|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
1.2.2010 12:09:44   
Teja K
San hvala za dobre želje...

A se selite v svojo hišo? To pa bo fullllllllllllllll fino user posted image ... jaz bi tudi bila srečna, če bi se v naše novo stanovanje že selili pa nič ne kaže na to... user posted image .

Moram it po bankah malo, da vidim če dobim kje kak kredit...

Joj sem že lačna, pa te punce, ki so na razvgovor povabljene nič kaj ne kažejo, da bodo te naloge uspešno rešile v kratkem user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
1.2.2010 12:14:58   
Blueeyes
malo obujam spomine, pa sem hotla počekirat vaše UZ slikce, pa jih nič ne vidim user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
1.2.2010 12:17:35   
Angel_Tian
teja k - mi je žal, da tale dečva, ki obvlada, nima šans pri vas. Škoda, da res ni v planu, da se malo razširite, ker taka, ki ima kaj pojma, bi ti tudi kasneje prav prišla.
Koliko kandidatk pa imaš za "preverit"?

Aha, tale nosečniški sendvič sem jaz čisto preskočla. No, saj sem tudi slabost kar preskočla user posted image Ampak zluštalo se mi je pa kaj takega zdajle vseeno user posted image

Upam, da bo David do popoldneva že ok in da tebi uspe, da si malo spočiješ.

san - iiiiiiiiiiiii, lepo, da se selitev začne. Ampak ti se kr malo nazaj drži - še vedno si noseča, pa s temi boleznimi se že celo večnost bojuješ. Naj kar malo več drugi garajo tokrat user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
1.2.2010 12:45:18   
Sky3
GRRRRRR tale socialna... pošiljal so me od vrat do vrat in sami niso bili na tekočem kakšne so opcije in zakoni... na koncu sm jim jst dala zaključek, da v bisvtu (ker želim naprej študirat v okobru) obstajata samo 2 možnosti:
- prejemati 1 leto starševsko nadomestilo in otroški dodatek (ker nisem še 26 stara in spadava skupaj s prihajajočim otrokom v proračun naše družine - beri plus moji starši in sestra - kar pomeni, da zaradi previsokega dohodka na družinskega člana nisem opravičena do državne štipendije... tudi otroški dodatek je lahko zelo nizek...)
- s starši uredit preživnino zame (da ne pašem več v njihov proračun in se tako kot moj dohodek šteje samo preživnina, ki je pa nizka glede na to, da se deli na dva dela - še na mojega otroka) in tako pridem do držvne štipendije, plus ponovno starševsko nadomestilo in otroški dodatek.

tko, zdej se moram pa pozanimat, kaj vse potegne za sabo, če se "ločim" od staršev in mi oni plačujejo samo preživnino. kaj pomeni to zanje, kaj zame, kakšne so nevšečnosti/komplikacije, ki pridejo zraven in kje se to ureja. čeprav mi je čudno - kako se lahko "ločim" od staršev, če vseeno ostajam prijavljena na njihovem naslovu??? user posted image user posted image

HUH! komplicirano... pa še da do teh informacij prideš jih morš sam parkrat popravit, da tu pa tu so pa pozabili na to pa to itd. in če so zdej prepričani, da je tako in tako... matr!!! jst k nimam pojma in sm zato prišla k njim, sm jih na konc mogla opozarjat, postavljat dodatna vprašanja in sama skp spravlat zaključke in možne rešitve... vsak reče "to pa ni moje področje - jst sm samo za to pa to - npr. porodniško".user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 12:48:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1305
1.2.2010 12:55:02   
m_o_i
evo mene iz martinckanja user posted image  (dan je res za vse prste polizat!)

user posted image user posted image user posted image za vse izpite in preglede, pa se kakouser posted image za zdravje v nasih hisah user posted image  mene je tudi zadnje dneve nekaj zafrkavalo-js sm na koncu z zivci zard suhega nosu in pihanja "na suho"; posledica non stop krvav nosuser posted image  ma ne pomaga spiranje s fiziolosko raztopino, ne pomaga mazanjez vazelinomuser posted image (to sem si sama zmislilauser posted image )-NIC!
spanje ostaja kompliciran podvig-morm poskusit se na glavi user posted image spat-druge ideje nimam vec...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
1.2.2010 12:55:24   
markicaa
lep pozdrav!

sky vidm da si razkurjena, tud jaz se najbolj bojim teh uradniških zadev, ker moraš met sam največ pojma, če ne itak ni nič, boli njih user posted image . hotla sem te samo opozorit, da boš kot študentka dobivala starševski dodatek (okoli 190€) in ne starševsko nadomestilo, to dobivajo mamice, ki so zaposlene in znaša okoli 280€.

kako ste pa ostale kej? ste se kr porazgubile dons user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
1.2.2010 12:58:27   
farina
tako vikend za nami, ta glavni so voziček že sprobaliuser posted image previjalna je narejena, posteljica tudi,nekaj malega oblačil je kupljenih, sam res malooo,še ne upam nekaj kupovat, ker se ne vemo kaj bouser posted image čez nekaj časa bom kupla nekaj bodijev pa žabic,take nevtralne barve

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
1.2.2010 13:13:36   
Angel_Tian
sky3 - no ja, tole je bilo pa kr pestro za prebrat. Ampak opažam, da imate v LJ več takih nevedov na uradih kot pa pri nas "na selu" user posted image
Mene zanima, zakaj ti morata starša preživnino plačevat?
Po moje imaš ti lahko recimo prijavljeno svoje gospodinjstvo pod istim naslovom, ostaneš študentka brez prihodkov. Edini minus v tem vidim ta, da pač tvoja starša zate ne bi več otroškega dodatka prejemala, če ga sploh.
Saj nimam pojma o vsem tem "v študentski fazi", zato oprosti mojim pripombam. Mogoče preveč pisno razmišljam user posted image

zivepo - pridna, le tako naprej in da čim prej opraviš vse skupaj user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
1.2.2010 13:22:28   
Angel_Tian
No evo, zivepo enako razmišla kot jaz (smo pri tematiki sky3) user posted image Pol že moje razmišljanje ni bilo tako mimo vsekano user posted image

m_o_i - jaz imam martinčkanje v pisarni. Žalozije zagrnjene, da sploh kaj v monitor vidim user posted image
Drugače pa sem jaz recimo ok, samo nekam debelo se zadnje dni počutim user posted image Nekak se mi zdi, da teže diham, je to možno?
Pa tole s tvojim nosom tudi ni več smešno. A misliš sploh kdaj dokončno s krvavenjem nehat? Bemtiš no!
Tvoje spanje - moj najboljši predlog do zdaj - čez dan bodi skoz aktivna, ponoči pa vampir postani user posted image user posted image

markicaa - jaz sem v službi in pridno čakam, da kaj načvekate, ker sama sebe komentirat mi ni več zanimivo user posted image

farina - super, da so prve "priprave" že stekle. Za nabavo cotk pa je še dovolj časa.
Jaz se za prve cunjice sploh ne sekiram, ker bom itak vse od Tiana pobrala. Že pri njemu nismo vedli, da bo lulči in smo nevtralno kupovali. In zdaj (ko spet ne vemo, kaj bo) bodo te nevtralne cotke spet čisto prav prišle. Samo preveč ne nakupit, ker zelo hitro prerastejo tiste male številke.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
1.2.2010 13:30:10   
m_o_i
A_T s tem svojim nosom se grem komedije ze tretje leto; letala od ORLja, do alergologov, zobozdravnikov (zna bit, da je kriv modrostni zob....napotnico mam, samo zaj ne grem pulit-ker je HB vse OK in ne boli-da ne staknem kakega vnetja rane oz.sivov)-nekak zivim s tem, ceprav mi dekl dvigujeuser posted image  tak da ni lih samo zarad nosecnosti; se mi vlece ze od prej...
debela se pocutis!? mene je GROZA, ko se sklonim, da bi cevlje zavezala...sej sem ko lokomotiva pol! in ja, tudi ko lezim cisto pri miru, se mi zdi, da mam "manjsa pljuca"...se tolazim z dejstvom, da zarad raztezanja maternice vse nekam potisne in da je to to... in vstajanje s postle user posted image  ja pa orkamotorka, sej pa je cel podvig to! tak da, ce smem priznat, jaz ze zdaj komaj cakam, da grem rodit (nocem niti pomislit, da je do maja se kr nekej casa...)

Neposredna povezava do sporočila: 1311
1.2.2010 13:43:18   
farina
zivepo za izpit lle tako naprejuser posted image
angel tianuser posted image ja vidim kak je to ko se mi zdi ko do zadnjega ne bomo vedli kaj bo, pa dobr pa bomo pol bolj sproti kupovali
drgač pa me zanima, kaj bste vzele denar ali paket, kot pomoč ob rojstvu otroka.?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
1.2.2010 13:56:12   
Angel_Tian
m_o_i - hvala za sočustvovanje user posted image
Ampak meni je res tako grozno. Taka kot sem zdaj, sem Tiana šla že rodit, zdaj naj pa še dobre tri mesce "zdržim"? Jao, res nisem navajena take obilnosti user posted image In to posedanje v službi me je kr ubijat začelo. Še dobro, da čez dva mesca zaključim z delom. Doma si pa tak stalno kaj za delat najdem. Pa tako delo z veliko gibanja po treba imet, ker bom drugače BUM!!

Tole s tvojim nosom pa sem nekak "preslišala", da je težava že od prej user posted image Ma upam, da se ti po porodu kr samo od sebe lepo pozdravi za večno.

farina - jaz sem že prvič vzela denar in tudi zdaj ga bom. Takrat še niti niso imeli toliko izbire v teh paketih kot jo imaš sedaj in tudi sam si ga nisi mogu sestevit, pa tudi sama sem si želela kupit vse po svoji izbiri. Tokrat pa paketa zato ne bom vzela, ker večino teh stvari tak al tak že imam. Za začetek mislim, da kaj več kot kakih vatic pa kremic ne bom rabla sploh kupit.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
1.2.2010 14:04:30   
Sky3
zivepo - na istem naslovu z ločenim gospodinjstvom?? kljub temu, da smo v stanovanju skupaj in bom v "otroški sobi" do nadaljnega?? In kje to uredim in kako?? tega mi recimo niso na socialni omenjali na tak način... user posted image

a_t - plačevat bi mi mogli preživnino, ker sicer pašem k njima - dolžna sta me preživljat do mojega 26. leta ker se še vedno redno šolam. In če moja starša ne bi prejemala otroškega dodatka je to še najmanj kar se lahko zgodi - ga vmes tudi že nista prejemala, ker sem preveč delala preko ŠS.

markicaa - hvala za popravek. ja v tem primeru (če nekak ne pridem do te štipendije) sem na minimalcu hudem... mal preseneča vseskp in moram res ornk prevohat vse možnosti in videt na čem sem.

< Sporočilo je popravil Sky3 -- 1.2.2010 14:07:17 >

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
1.2.2010 14:04:54   
m_o_i
aja, paketuser posted image
jaz sem si ga sestavla; mi je previjalna padla v ocke (v trgovinah je dosti drazja) in potem sem malo skompletirala, tak da do zneska 276,11 evrov sem v kosarico nadevala (dokaj) pametne stvari-tetra plenice, stolcek, banjica s podstavkom, komplet za manikuro in ene krpice za umivanje.

Neposredna povezava do sporočila: 1315
1.2.2010 14:06:11   
frcefela
Dan Majčice (in ena aprilčica) user posted image

se nekaj časa nisem javila, sem imela težave z želodcem. Brala za nazaj vas nisem najbolj podrobno, no edin tole vem, da moram napisat, kake štumfe imam ...danes so sive z belimi pikami. Mater ste zajeb*ane user posted image Zlobe zlobne user posted image , saj noben ni kaj slabega mislil s tem, da so teme nenosečniške in da imate privat klub user posted image ****, zdaj vsaj vemo zakaj je tok snega, ker ve tolk čvekate user posted image

Naj povem, da imam jutri UZ ledvičk (če se spomnite, ima moja lubica rahlo razšširjen ledvični sistem) in imam jutri kontrolni pregled. Držite pesti, da se ni poslabšalo, oziroma da se je zadeva popravila.

17,feb imam pa še 3D UZ v ZD Šentvid. Sem ful navdušena nad ceno - samo 42EUR pa ful so prijazni. Na splošno slišim same pohvale za to dr. Tof Jovan, ki opravlja ta ultrazvok.

< Sporočilo je popravil frcefela -- 1.2.2010 14:07:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 1316
1.2.2010 14:36:11   
Sky3
ravnokar izvedela, da ločeno gospodinjstvo in podobne rešitve ne pridejo v poštev, če se šolaš in nisi star vsaj 26.
skratka, edina pot do državne štipendije v mojem primeru (in podobnih) je, da starši plačujejo preživnino zame (ta se določi glede na njihove dohodke itd.) in da znesek, ki je potem moj dohodek (ali se otrokova preživnina s strani očeta šteje zraven, še ne vem) deljen z 2 ne preseže cca. 300 eur na osebo (sicer spet zvisim pri štipndiji). treba bo dat št. na papir in preračunat konkretno situacijo. upam, da rata in dobim tisto bogo štipendijo. user posted image

PS: vsem študentkam samohranilkam svetujem, da greste na socialno se pozanimat za vaš primer kako in kaj, ker je očitno kr nekej pasti v sistemu.

lp vsem user posted image !

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
1.2.2010 14:41:49   
Angel_Tian
sky3 - ločeno gospodinjstvo urejaš na UE, traja nekaj minutk in vsi morate biti prisotni, ker morata tvoja starša podpisat, da se s tem strinjata. Oni na UE pa tak ne grejo potem preverjat, če imaš ti res svojo kuhinjo pa kopalnico pa...
Pač na tak način se osamosvojiš in imate ločene prihodke in ne morete en drugega nikjer uveljavljat ali križemkražem prihodke upoštevat.
Samo s to preživnino mi ni jasno, če ti jo morata direkt nakazovat ali se je lahko recimo odpoveš. Ne vem, moj brat je tudi celo večnost študiral in mu starša nista nobene preživnine nikoli plačevala user posted image

m_o_i - saj je paket lahko koristen, če lahko sam izbereš stvari, ki jih potrebuješ. Ampak kot sem rekla, pri Tianu je bilo tako, da so bili na izbiro 4 paketi ali denar, nisi si pa sam mogel skombinirat paketa. Zdaj pa banic, previjalne... pač ne rabim - zato bo spet denar aktualen user posted image

frcefela - nič nismo zajebane in zlobne, samo vztrajne user posted image user posted image Saj vidiš, da smo tisto negativno kritiko s humorjem sprejele user posted image
Za jutri pa nekaj tehle prinašalk sreče user posted image user posted image user posted image (ne nismo pozabile na "vajine" ledvičke). Vse upamo, da ne bo komplikacij in da se ledvičke čim prej popravijo.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
1.2.2010 14:53:08   
Angel_Tian
sky3 - vidim, da imaš res kar zakomplicirano situacijo z vsemi temi dohodki. Ne več nas (neštudentk) poslušat user posted image
Upam, da si uspeš čim prej najt zase najugodnejšo rešitev.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
1.2.2010 16:36:46   
fiška33
Dober dan user posted image

Punce, super ste, ker se tak pridno učite! Bom držala pesti za lepe ocene!

Dan je (bil) res prekrasen ->mater cel dan traja, da jst končam sporočilo user posted image , komaj čakam na maj, da bo ves čas tak lepo vreme user posted image .

Danes sem bila že v MB porodnišnici, da so mi dali termin pri novem ginekologu, dr. Peter Janko, (slučajno katera kaj ve o njem?), tak da sem zadovoljna, da sem vsaj nekaj zrihtala. Pri splošnem zd. pa sestri ni delal računalnik, tak da moram danes it še enkrat, da mi spiše list za polovičko bolniške. Ja, komisija je odobrila, zaenkrat do 19.2, računam pa, da bo do konca tako. Teja, ti si spraševala za polovičko bolniške ... Meni so jo dali in komisija kasneje odobrila na podlagi bolečin v križu. Trenutno je tak hudo, da mi je moj končno začel zavezovat čevlje user posted image . Po moje je to od preveč ležanja user posted image , pa tudi yoge že celo večnost nisem naredila user posted image .

Jutri štartava s šolo za starše, v MB se začne vsak začetek mesca in traja 7x po 2 uri. Se mi zdi, da se mi kasneje, ko bo že lepše vreme, ne bo več dalo hodit, pa PDP je predviden 4.5. in je lahko porod tudi prej. No, moja sestrična trenutno zamuja že 6 dni user posted image .
Upam, da mi bo novi g naredil kak UZ, da punčko še malo vidimo. Zdaj je po tabelah velika že 38 cm in ji je začelo resno zmanjkovat prostora user posted image . Danes je imela ob 9h zjutraj intenzivno telovadbo user posted image .

Priznanje očetovstva... meni je moj rekel, kak se mu to zdi butasto. Kaj pa če on ni oče? user posted image Par let nazaj so delali v Nemčiji raziskavo in je menda kar 1/3 kukavic user posted image . Midva imava pri notarju overjeno izvenzakonsko zvezo, ker sva se enkrat prijavljala za stanovanja z neprofitno najemnino, ampak pametnjakoviča nisva niti kopije naredila, ko sva pošiljala papirje. Verjetno ta papir enako velja kot poročni list? Verjetno bo moj raje šel k notarju po kako kopijo, kot pa bi priznal očetovstvo user posted image .

Nasvet od Gie, glede oblekic, se mi je zdel full koristen. Ker bom zgodnja, bojo bodiji na dolg rokav na začetku še bolj prav prišli, kratke stvari pa nakupujem kasneje, ko se bo bolj vedlo glede vremena in velikosti ta male.

Torbe za najnujnejše otroške pripomočke.... Jih že imate? Sky vem, da jo že ima user posted image .
Mene mika tale http://www.hoppop.si/index.php?view=home Multifunkcionalna. Sicer ne piše, da bi imela previjalno podlogo not, tak da računam še ene 10 € zraven, ampak meni so res cart user posted image .

Evo, zdaj pa zaključujem, drugače res ne bom nikoli končala tega sporočila user posted image .

Frčefela user posted image , vedno!

Aja, še komentar na čvekanje v službah.... Punce, res upam, da se priheftate kaj na net, ko boste v porodniškah, drugače bo res dolgčas, sploh ko bojo naše bebice ves čas spale user posted image .

Uživajte!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1320
1.2.2010 16:39:26   
julka8
sky3 - men se tut že blede glede teh papirjev... pa drgač kr dost vem o papirologiji, sam bo tega rihtanja še velik... ajoj me kr glava boli...user posted image

drgač sm pa razmišlala ku sm vidla da bote še kupovale cunce - kje jih kej bote? a HM pa CA al tut kak spar,...?? neki velik nama ne fali, sam ene stvari pa še rabmo... ne mislm pa neki ful zapravlat, k to user posted image takoj preraste pol
drgač je pa res lep dan sam škoda k je še tko ledeno potleh, tut js sm že letos špage delala pa nočm več k me je pol še ceu tedn vse bolel...tko da merkite, ni še pomladuser posted image

lep danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1321
1.2.2010 17:37:02   
katy83
Da vas na hitro pozdravim in sporočim, da je izpit odpisan, občutek je dober, oceno pa izvem komaj naslednjo sredo. Hvala vsem, ki ste držale pesti. user posted image user posted image

Zdaj me pa full križ boli, tako, da ne morem niti sedet, niti ležat, mislim, da bom šla malo pančat. user posted image , čeprav ne vem kako mi bo ratalo, glede na to, da ne morem ležat. user posted image   Stoje? user posted image

Samo to, glede preživnine s strani staršev, da potrdim, da je to res. če hočeš od države karkoli dobit zdaj, ko bo otrok, je pač treba to porihtat. user posted image   No, jaz sem na srečo že 26 let stara in zame več niso dožni skrbet, čeprav sem redna študentka. So mi vsaj te kolobocije prihranjene. user posted image

nič, ju3 si bom vzela kaj več časa, da vas preberem in pokomentiram, pa da napišem kakšne zokne nosim. user posted image

lep pozdrav, aprilčica Katy

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
1.2.2010 18:20:30   
K_a_t_i
Voziček je prišel user posted image (no, ju3 ga še enkrat dostavijo, ker danes nas ni bilo doma)
V manj kot tednu dni!!! To pa je ekspres. Upam samo, da je vse v redu z njim.

Kako je šlo z izpiti?

Bodiji - Lumpijevih ne proporočam - mi jih Žigu nismo čez glavo spravli (so sicer mi bli ful lepi) user posted image Sparovi Sparky so OK, samo vsaj 1 cifro manjši kot tisti od H&M.

Sicer pa bom ju3 dežurala doma... Sine ma vročino user posted image . Evo, tok od mene.

Aha, pe tole - danes sem pol ure slabo spala - se je juniorju kolcalo in me je kar premetavalo user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 1.2.2010 18:21:37 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
1.2.2010 20:34:43   
carly
Ja ko je ravno K_a_t_i omenila, šparovi bodiji so res eno št.manjši, pa tudi Lumpijevi so men mal čudni, so tudi večkrat manjši pa nasploh imajo čudne št.
Drugače pa imam jaz za Tajo kar nekaj cunjic, sploh trenerkic kar iz Kik-a, so veliko cenejše kot recimo v Baby-centru, pa s kvaliteto še nismo imeli nobenih problemov.Bo tudi bodoči član verjetno kaj iz tam dobil.

Frčefelauser posted image user posted image user posted image za jutri.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
1.2.2010 23:03:37   
emibu
Dober večer!
Izpit naredila s 4-ko ponovno!!!user posted image user posted image user posted image
Peče me tam spodi spet hjooi grozza no ka je to pa en dan me pa pol drug dan je dobr pa me spetuser posted image user posted image user posted image

angel_tian-glede neodločnih momentov je bilo res spodbudno ja user posted image user posted image user posted image

moi-tut jst ma suh nos sploh ponoč časi se še zbujam zrd tega in nemorm dihat..a je kj škodljiv nasonex za nos? k jst sm si ga upihnla parkratuser posted image user posted image

angel_tian-preživnino morjo plačevat če nisi polnoleten ali si študent do 26 leta starosti ni pa spodnje meje preživnine!!se pravi da je lahko preživnina tudi 5 eur na mesec ostalo pa ti da socialna!!!!!
glede useh podvihov okol zavezovanje čevljev itd..jst use skup vlečem napou za sabo ker nemorm zavezatuser posted image se mi use kar pojem dvigne v usta tak jekblek občutek...in zokne težko gor vlečm...

farina-jst bom uzela denar ker use druga že mamo

sky3-štipendija kok so men povedal se ne šteje v te prihodne oz. cenzus za družino.. predvidevam da tročlansko? ločeno gospodinjstvo lahko ti samo prijaviš ni ti treba zdj takoj prizidat in si nrdit svoje stanovanje je zgolj formalnost.
Sva bila na socialni in ti se kamot prijaviš v ločeno gospodinjstvo..

priznanje očetovstva-Če ti zaupa in mu boš povedala da je oče zakaj potem nebi sprejel očetovstva?? če pa ni pa ga pač naj ne in se ti zapišeš kot samohranilka..

torbe za najnujnejše pripomočke-jst vrjetno teh prav za to namenjenih torb nebom kupovala mi niso niti lepe še tak okorne zgledajo...kupila bom lepi otroški nahrbtniček in to je to.

cotke-jih imamo too much res preveč pa še dans sm dobila spet tak da čist nč ne kupim

pregled-Jutri imamo pregled tak da se treba spokat spat vam poročam kak smo opravili ko pridem nazaj(normalno prej ne morem) user posted image user posted image noč*

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.