|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
2.2.2010 13:43:50   
emibu
no da javim da danes je prvi dan občutenja pekoče zgage juhejuser posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
2.2.2010 13:46:20   
m_o_i
no, tole z nasonex/om je pa prava debata postalauser posted image
moj pogled na zadeve: VSA zdravila so ena sama kemija in ce se le da, se izogibam temu! ne vidim poante npr. v tem, da se nekateri izogibajo soncu, hodijo v hribe po svez zrak, prebirajo, kteri vse Eji so v hrani, stejejo kalorije itd., ko je pa treba tablete jest, so pa cist srecni, da jih lahko pogoltnejo 10 na dan. al pa kreme, ki zmanjsujejo gubeuser posted image  no, da me ne zanese: zdravila so ena sama kemija in se je poskusam izognit-kjer je to mozno. v casu nosecnosti, ko se pa vse pitajboga kak in kam absorbira, pa sploh...
drugace pa-vsakemu svoje!
in se nekaj sem ugotovila ze pred casom: prebrati tist listek (in ga imeti shranjenega dokler uporabljas) iz skatlice zdravil ni neumno!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1352
2.2.2010 13:47:06   
m_o_i
user posted image emibuuser posted image  ti pa res malo rabis, da si vesela in da zavriskasuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
2.2.2010 13:55:59   
emibu
ja res je da je sama kemija sam nism mogla spat ker smešno al ne neznam dihat čez usta in pol cela panika...no sedaj vem da ne uzamem nč več...tist listek pa nč ne pomaga v teh primerih razn slavnega stavka:pred uporabo se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtomuser posted image user posted image ta stavk res najeda no al pa tist po televiziji k tok hitr zblebeta use skup da še dihat nima cajta umes..ok mal sm iztirlauser posted image
ja res ne rabim velik ne..moj dragi bi reku: usak tele ma svoj vesele in pol bi sledil moj odgovor:usak bk pa svoj štrkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
2.2.2010 13:56:02   
Angel_Tian
emibu - juheeeeeeeeej user posted image user posted image Tega ti pa sigurno nobena ne zavida user posted image

m_o_i - tole glede zdravil ti kr prav dam. Jaz sem tak čisto anti za karkoli jemat, mora bit že res kriza. Tian je pa zaradi njegovih prehladov kr tak mali odvisnik od sirupov postal. Še dobro, da domači tudi veljajo - kaki vršički pa domači med user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
2.2.2010 13:57:30   
emibu
pa zakaj mi nobena ne zavidauser posted image user posted image ne to pa res ni pošten haloooo jst mam zgago ve pa neeeuser posted image user posted image dejte no bodte mal faušuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1356
2.2.2010 14:00:14   
bubolin
Pozdravljene nosečke.

Se vam po dolgem času spet malo javim. Sva z mojim zelo zaposlena te dni ker zaključujeva gradnjo hiše, tako da sem s časom res na tesnem in z živci že čisto na koncu user posted image
Bravoooo user posted image  user posted image  user posted image barvar - za točno tak voziček se bom jaz odločila, točno taka barva, sam po moje model Implast Bolder, ne vem, moram it še na eno predstavitev, ki bo baje na sredini februarja v enem centru v Murglah (sem iz Lj), v MB imajo pa skos predstavitve, a ne?In si zadovoljna z njim???? Je ful težek? Se na malo zloži??

Kar se tiče kg, sem se od začetka do zdaj zredila za 5,5kg. V petek imam pa tist test za sladkorno - bljaaak.

V četertek grem pa na 3D uz, upam da bo moja buba lepo postavljena da bomo dobili čim lepše posnetke. Drugače pa že komaj čakam.

Tudi mene zdele že dva dni prav pritiska na levi strani na sramno kost, včasih tako da že kar malo boli, ampak ne skos. Se mi zdi da takrat ko mi hoče povedat, da naj malo počivam.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

Neposredna povezava do sporočila: 1357
2.2.2010 14:02:22   
katy83
evo, aprilčica med majčicami. user posted image

zokne imam take črtaste, mimogrede. Kot Pika Nogavička. user posted image

Zivepo - uspešno učenje ti želimuser posted image  

Fiška - ti danes začneš z MŠ? v bolnici? Mi2 bova hodila v bolnico. user posted image  danes grem sicer sama, ker dragi dela. tako, da če vidiš tam eno, ki je sama, ima očala, pa izgleda kot da je 18 let stara, sem to jaz. user posted image   Noben mi namreč ne da 26 let. Zdaj mi je to še malo glupo, ampak po moje bo pasalo čez kakih 10 let.

teja K - Excel, joj, se mi zdi, da sem se že 100x učila kako pa kaj, pa mi nekak ni jasno. Full mi je antipatičen. No, počasi ga bom mogla malo v roke vzet, zaradi diplome. Nudiš kakšne inštrukcije? user posted image

emibu - kaj vidva sta oba dijaka/študenta? ja, tak je to, ko se štulim, pa ne vem vsega. user posted image  

Angel_Tian - čuj kaj ti se z mojim dragim kaj družiš? user posted image  on, tudi pravi naj grem kaj na sprehod ali pa kaj spucam doma. ma, saj imata prav. Sem danes že malo začela, pa likanje me čaka, tak da me bo zvečer vsaj z razlogom križ bolel. user posted image

Vidim, da vas je kar nekaj, ki imate mlajšega fanta/moža. No, pri nama pa je tako, da sem jaz letnik 83, moj pa 74. Ampak ima še kar kondicijo, tako da se ne morem pritoževat. user posted image

nič, saj ne vem kaj sem še hotela. Se bom že spomnila, pa se še kaj zašunjam gor.
lp, Katy

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
2.2.2010 14:14:54   
emibu
katy-ja on je študent js pa dijak..

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
2.2.2010 14:30:28   
Angel_Tian
emibu - res ti najlepša hvala no user posted image user posted image user posted image ampak jaz imam svoje zgage čist dovolj (če sem bolj poštena, je imam celo preveč) user posted image
Si lahko zapojem - jaz jo imam, ti pa tudi heheeeee user posted image

bubolin - lepo, da si si uspela ukrast malo časa za nas. In lepe novice, da zaključujeta s hišo user posted image Živcirat se pa ne preveč, raje misli na to, kako bo fino, ko bosta notri.

In kolker kaže, ti živciranje pomaga, da se nekak nič kaj ne rediš user posted image Se mi zdi, da te vse ostale krepko vodimo v tem user posted image
Pa uživaj na 3D user posted image

aprilčica katy - tole z leti je super, če mlajša zgledaš. Meni jih tudi stalno precej manj presodijo. Mogoče se je pa zato mlajši dečko na mene prpopal user posted image user posted image Najbolj moteče pa je to bilo v najstniških letih - me še osvajat niso upali, ker so mislili, da sem še totalni froc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Huh, kolker se mi sanja, tvojega ne poznam. Zna pa bit brihtna glavca, če je mojega mišljenja user posted image user posted image user posted image
Jaz sem prav grozna, saj vem, ampak doma stalno kaj za postorit najdem. Samo časa zase si ne vzamem, to mi je pa velik minus user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
2.2.2010 14:35:57   
Stajerka26
Ojla bejbike moje!

Že sto let me ni bilo tukaj... hvala za pozdravčke!!

Sicer pa sem vam prišla sporočit, da sem pred kratkim izvedela, da pod srčkom nosim dve punčki, ki bi naj prijokali na svet junija, ampak jaz sem prepričana, da bosta majski... user posted image

Držte se, javite se kaj, pa pazite na svoje trebuščke...

Sicer pa ja, mene je nosečnost čist spremenila, zamenjala barvo las, skrajšala lase, zdaj me vsi hecajo da sem prava mami že user posted image  no mogoče pa je res kaj na tem ;)

Mejte se in pazite nase in na svoje štručke user posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

Neposredna povezava do sporočila: 1361
2.2.2010 14:46:36   
m_o_i
dejmo se mal o zdravilihuser posted image  tisti list jaz preberem zato, ker (ce ne drugega) so tam napisani stranski ucinki. npr. nekatera zdravila zmanjsajo ucinek kontracepcijskih tablet-OK OK to nas trenutno res ne zanima user posted image  in ob teh stranskih ucinkih je tudi napisano, pri katerem je treba obvestit zdravnika oz. prenehat z jemanjem.
hudimanek, sej smo ze pravi farmacevti!

joooj, s temi vozicki mi luste delateuser posted image  po moje bom mojega nakurla in greva te dni enkrat po njega-pa naj stoji tu sred sobeuser posted image  ceprav mam polne roke z izmerami, kje bo kaj stalo v sobi...in ve bote krive, da si bom z vozickom se vec guzve naredlauser posted image
nic, grem kosilo sfinisirat...

Neposredna povezava do sporočila: 1362
2.2.2010 14:47:18   
bubolin
Pozdravljena Stajerka26.

Lepo, da si nas prišla malo pozdravit in da je s tvojima dvojčicama vse ok. Ti pa tudi super izgledaš. Ta barva las ti res pristaja, da o trebuščku ne govorim  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
2.2.2010 14:55:54   
j.b.
Oj pozdravljene nosečke!

Vidim da kar pridno pišete, no, pa sej to danes ni izjema

Sem se vam prov smejala ko ste pisale od nerodnosti, da si vse težje zavezujete/mo čevlje itd. Hjoooj, pa sej bomo mogle še dobre tri mesece te bauhije nosit okol, pa skoz večji bojo. Me prov skrbi kako bomo, mam tut jaz že take probleme J. Mojmu sploh ne upam še kej preveč pojamrat, ker se mu ne dopadem če sem »mehkužna«. Ampak ko bo pa res hudo mi bo pa že priskočil na pomoč pri zavezovanju čevljev J.

Vidim da skoraj vse kupujete NOVE vozičke. Sem samo jaz tista ki sem kupila rabljenega???

Bubolin, čestitam za kg, res si pridna. Jaz se sicer nisem tehtala že en mesec, žal sem jih pa že takrat imela +5,5 J. Se tolažim s tem da bomo šli poleti u kakšno snežet grabit, pa bo šlo vse nazaj dol. Jaz optimist J

Nč, se vam še jutri kaj javim.
Pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1364
2.2.2010 15:16:50   
m_o_i
j.b. ne skrbi, tudi jaz bom mela rabljenegauser posted image  sicer ga ne bom kupovala, ampak je dal pa ze dva otroka cezuser posted image  tak da je preverjeno OK user posted image
ma klinc pa se kile-gremo na kosilouser posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
2.2.2010 15:30:21   
emibu
ja no tole dobro da si napisala npr. jst tega nisem prebrala pri antibiotikih ki sem jih jemala in tako smo dobil fantkauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
2.2.2010 15:34:36   
Sky3
no evo... prišla iz službe in vam že pišem vsa nesrečna user posted image ...
prejle so me klicali iz ZD. prišli so nazaj izvidi glukoza-testa in imam povišan sladkor v krvi. mi je naročila, da moram koj ju3 prit po napotnico za nadaljno preiskavo... sploh ne vem kaj nej si mislim... mal me skrbi, ker vem, da to res ni dobr... se sprašujem, če je možno, da je izvid tak zaradi do pred dvema tednoma nepoznanih napadov "nizkega cukra" in sm res malvečkrat posegla po kaki tortici (kolegica nardila tudi baklavo v tednu pred testom)... al je lahko kej narobe... huh... ma katera že kako izkušnjo s tega področja?? user posted image

< Sporočilo je popravil Sky3 -- 2.2.2010 15:35:02 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
2.2.2010 15:49:30   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

pa zakaj mi nobena ne zavidauser posted image user posted image ne to pa res ni pošten haloooo jst mam zgago ve pa neeeuser posted image user posted image dejte no bodte mal faušuser posted image user posted image user posted image

NE se hecat, punca user posted image Mene že od zjutraj peče želodec. Mi je sine zjutri reku, da moram neki pojest, da me verjetno zato boli, ker sem lačna user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
2.2.2010 16:27:41   
fiška33
j.b. , moram prav razmislit, če sem že kupila kaj novega, hmmm, ja, kahlico, za 1,5 € user posted image .
Drugače pa rabljen voziček Quinny Freestyle, peščen - 220€ (+zimska vreča, dežna prevleka), rabljena posteljica Ikea + jogi + 6 posteljnin+ ....(tu še malo razmišljam, a kupit nov jogi) 70 €, rabljena stajica - Neckerman - 80 €, previjalna za nad pralni stroj je bila podarjena, pa sva jo preoblekla, 3 €, od danes naprej pa je pri meni tudi rabljen ring sling, Maya Wrap user posted image , 37 € z odkupnino po pošti, in pa nova torba za bejbi pripomočke Hoppop, ki je bila pa 50% skonto, 49 €. Od večjih stvari, ki jih moram še nabavit so še jajčka in pa 2 ležalnika user posted image . En za na vikend in en za doma.
Kati, torba ima v večjem predalu takšen trd vložek, kot je pri kakih hladilnih torbah, tako da se not nič ne zmečka, gor pa lahko sedi otrok do 15 kg. Leta 2007 je dobila tudi Innovation Award za baby furniture & textiles. Vsebuje tudi prevjalno podlogo. Je pa še lepša, kot je zgledala na netu. Mislila sem, da je vzorček samo v beli barvi na črni podlagi, je pa celo na rjavi podlagi z bež in olivno kobinacijo. Ne bi moglo bit lepše user posted image .
Prilagam fotke, čisto sem zaljubljena user posted image . Prejle sem iz trgovine komot not prinesla 1,5l Zalo Fantasy, sicer malo postrani.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Katy83
, če boš prišla na Šolo za starše sama, jaz bom tista, ki bo pred vhodom v stolpnico čakala sama svojega dragega, da pride iz službe. Imam pa oranžno rdeče lase do ramen in pa olivno daljšo bundo.

Zdaj grem pa preučevat CD, ki je prišel s slingom. Pa mogoče bom še kaj pokomentirala. Zdejle pa "Potrjujem", da Katy83 še vidi tole sporočilo user posted image .

LP

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
2.2.2010 16:36:13   
katy83
Fiška user posted image , te bom poiskala. user posted image  jeeeeeeeeeeeej, kak fajn. user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
2.2.2010 16:52:48   
jolcica

Zdravo punce,
mi smo danes imeli pa test za sladkorno tissta stvar ni tko slaba za pit se bi kar navadla :D drugače pa brcamo pa križ me tako boli uf joj...

nič grem vas mal brat za nazaj.

Bodite lepo :D

my little angel :)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
2.2.2010 17:02:55   
barvar
Bubolin midva sva šla kar k njim v skladišče gledat, ker so mene zanimali še neki drugi modeli. Lahko pa prideš vsak dan, samo dogovorit se moraš v naprej. Voziček je res kompakten, pa jaz ga brez problema dvignem, kljub temu da sem bolj mali pišček. Ko se zloži gre pa tudi v prtljažnik od Cliota.Pa še kolesa grejo enostavno dol. Tako, da res same pohvale. Pa kar je še meni pomembno je izredno vodljiv, tako da ga bom lahko vozla z eno roko, v drugi bo pa pasja vrvica user posted image user posted image user posted image . Pa še popust sva dobila 50€, ker so ga imeli ravno na zalogi.
Štajerka26 pozdravljena med nami user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
2.2.2010 17:15:16   
bubolin
Supeeer barvar. Kje pa imajo skladišče?? Po kakšnem terenu ga boš pa največ vozila???

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
2.2.2010 17:28:21   
Stajerka26
OJ pupe...
Ne delam reklame, ampak če katera rabi lupinico, voziček ali pa prenosno stoječo posteljico, jih lahko pri meni dobi :)
Jih imava full poceni, čist nove zapakirane...

Brez panike, gredo za med, tako da boste ziher navdušene, pa še barvo lahko zbirate in morda končno katero izmed vas tut spoznam v živo :)

Javite na ZS če katero zanima, RES UGODNE cene!!!!user posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
2.2.2010 19:06:53   
julka8
no da se malo javimuser posted image
zokne glih zamenjala - namest rozastih z roscam mam bež z medvedkiuser posted image user posted image
zanima me če gre tuki kera majčica slučajn zdej u šolo za starše u nm?-oz.se je že začel dans, sam ea me ne zanima (zdej še neuser posted image user posted image )

lp vsemuser posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.