|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
2.2.2010 19:21:10   
Melia
pozdravljene

se samo malo javim....vidim, da ste vse več ali manj super...tako je prav!!!user posted image

štajerka, pozdravljena spet med nami.

vsem ostalim pa želim lep teden še naprej in uživajte.

pa vse ki imate 3D vam želim čim lepši pregled in da se bo čimveč videlo.

lep večer!!!

pa, pa!!!user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 19:25:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
2.2.2010 19:26:57   
frcefela
Čao nosečke,

update iz UZ-ja - razširitev ledvičnih sistemov se je ZMANJŠALA user posted image user posted image user posted image , tako da je zdaj ravno na meji. Kontrola čez 4 tedne. Uf, mi je kar malce odleglo. Drugače pa lulček ni zrastel, še vedno je punči in ima 520 g. user posted image

T

Hvala za pestke in pikapolonice user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
2.2.2010 19:35:41   
Melia
ZIVEPO: lepo bi te prosla če poznaš ta voziček in kak se ti zdi....nikjer ne najdem kakšnih mnenj uporabnic. hvala.

http://soncek.si/si/neonato-syncro-sport-vozicek-kosara-avtosedez-torbica-barva-970-i18984.shtml

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
2.2.2010 19:46:44   
sabri
Angel_tian: naša gre drug teden šele prvič v vrtec, ker ga do zdaj niso odprli in zato moram to zdaj urejat, ker še nimam nič, vedeli pa tudi nismo, kdaj ga odprejo. Jah, mlajša generacija je bolj upehana, ali smo pa me bolj divjeuser posted image
fiška33: midve sva generacija carskauser posted image , ista, moj je pa tri leta mlajši in tak kot sem rekla angel, so res mal na slabši kondiciji.
Eeeeeh, tak sem se lepo naštimala, da vse pokomentiram, pa je že moj prišel in grem za večerjo prištimat. Kasnej.

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
2.2.2010 20:07:28   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: frcefela

update iz UZ-ja - razširitev ledvičnih sistemov se je ZMANJŠALA user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barvar - luškan vozek! Sem ga tud gledala - barve so mi ble všeč user posted image .

Fiška33 - to je pa druga zgodba s to torbo! Super.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 2.2.2010 20:11:54 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
2.2.2010 20:50:04   
Sky3
Predvidevam da nobena nima komentarja, nasveta ali nasploh kakršnje koli izkušnje s povišanim sladkorjem v krvi??? me kr mal skrbi user posted image ... ju3 grem po napotnico za dalje... upam, da mi bo vseeno zdravnica lahko vsaj cca. povedala, zakaj je prišlo do tega in kolikšnja je količina sladkorja... kaj lahko pričakujem... če bo samo kaka dieta sploh ne bo panike.. sam da ne bi blo kake škode na mojmu user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
2.2.2010 20:55:29   
charlyka
Sky3 - o nosečniški sladkorni je že skos odprta tema in ogromno napisanega. Malo preberi.

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
2.2.2010 21:06:09   
Sky3
aha... sm potem spregledala... bom preverila. hvala

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
2.2.2010 21:17:06   
K_a_t_i
Sky3 - če imaš samo malo povišano, ni panike. Pač dobiš dieto, da se otrok ne redi preveč. Gre za primerno uživanje vseh vrst živil - kar pa tudi mamici lahko samo koristi user posted image . Običajno se takšne bodoče mamice zredijo manj kot za 5 kil. Če je zelo povišan sladkor, potem pa dieta in inzulinske injekcije. Moja sestra je mela "to srečo", da jih je fasala. No, zraven je imela še kup drugih problemov, ki niso bili povezani s sladkorjem, ampak zdaj že 16 dni pestva zdravo dojenčico user posted image . Tudi za mamico je to samo sladkorna v nosečnosti in je po rojstvu ni več. Srečno!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
2.2.2010 21:23:44   
barvar
Čer. Grem počasi pred TV, pa sem vas prišla še prej pogledat.
Bubolin skladišče je za Planetom Tuš v MB. Ga ni težko najt. Pa ful so prijazni in ko se odločaš ti ne stojijo cel čas za hrbtom. Jaz imam okrog precej asfalta, ga pa mislim uporabljat tudi na makadamu in ne pričakujem problemov, ker je res lepo vodljiv in kompakten. Tako, da pojdi pogledat in boš videla.
Frcefela čestitke za dobre novice.
Sky3, kot ti je že Kati povedala nič skrbet. Možno je tudi, da si imela na tem testu povišane vrednosti, ko ti bodo na naslednjem jemali kri 4x zapored, pa je lahko vse OK. Tako, da držim pesti user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
2.2.2010 21:34:39   
Sky3
hvala. no sej za prehrano sm približno izvedela kako naj bi se jedlo (kakšna ca. naj bi bila dieta in trik za nižji KS)... mičken me je zaskrbel, da mali ne bi občutu kakih posledic... prebrala, da se otročki počasneje razvijajo, da celo dojajajo tablete za spodbujanje razvoja pljučk... je bil očitno mal šok, ker sm imela do zdej zelo dobro kri in ostale izvide ok... nisem pričakovala... no ja, računam, da ne bo nič hujšega in da bo dieta zalegla. user posted image

PS. dans sm v BC kupila luštkano bombažno dekico za malega... res luštkana! in v hali a blago za posteljinico - super bombažek! bo tako ceneje pa še vzorček mi je všeč, ker ni preveč pisan in kičast! skratka full vesela za malega, ker bo imel luštno posteljinico, meni je pa tut polepšalo dan user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 21:54:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sky3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 8:25:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
3.2.2010 8:51:51   
Sky3
Dobro jutro zivepo in zaspanke! user posted image

Zivepo meni bo teta (ki je bila šivilja) sešila prevleke za posteljinco, ampak za to jogi rjuho mi je pa rekla, da je ni tko enostavno narest (da se lepo prilega in je res napeta) in da jo naj takšno raje kr kupim.

šibam zdej po napotnico! natipkanje! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
3.2.2010 9:17:57   
emibu
Jutro!

Jst sm pa posteljnino kr naročila pri recinko pa mi je tut ušeč sam mislim jo prej enih 10krat oprat k kr voham kitajčke goruser posted image Drugač pa fino spala upam da se spravim učit k mam 15 izpit iz slovenščine (književnost in neummetnostno) groza uglavnem pa še seminarsko morm do takrat spacat skup o-ouuser posted image

LEp dan usem*

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
3.2.2010 9:30:45   
bubolin
Pozdravljene zaspanke.

Iiii kakšen lep dan bo danes. Pri nas že sije sonček user posted image Tudi jaz sem danes zelo dobro spala. Še dobro ker me danes spet čaka en kup opravkov za hišo user posted image

Noo jutri ob tem času pa bom ravno na 3D - jeeeej komaj čakam, sem čist neučakana, upam samo da ne bom na koncu razočarana (ahh zihr ne bom - bomo optimisti) user posted image

Lep dan vsem in božajte svoje buškote user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 9:37:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bubolin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
3.2.2010 9:55:03   
Angel_Tian
Pozdravček od mene

že tako pridno delam, da se kr kadi stran od mene user posted image user posted image
Ampak zdaj pa je že definitivno čas za pavzo in branje RR user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
3.2.2010 10:07:13   
farina
uuu, kak ste en zgodnje, jaz se pred deveto ne prekobacam iz postelje,dans pav šolo za starse , me prav zanima kako bouser posted image
ajaa, pa ena forumašica, ki je spraševala za sladkor v krvi,mene so poslali pred 5 leti na te teste,sicer nism bila noseča, sem pa pojedla pred tem nekaj sladkega in je to pokazalo svoje, v nadaljevanju nism imela sladkorne.

Neposredna povezava do sporočila: 1395
3.2.2010 10:08:42   
Teja K
Dobro jutro!

Vas samo pozdravim, pa šibam dalje delat... Imam full gužvo, tako, da prebrala sem vas,... sam časa za komentirat še nimam!

čuvajte se babe moje!

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
3.2.2010 10:42:01   
Angel_Tian
No evo, pa smo jo spravli malo nazaj tole našo štajerko. Zdaj pa povejte, če se ni zelo spremenila (seveda na boljše) user posted image

m_o_i - lekarnarka naša, dosti maš zdaj o zdravilih no user posted image user posted image user posted image si čist not padla.
To pa le naredi - si gužvo z vozičkom user posted image Vsaj malo na ogled idita, če že takoj ne bosta kupila.

j.b. - jaz se najbolj tolažim s tem, da bom čez dva mesca že lepo doma in bojo na meni visele samo trenirke, čevlji so pa tak že zdaj samo taki za nataknit user posted image user posted image Sem pa dva dni nazaj primerjala svoj trebuh sedaj in trebušček iz prve nosečnosti. Pa res! Taka kot sem sedaj, sem Tiana šla že rodit user posted image - zato se zdaj tolk bolj obilno počutim, ker res nisem navajena biti tako okrogla. Eh, saj bo minilo, valim se pa še tudi ne user posted image user posted image

sky3 - kar ne se preveč sekirat že v naprej. Verjamem, da ti ni fajn, sploh pa zdaj še več preiskav imet, ampak mogoče je res kak kos baklave še kje ostal in pripomogel k rezultatu.
In lepo, da si se z nakupom malo razveselila.

k_a_t_i
- user posted image user posted image user posted image tale tvoj sine je pa eno zelo skrbno bitje.

melia - vedno krajša postajaš user posted image Ti bo spet treba malo slabe vesti narest user posted image user posted image
Pa lep delovni teden ti želim.

zivepo
- ti imaš zdaj druge stvari, ki ti morjo glavo polnit. SIcer si pa vsega načvekanega tak al tak nobena ne more zapomnit user posted image user posted image
Kako napreduješ s snovjo?
Super za opravljen nakup. In čisto prav, da Pia vztraja na tem, da je treba bit pripasan user posted image user posted image

frcefela - user posted image user posted image user posted image za tole res dobro novico.

sabri - razumem in seveda za vse vas upam, da bo mala v vrtcu uživala.
Drugače pa ja, smo res bolj divje - moj reče, da sem čisto zdivjana user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kaj pol, se vsaj skoz nekaj dogaja. Jaz mu tak samo rečem, da naj malo pomisli, kako bi mu pa dolgčas bilo brez mene user posted image Saj če jim ne bi tako pasalo, predvidevam, da ne bi bili z nami ane? user posted image

fiška33 - lep seznamček nakupov user posted image
Evo mariborčanke na kupu user posted image user posted image Super, upam, da ste uživali v MŠ.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
3.2.2010 10:54:51   
Angel_Tian
emibo - le pridno nad učenje in seminarsko user posted image user posted image

bubolin - ti pa s polno energije nad opravili. Prava srečnica si, ko boš tako kmalu že v svoji hiši user posted image

zivepo - Tian ima tudi ikeino postlco. Tam, kjer je tašča kupla neko posteljnino, je dala tudi prevleko za jogi zašit. Ni blo nobenih komplikacij in lepo paše gor.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
3.2.2010 12:07:03   
katy83
ja, majčice, kje ste danes? Bolj bogo ve to čvekate. user posted image

No, skratka jaz vam javljam, da mi po besedah mojega nevrologa ni potrebno imeti carskega reza, moram pa začet jemat tablete proti napadom. user posted image   Joj, pa saj jih nikoli nisem imela. user posted image   Zdravnik pravi, da ne škodijo user posted image , ne zdaj in ne ko bom dojila. Ah, bom pač jedla to kemijo. raje to, kot pa da je med porodom kaj narobe. Ampak zdaj me poleg tega skrbi še porod. Panika. user posted image

Včeraj sem spoznala vašo Fiško user posted image . fajn punca. user posted image  tako kot vse majčice, ne?  user posted image   Sem pa bila na MŠ kar malo šokirana, saj nas je bilo 55 parov. user posted image  vau, to pa je bilo plodno poletje.

Zivepo, emibu - kaj naj vama rečem? Želim vama uspešno učenje. Full vaju razumem. Tudi jaz moram spet začet z učenjem, ker imam 19.februarja še upam, da zadnji izpit. Po izpitu pa krofkanje. user posted image  Mislim, da si bom kar dva zaslužila. user posted image

sky3 - držim pesti, da ta povišan sladkor ne pomeni nič kaj hudega. user posted image   Moja sestrična, ki je rodila decembra, je tudi nekaj časa imela povišan sladkor, pa so ji samo rekli, da ne sme sladkarij in sladkih sokov. je bilo vse ok. user posted image

nič, majčice uživajte v tem sončnem dnevu
lp, aprilčica Katy

Neposredna povezava do sporočila: 1399
3.2.2010 12:30:06   
emibu
bubolin-lepo vam je ,da mate sonček,mi pa sam veter pa meglouser posted image
zivepo-baldahin sem vidla da jih tut posamezno prodajajo b trgovini Bambi za pikapolonico pa nisem sigurna.
angel_tian -hehe se bom spraula za knjige ja ampak po kosilu ker zdej sva si z mojim prvoščla poležavanje inuser posted image user posted image user posted image tak da po kosilu napadamo,

takole morm se pa še spizdit zdele mal sm opazla d mi nekdo skos jemle šampon + kreme za strije moj likalnik itd. (sestra od mojga) tk da sm use pretovorla v sobo iz kopalnice mislim jst zapraulam a ona pa špara ja seveda lahko e jst use kupim haaalllouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.