sabri
|
Danes bom pa poskusila sproti brat in pisat, ker ko pridem do konca, pol pozabim pa časa mi zmanjka. porod in načrt: mislim, da si tudi dva poroda nista kaj dosti podobna tako, da ne vem kaj lahk pričakujem, vem pa samo to, kto je napisala Kati, da načrt skoraj nikoli ne pride dosti v poštev, okvirno ja, ampak da ne bi bile potem preveč razočarane, ker je potem drugače. Jaz sem videla, da je vsaj moji babici in kot je rekla večina drugim babcam, najbolj všeč, da jim na začetku poveš približno kaj bi rad in kaj ne, potem pa zaupaš njej in ona drži glavno besedo. Meni se je tako v prvo fajn izteklo in upam da drugo tudi. V vodi pa ne vem, ker me ni nikoli preveč zanimalo. Aja pa v LJ se bila, samo postelja mi je bila pa noro trda in me je vse bolelo. tejaK: tudi jaz smotko z zamudo Vse najboljše in najlepše pust: tamala bo, midva ne, ker moj noče bit , ga ne prepričam, klinc pol. Ne bi pa šla nekam v ful gužvo, ker se prehitro zmatram sploh če stojim in tudi moj bi se kar sklofal, če bi me kdo žoknil v trebuh, kar se ponavadi zgodi v gužvi. julka8;drobanrije bom jaz največ v Mullerju, se mi zdi, da je fajn in poceni od plenic dalje, ki so mi fantastične njihove in cena še 7 evrov niso. fiška33: upam, da ti čimprej minejo bolečine, boga no. Koliko pa je bil ležalnik, ker jaz si ga tudi moram nabavit, pa sem danes gledala v trgovini, da so kar nekje okol 100 evrov. Rabljeni upam, da so dosti ceneje ali ne? Sem zihr spregledala ampak kaj pa ti rišeš? živepo: upam, da se hitro pozdraviš, ker moj ima tudi bolj probleme s sinusi in baje boli za znort. Je pa res, da si tudi jaz želim, da je moj spet zdraven, ker drugače je pa najbrž tudi dolgčas, ker si večinoma sama notri. carly: tudi če je nos pri hiši, važno, da si ti takrat brez skrbi in jo pelješ, tam ko veš da bo ok. A_T: trma ja, midva sva oba ista glede tega, kar je super, da nobenemu ni nerodno, če tamala trmari v javnosti. Jo tudi ornk kregam, če je treba in če bi kdo rad porcijo zdraven, ni problema, jo bi takoj dobil . Ker naša je pa na sprehodu obupna, hodi kar po svoje in v svojo smer in se lahk dereva za njo, ne šmergla, dokler jo je prideva iskat fajn jezna. Tudi če naju ne vidi več, jo ni strah, se ne sekira, kar mašira po svoje midva pa pomankanje železa: to me zanima, če je katera na istem, ker sem dobila te tablete za železo in so baje zakomplicirane, da jih moraš na tešče jest, pa potem dve uri nič mlečnih in jajčnih izdelkov, kar jaz najraje jem za zajtrk, pa za tri mesece jih imam . Sovražim tablete in se jih izogibam dokler se da, zdaj pa ta jajc. No dosti za danes in zame, ponavadi sem krajša . Nočko vsem.
|