fiška33
|
j.b. , moram prav razmislit, če sem že kupila kaj novega, hmmm, ja, kahlico, za 1,5 € . Drugače pa rabljen voziček Quinny Freestyle, peščen - 220€ (+zimska vreča, dežna prevleka), rabljena posteljica Ikea + jogi + 6 posteljnin+ ....(tu še malo razmišljam, a kupit nov jogi) 70 €, rabljena stajica - Neckerman - 80 €, previjalna za nad pralni stroj je bila podarjena, pa sva jo preoblekla, 3 €, od danes naprej pa je pri meni tudi rabljen ring sling, Maya Wrap , 37 € z odkupnino po pošti, in pa nova torba za bejbi pripomočke Hoppop, ki je bila pa 50% skonto, 49 €. Od večjih stvari, ki jih moram še nabavit so še jajčka in pa 2 ležalnika . En za na vikend in en za doma. Kati, torba ima v večjem predalu takšen trd vložek, kot je pri kakih hladilnih torbah, tako da se not nič ne zmečka, gor pa lahko sedi otrok do 15 kg. Leta 2007 je dobila tudi Innovation Award za baby furniture & textiles. Vsebuje tudi prevjalno podlogo. Je pa še lepša, kot je zgledala na netu. Mislila sem, da je vzorček samo v beli barvi na črni podlagi, je pa celo na rjavi podlagi z bež in olivno kobinacijo. Ne bi moglo bit lepše . Prilagam fotke, čisto sem zaljubljena . Prejle sem iz trgovine komot not prinesla 1,5l Zalo Fantasy, sicer malo postrani. Katy83, če boš prišla na Šolo za starše sama, jaz bom tista, ki bo pred vhodom v stolpnico čakala sama svojega dragega, da pride iz službe. Imam pa oranžno rdeče lase do ramen in pa olivno daljšo bundo. Zdaj grem pa preučevat CD, ki je prišel s slingom. Pa mogoče bom še kaj pokomentirala. Zdejle pa "Potrjujem", da Katy83 še vidi tole sporočilo . LP
|