez 4 tedne z novimi izvidi joj samo pikajo me. Naredli so mi tudi ultrazvok s tamalim vse okuser posted image , jutri začnem 29 teden po izračunih v porodnišnici iz ultrazvoka pa je za velikost skoraj 31 teden tako da smo veliki ja pa težki tudi 1480guser posted image . Joj sem že ko balonuser posted image .

LP

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
16.2.2010 15:41:46   
Melia
lep pustni pozdravček

kako ste kaj? prebrala sem vas čisto mičkeno in vidim, da ste več ali manj super.

BARVAR: drži se....ne sekiraj se preveč glede teh zdravnikov...se nima smisla, ker nikoli ne bo boljše. žal pač tak je. mimogrede....mene take stvari tudi jezijo pa se pač probam NE jezituser posted image

SOBICE IN OSTALA OTROŠKA OPREMA: midva nimava še nič...no, lučko sva kupla.....je mojemu bila tak všeč da sva kar kupit mogla....sem rekla..glavno da ima lučko....saj oblečen, pa to ne rabi bituser posted image user posted image user posted image ....in pa barvo za sobico je kupil.....tak da imamo take stvari že nabavljene, tiste res pomembne pa še nič....moj reče...saj bo, je še čas.....ja verjetno....meni pa po eni urci hoje po trgovinah hoče križ in hrbet ven vtrgatuser posted image . sem mu ravno včeraj rekla, da bo počasi dobil seznam, pa naj on hodi in izbira in kupuje....jaz pa potem doma samo kimam....to ja, to ne,,...to nesi in zamenjajuser posted image user posted image ....sem žleht danes....malo se hecam, nisem tak hudauser posted image

aja...sobica od tamalega pa bo v kombinacije oranžne in nežno pastelno rumene....ne bo tipično modra za fantke....pa eno tako borduro z živalcami sva izbrala z mojim, da bo okrog po steni nalepljena.

PREGLEDI: vsem želim uspešne preglede in držim pesti vsem da bo vse OK....itak da bo!!!user posted image

MŠ: jaz sem tak jezna sama nase, ker se mi zdi, da sem se prepozno naročila za materinsko...grem šele marca, jaz pa že zdaj težko sedim eno uro skupaj, kaj šele dve uri....upam, da imajo udobne stole v MB porodnišnici....tiste ki hodite??? so udobni???

tako, mislim, da sem spet več kot dovolj naklofala....LEPO SE IMEJTE, RADI SE IMEJTE, UŽIVAJTE, CARTAJTE SVOJE BUŠIJE IN NE POZABITE NA SVOJE DRAGE PARTNERJE!user posted image

(odgovor članu larisa2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
16.2.2010 16:24:24   
m_o_i
zdaj so prisle na vrata 3 maskare in so tako lepo pesmico zapele, da bo zima sla...pa nekaj o krofih, dinarckih in mesu so peli in ko sem rekla, kako meso naj jim dam, so kuj v en glas, da mesa pa ni treba user posted image user posted image
no, ostalo sem pa dala...pa naceloma ne dajem denarja za neke koledarje in tiste prodaje od vrat do vrat; tem otrokom sem pa dala deset evrov!
in pol muca (ocitno starejsa sestrca) nekaj prisepne malemu mucku in ta mi rece, da mi zelijo zdravega dojencka-na, pa se cmerim zaj tu, kot da mi je pol zlahte pomrlouser posted image user posted image
je skapirala, da nisem samo od krofov tak okrogla hihi

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
16.2.2010 19:26:56   
bubolin
Ojlaaaa user posted image

Nooo tako - frizurca doživela osvežitev user posted image počutje takoj boljše user posted image

Sem bila pa včeraj spet po dveh tednih na telovadbi za nosečke in je bilo prav fino, tako da jutri ponovim.

Za četrtek sem naročena na predstavitev vozička implast bolder 3 - upam, da izpolni moja pričakovanja in zaključim to zgodbo (z vozičkom).

Emibu - si že hudiček?? user posted image

Angel_Tian - seveda da uživam v urejanju hiše (sem pa že pošteno zmatrana od vsega tega, ker se že kar vleče), je pa moj user posted image pravi cukr saj mi fuuul pomaga in sem prepričana, da nam bo na koncu ratalo zrihtati vse pravi čas.
Jolcica - bravoooo user posted image za odločitev glede vozička.

Barvar - grooooza tole s tvojim današnjim pregledom user posted image Jaz bi čisto popiz****
Larisa2002 - user posted image za pregled.

Melia - super kombinacija barv za otroško sobico. Naša bo oranžno zelena (tudi za fantka). V kakšni barvi imaš pa te nalepke??? Glede materinske šole - jaz bom tudi začela hodit šele marca - se mi zdi fuuul prej kar malo prekmalu.
M_o_i - bravoooo user posted image za maškare user posted image

Srečke nosečke lep pustni večer paaa paaa

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 20:13:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1855
16.2.2010 20:27:46   
m_o_i
javno razglasam, da iz popoldan omenjenega projekta ne bo nicuser posted image  bo ata kr novo vse kupuuser posted image user posted image user posted image  pa nismo niti omenjali kakih bivsih; smo eleganno izpeljali zadevo user posted image  sicer prikrivala ne bi, ce bi se stvar realizirala, tak pa smo rajsi pustili nekaj nedorecenegauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
16.2.2010 21:05:20   
katy83
hej, punce.

Sem včeraj obljubila, da vas pridem pozdravit in evo mene. user posted image   Sicer izgledam bolj user posted image , zato tudi ta post malo kopiram od aprilčic, ker sem res tak fajn zaaaaspaaaanaaa. Ampak obljuba dela dolg, ne? user posted image  
Zjutraj sem se vstala ob 5.30, šla delat, potem sva se s sošolko učili, zdaj sva zdragim bila še na MŠ, tak, da sem čisto out. Pa danes se mi že cel dan zdi, da imam tak težek buši. user posted image   No, zdaj še malo po netu pobrskam, potem pod tuš in lepo pančat. user posted image

Hvala vsem, ki mi želite, da se čimprej naučim vse za izpit. user posted image

Danes smo imeli v MŠ praktičen prikaz previjanja in nege na pupi. Ma, joj, to je že na pupi komplicirano izgledalo. user posted image  Kaj bo šele na user posted image ? Po moje v začetku pravi heci. Imam občutek, da bom otroka tako dolgo previjala in vse kar spada zraven, da se bouser posted image   vmes še 1x pokakal in polulal. user posted image   To še bo zanimivo. No, sicer pa vam javim čez kakšna 2 meseca. user posted image

nič, lepo se imejte, ju3 grem v laboratorij, potem pa (m)učenje za zapiski. user posted image

lp, Katy

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
16.2.2010 21:19:13   
Melia
čer

na hitrco...samo da odgovorim bubolin

BUBOLIN: bordura-nalepke za sobico so večbarvne...in sicer so narisani slončki, pa zebre, pa žirafe....skratka čisto živalsko....so pa vse take nežne pastelne barve...od rumene, do zelene, do oranžne, pa svetlo rjava.....spet nič modrega. user posted image

lep večer in lepo ajajte!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 21:27:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 23:14:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1860
17.2.2010 7:37:12   
Teja K
Dobro jutro!

kako ste kaj začele, danes ta postni dan?

Gromska eno vprašanje - sem videla, da obiskuješ šiviljski tečaj v LJ, a mi lahko poveš kje to? Jaz bi tudi....

Moi to si dobro izpeljala, user posted image user posted image  da bo ati kupil posteljico ...

Katy sem vam tako dolgo težila, da sem se še se sama spravila za knjige in sem včeraj bila že pridna ... tako, da nisi sama ki trpi user posted image user posted image , ampak to na žalost še ni moj zadnji izpit.

No toliko za sedaj, grem za knjige... papa

Neposredna povezava do sporočila: 1861
17.2.2010 7:52:44   
sabri
Dobro jutro, smo danes že od 6 pokonci in mala že doma, kašlja ko nora in nosek zabit, sam mislim, da ni od vrtca ampak smo bili v ponedeljek na Rogli in smo jo najbrž malo prehladili. Če bo do petka ok, pridem, drugače ne.
Včeraj je bila še kar ok in smo bile v maškarah v vrtcu in potem malo po kavah pa tko. Pri nas se ni nič posebnega dogajalao v LJ se mi pa ni dalo it. Sem tudi bolj za hitre fešte, ker me začne vse bolet, če dolgo stojim. Grem jo cartat pa se beremo.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 8:03:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 8:06:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
17.2.2010 8:26:59   
sabri
živepo: za tak kašelj, ko se izkašljuje ven je ba je Trpotčev sirup, ga mam doma, za tisto suho "nabijanje", ko samo draži v grlu pa un drugi, kaj je že...Tk je men razložila. Je pa Taja načeloma tudi zdrava, antibiotikv ni še rabila, takole kašlja pa prvič, zato sem mal bolj previdna, smrkala je že parkrat, to jepa tudi vse. Trkam,da me ne tepe zdaj to. Če bo taprava, prideve, danes je pa prav taka boga, se ji vidi.

Neposredna povezava do sporočila: 1865
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 8:36:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
17.2.2010 9:00:37   
sabri
živepo: a potrdila potem tudi ne rabi ali ga avtomatsko dobi, če je hodil v roku treh let?

Neposredna povezava do sporočila: 1867
17.2.2010 9:06:56   
Angel_Tian
Dobro jutro babnce,

čutim po šefovi tečnobi, da bo danes en čuden dan user posted image user posted image
Se lotim branja user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
17.2.2010 9:08:56   
barvar
Jutro!
Jaz grem pa ob 11h spet poskusit srečo v ZD. Saj veste, v tretje gre rado user posted image user posted image user posted image .
Katera že dela v računovodstvu??? Fiška? Ali sem jaz spet vse pomešala user posted image . Imam namreč eno fajn skomplicirano vprašanje user posted image .
Drugače pa jaz vsak dan bolj razmišljamo user posted image , pa kaj če pride prej, pa če bom vse znala, pa kako bo na porodu. Ojoj, kar glava boli. Včeraj pa sva pri Preverjeno gledala tiste porode domain je mojega kar malo panika zagrabla user posted image .
Nič, pridem pol javit če sem zrihtala pri G ali sem komu vrat zavila.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 9:12:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
17.2.2010 10:00:55   
Angel_Tian
larisa2002 - super, da je bilo na pregledu vse ok

melia - iiiiiiiiiiiii, barva za sobico. Sem jaz mogoče na te barve tudi bolj nora kot na cotke user posted image user posted image Tudi te bordure so mi zelo všeč, ampak jaz jih pa ne morem imeti, ker nimamo gladkih sten, ampak sta tast in tašča neko grobo zadevo gor nametala user posted image No ja, so pa zato stene vse barvne user posted image (spalnica je rdeča, hodnik rumen, otroška zelena, kuhinja modra, kopalnica oranžna) user posted image user posted image

V MŠ stoli niso udobni, so pač taki šolski (vsaj 4 leta nazaj je bilo tako). Nihče te pa ne bo čudno gledal, če se boš med predavanji malo vstala ali pa se iz stola presedla kje na strani na kako mizo user posted image Drugače pa marca še ni prepozno, če greš.

moi - zelo lepo od tebe, da si nagradila puste, sploh če so bili še tako pozorni in ti za bebiko vse lepo zaželeli. K nam nikoli nihče ne pride, ker jih najprej odženeta pred hišo dve mrcini, pol pa še tašča user posted image user posted image

bubolin - user posted image user posted image za novo frizurco. Evo no, jaz verjamem, da vam uspe uredit po hiši pred prihodom štručke. Saj dekorirate lahko pa še potem, ko ste že tam user posted image
Pa fino, da ti telovadba ustreza.

zivepo
- odpoveduješ Trojane?????? user posted image user posted image

Aaaaaaaaaah no, moi. Po eni strani kar lepo, da tvoj želi vse novo nabavit. Ampak zdaj pa to pomeni, da ti odpade vožnja skoz Konjice in najino kafetkanje user posted image

katy83 - po tako produktivnem dnevu si res lahko počitek privoščiš. Ono previjanje na pupi res bolj komplicirano izgleda kot pa je potem v resnici. Vsaj meni je bilo tako. Ko sama dete previjaš, vse tako enostavno in lepo gladko steče - tak da nič bat user posted image

Pa uspešno učenje user posted image

gromska - naj najprej pohvalim tvoj pregled in nabiranje kg pa seveda hoje v hribe user posted image Ampak 16 ur skupaj spanja? user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa fino, da se dobro počutiš. In če ti gnjavatorski folk ne odgovarja, te tudi čisto razumemo. Pa pridna si s tem učenjem šivanja, jaz sem tudi bolj za gumbe, zokne pa tu pa tam kako stvar skrajšat ali kako luknjico zakrpat user posted image

teja k - postni dan sem začela z muslijem user posted image Za malico bo ena gora sadja, ki se bo v trebuščku spremenilo v sadno kupo user posted image user posted image pa jogurt in mini košček kruha hehehe
Za kosilo bodo pa verjetno testenine in smetanovo gobova omaka user posted image

Pridno se uči in da bo vse lepo v glavi ostalo user posted image user posted image

sabri
- lepo pocajtaj tamalo.
Tianu je danes ponoči tudi iz nosa kri pritekla. Pa ne vem, ali se je med obračanjem udaril ali je bilo kaj drugega. Je pa bilo samo nekaj kapljic, tolk, da smo postlo in pidžamo popacali pa po roki si je razmazal user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu larisa2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 10:12:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1872
17.2.2010 10:20:05   
Angel_Tian
zivepo - včeraj sem svojo G vprašala, kaj lahko naredim okol zgage. Je rekla, da kdaj kak rupurut, pa da naj večkrat in količinsko manj jem. Pa naj si neko pijačo najdem - vodo, lahko kdaj tudi radensko, mleko.

Omenla sem ji tudi krče. Mi je Magnesol predlagala. Te tak imam, ampak nekak nisem tabletar, jih tudi pozabim popit user posted image Pa je rekla, da naj si s termoforjem pogrejem noge in pol ene fajn debele zokne gor. Kolker se poznam, sem prelena za vse te ceremonije, me bo pač grablo dokler ne bom zaspala user posted image user posted image user posted image

Aja, drugače pa je bilo na pregledu vse ok. Edino za one tam v bolnici sem pravi fenomen. Marca mi bodo spet vzeli kri, za inekcijo (ki naj bi jo v 28. tednu dobila) pa se bodo tudi takrat odločili ali ja ali ne user posted image user posted image Zdaj pa res ne vem no, a ni to pri tej krvni skupini (AB neg) obvezno? user posted image Al pa mam res celo zbrko v krvi, če je tisti krvni test enkrat pozitiven, drugič negativen...
No, je rekla G, da se ne spomni, da bi kdaj imela tak primer, da bi katera nosečnica mogla tolkrat kri dat user posted image

No, glede obiskovanja MŠ sem jo tudi vprašala. Pa je rekla, da ni treba, da bi še enkrat hodla. Zaradi mojega je samo vprašala, da če imava še tisto potrdilo od prvič. In da če je bil prvič prisoten pri porodu, je OBVEZNO user posted image da bo zdaj tudi user posted image V glavnem, ni zdaj nič kaj tako novega, da bi mogla spet na predavanja hodit.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1873
17.2.2010 10:24:22   
sabri
AT: a potem so pri vas tri mrcine, ki odganjajo maškare?user posted image Joj, sem žleht malo. Moram hitro mojo taščo pohvalit, ker je super. Je pa res, da ne živim z njo ali blizu nje. Sam se pozna, da je mlada še no, 51 let.

Neposredna povezava do sporočila: 1874
17.2.2010 10:27:11   
sabri
AT: sem potem videla šele, a toliko te špikajo al kaj, brrrr. Za krče pa meni magnesol čudeže dela, če ga kak dan ne pijem, me takoj začne grabit, da se spomnim.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?