![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 2.2.2010 19:21:10
|
|
|
|
Melia
|
pozdravljene se samo malo javim....vidim, da ste vse več ali manj super...tako je prav!!! štajerka, pozdravljena spet med nami. vsem ostalim pa želim lep teden še naprej in uživajte. pa vse ki imate 3D vam želim čim lepši pregled in da se bo čimveč videlo. lep večer!!! pa, pa!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 19:25:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 2.2.2010 19:26:57
|
|
|
|
frcefela
|
Čao nosečke, update iz UZ-ja - razširitev ledvičnih sistemov se je ZMANJŠALA , tako da je zdaj ravno na meji. Kontrola čez 4 tedne. Uf, mi je kar malce odleglo. Drugače pa lulček ni zrastel, še vedno je punči in ima 520 g. T Hvala za pestke in pikapolonice
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 2.2.2010 19:46:44
|
|
|
|
sabri
|
Angel_tian: naša gre drug teden šele prvič v vrtec, ker ga do zdaj niso odprli in zato moram to zdaj urejat, ker še nimam nič, vedeli pa tudi nismo, kdaj ga odprejo. Jah, mlajša generacija je bolj upehana, ali smo pa me bolj divje fiška33: midve sva generacija carska , ista, moj je pa tri leta mlajši in tak kot sem rekla angel, so res mal na slabši kondiciji. Eeeeeh, tak sem se lepo naštimala, da vse pokomentiram, pa je že moj prišel in grem za večerjo prištimat. Kasnej.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 2.2.2010 20:07:28
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: frcefela update iz UZ-ja - razširitev ledvičnih sistemov se je ZMANJŠALA Barvar - luškan vozek! Sem ga tud gledala - barve so mi ble všeč . Fiška33 - to je pa druga zgodba s to torbo! Super.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 2.2.2010 20:11:54 >
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 2.2.2010 20:50:04
|
|
|
|
Sky3
|
Predvidevam da nobena nima komentarja, nasveta ali nasploh kakršnje koli izkušnje s povišanim sladkorjem v krvi??? me kr mal skrbi ... ju3 grem po napotnico za dalje... upam, da mi bo vseeno zdravnica lahko vsaj cca. povedala, zakaj je prišlo do tega in kolikšnja je količina sladkorja... kaj lahko pričakujem... če bo samo kaka dieta sploh ne bo panike.. sam da ne bi blo kake škode na mojmu
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 2.2.2010 20:55:29
|
|
|
|
charlyka
|
Sky3 - o nosečniški sladkorni je že skos odprta tema in ogromno napisanega. Malo preberi.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 2.2.2010 21:06:09
|
|
|
|
Sky3
|
aha... sm potem spregledala... bom preverila. hvala
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 2.2.2010 21:17:06
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Sky3 - če imaš samo malo povišano, ni panike. Pač dobiš dieto, da se otrok ne redi preveč. Gre za primerno uživanje vseh vrst živil - kar pa tudi mamici lahko samo koristi . Običajno se takšne bodoče mamice zredijo manj kot za 5 kil. Če je zelo povišan sladkor, potem pa dieta in inzulinske injekcije. Moja sestra je mela "to srečo", da jih je fasala. No, zraven je imela še kup drugih problemov, ki niso bili povezani s sladkorjem, ampak zdaj že 16 dni pestva zdravo dojenčico . Tudi za mamico je to samo sladkorna v nosečnosti in je po rojstvu ni več. Srečno!
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 2.2.2010 21:23:44
|
|
|
|
barvar
|
Čer. Grem počasi pred TV, pa sem vas prišla še prej pogledat. Bubolin skladišče je za Planetom Tuš v MB. Ga ni težko najt. Pa ful so prijazni in ko se odločaš ti ne stojijo cel čas za hrbtom. Jaz imam okrog precej asfalta, ga pa mislim uporabljat tudi na makadamu in ne pričakujem problemov, ker je res lepo vodljiv in kompakten. Tako, da pojdi pogledat in boš videla. Frcefela čestitke za dobre novice. Sky3, kot ti je že Kati povedala nič skrbet. Možno je tudi, da si imela na tem testu povišane vrednosti, ko ti bodo na naslednjem jemali kri 4x zapored, pa je lahko vse OK. Tako, da držim pesti .
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 2.2.2010 21:34:39
|
|
|
|
Sky3
|
hvala. no sej za prehrano sm približno izvedela kako naj bi se jedlo (kakšna ca. naj bi bila dieta in trik za nižji KS)... mičken me je zaskrbel, da mali ne bi občutu kakih posledic... prebrala, da se otročki počasneje razvijajo, da celo dojajajo tablete za spodbujanje razvoja pljučk... je bil očitno mal šok, ker sm imela do zdej zelo dobro kri in ostale izvide ok... nisem pričakovala... no ja, računam, da ne bo nič hujšega in da bo dieta zalegla. PS. dans sm v BC kupila luštkano bombažno dekico za malega... res luštkana! in v hali a blago za posteljinico - super bombažek! bo tako ceneje pa še vzorček mi je všeč, ker ni preveč pisan in kičast! skratka full vesela za malega, ker bo imel luštno posteljinico, meni je pa tut polepšalo dan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 21:54:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2010 8:25:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 8:51:51
|
|
|
|
Sky3
|
Dobro jutro zivepo in zaspanke! Zivepo meni bo teta (ki je bila šivilja) sešila prevleke za posteljinco, ampak za to jogi rjuho mi je pa rekla, da je ni tko enostavno narest (da se lepo prilega in je res napeta) in da jo naj takšno raje kr kupim. šibam zdej po napotnico! natipkanje!
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 9:17:57
|
|
|
|
emibu
|
Jutro! Jst sm pa posteljnino kr naročila pri recinko pa mi je tut ušeč sam mislim jo prej enih 10krat oprat k kr voham kitajčke gor Drugač pa fino spala upam da se spravim učit k mam 15 izpit iz slovenščine (književnost in neummetnostno) groza uglavnem pa še seminarsko morm do takrat spacat skup o-ou LEp dan usem*
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 9:30:45
|
|
|
|
bubolin
|
Pozdravljene zaspanke. Iiii kakšen lep dan bo danes. Pri nas že sije sonček Tudi jaz sem danes zelo dobro spala. Še dobro ker me danes spet čaka en kup opravkov za hišo Noo jutri ob tem času pa bom ravno na 3D - jeeeej komaj čakam, sem čist neučakana, upam samo da ne bom na koncu razočarana (ahh zihr ne bom - bomo optimisti) Lep dan vsem in božajte svoje buškote
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2010 9:37:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 9:55:03
|
|
|
|
Angel_Tian
|
Pozdravček od mene že tako pridno delam, da se kr kadi stran od mene Ampak zdaj pa je že definitivno čas za pavzo in branje RR
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 10:07:13
|
|
|
|
farina
|
uuu, kak ste en zgodnje, jaz se pred deveto ne prekobacam iz postelje,dans pav šolo za starse , me prav zanima kako bo ajaa, pa ena forumašica, ki je spraševala za sladkor v krvi,mene so poslali pred 5 leti na te teste,sicer nism bila noseča, sem pa pojedla pred tem nekaj sladkega in je to pokazalo svoje, v nadaljevanju nism imela sladkorne.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 10:08:42
|
|
|
|
Teja K
|
Dobro jutro! Vas samo pozdravim, pa šibam dalje delat... Imam full gužvo, tako, da prebrala sem vas,... sam časa za komentirat še nimam! čuvajte se babe moje!
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 10:42:01
|
|
|
|
Angel_Tian
|
No evo, pa smo jo spravli malo nazaj tole našo štajerko. Zdaj pa povejte, če se ni zelo spremenila (seveda na boljše) m_o_i - lekarnarka naša, dosti maš zdaj o zdravilih no si čist not padla. To pa le naredi - si gužvo z vozičkom Vsaj malo na ogled idita, če že takoj ne bosta kupila. j.b. - jaz se najbolj tolažim s tem, da bom čez dva mesca že lepo doma in bojo na meni visele samo trenirke, čevlji so pa tak že zdaj samo taki za nataknit Sem pa dva dni nazaj primerjala svoj trebuh sedaj in trebušček iz prve nosečnosti. Pa res! Taka kot sem sedaj, sem Tiana šla že rodit - zato se zdaj tolk bolj obilno počutim, ker res nisem navajena biti tako okrogla. Eh, saj bo minilo, valim se pa še tudi ne sky3 - kar ne se preveč sekirat že v naprej. Verjamem, da ti ni fajn, sploh pa zdaj še več preiskav imet, ampak mogoče je res kak kos baklave še kje ostal in pripomogel k rezultatu. In lepo, da si se z nakupom malo razveselila. k_a_t_i - tale tvoj sine je pa eno zelo skrbno bitje. melia - vedno krajša postajaš Ti bo spet treba malo slabe vesti narest Pa lep delovni teden ti želim. zivepo - ti imaš zdaj druge stvari, ki ti morjo glavo polnit. SIcer si pa vsega načvekanega tak al tak nobena ne more zapomnit Kako napreduješ s snovjo? Super za opravljen nakup. In čisto prav, da Pia vztraja na tem, da je treba bit pripasan frcefela - za tole res dobro novico. sabri - razumem in seveda za vse vas upam, da bo mala v vrtcu uživala. Drugače pa ja, smo res bolj divje - moj reče, da sem čisto zdivjana Pa kaj pol, se vsaj skoz nekaj dogaja. Jaz mu tak samo rečem, da naj malo pomisli, kako bi mu pa dolgčas bilo brez mene Saj če jim ne bi tako pasalo, predvidevam, da ne bi bili z nami ane? fiška33 - lep seznamček nakupov Evo mariborčanke na kupu Super, upam, da ste uživali v MŠ.
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 10:54:51
|
|
|
|
Angel_Tian
|
emibo - le pridno nad učenje in seminarsko bubolin - ti pa s polno energije nad opravili. Prava srečnica si, ko boš tako kmalu že v svoji hiši zivepo - Tian ima tudi ikeino postlco. Tam, kjer je tašča kupla neko posteljnino, je dala tudi prevleko za jogi zašit. Ni blo nobenih komplikacij in lepo paše gor.
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 12:07:03
|
|
|
|
katy83
|
ja, majčice, kje ste danes? Bolj bogo ve to čvekate. No, skratka jaz vam javljam, da mi po besedah mojega nevrologa ni potrebno imeti carskega reza, moram pa začet jemat tablete proti napadom. Joj, pa saj jih nikoli nisem imela. Zdravnik pravi, da ne škodijo , ne zdaj in ne ko bom dojila. Ah, bom pač jedla to kemijo. raje to, kot pa da je med porodom kaj narobe. Ampak zdaj me poleg tega skrbi še porod. Panika. Včeraj sem spoznala vašo Fiško . fajn punca. tako kot vse majčice, ne? Sem pa bila na MŠ kar malo šokirana, saj nas je bilo 55 parov. vau, to pa je bilo plodno poletje. Zivepo, emibu - kaj naj vama rečem? Želim vama uspešno učenje. Full vaju razumem. Tudi jaz moram spet začet z učenjem, ker imam 19.februarja še upam, da zadnji izpit. Po izpitu pa krofkanje. Mislim, da si bom kar dva zaslužila. sky3 - držim pesti, da ta povišan sladkor ne pomeni nič kaj hudega. Moja sestrična, ki je rodila decembra, je tudi nekaj časa imela povišan sladkor, pa so ji samo rekli, da ne sme sladkarij in sladkih sokov. je bilo vse ok. nič, majčice uživajte v tem sončnem dnevu lp, aprilčica Katy
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 12:30:06
|
|
|
|
emibu
|
bubolin-lepo vam je ,da mate sonček,mi pa sam veter pa meglo zivepo-baldahin sem vidla da jih tut posamezno prodajajo b trgovini Bambi za pikapolonico pa nisem sigurna. angel_tian -hehe se bom spraula za knjige ja ampak po kosilu ker zdej sva si z mojim prvoščla poležavanje in tak da po kosilu napadamo, takole morm se pa še spizdit zdele mal sm opazla d mi nekdo skos jemle šampon + kreme za strije moj likalnik itd. (sestra od mojga) tk da sm use pretovorla v sobo iz kopalnice mislim jst zapraulam a ona pa špara ja seveda lahko e jst use kupim haaalllo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.