Teja K
|
Dobro jutro majčice, a ste še majčice al ste se premaskirale ? Bolniško dobila za polovični delovni čas od naslednjega tedna naprej za 1 mesec , drugače je z pupo vse ok... tudi na hitro je naredila uz, ker res boga ven zgledam... železo se mi je dvignilo, pritisk tudi, tako da je meni in g. čudno, to moje slabo počutje oz. utrujenost... Kitajski koledar je meni pokazal, da bo fantek in ni ... Biba jaz ti svetujem, da se kr oglasiš pri babici in pri g., ker ta tvoj obisk v porodnišnici pa ni za nikamor... mater me to razjezi, a je res tolk težko se potrudit, pa bodočim mamicam zagotoviti mirno vest in notrajnji mir.... uhhh kr kadi se mi iz glave Emibu za grlo pejdi v lekarno, pa ti bodo dali kakšne tablete za lizat, kakšen isla moos al pa kaj podobnega. Če te pa spodaj peče, pa je možno, da zaradi tega ker popiješ premalo tekočine, ali pa piješ napačno, najbolje je da spiješ velikooooooooooooooooo vode ... pa če greš v lekano omeni še to... ti bodo dali čaj, ki ti ne bo škodoval, seveda ne pozabi omenit da si noseča, če pa te grabi panika, je pa bolje, da se oglasiš pri svojem zdravniku. Moi jaz tudi ne čutim kolcanja, čutim pa zato neprestano brcanje , pa zdaj ko se bo začelo lepše vreme boš prišla spet na normalno; dan je dan, noč je pa za spanje Zivepo ej ležalnik si fulllllll ugodno dobila , za Pio pa poglej če imajo v okolici kakšne delavnice, ki trajajo urco al pa dve... pa pojdi z njo, al pa če imajo v knjižnici kakšne dogodke za otroke,.... saj ni mus da jo daš cel dan v varstvo, lahko tudi skupaj kaj izdelujeta... joj David je full rad z mano izdeloval stvari, sedaj nič več , sva šla na spletno stran od art attacka in tam izdelala kazala za v knjio, pa pošasti, pa ene takšne bauce iz volne... full rad pa je imel tudi plastelin, pa iz das mase sva izdelovala posodice za bonbončke, ki sva jih pol za rojstne dneve dajala kot darilo... Mogoče pa imajo v vrtcu kakšno organizacijo za kak smučarski tečaj, ali pa kaj podobnega... preveri na Zvezi prijateljev mladine... Julka jaz nisem najbolj za te dodatke, tudi moja g. ni bila ravno navdušena, če prav mi je hotela prvo predpisat nekaj, pa je rekla, da bova raje počakali, pa naj bolj počivam... pa veliko sadja in zelenjave naj popapcam... kakšne vaje za sprostitev bi tudi bile priporočljive... ahhh kaj ti pamet solim, če sem jaz na istem kot ti , knjiga me že klice bemo... Angel ja,dans ni otrok hahaha, saj Tian mora met tudi nekaj po atiju .. pri nas je bila pa scena dans... včeraj, je mali rekel, da bo kloven in ker ni hotel z menoj v trgovino po kustum, ga nismo nabavili... danes zjutraj se je potem odločil, da bo vseeno vojak... ampak potem nismo našli kostuma za vojaka (mislim, da ga je lani svojemu prijatelju dal ampak nisem ziher), tako, da je šel dans pač navadni David v nogometno šolo ... Nič zdaj pa grem dalje naloge reševat.... uhhh sobota se hitro približuje...
|