fiška33
|
Dober dan Punce, super ste, ker se tak pridno učite! Bom držala pesti za lepe ocene! Dan je (bil) res prekrasen ->mater cel dan traja, da jst končam sporočilo , komaj čakam na maj, da bo ves čas tak lepo vreme . Danes sem bila že v MB porodnišnici, da so mi dali termin pri novem ginekologu, dr. Peter Janko, (slučajno katera kaj ve o njem?), tak da sem zadovoljna, da sem vsaj nekaj zrihtala. Pri splošnem zd. pa sestri ni delal računalnik, tak da moram danes it še enkrat, da mi spiše list za polovičko bolniške. Ja, komisija je odobrila, zaenkrat do 19.2, računam pa, da bo do konca tako. Teja, ti si spraševala za polovičko bolniške ... Meni so jo dali in komisija kasneje odobrila na podlagi bolečin v križu. Trenutno je tak hudo, da mi je moj končno začel zavezovat čevlje . Po moje je to od preveč ležanja , pa tudi yoge že celo večnost nisem naredila . Jutri štartava s šolo za starše, v MB se začne vsak začetek mesca in traja 7x po 2 uri. Se mi zdi, da se mi kasneje, ko bo že lepše vreme, ne bo več dalo hodit, pa PDP je predviden 4.5. in je lahko porod tudi prej. No, moja sestrična trenutno zamuja že 6 dni . Upam, da mi bo novi g naredil kak UZ, da punčko še malo vidimo. Zdaj je po tabelah velika že 38 cm in ji je začelo resno zmanjkovat prostora . Danes je imela ob 9h zjutraj intenzivno telovadbo . Priznanje očetovstva... meni je moj rekel, kak se mu to zdi butasto. Kaj pa če on ni oče? Par let nazaj so delali v Nemčiji raziskavo in je menda kar 1/3 kukavic . Midva imava pri notarju overjeno izvenzakonsko zvezo, ker sva se enkrat prijavljala za stanovanja z neprofitno najemnino, ampak pametnjakoviča nisva niti kopije naredila, ko sva pošiljala papirje. Verjetno ta papir enako velja kot poročni list? Verjetno bo moj raje šel k notarju po kako kopijo, kot pa bi priznal očetovstvo . Nasvet od Gie, glede oblekic, se mi je zdel full koristen. Ker bom zgodnja, bojo bodiji na dolg rokav na začetku še bolj prav prišli, kratke stvari pa nakupujem kasneje, ko se bo bolj vedlo glede vremena in velikosti ta male. Torbe za najnujnejše otroške pripomočke.... Jih že imate? Sky vem, da jo že ima . Mene mika tale http://www.hoppop.si/index.php?view=home Multifunkcionalna. Sicer ne piše, da bi imela previjalno podlogo not, tak da računam še ene 10 € zraven, ampak meni so res cart . Evo, zdaj pa zaključujem, drugače res ne bom nikoli končala tega sporočila . Frčefela , vedno! Aja, še komentar na čvekanje v službah.... Punce, res upam, da se priheftate kaj na net, ko boste v porodniškah, drugače bo res dolgčas, sploh ko bojo naše bebice ves čas spale . Uživajte! LP
|