![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 12:52:28
|
|
|
|
Angel_Tian
|
aprilčica katy - evo, danes je lep dokaz, če vse preveč pridno delamo ali se učimo ali... - živi dolgčas na forumu ane To se pa meni zdi lepa novica, da ne bo potrebno carskega reza delat. Skrbet te pa zaradi tega tudi ni treba. Če samo ne bo šlo ven, vrežejo še vedno mnda lahko Lepo, da si eno majčico že spoznala. Kako se vama je pa predavanje zdelo? Nas je takrat pred 4 leti bilo tudi ogromno, tista predavalnica je bila čisto polna in včasih je bilo celo premalo stolov. Nisem pa štela, koliko nas je bilo parov. Ampak glede na to, da jih je precej tudi brez partnerja prihajalo, nas je bilo nosečnic sigurno več kot 55 Pa saj prav, je treba malo za nataliteto poskrbet To pa le daj ja, izpit 19. naj bo zadnji, boš tudi na krofe "bolj mirna" lahko prišla, ko bo vse za tabo. emibu - mi imamo vremensko čisto drugačno kombinacijo - sonce in ful veter Pa te držim za besedo, da se najkasneje po kosilu spraviš učit. Sam da se pol ne boš zgovarjala, da si se preveč najedla in da si prelena iin preveč utrujena... (sem bila nekdaj v davnih časih v šoli in vse take izgovore poznam ) Jao no, to je pa tudi že višek. Pa si zdaj sigurna, da bodo kremice in šamponi varni pred sestro od tvojega? Hecno no, jaz še mamci nisem ničesar jemala
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 13:20:25
|
|
|
|
emibu
|
angel_tian-nebom se zgovarjala no kak lahk na kej takga pomislišš ja jst upam da bo zdej mir komi akam da greva za sebe grr
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 13:29:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian aprilčica katy - evo, danes je lep dokaz, če vse preveč pridno delamo ali se učimo ali... - živi dolgčas na forumu ane To se pa meni zdi lepa novica, da ne bo potrebno carskega reza delat. Skrbet te pa zaradi tega tudi ni treba. Če samo ne bo šlo ven, vrežejo še vedno mnda lahko Hvala za vzpodbudne besede. ja, saj res, ven mora it, tako ali drugače, ne? Lepo, da si eno majčico že spoznala. Kako se vama je pa predavanje zdelo? Nas je takrat pred 4 leti bilo tudi ogromno, tista predavalnica je bila čisto polna in včasih je bilo celo premalo stolov. Nisem pa štela, koliko nas je bilo parov. Ampak glede na to, da jih je precej tudi brez partnerja prihajalo, nas je bilo nosečnic sigurno več kot 55 Pa saj prav, je treba malo za nataliteto poskrbet ah, saj jaz tudi nisem štela, sem pa se med zadnjimi podpisala, pa sem videla število. Ma, kaj jaz vem, kak je bilo predavanje. Uvod pač. Se mi pa je zdelo, da se tak full prijazne in ustrežljive delajo. kaj vem. So res tak fajn vsi v MB porodnišnici? To pa le daj ja, izpit 19. naj bo zadnji, boš tudi na krofe "bolj mirna" lahko prišla, ko bo vse za tabo. ja, vse za mano, razen diplome. To pa bo tudi enkrat. Pa če me še teja K, malo nahruli, bo pa še prej.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 13:31:04
|
|
|
|
Angel_Tian
|
emibu - oprosti, ne vem no. Pač čisto sem "padla" v šolsko obdobje in se spomnila, kako je bilo pri meni, ko se je blo treba učit - 1001 izgovor Pa še ena prav hudičevska misel me je spreletela. Kaj pa, če šampon sabotiraš, namesto da ga umakneš iz kopalnice? Nalij notri kako "čudno" snov (do novega leta sem imela zadnje tri številke na gsm -666) Presneto, jaz sem se že zelo nadelala za danes, zdaj pa tu nobene čveke, vse čisto preveč zaposlene. Evo, popoldan me čaka roditeljski sestanek pa tokrat bo celo moj dragi lahko šel zraven, ker je fraj. Tian bo pa spet pri stari ati in omi Anki užival
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2010 13:39:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 13:39:45
|
|
|
|
Angel_Tian
|
katy83 - če te bo treba poterat za učenje, si lahko brez skrbi, da se nas bo kr nekaj našlo, teja k pa sploh ja Glede MB porodnišnice pa jaz nimam nobenih negativnih pripomb. Babice tako prijazne kot bi mi v sorodu bile. Pa jaz sem imela pri porodu enega porodničarja - je bil enkraten. Enako lahko rečem za tistega zdravnika (žal pri meni imena ne ostanejo dolgo v glavi) Ne vem no, jaz se nisem imela kaj za bunit. Tudi potem, že v sobah, so sestre vse lepo pomagale in vse tudi 3x pokazale, če kateri kaj ni bilo jasno. Edino ena me je malo presenetla, ko sem jo prosla, če mi tamalega pomaga obrnit (to je bilo drugi dan). Pa mi je sicer pomagala, ampak potem pa je rekla, kako pa mislim čez dva dni sama doma to počet? Da saj niso tako zlomljivi otročički kot se zdi - No, s takimi opazkami se jaz sploh ne obremenjujem. Če zdaj na to pomislim - ja, saj je imela čisto prav (joj, še do sebe znam bit totalno kruta)
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 13:40:35
|
|
|
|
Angel_Tian
|
zivepo - ti smotka ti. A se ne učiš????
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2010 13:45:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 13:48:38
|
|
|
|
Angel_Tian
|
hahahahaha zivepo - boš tudi imela pestro popoldne. Jaz bom iz stola v pisarni šla na sedež v avtu in na stol domov na kosilo, pa spet sedež v avtu in na stolček v vrtcu...
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 14:07:45
|
|
|
|
Teja K
|
Zivepo na nekaj pa si pozabila... NA UČENJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Katy ne skrbi, jaz imam na koledarju zapisane datum izpitov iz RR zato vas lahko sproti nahrulim... zaj pa si moram it spet po nekaj sladkega.. uhhh dans mi cuker primanjkuje, že popila celo coca colo, pa jabolčno pito pojedla... verjetno zato, ker že cel dan delam finance
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 14:24:29
|
|
|
|
Teja K
|
Angel - dokler je moj sine hodil v vrtec, mi ni bilo panike it na roditeljski al pa na govorilne... od kar je v šoli pa se je to fulll spremnilo... še posebej letos sem bila v šoku na prvem roditeljskem
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 14:34:00
|
|
|
|
Angel_Tian
|
teja k - izpite RRjevk?? Pa ti si pravi tiran In le privošči si sladko, ob financah to res pomaga (pa mogoče boš ti pol tudi bolj sladka - beri prijazna - postala) Hahahaha, saj mi ni panike it na sestanek. Mene tak bolj obratno šokirajo - doma je tak razvajenc in huligan, v vrtcu pa skor čisto nasprotje. Tokrat bomo celo nek video posnetek gledali in govora bo tudi o trmi teh naših mladičkov. No, saj bom jutri kaj več napisala, če bom kaj pametnega slišala
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 14:51:58
|
|
|
|
Teja K
|
Angel , da bom bolj prijazna ratala , to pa me lahko v cukr potopiš pa se ne bo zgodilo... če bi bila bolj prijazna, bi že mejila na sladkorno in bi vam bila nevarna ...
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 16:04:33
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian No, saj bom jutri kaj več napisala, če bom kaj pametnega slišala Cel referat, prosim! Zivepo, dejte se še za našga Žigija 2krat po klančku spustit... Mi je takoooo žal teh lepih sončnih dni. Zdele že 3 ure pančka, čeprav zdravnica ni nič našla - samo orenk prehlad. Si mislim točno, ja, kaj mu je... K se že na mene seli Sem že na 37,2C... GRRRRRRRR Drugač mi je pa všeč, kako se za izpite vzpodbujate. Go girls, go girls,
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 16:31:14
|
|
|
|
m_aja
|
hei hei malo eno malo vprašanje. Jaz bom zdaj probala maturo nardil v prvem roku in potem bi se vpisala naprej, kaj glede na to da bom rodila maja pol mam možnost dve leti oporavljat prvi letnik, če mi slučajno nebi šlo vse skozi nardit na faxu v prvo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2010 19:23:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 20:36:42
|
|
|
|
m_o_i
|
ber vecer danes sem sla na pijaco kr h ginekologinji kave ni postregla, so mi pa privoscli cukrano vodo-sem prezivela. ceprav sem pozabla "vsekat po mizi" glede MV, mi ga je zmerla; 4 cm aja, povedala sem, da đuniorja cutim full nizko in da je na momente prav motece, ker me mulc naganja na wc na 15 min (RES mi ze na zivce udarja to)-pa sva naredili UZ poba sedi po tursko, zgledal je, kot da se muha ritko je pokazal, obrazka ne in cisto pri miru je bil (v cakalnici me je pa ocitno za kazen, ker sem ga zatozla teti zdravnici, da me tak brca v mehur, zbombardiral-direkt v mehur!) se je ze zacelo aja, rezultate testa dobim najverjetneje naslednjic (v MK ni nic vpisano), mi je pa naredla se test na toksoplazmo (kar sem vidla sele doma) in je neg. aja, ze zadnjic je mal na glas razmisljala glede vstave (sem posumla na medenicno vstavo), danes mi je to napisala tudi v materinsko, tak da se bom zacela rahlo pripravljati tudi na moznost carskega reza... aja, pa cakam na datum za 3D pregled-ata hoce film met pozdravljena stajerka26 spet med nami! frcefela super za rezultat glede ledvick. niso tele nase pikepoke kr tak nalepljene nekaj pa pomagajo! drugace pa mislim, da se me nekaj loteva; zaj pa ze kr nekaj dni nisem "taprava"...se dobro, da sem v bolniski.... uzivajte
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 21:32:04
|
|
|
|
sabri
|
Oj oj, moje drage učenke, velik se vas uči, pridne kar tako naprej . Jaz sem bila v vrtcu danes in sem ful zadovoljna, vse mi je bilo všeč, čeprav sem opazila, da so nekateri starši noooro skompliicrani in težijo za vsak drek, drug teden pa gre zares, uvajanje, komaj čakam . Jutri imam pregled pri g, tudi že komaj čakam. Me pa tudi brca ta bebica na polno, tudi hodim vsake pol ure na wc, pa vmes bi lahk še šla dvakrat . vprašanje: a ve perete prevleko z avtosedeža v stroju ali na roke? Ker na etiketi piše na 30 in roka zdraven, pa ma tak filc z notranje strani,da kar ne vem, če bi vrgla v stroj. Drugače vržem vse, ni da ni. Sam če tle uničim, nam gre avtosedež za tamalo. Smo dobili fajn in dobrega rabljenega Romerja. Grem pa mal ležat, me nekaj glava boli. Nočko.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 3.2.2010 22:43:45
|
|
|
|
fiška33
|
Dober večer Sabri, verjetno nimaš na svojem stroju opcije 30 stopnij in ročno pranje? Ali pa vsaj volno in 30 stopinj? Moja mama pravi, da si je včasih, ko še ni blo te opcije na stroju, veliko več puloverjev uničla, ker je prala na roke in ni naštimala prave temperature. Pa tak nežno mencat, kot zna samo stoj, tudi ne vem, če smo sposobne . Eno vprašanje... V MŠ smo dobili tudi listek, kjer piše, kaj bi naj imel dojenček oblečeno za iz porodnišnice. Kako pa je kaj z njegovo obleko v času, ko si tam? Me pa zelo veseli, da ni take gužve, kot jo A_T opisuješ . Danes nas je blo že manj. Zenkrat so dobri vtisi. Ker je bla včeraj takšna gužva za v dvigala, ko smo končali, smo šli nekateri peš iz 16 nadstropja. S Katy83 sva tak čvekale, da še opazle nisva napora. No, danes mene tako boljo meča, da komaj hodim . V kombinaciji z bolečinami v križu preživljam nezavidljive trenutke . Čas je spet, da preverimo naše strije . Emibu, ti jih imaš tudi že po trebuhu? Kaj pa ostale? Ste že kaj pridelale? Jaz zaenkrat še nič. Vrtiljak za nad stajico. Ste ga imele? Ga nameravate? lp uživajte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2010 8:16:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 4.2.2010 8:24:50
|
|
|
|
_katja_
|
Jutro! Vidim, da pridno klepetate. Men pa nikakor ne znese.... preberem tu pa tam kaj, za kaj več pa ni časa. Ta teden sem na bolniški, sam bolj ležim, tko da se mi tud za računalnikom ne da biti kaj dosti. Uživajte v nosečnosti še naprej! Katja
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 4.2.2010 8:41:40
|
|
|
|
Angel_Tian
|
Dobro jutro vsem Sem imela že borbe z računalnikom, ker sem si najprej internet mogla usposobit teja k - VSE NAJBOLJŠE (darilce pa kmalu tudi dobiš ) Zaspana sem grozno, zato vas grem brat in upam, da se bom nasmejala in prebudila
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 4.2.2010 8:50:51
|
|
|
|
m_o_i
|
ooooo, berem, da imamo danes eno brzdejgrl vse lepo ti zelim, teja k vrtiljak pa po prebranem in slisanem je ena od MUST HAVE stvari zaradi "zabavanja" deteta pa to...je pa treba priznat, da tudi zgleda prav lustno,ane? mislim, da bomo to nabavli takega z lucko in muziko zivepo tole pa je konkretn zajtrk in posledicno velik energije, za ucenje,ane (mal te drezam hihi). kar se pa tvojega jutranjega branja tice, bom pa sam tole rekla: folku je dolgcas za znoret in ne vejo vec, kaj bi se poceli, da bi jim mineval lajf! govorim o varanju IN razlaganju po medijih...
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 4.2.2010 9:11:31
|
|
|
|
emibu
|
Dobro jutro* Evo nas nazaj smo že bli pri zdravniku,je mojga neki u vratu zagrabl oz. ga drži že od prejšnje nedelje .Naj bi bil preveč napet in zdej dubu neke tablete itd. tečn k **** maja-glede faxa ti nebi znala povedat sam tut če ne nrdiš use u prvo maš neke pogojne predmete ki jih morš nrdit za vpis v drugi letnik faxa tiste predmete k jih pa ne nrdiš jih pa potem v drugi letnik preneseš sam maš pa pol več tk d ni priporočljivo=) to je razlaga mojga dragega mv-usem meri ta mv men ga ni pa še niti enkrt me že prou skrbi no.. strije-jst jih po trebuhu nimam,imam pa jih zelo izrazito po prsih oz.okoli bradavic to pa zato ker sem imela št. košarce -a na začetku zdj sm pa že pr c košarci po domače povedano bla sm ravna ko fosn in zdej mam joške po nogah jih pa mam sam ne neki ful razpok ampk rdeče črtice pa po riti sm tut opazla. baucbauc teja k-use naj naj
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 4.2.2010 9:25:23
|
|
|
|
Teja K
|
Dobro jutro punce! Hvala za čestitke, sem upala, da bodo ljudje letos name pozabili , pa nekako še več čestitk dežuje kot predtem .... Vrtiljak sem jaz imela pri Davidu, pa ga nisem kaj veliko uporabljala, ampak ga bom tudi tokrat nabavila... Sling, ki sem ga naročila in imela obljubljenega, da mi ga v ponedeljek pošljejo še zmeraj nisem dobila , upam, da ni punca pozabila... no grem nekaj nardit, k dans nisem še nič, , vsaj dokumentacijo za računovodstvo pripravit, da bom imela vse s sabo, ko grem jutri tja.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.