|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
5.2.2010 13:16:09   
farina
helou,mačke;) naprej morm povedat, da so me vceri skor kurenti odnesliuser posted image pa se je sef zavzel.češ da me morjo spustitl sem noseča...user posted image
kot drugo sem imela vceraj tako hudo kakanje, da sm bila eno uro na wcju,pa me je skor razneslo,kak to ni fajn...
sem se pol mazala s kremico, pa čist bila izcrpanauser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
5.2.2010 19:11:19   
fiška33
Predavanje o epiduralni je za nami user posted image . Ženski, ki sta predavali, sta predstavili to na ta način, da res nisi vedel, kolko stane ta usluga. Slišalo se je najmanj za 500 € user posted image . Izkazalo se je pa, da je brezplačno, 24 ur na dan user posted image . Pogoji so, da si bil na tem predavanju in da se prijaviš še na individualni razgovor, torej da si s postopkom popolnoma seznanjen. Nekaterim porodnicam ga dajo tudi, če si to takrat želijo, ampak pravijo, da ponoči pa zaradi takih, ki jih nimajo na seznamu, ne bodo hodili v porodnišnico.
V glavnem, jaz sem zdaj pripravljena in me ni strah poroda user posted image .

Sem mislila, da stane epiduralna v MB 200 € in sem full vesela, da bom ta denar lahko zapravila drugje. Po predavanjih sem mojga že peljala na tortico user posted image .

LP

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
5.2.2010 20:21:59   
Melia
pozdravljene po nekajdnevnem premoru. user posted image user posted image

vidim, da ste več ali manj vredu.

ZIVEPO: držim pesti, da čimprej ozdraviš

FISKA: je vredu na MŠ? saj hodiš v MB, ne? hitro mine? je zanimivo? midva z mojim grema v mesecu marcu.

POROD: želim si čimbolj naravno...upam, da bo šlo....bom pa se malo bolj pozanimala o porodu čepe....baje je kar fajn....je lani ena kolegica tak rodila in bila zeloooo zadovoljna.

PUST: mogoče bom malo na Ptuj šla pogledat maske....sama pa se po vsej verjetnosi ne bom maskirala, čeprav nikoli se ne ve.

lep vikend vam želim in izkoristite ga saj smo kar 3 dni doma....juhej!user posted image

pa uživajte ob svojih lepih bušijih! user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
5.2.2010 21:04:31   
sabri
Danes bom pa poskusila sproti brat in pisat, ker ko pridem do konca, pol pozabim pa časa mi zmanjka.
porod in načrt: mislim, da si tudi dva poroda nista kaj dosti podobna tako, da ne vem kaj lahk pričakujem, vem pa samo to, kto je napisala Kati, da načrt skoraj nikoli ne pride dosti v poštev, okvirno ja, ampak da ne bi bile potem preveč razočarane, ker je potem drugače. Jaz sem videla, da je vsaj moji babici in kot je rekla večina drugim babcam, najbolj všeč, da jim na začetku poveš približno kaj bi rad in kaj ne, potem pa zaupaš njej in ona drži glavno besedo. Meni se je tako v prvo fajn izteklo in upam da drugo tudi. V vodi pa ne vem, ker me ni nikoli preveč zanimalo. Aja pa v LJ se bila, samo postelja mi je bila pa noro trda in me je vse bolelo.
tejaK: tudi jaz smotko z zamudo Vse najboljše in najlepšeuser posted image
pust: tamala bo, midva ne, ker moj noče bituser posted image , ga ne prepričam, klinc pol. Ne bi pa šla nekam v ful gužvo, ker se prehitro zmatram sploh če stojim in tudi moj bi se kar sklofal, če bi me kdo žoknil v trebuh, kar se ponavadi zgodi v gužvi.
julka8;drobanrije bom jaz največ v Mullerju, se mi zdi, da je fajn in poceni od plenic dalje, ki so mi fantastične njihove in cena še 7 evrov niso.
fiška33: upam, da ti čimprej minejo bolečine, boga no. Koliko pa je bil ležalnik, ker jaz si ga tudi moram nabavit, pa sem danes gledala v trgovini, da so kar nekje okol 100 evrov. Rabljeni upam, da so dosti ceneje ali ne? Sem zihr spregledala ampak kaj pa ti rišeš?
živepo: upam, da se hitro pozdraviš, ker moj ima tudi bolj probleme s sinusi in baje boli za znort. Je pa res, da si tudi jaz želim, da je moj spet zdraven, ker drugače je pa najbrž tudi dolgčas, ker si večinoma sama notri.
carly: tudi če je nos pri hiši, važno, da si ti takrat brez skrbi in jo pelješ, tam ko veš da bo ok.
A_T: trma ja, midva sva oba ista glede tega, kar je super, da nobenemu ni nerodno, če tamala trmari v javnosti. Jo tudi ornk kregam, če je treba in če bi kdo rad porcijo zdraven, ni problema, jo bi takoj dobiluser posted image . Ker naša je pa na sprehodu obupna, hodi kar po svoje in v svojo smer in se lahk dereva za njo, ne šmergla, dokler jo je prideva iskat fajn jezna. Tudi če naju ne vidi več, jo ni strah, se ne sekira, kar mašira po svoje midva pa user posted image
pomankanje železa: to me zanima, če je katera na istem, ker sem dobila te tablete za železo in so baje zakomplicirane, da jih moraš na tešče jest, pa potem dve uri nič mlečnih in jajčnih izdelkov, kar jaz najraje jem za zajtrk, pa za tri mesece jih imamuser posted image . Sovražim tablete in se jih izogibam dokler se da, zdaj pa ta jajc.
No dosti za danes in zame, ponavadi sem krajšauser posted image . Nočko vsem.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
5.2.2010 21:33:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

pomankanje železa: to me zanima, če je katera na istem, ker sem dobila te tablete za železo in so baje zakomplicirane, da jih moraš na tešče jest, pa potem dve uri nič mlečnih in jajčnih izdelkov, kar jaz najraje jem za zajtrk, pa za tri mesece jih imamuser posted image .

Javljam se! user posted image
In enak problem - kako user posted image na tešče, če pa za zajtrk potem pijem šalco kakava user posted image No, 1 teden sem prakticirala tableta s sokom (nekaj s C vitaminom) - okol 7h, nato tuširanje in kos kruha. Pa v službo in ob 10h bela kava.
Pa sem imela prevelike težave z želodcem user posted image (kislina na tešče).
Sem menjala - tablet z vodo in vse ostalo enako. Še vedno nicht good za moj želodec.
Zdej sem pa vse skupaj nekam poslala in zjutraj normalno pojem, eni 2 uri po tistem vzamem tableto s sokom in nato normalno jem nemlečno naprej. Konec koncev je 2 uri po jedi zame že skoraj na tešče  user posted image . So pa so bile prve besede v lekarni "če boste imeli težave, jemljite tableto med jedjo". Tko da - očitno se to dogaja večkrat. Pomembno je le, da ni mlečno zraven in po možnosti kaj z vitaminom C, saj se tako železo bolje absorbira.

Zivepo, pocajti se!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
   [Brisano sporočilo]
5.2.2010 22:40:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
5.2.2010 23:25:32   
K_a_t_i
Gledam najstniške filme na A Kanalu pa moram še neki zram počet user posted image .
No sej, nič bistveno novega, mal sva z mojim imena preletela - in trenutno na listi samo 2 imeni za fantka. Gašper in Jaša. Prvi malenkost v vodstvu. Me prav zanima, kaj bo na koncu. Moj se je zajbavu, da kaj ga že zdej sprašujem, da sej še nisva v porodnišnici user posted image .
Kaj imate kaj ostale naštudiran?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
6.2.2010 0:24:12   
sabri
Kati.: jaz sem včeraj šele začela in če me bo matral, bom isto kot ti poskusila, ker mi zjutraj res najbolj mlečno paše.
živepo: men je prav zoprn komu rečt, da jo tko popazi, ker imajo večinoma občutek, da ne bo nikamor šla in sem prav živčna takrat. Ker sva jo poskusila tak na sprehodu, ko je bilo varno in jo kao pustila...ej, ne pride nazaj, ne pogleda kje sva in kar greuser posted image user posted image user posted image . Ne vem no, sploh naju i videla več, pa se ni sekirala. Sva se prav spraševala, kak bi se lahk končalo, kdaj bi porajtala.
Gledam un film Čez mejo in je tko krut, da sploh ne morem zaspat zdaj, me zanioma konec, bebica pa tak brca, da  me prav zaboli, norček maliuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
6.2.2010 8:27:07   
emibu
ležalnik- hm...tega pa nimam..me zanima do kdaj je lahko pol tam not??

zivepo-mene velikokrat sinusi matrajo če imaš možnost naroči preko firme just brinovo kremo si jo namaž po nosu in 100% pomaga..usaj men vedno..

moj križ- mene tko križ boli še kera taka revca?user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 9:59:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1485
6.2.2010 10:01:47   
Melia
jutro!

kak ste kaj? kaj snega? pri nas ga je zelo veliko že zapadlo, pa nič ne kaže da bi nehalo. user posted image

EMIBU....tud mene občasno boli križ,...pa ne pomaga ne ležat, ne sedet, ne hodit....tak pač je....pa čez noč pač ponavadi mine....je pa takrat obvezna masaža, ko me boli križ. me moj takrat razvaja. user posted image

aja....naj se malo pohvalim....včeraj sem dobila prvo plačouser posted image user posted image user posted image ....sem zeloooo zadovoljna. tak da zdaj bom pa še z večjim veseljem hodla delat.user posted image user posted image user posted image

želim vam lep, zasnežen dan. z mojim grema popoldne na praznovanje 30.roj.dne h kolegu in upam, da bojo ceste do takrat splužene....ker tu pri nas je še vse zasneženo.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
6.2.2010 10:45:54   
emibu
ležalnik-jst še premišljujem če ga nj nabavim al neuser posted image bomo še vidli...nevem nekak mi je bolj ušeč tista podloga za na tla pa pol igračke nad glavco... kak se že reče tem?

zivepo-le precekiraj mene res že to ka se spomnem skos matra,poskusi pa še inhalirat kamilice če imaš inhalator pa kapljice evkalipt tudi od justa notri kani bi moglo pomagat,

križ-jst sem si zdele kosmodisk gor namontirala upam da bo pomagal

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 11:13:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
6.2.2010 11:47:10   
emibu
ležalnik-ja  vem to sm tut jst takoj pomisnla da ko kuhaš sam kaj če daš pa to podlogo na tla zraven sebe al pa mogoče v stajco?

sneg-ja pr nas je ko konc sveta piha do konca se mi zdi da bo kr hišo odnesl snega pa tut do glave menda..

Neposredna povezava do sporočila: 1489
6.2.2010 12:23:30   
K_a_t_i
Sneg user posted image Kje je sneg? V Lj niti S od njega...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 12:39:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1491
6.2.2010 13:41:41   
K_a_t_i
Prsežem, da od 7:30 dalje ni padalo. Zdele se neki med dežjem kaže... Prijel se pa definitivno ni! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 1492
6.2.2010 14:26:04   
emibu
pr nam pa snega d se vn ne vidmouser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 14:31:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
6.2.2010 14:43:37   
carly
Pri nas je šele sedaj začelo snežituser posted image ,jest sneg že od malega obožujem.

Ležalnik je lahko zelo praktičen če otrok hoče bit v njem, no mi nismo imeli te sreče, bomo vidl kako bo sedaj.Tista podloga za na tla je pa itak ful dobra da se otroček mal razgiba, samo glih zmeraj ko je pokonc pa tudi ne more tam ležat.Naša je itak skos samo po naročju hotela bit, nam je pa fajn služil Dumbo stolček-v njem je otrok lahko že kmalu ko začne sam glavico pokonci držat in edino tam ji je bilo všeč ker je lahko pokonci sedela, v ležalniku je mogla pa ležat.

Sicer je pa naša tudi taka lumpa da gre kar po svoje, se v nekaj zapič in potem je treba na vsak način tjauser posted image ,če greva same kam na sprehod jo najraje kar v triciklu okol vozim ker se mi ne  da skoz za njo letat pa jo prepričevat da gre tja kamor jez hočem.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
6.2.2010 16:15:20   
fiška33
Daaan punce user posted image

Pri nas sneži že od jutra, v bistvu me je zbudil plug. Letos mi je super zima, ker ne rabim hodit na mus iz stanovanja, snega pa dooosti user posted image . Novega je cca 10 cm.
Na okenski polici mi cveti 10 orhidej, v dnevni sobi imava dva velika akvarija, navadnega in morskega, 10 podtaknjencev vijolic je naredilo koreninice, mucek se smuka okol nog, notebook na kolenih, skoki na TV, res mi nič ne manjka user posted image . Drugo leto pa še bebica, res ne vem, če si bi lahko želela še kaj lepšega user posted image .
No, dopoldne sem imela že sestanek s stranko, sabri, sem arhitektka, največ rišem notranje opreme v 3d, kakšne vizualizacije za arhitekturne biroje, ponucajo me kaki arhitekti, da kaj na mesto njih narišem.... Narest moram še strokovni izpit, potem pa lahko začnem samostojno risat tudi hiše. Imam tudi spletno stran, pogooglaj Interieri - plus. Sicer je nova vsebina že pripravljena od poletja, pa si ne vzamem časa, da bi jo updejtnila user posted image

Melia, čestitam za plačo user posted image .
Ja, MŠ je fajn, super je, ker vsakič nekdo drug predava. Hitro mineta dve šolski uri. Pavza pa je al pa je ni user posted image

Kati, naša bo Vesna, če bi blo po moje, bi bla pa Alja. Še dobro, da smo se potem odločili za Vesno (dragemu Alja ni všeč, ker ima neko smotano najemnico Aljo), ker se je moja sestrična, ki je rodila punčko, nekaj dni nazaj, odločila za Aljo user posted image .
Za punčko so bila pa pri meni v ožjem izboru še Sara, Lana, Lara, Tonja, Anika, Nuša, Zala, Mila, za fantka pa Luka, Vid, Blaž, Jan, Rok, Uroš, Mark, Erik, Goran in Alen.

Tisti ležalnik s strehico, zaradi katerega sem jokala dva dni nazaj...user posted image Ženska me je klicala, da ga danes tista ni prišla iskat (verjetno zaradi vremena) in je poklicala mene, če ga še hočem user posted image . Jutri pridejo v Celje in mi ga pripelje s sabo. Plačala bom 15 €, nov je v Pikapolonici 80 €, za na vikend pa res ne rabim novega. Za doma pa razmišljam o temle user posted image . http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Babysitter-Balance/ . Če bi jaz kot bebica izbirala ležalnik za sebe, bi blo to to!
Še tadva videota si poglejte user posted image . Res zgleda, da bo dolgo uporaben user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=04Zy9VrbnPI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=OTRKpKTs5ro&feature=related
Nov pride 130€, zadnjič ga je nekdo prodajal na Bolhi za 50€. Evo, to je moja naslednja tarča user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
6.2.2010 17:28:48   
katy83
pozdravljene majčice.

Da še vas malo pozdravim v tem zateženem dnevu. Dragi je v službi, na RR nič ne dogaja, učila sem se ( no, to je dobrouser posted image ), zunaj sneži, poln hladilnik dobrot, jaz pa se malo nazaj vlečem, ker se mi zdi, da še samo sladkarije jem. user posted image

Kot je že Fiška povedala, smo imeli včeraj na MŠ predavanje o lajšanju bolečin med porodom, s povdarkom na EA. Prej o tem nisem razmišljala, ker sem itak mislila, da bom imela CR zaradi epilepsije, no zdaj pa...me očitno panika grabi. user posted image   Potem pa še mi včeraj tam anestezistka reče, da v mojem primeru 100% priporoča EA. No, itak morava z dragim it še na individualni posvet, pa še tatoo imam ravno tam kjer te pičijo, tako, da bomo videli. user posted image  Je včeraj že tam moj tatoo pogledala, pa je rekla, da mogoče bi še šlo.

Aja, Fiška33, ta ležalnik pa je full zakon, To bi še jaz imela. user posted image

no, to je to, uživajte v podaljšanem vikendu, se pišemo kaj
Čao, aprilčica Katy

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
6.2.2010 17:30:10   
katy83
aja, imena sem še hotela pokomentirat.

Mi bomo imeli Timoteja, če pa slučajno kaj vstran pade, pa bo Katarina. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
6.2.2010 19:41:00   
emibu
carly-sj jst mam tut rada sneg sam zdej mi pa že najeda mal,ker bi že rada sončka pa da mal bol zagrabmo z delom na podstrešju user posted image user posted image

imena-naš bo pa Maj,sj vem da sm že stokrat povedala sam morm se še mal uštult nouser posted image user posted image če pa slučajn zgubi kje svojga bingija bo pa lara

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 20:00:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.